מוות לערבים!!!!!!!!!!!!!!!
מישהו מתנגד??
סתם..
יאללה מוות לערבים!!!!!! אללה וואכבר!!!!!
נותנים לה מקום בכנסת והיא מנצלת אותו כדי להטיף לאינתיפאדה שונאת אותה!!!!!!!!!!!!
הלוואי שהיא וכל הערבים ימותו וכמה שיותר מהר יותר טוב!
אנחנו משפצים
או לנהוג באוטובוסים..
חברה אנחנו ל=צריכים להכיר בחסרונות שלנו מה לעשות..
זה כמו שאני ואחיי האשכנזים לא יוצאים מהבית בלי קרם הגנה, ולא מתיימרים להשתלט על מנגל.
ובשביל אוטובוסים יש יהודים אז בלי שטויות (אנחנו מסכימים לחכות שיגמרו לשפץ אצליכם אבל אז הורגים אותם
)
ובלי להוציא ככה את האשכנזים גם האשכנזים יודעים לעשות מנגל ויש אשכנזים (כמוני!!) שלא מורים קרם הגנה ובחיים לא נשרפו ברוך ה'!!!
רק אל תשכחו לשכור דרוזים שייבנו לכן מחנות השמדה, בכל זאת יש לכם המון אנשים להרוג ![]()
מי אמר שהכיבוש משחית?![]()
מקסימום נעשה את זה בלי מחנות השמדה
רק ב1941 הם קלטו שהם לא עומדים בקצב.
וכן [התשובה לשאלה שאתם עומדים לשאול], אני משווה את כולכם לנאצים.
אם הייתם מדברים יותר בכיוון של "מוות לכל הנוצרים" הייתי יותר איתכם.
כי אם כן אז זה לא אותו דבר.
הנאצים רצו להיות הגזע השולט הם יניסור להרוג את כל מי שהוא לא מגזע הארי. אנחנו בסך הכל רוצים להרוג את האנשים שנלחמים איתנו אז מה הבעיה בזה??
1)אני חוזר בי מההשוואה. אתם לא נאצים. המעשים שלכם נאציים.
2)בהתייחס לתגובה האחרונה שלך - אה, כן? מתוך 2.5 מיליון ערבים בארץ, כמה נלחמים בך?
2. זה לא משנה, אני לא יכולה לעבור אחד אחד ולשאול, לכל ערבי יש פוטנציאל להיות מחבל ויודע מה לא חייבים להרוג אותם אפשר גם מצידי פשוט לזרוק אותם על אי בודד!!!
1. אני חושב שאם היו פורומים בתקופת הרייך השלישי, הפורומים של ערוץ666, למגזר הנאצי, הודעות פורום נוער וגיל ההתבגרות היו נראות כך:

מוכר אולי?
2) זה מה שנקרא גזענות. "לכל ערבי יש....", כרגע הבדלת אותם בצורה גזעית.
אני כבר הבהרתי למטה למה התככוונתי אז כדאי שתסתכל גם שם ואז תגיב ואולי יהיה לי מה לענות לך
וד"א אני מסכימה עם מה שהילונת רשמה אצלינו זה מציווי אלוקי וגם מהגנה על עצמנו ואצל הנאצים זה היה אך ורק כי הם החליטו שהגזע היחיד שצריך להימצא על פני כדור הארץ זה הגזע שלהם ואני מעולם לא אמרתי דבר כזה!
אם רק תואילי בטובך להראות לי את הציווי האלוקי הזה, אני חוזר בי.
ד"א ברור שאני בעד לזרוק את זועבי לכל הרוחות. לדעתי אין מקום בכנסת לאדם ששולל את קיומה של מדינת ישראל כמדינת היהודים (היה על זה בג"ץ פעם, כמדומני, והחליטו שיש).
אין לי את הציווי להראות לך אני פשוט הסברתי לך את מה שהילונת אמרה כי חשבתי שלא ראית את זה
אין לך את הציווי להראות לי כי הוא לא קיים כי היהדות לא מעודדת רצח עם.
זהו. כל כך פשוט.
מתי שלום הפכה למילה גסה? בהתנתקות? באוסלו? אסור לקוות יותר לשני עמים שחיים ביחד באחווה?
אתה באמת חושב שאפשר/רצוי שנחייה פה עם הערבים כשתי אומות בשלום אחת עם השנייה?
אם כן תרשה לי להסביר לך למה לא:
1. מבחינה ביטחונית זה לא ילך כי הערבים לא יסכימו לשלום איתנו במיוחד לא עם מדיניות כמו שיש עכשיו, שלום יהיה רק כשהם (וגם אנחנו) יבינו מי שולט פה.
2. מבחינת התורה/האידיאל המדינה צריכה להיות מאוכלסת רק על-ידי יהודים (חוץ ממקרים מיוחדים שבהם התנאים הם:שמירת 7 מצוות בני נח, לגור לבד-אין שכונות/ערים/כפרים ערביים
וציות מלא לחוקי המדינה.
בגלל שתי הסיבות האלה נראה לי שאי אפשר
ועוד פחות יהודים רצחניים ששופכים את דם אחיהם. כן כן, יש לכם דם של יהודים על הידיים!
(נראה לי כבר שאלתי במקום אחר אבל...)
יושב בדד זה בת או בן??
מדברים עליו בלשון נקבה...סורי זה ממש הפריע לי...
לא כולם יודעים שזה בן
אני לא רוצה להשוות כי אנחנו לא ראויים לזה... לא היינו שם וזה כל כך נורא מה שהם עשו שזה מזעעזע!!!
אבל בכל זאת אני אעיז קצת...
הנאצים עשו את זה מתוך סתם, היהודים לא עשו להם כלום חוץ מלתרום להשכלה ולכלכלה שלהם! היטלר יימח שמו עשה את זה בשביל הכבוד, בשביל ההנאה (אין לי מושג מה מהנה בזה...)
אבל שמעת על המושג "הקם להורגך השכם להורגו"??? אנחנו רואים שוב ושוב ומנסים בלי סוף שלום עניינים וכאלה... אבל אין מה לעשות! אתה מדבר אל העצים ואל האבנים כאילו כלום! איזה שלום ואיזה נעליים? רק עוד פיגועים וצרות...
אנחנו לא יודעים מאיפה תיפול עלינו המכה הבאה... כל אחד שהוא ערבי בארץ שלנו עכשיו הוא נקרא אוייב! זה מה שקורא במלחמה! לא רוצה? לך מפה... אנחנו לא יכולים לשב בחיבוק ידיים ולראות עוד ועוד אנשים שגומרים ככה את חייהם!!! אנחנו צריכים לגמור עם זה! חלאס! זה כבר יותר מדיי!!!
המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים!!!! ליהודי יש לב טוב וזה ידוע, אבל צריך להיזהר שהלב הטוב הזה לא יהפוך לרע בלי לשים לב!!!!
ואם אנחנו לא מאמינים ביכולות שלנו, מי כן???
ולמה אתם חושבים שיהודים לא יודעים לבנות??? יש (היה...) לי דוד בנאי! כמה תשבחות ומחמאות הם קיבלו! את השכונה שלי כמעט רק יהודים בנו אותה והיא יפה מאוד ומוצלחת!!!
חוץ מזה שגם אם זה פחות טוב אז זה שווה את ההשקעה של לתת שכר ליהודי במקום לגוי...
על הודעות כאלה זימנו אנשים לשב"כ בלשכת גיוס...
סתם שטות להגיד דבר כזה.
אני לא באמת מתכוונת ללכת להרוג את כל הערבים וכשאני אומרת מוות לערבים אני מתכוונת מוות לערבים חוץ מלחסידי אומות העולם.
ומה אכפת לכם שהם יהיו על אי בודד אתם כל כך אוהבים אותם???
א. אנחנו (אני אישית לפחות) לא רוצים שכל הערבים ימותו אלא שיבינו מי שולט, מי מחליט ושיפסיקו להלחם.
ב. בורו שאם אנחנו במלחמה (כמו עכשיו למשל) מותר להרוג גם אזרחים תמימים ותינוקות כי ככה זה במלחמה. גם אצלנו נהרגים תינוקות ואנשים חפים מפשע (ואולי רק אצלנו) ולרחם על הערבים במצב כזה- זה לרחם על אכזרים ואח"כ משלמים על זה...
ג. ההשואה לנאצים: הנאצים חשבו שהם הגזע העליון והטהור, ומי שלא שיך אין לו זכות קיום. גם אנחנו אומרים שאנחנו עם סגולה העם הנבחר אז מה ההבדל? אנחנו גם מצווים להרוג כל גוי שלא מאמין בה' ולא מקיים 7 מצוות בניי נח?
כי אצלנו זה מציווי אלוקי ואם ה' צווה סימן שזה מה שאמור להיות ושלמי שלא מבין זאת באמת אין זכות קיום!!!
אני לא מבינה בזה יותר, ואני מקווה שהבנתם. (לא שאני הבנתי...)
אין שום ציווי אלוקי להרוג אומה שלמה חוץ מעמלק, ולמה ניראלכם שאתם יכולים לפסוק מי זה עמלק , אההה???
עמלק בעצם הוא הייצוג של הרע בעולם , פעם אולי זה התבטא באומה שקראו לה עמלק , וה' אמר מיהם בדיוק , היום מדובר יותר על "עמלק שבלב" הרוע בעולם לא עם מסוים , העמלק' שבנו . שיש בכללי בעולם .
מכל הציווים שדל ה' דווקא את זה בחרתם לקיים ב''הידור''??
חלק מהדברים שנאמרים פה נאמרים ע''י אנשים אחרים על יהודים \ מתנחלים , במה אתם טובים מהם שמתיר לכם להתבטא ככה???
מה ניראלך שאתה משווה אותה לנאצית?! מה ניראלך?
אין כל קשר כי הערבים רוצים לרצוח אותנו! והיהודים לא רצו לרצוח אותנו!
חזרתי בי כי זאת היתה טעות להשוות אותם לנאצים ואני מתנצל אבל עדיין משווה את הדעות שלהם לשל הנאצים ואני עומד על זה.
הנאצים רצו להרוג אותנו בלי סיבה! אצלנו זה הרבה יותר מ"סיבה" זה נחשב ל"הקם להורגך" הערבים הם לא בני אדם!! (ראה הרצח באיתמר)
הראש שמושפע מהדת המשוגעת והאלימה שלהם, ומהאנשים המשוגעים שמובילים אותם, הטבח באיתמר היה סוג של "תג מחיר".
אם גם אתם תצאו ל"תג מחיר" מהסוג הזה, מה ההבדל?
הבעיה היא שאתם לא מבינים את ההבדל בין הרג מוצדק במלחמה, לבין "להרוג את כל הערבים".
מישהו פה הרג פעם ערבי? חשבתי ככה.
ואם אני אביא בפניכם תינוק ערבי, תהרגו אותו? ברור שלא.
הנאצים עשו את זה, אתם לא תוכלו.
זה ההבדל. אתם אומרים דברים נוראים אבל אתם לא באמת יכולים לעשות את זה.
נראה לי שאתם לא מבינים את ההבדל בין הרג במלחמה, שבה עושים מה שצריך, לבין "להרוג את כל הערבים".
בס"ד
זה שאנחנו לא מסוגלים לעשות את זה - זה בדיוק בגלל שאנחנו לא נצאים ואנחנו לא כמו ערבים!!!
אנחנו שונאים אותם וגם אני לא באמת התכוונתי שאני יכולה להרוג תינוק לא משנה אם יהודי או ערבי כי אנחנו פשוט לא כאלה ואני לא אהיה מסוגלת לעשות דבר כזה אבל זה לא סותר את זה שלפעמים זה מה שצריך לעשות ובמקומי צה"ל והמדינה יכולים לעשות את זה (לא להרוג את כולם אבל לגרום לכך שהם יפסיקו עם הפיגועים ואם אפשר אז גם לסלק אותם מפה!)
אל תגידו ידינו לא שפכה את הדם הזה!
כל המוכן לחיות עם מרצחים פושעים באותו אדמה, ארור הוא, שונא את אחיו. בסוף אתם תחליטו האם אתם חושבים שיהודים שווים לנאצים אפילו "בשאיפה לטבוח באויב!"
כמה יהודים רצחו גרמנים? אשמח לקבל בצורה מספר....
http://www.israel-wat.com/pps/forthem.swf
http://www.israel-wat.com/pps/israeli-children.pps
כאן תוכלו לעיין "בנחת" לא הרבה רק 1500 שמות...
http://www.israel-wat.com/mem.htm
אגב לכל שוחרי השלום, אל תדאגו אם אתם רוצים גם קצת ליטופים מהידידים שלנו[הם בני דודים!! <B נשיקות] גם במדינה שלכם מדינת תל אביב יש, יש ויש, דולפינריום, דיזינגוף... לא חסר.. לא חסר....
איזה ילדים חמודים ממש כל אחד מלאך[בקרוב עם עוד כמה יהודים בשאיפה שלו רח"ל] הציפייה מילד ערבי לא להיות מחבל זה בערך אותו שאיפה לצפות מילד דתי להישאר דתי[הרוב הגדול נשארים דתיים] ואפילו יותר גדול כי אין אצלהם "קידמה"...

http://www.israel-wat.com/suicide2.htm
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!