ח-ת-ן-!!!!!!! ![]()
(אני בת 14 וחצי חחח)
ח-ת-ן-!!!!!!! ![]()
(אני בת 14 וחצי חחח)
אם לא היית קוראת לעצמך ככה בפורום הייתי קוראת ככה לעצמי!!
חח מזדהה איתך אחותיי!! ![]()
קרעת אותי....
אז למה לא להפגיש בינהם?
התגשמות כל הרצונות! 
מוזמנים לפנות לפורום לנ"ו -- יעזרו לכם שמה (או שתפנו לשדכנית 'צדיקה אחותך' ) 

[לא! אל תכתבו שם כלום! לא מספיק אתם מורידים פה ת'רמה, אז גם שמה? ]
בס"ד!
לא ברגעים הקסומים, אלה תמיד
אבל "בעיתו ובזמנו", ונאמר "בעיתה אחישנה".
יענתי, כשאני אהיה מוכנה [בעיתה] אז שהוא יגיע מהר (או שאני אגיע מהר
) [אחישנה]
קיצר, יש זמן
להצעות, פנו בגיל 17 וחצי. (יומולדת 15 שלי ביום שישי
)
הכי צודקת בעולם מווואאאההה
למרות ש17.5 קצת מוקדם מדי לדעתי
אבל מה שאת חושבת!
בס"ד
והיום, ממרומי הכמעט 17 שלי אני יכולה לומר לך שבעז"ה אני לא אצא בשנה הקרובה.. ואולי גם בשנתיים..
אח.. פנטזיות של גיל 14..
וואי.. תהיו בריאים אמן!

יבוא השמיניסט הנכבד מהצ'אט המשותף ויאמר את דעתו בעיניין 
הייתי אומרת שהשרשור מתאים לניסיו"פ אבל.. שיהיה 
כשתהיי בת 17 וחצי תראי כמה שאת עדיין פיצית...
בתור אחת שמכירה אותה,
היא לא תרד מזה מהר

למרות שדווקא אני מסכימה איתך
(אני גם חושבת שהשרשור הזה יותר מתאים לנסיו"פ..אבל אגיב בכל זאת..) תתכוננו..חפירה עמוקה בדרך!!!
א. lea - בואי, בואי לאישי...צריך להרגיע את הרוחות אצלך...חחח...
< ואנחנו צריכות להמשיך את השיחה שלנו על...-את יודעת על מה..- סליחה שברחתי ככה פתאום >
ב. לכל הלחוצים למיניהם (ואל תגידו "מי שמדברת.."..חח..) - תירגעו הוא\היא י\תגיע בזמן הנכון, במקום הנכון!!! "בעיתו ובזמנו"!!!
^^^זה המוטו שלי!!! זה שאני בל"חית, ושאני נקראת כאן כך, זה מכל מיני סיבות...(ברור שגם בגלל......)
ואם תשאלו את חברותי - הן יגידו שזה בגלל ההתנהגות שלי..כל היום אני מזמזמת את "וזכני לגדל..", עגילים של בל"חיות (למבינות שבינינו...) וכו' וכו' וכו'....
ג. יחי הבל"חיות!!!! (פצפונית - בבקשה אל תהרגי אותי....
)
ד. לילה מוווושלם לכוווווללםם
בס"ד
ולסלוח לו אפילו שהוא עיצבן אותך ממש, ולא לאכול קורנפלקס בבוקר כי אין כסף, ולדבר יותר בשקט בגלל שהוא שונא שצועקים מהמטבח, ולהתחיל ללמוד אפילו שאת מתה לעשות שביל ישראל עם חברות, ולסוע לשבת להורים שלו למרות שאת ממש לא מרגישה בנוח..
ושלא נדבר על ילדים..
מתוקה, תחשבי פעמיים..

מאוד קל לחיות בדמיונות. אבל את יודעת מצויין שכרגע, בשבילך, זה לא ריאלי.. אז את יכולה 5 דק' לפנטז על שמלה לבנה, אבל לא לשכוח שכרגע יש לך עוד מלא עבודה.
כי כמה שאת רוצה שהוא יהיה צדיק, גם הוא מצפה לפגוש בחורה שלמה ברוחה..
ב"הצלחה!
ואז, בעז"ה כשיגיע הזמן, גם יגיע אחד מתוק, צדיק, ענו, מכבד.. (אהמ.. בעצם.. הוא כבר יהיה תפוס אצלי!!
)
תסמכי על ד' יתברך!!
בסוף כל הבנות באולפנה יהיו בל"חיות...
(וזה לא הכוונה שלו..הספיק לו חתונה אחת בשמינית לכל השנים הבאות (נראלי))
בהחלט הספיק לו חתונה של אחת שמיניסטית!!!!

גמלנו הספיקה ההתנחלות פה בבית בשבת כלה 
גמני רוצה להתחתן ! וככל שיותר מוקדם יותר טוב
(לא רוצה להגיע לגיל החתונה של הורי היקרים 35)
אני רוצה לגדל ילדים וע"י כך להוסיף קדושה לעולם ..
אני חושבת שזה התפקיד שלנו בתור נשים יהודיות .
וגם אם בעיקבות גידול ילדים אני לא אוכל לתרום לעולם בתחומים שדורשים שעות מחוץ לבית,
אני אדע שעשיתי את התפקיד שלי . (מוקדש להרהור עמוק
)
בקיצור אני מוכנה רק ש"הוא" יבוא .. 
ברור שגם אני רוצה להתחתן מהר ולא לחכות לגיל 29 כמו אחי היקר! אבל ברור גם שלא עכשיו (אני גם בת 14.5) וברור שהאחד המיוחד שלי צריך להגיע לפני כדי שיהיה לי עם מי להתחתן ![]()
שרוצה להתחתן- שתמצאו אחד את השני בעיתו ובזמנו!! (: .....
נצלי תחיים שלך לפני ההחתןןןן!!!!
מילא אני,אבל אתם?![]()
סתם, לא צוציקיות..
מהגיל הזה 17 ו-18 באמת נראה גדול, אבל תזכרו מה שאני אומרת לכם- זה כ"כ קטן!!!
כשתגיעו לשם רובכם תרגישו שזה ממש ממש מוקדם להתחתן כבר...
ובאמת שיש לכם עוד זמן.. אל תחשבו על זה יותר מדי..
לא חשבתי באמת להתחתן עכשיו!!
זה סתאם קטע של בלח"יות.. חחחחחחחחחחח
חנקתםם
![]()
גם 17-18 צוציקיות דברי על 20 ומעלה...
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!