מה הגורם לדיכאון - האבק שנושמים או עצם פעולת הניקיון?
ב. חשבתם על זה שלנקות ארון זה כמו לשחק פריסל?
מה הגורם לדיכאון - האבק שנושמים או עצם פעולת הניקיון?
ב. חשבתם על זה שלנקות ארון זה כמו לשחק פריסל?
ב. לא,לא חשבנו על זה 
ב. למען ה' למה זה קשור לפריסל??
נושי104ב. כן, דווקא חשבתי על זה..
שכשאתה עומד מול ארון שלם, יש לך, בוא נאמר, איזה מטר על המיטה שאתה יכול לשים עליו דברים. אז אתה שם קצת, וקצת אתה מפנה למדפים אחרים (איפה שאפשר, בלי לשים בגדים על ספר קודש, למשל) עד שאתה מפנה את המדף, ואז אתה מנקה אותו ומחזיר מה שאתה יכול (שיסתדרו טוב אחד על השני כנ"ל) כשכמובן נשאר לך משהו על המיטה; ואז חוזרים על זה עם המדפים האחרים...
פריסל, לא?
שיראל.אין לי מושג איך משחקים את זה,אז פתחתי ת'משחק לראות איך הוא נראה בכלל,וכשראיתי ת'מלך הזה באמצע זה היה נראה לי כמו תמונה מלמעלה על מישו שצריך לנקות שני ארונות גבוהים..ועוד איך שהוא מזיז ת'ראש מצד לצד,כאילו אין לו מושג מאיפה להתחיל..תודו פירוש יצירתי יותר..
הרהורב. מה זה פריסל לכל הרוחות?! |תוהה|

וכרגע לא הצלחתי לעשות דיסק און קי bootable של ווידנוס אז אני מנסה עכשיו לינוקס(אובונטו)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים