שנה 1 או שנתיים שירות?אנדרלמוסיה

מה הדעה  הרווחת כאן?

שנה 1..מי לה אלי

הרב של האולפנא שלי טוען שצריך להתנדב שנה אחת,ללמוד, ואז כשאתה עובד בצורה מקצועית זו התרומה הכי טובה לעמ"י

אבל באמת שזה כל אחת וההרגשה שלה..

אני בעד שנתיים..אבל אני לא יודעת להגיד מה הרוב כאןרות014

אני חושבת שכמו שכל חייל נותן שנתיים כך גם אני צריכה..

מה גם שזה ממש גורם להתבגרות.

מתוך נסיון אישי.

אני בעד שנתיים גם..~H.L~
שנה אחת .נקודת חן

אם זה מעניין אותך למה..אנמק מאוחר יותר.

אשמח לשמוע למה..אנדרלמוסיה

עשיתי שנה אחת ונראלי שמיציתי. היה כיף היה חשוב היה תורם אבל אינ

כל אחת ומה שמתאים לה.אוסנת

אין פה כלל, כל אחת והיא עצמה. ^הסנה-בוער
מה הקשר מתאים לא מתאים..אנדרלמוסיה

רציתי לשמוע דעות.. מותר?!

תשובה..נקודת חן

את אומרת שעשית שנה אחת ומיצית -- ז"א עשית את המקסימום שיכולת .

תנסי לחשוב בהגיון-- עדיף לעשות עוד שנה כשאת  באה בהרגשה שעשית כבר את המקסימום? האם הרגשת התרומה שלך תיהיה אותו דבר? את לא תרגישי שזה בזבוז שנה?

זה לא שלא עשית שרות. את עשית ותרמת ב"ה. עכשיו הגיע הזמן להתקדם קצת הלאה בחיים. אם באמת חשוב לך הקטע של חסד ותרומה לעמ"י --תאמיני לי שאת תמצאי את זה גם אח"כ. זה לא רק במסגרת של שרות לאומי.

תתקדמי הלאה. גם השקעה שלך בעצמך -- בסופו של דבר זה תרומה לעמ"י . הרי נגיד שתלכי ללמוד . זה בשביל פרנסה , נכון?! ובשביל מה הפרנסה ? כדי שתוכלי בעז"ה לגדל את הילדים שלך. וגידול ילדים זה בהחלט תרומה חשובה לעמ"י.

מקווה שלא חפרתי ... בהצלחה רבה בכל החלטה שתקבלי !

שנתייםrivka501

אבל אני לא דוגמה. השנה , כמה שהשירות שלי משמעותי וחשוב - אני לא מרגישה שאני מספיק ממצה את עצמי בו.

ולכן, עוד שנה. במקום אחר.

שלא תחשבו - השירות שלי הוא מדהים! יש לי אור בעיניים. אבל אני חושבת שאני יכולה יותר. ולכן...

שנתיים..רותי7

אני בעד שנתיים..

אני עושה השנה שירות משמעותי, אינטנסיבי, וממש מספק ותרמת מעצמי המון..

אבל אני רוצה לעשות גם משהו שונה שנה הבאה שאני יודעת שאני אוכל גם לתרום בו המון(בעז"ה)..

מצד שני יש לי חברות שעושות השנה-שנת שירות מספקת ומאוד אינטנסיבית ושנה הבאה הן רוצות שנת מנוחה-רגועה, אז הן רוצות לעשות משהו קל בבית-ואני חושבת שחבל,כי הן מבזבזות שנה-והן לא יתרמו מעצמן כמו שהן יכלו לתרום אם הן היו באות בגישה שונה.. אז לבנות כאלה עדיף,לפי דעתי, לעשות שנה אחת שירות..

שנה אפילו פחותת-ה-י-ל-האחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך