(אומרים שהסינמים מושכים את העיין... אז למה לא?....)
אז... לא. לא שכחתי ממנו... ו--כן. אני עדיין מאמינה שיכול לצאת מזה משו'....
אזז... קצת רקע למי ששכח לזכור ולמי שזכר לשכוח.... (ולמי שלא שמע על זה בכלל...)
הכל התחיל ממפגש פורום חסר תכלית בקיץ תש"ע... אחרי המפגש העלה מנהלינו דאז הרועה את הרעיון לעשות משו' עם הכוחות שיש לנו פה. כי תכלס, יש פה חבורה של נוער (חסר חיים!!....
), וכידוע לנוער יש הרבה כוחות.. שמבזבזים הרבה מהזמן שלהם פה.. כך בערך עלה הרעיון של "הפרוייקט". יציאה להתנדבויות על בסיס הקשר שיש לנו פה. כי תכלס,יש פה נוער מכל הארץ. ובעז"ה אם זה יתפוס תאוצה, ויצא פועל- יש לנו מוקדים מאילת ועד חרמון....
אז מה זה הפרוייקט ברור? (אם לא-תשאלו...)
אזזז... נפגשנו בגן הוורדים. עשינו סוג של "תיאום כוונות". ו--- יצאנו להתנדבות! אומרים שהיה מעולה. ב"ה.. (לי לא הסתדר להגיע...)
ואזזזז.. (הזקנה התפצלה ל-2....) מה בעצם כל זה קשור עכשיו?? פשוט מאוד.. העלו פה את הרעיון של מפגש פורום. לפי ניסיון העבר- נראלי עדיף לחכות לחופש הגדול (בין הזמנים לבייני"שים...).. אבבל... יש לנו את הפרוייקט! וזה נראלי הזמן לארגן עוד יציאה...
קיצור, מה שאני מנסה להגיד, זה שנראלי כדאי לארגן עוד יציאה להתנדבות במסגרת "הפרוייקט". באיסרו חג (מימונה..) או משו' כזה.. זה יצור מפגש פורום למעוניינים, וזה בעז"ה יעשה טוב לעמ"י!! (ההתנדבות ממש לא מיועדת רק לאנשי הפורום! זה פשוט הבסיס לתקשורת... או העברית- אם וכש זה בעז"ה יצא לפועל- תביאו חברים.. כן?? חח...

.