מגעיל אותי ! אני כולי צמרמורות !שיראל:)

אנשי שמאל ערכו ביקור הזדהות בבתי הרוצחים

פעיל שמאל כתב: "את הזוועה שראו עינינו בבית משפחתו של מוחמד עוואד לא ניתן לתאר אלא כפוגרום לשמו, נקמה פרימיטיבית וברוטלית..."
פרסום ראשון: 17/04/11, 20:13
חגי הוברמן

הפגנת שמאל. ארכיון
הפגנת שמאל. ארכיון

ערב פרסום פענוח הטבח באיתמר שבוצע בידי שני מחבלים תושבי הכפר עוורתא הגיעו לכפר פעילי שמאל קיצוני ל"ביקור הזדהות".

פעילי השמאל הקיצוני, חברי קואליציית נשים לשלום, לוחמים לשלום, גוש שלום, ואדם ללא גבולות, הגיעו לעוורתא בהסעות מאורגנות מתל-אביב, כפר סבא ומירושלים הגיעו כדי "לחזק" את תושבי הכפר מהם יצאו שני המרצחים שביצעו את הטבח באיתמר וסיפרו בחקירתם כי רצחו את התינוקת הדס בת הארבעה חודשים "כי בכתה".

אחד הפעילים, יעקב מנור, פרסם את רשמיו מביקור בעוורתא לפני כשבוע, שבו ביקרו פעילי השמאל הקיצוני בביתו של הרוצחים, אמג'ד חאכם עוואד: "את הזוועה שראו עינינו בבית משפחתו של מוחמד עוואד לא ניתן לתאר אלא כפוגרום לשמו, נקמה פרימיטיבית וברוטלית שתכליתה הטלת מורא ופחד בלב התושבים... האב מוחמד בן 45, הבן מג'די בן 20, תלמיד שנה ג' באוניברסיטה,  הבן אמג'אד, בן 19, תלמיד שנה א' באוניברסיטה, והבן חאכם בן 17 נעצרו. בן הדוד היימן בן 21 נעצר גם הוא". 

מתנועת "ישראל שלי" נמסר בעקבות ביקור ההזדהות: "הגיע הזמן להוציא אחת ולתמיד את ארגוני השמאל תומכי הרוצחים מחוץ לחוק. מי שתומך ברוצחי תינוקות, מקומו אינו בחברה דמוקרטית. העידוד לטרור מצד ארגוני השמאל, המצטרף להסתה ברשות הפלסטינית ולתמיכה של הסופר עמוס עוז ברוצח ברגותי, יוצרים בסוף התהליך מפלצות אדם בדמות הרוצחים האחרונים מהכפר עוורתא".

ב"ישראל שלי" עקבו היום אחרי דף הפייסבוק של אחד הרוצחים ואחרי דפי הפייסבוק של הכפר עוורתא ותירגמו את תוכנו לעברית. חברי הקבוצה הפועלת להסברה פרו-ציונית ברשתות החברתיות בישראל ובעולם הכינו פוסט באנגלית עם תמונות התינוקת הדס והרוצחים עם הכותרת: "רצחנו את התינוקת כי היא בכתה" ופרסמו אותו  בדפי הפייסבוק של כלי תקשורת מובילים בעולם כגון FOX, CNN, BBC, שגרירויות שונות, אוניברסיטאות ועוד. כמו כן שוקדים בקומנדו היו-טיוב של הקבוצה על הכנת סרטון הסברה באנגלית שיסקור את ההסתה במערכת החינוך הפלסטינית אשר הביאה נערים בני 16 ו 18 לבצע רצח כה מחריד בדם קר.

ח"כ בן ארי פנה ליועמ"ש יהודה ויינשטיין בדרישה להורות על פתיחת חקירה כנגד אנשי תנועות השמאל הקיצוני שהגיעו לעודד את משפחות המחבלים. "במעשיהם ביצעו עבירה של עידוד למעשה אלימות" כתב בן ארי ליועץ המשפטי.

בן ארי הוסיף כי "היום נחשפו פניהם של אנשי השמאל הקיצוני. אלה החברים שלהם,על אלה הם מגנים!"

ח"כ ציפי חוטובלי אמרה בתגובה, כי פעילי השמאל שביקרו בעוורתא ביקור תנחומים, משקפים שפל מוסרי של מי שאינם מסוגלים לנחם את אחיהם באיתמר, אבל רצים להזדהות עם האוייב".

>>>שיראל:)

אני בדרך כלל בחיים , 

מנסה להיות כמה שפחות ביקורתית,

וכמה שפחות לשפוט אנשים ,

אבל איך ?

תסבירו לי בבקשה !

איך אפשר להיות עוורים כ"כ למציאות ?!

איך אפשר להתעלם ? 

לעצום עיניים ?

מאיפה הרוע לב הזה ?

אני באמת לא מצליחה להבין ,

וכן , אני מזועזעת , (ואני מכירה את המציאות, ומכירה את החיים )

אני כולי נגעלת ... 

='( 

אני הייתי שם!!איל!לי

חחחח..סתם סתם...אנשים בלי בושה אלה!!! והם עוד קוראים לעצמם יהודים???

די להשפללללללללהההה135792468

איך מישהו יכול לגרום לעצמו להשתכנע שזה הדבר הכי צודק שהוא יכול לעשות כרגע?

איך הם הגיעו למסקנה הזאת?

מבולבלים עד הסוף של הסוף.

הם האויב הכי גדול שלנו.

איזו השפלה.

איזה חיזוק לערבים לדעת שיש בתוכנו כאלה אנשים,

שמעודדים אותם.

אחחחח.... משפיל.

תעזבו אותם אין טעם להזדעזע כל יום מחדששרון.

בס"ד

אנשים טיפשים וטועים תמיד יהיו..

בואו נתמקד בלחזק את הצד שלנו.

ובתוך כל זה משו טוב..:אביב

"ישראל שלי"!! 

פשוט אנשים תותחים!!

רק בזכותם הסברה שלנו תעלה רמה..

בזכותם ובזכות אנשים שיכולים לשכנע ויש להם את הכלים..

צריך להעריך אותם!!

ואתם המחשבות על אנשי השמאל - 

טוב, אני לא צריכה לכתוב. 

הם ממש מסכנים... משהו התעוות להם בשכל...כנרית על הגג=)

צריך לעזור להם לחזור לדרך הנכונה!!!

אין להם דעות ברורות, יש להם רצון לעשות רעש אבל לא יודעים על מה... חבל שמצאו דווקא בדרך הזאת!!!

לא שאני מצדיק אותםgolani

- אבל לימוד הזכות הוא שזה היה לפני פירסום זהות הרוצחים.

אני לא כ"כ בטוח... כבר אז נעצרו החשודים ברצחאריאל דל"ת

זה היה יום לפני הפירסום ותפסו אותם כמה ימים לפני.... כנראה שהם ראו שהולך לקרות משהו...

צריך לדעת מתי מותר ומתי אסור ללמד זכות....

תנועת 'אדם ללא גבולות',פלספנית

בעזהי"ת

אכן, שם יפה הם בחרו לעצמם.

אין גבול ל, אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לזה.

משהו יצא מההודאה של הרוצחים.פעמיים חי

הם הרגו את משפחת פוגל הי"ד לא בגלל שהויו כובשים או בגלל "סכסוך ישראלי פלסטינאי" הם רצחו אותם בגלל שהיו יהודים .  הנה לכם ההוחכה עולם שהגוים שונאים אותנו על כך שאנו יהודים.....

ולא בגלל הכיבוש.

לא מדובשך ולא מעוקצך..אריאל דל"ת

העולם עוד ימציא לזה סיבה כל שהיא. אם זה בגלל שיגעון של הרוצחים או שיעמום...

העיקר שהיהודים לא יתלוננו שכולם שונאים אותם..

זה ממש לא דבר טוב שיצא!, כאילו, ברור שהרצח היה דבר טוב, כי הכל מה' אבל אנחנו לא יכולים להסביר למה...

ה' יקום דמם אמן!!!

מממממממממממ פפפפפפפפ גגגגג ררררר יייייי םםםםםםםםםםנועוש=]]!!אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך