מגעיל אותי ! אני כולי צמרמורות !שיראל:)

אנשי שמאל ערכו ביקור הזדהות בבתי הרוצחים

פעיל שמאל כתב: "את הזוועה שראו עינינו בבית משפחתו של מוחמד עוואד לא ניתן לתאר אלא כפוגרום לשמו, נקמה פרימיטיבית וברוטלית..."
פרסום ראשון: 17/04/11, 20:13
חגי הוברמן

הפגנת שמאל. ארכיון
הפגנת שמאל. ארכיון

ערב פרסום פענוח הטבח באיתמר שבוצע בידי שני מחבלים תושבי הכפר עוורתא הגיעו לכפר פעילי שמאל קיצוני ל"ביקור הזדהות".

פעילי השמאל הקיצוני, חברי קואליציית נשים לשלום, לוחמים לשלום, גוש שלום, ואדם ללא גבולות, הגיעו לעוורתא בהסעות מאורגנות מתל-אביב, כפר סבא ומירושלים הגיעו כדי "לחזק" את תושבי הכפר מהם יצאו שני המרצחים שביצעו את הטבח באיתמר וסיפרו בחקירתם כי רצחו את התינוקת הדס בת הארבעה חודשים "כי בכתה".

אחד הפעילים, יעקב מנור, פרסם את רשמיו מביקור בעוורתא לפני כשבוע, שבו ביקרו פעילי השמאל הקיצוני בביתו של הרוצחים, אמג'ד חאכם עוואד: "את הזוועה שראו עינינו בבית משפחתו של מוחמד עוואד לא ניתן לתאר אלא כפוגרום לשמו, נקמה פרימיטיבית וברוטלית שתכליתה הטלת מורא ופחד בלב התושבים... האב מוחמד בן 45, הבן מג'די בן 20, תלמיד שנה ג' באוניברסיטה,  הבן אמג'אד, בן 19, תלמיד שנה א' באוניברסיטה, והבן חאכם בן 17 נעצרו. בן הדוד היימן בן 21 נעצר גם הוא". 

מתנועת "ישראל שלי" נמסר בעקבות ביקור ההזדהות: "הגיע הזמן להוציא אחת ולתמיד את ארגוני השמאל תומכי הרוצחים מחוץ לחוק. מי שתומך ברוצחי תינוקות, מקומו אינו בחברה דמוקרטית. העידוד לטרור מצד ארגוני השמאל, המצטרף להסתה ברשות הפלסטינית ולתמיכה של הסופר עמוס עוז ברוצח ברגותי, יוצרים בסוף התהליך מפלצות אדם בדמות הרוצחים האחרונים מהכפר עוורתא".

ב"ישראל שלי" עקבו היום אחרי דף הפייסבוק של אחד הרוצחים ואחרי דפי הפייסבוק של הכפר עוורתא ותירגמו את תוכנו לעברית. חברי הקבוצה הפועלת להסברה פרו-ציונית ברשתות החברתיות בישראל ובעולם הכינו פוסט באנגלית עם תמונות התינוקת הדס והרוצחים עם הכותרת: "רצחנו את התינוקת כי היא בכתה" ופרסמו אותו  בדפי הפייסבוק של כלי תקשורת מובילים בעולם כגון FOX, CNN, BBC, שגרירויות שונות, אוניברסיטאות ועוד. כמו כן שוקדים בקומנדו היו-טיוב של הקבוצה על הכנת סרטון הסברה באנגלית שיסקור את ההסתה במערכת החינוך הפלסטינית אשר הביאה נערים בני 16 ו 18 לבצע רצח כה מחריד בדם קר.

ח"כ בן ארי פנה ליועמ"ש יהודה ויינשטיין בדרישה להורות על פתיחת חקירה כנגד אנשי תנועות השמאל הקיצוני שהגיעו לעודד את משפחות המחבלים. "במעשיהם ביצעו עבירה של עידוד למעשה אלימות" כתב בן ארי ליועץ המשפטי.

בן ארי הוסיף כי "היום נחשפו פניהם של אנשי השמאל הקיצוני. אלה החברים שלהם,על אלה הם מגנים!"

ח"כ ציפי חוטובלי אמרה בתגובה, כי פעילי השמאל שביקרו בעוורתא ביקור תנחומים, משקפים שפל מוסרי של מי שאינם מסוגלים לנחם את אחיהם באיתמר, אבל רצים להזדהות עם האוייב".

>>>שיראל:)

אני בדרך כלל בחיים , 

מנסה להיות כמה שפחות ביקורתית,

וכמה שפחות לשפוט אנשים ,

אבל איך ?

תסבירו לי בבקשה !

איך אפשר להיות עוורים כ"כ למציאות ?!

איך אפשר להתעלם ? 

לעצום עיניים ?

מאיפה הרוע לב הזה ?

אני באמת לא מצליחה להבין ,

וכן , אני מזועזעת , (ואני מכירה את המציאות, ומכירה את החיים )

אני כולי נגעלת ... 

='( 

אני הייתי שם!!איל!לי

חחחח..סתם סתם...אנשים בלי בושה אלה!!! והם עוד קוראים לעצמם יהודים???

די להשפללללללללהההה135792468

איך מישהו יכול לגרום לעצמו להשתכנע שזה הדבר הכי צודק שהוא יכול לעשות כרגע?

איך הם הגיעו למסקנה הזאת?

מבולבלים עד הסוף של הסוף.

הם האויב הכי גדול שלנו.

איזו השפלה.

איזה חיזוק לערבים לדעת שיש בתוכנו כאלה אנשים,

שמעודדים אותם.

אחחחח.... משפיל.

תעזבו אותם אין טעם להזדעזע כל יום מחדששרון.

בס"ד

אנשים טיפשים וטועים תמיד יהיו..

בואו נתמקד בלחזק את הצד שלנו.

ובתוך כל זה משו טוב..:אביב

"ישראל שלי"!! 

פשוט אנשים תותחים!!

רק בזכותם הסברה שלנו תעלה רמה..

בזכותם ובזכות אנשים שיכולים לשכנע ויש להם את הכלים..

צריך להעריך אותם!!

ואתם המחשבות על אנשי השמאל - 

טוב, אני לא צריכה לכתוב. 

הם ממש מסכנים... משהו התעוות להם בשכל...כנרית על הגג=)

צריך לעזור להם לחזור לדרך הנכונה!!!

אין להם דעות ברורות, יש להם רצון לעשות רעש אבל לא יודעים על מה... חבל שמצאו דווקא בדרך הזאת!!!

לא שאני מצדיק אותםgolani

- אבל לימוד הזכות הוא שזה היה לפני פירסום זהות הרוצחים.

אני לא כ"כ בטוח... כבר אז נעצרו החשודים ברצחאריאל דל"ת

זה היה יום לפני הפירסום ותפסו אותם כמה ימים לפני.... כנראה שהם ראו שהולך לקרות משהו...

צריך לדעת מתי מותר ומתי אסור ללמד זכות....

תנועת 'אדם ללא גבולות',פלספנית

בעזהי"ת

אכן, שם יפה הם בחרו לעצמם.

אין גבול ל, אני אפילו לא יודעת איך לקרוא לזה.

משהו יצא מההודאה של הרוצחים.פעמיים חי

הם הרגו את משפחת פוגל הי"ד לא בגלל שהויו כובשים או בגלל "סכסוך ישראלי פלסטינאי" הם רצחו אותם בגלל שהיו יהודים .  הנה לכם ההוחכה עולם שהגוים שונאים אותנו על כך שאנו יהודים.....

ולא בגלל הכיבוש.

לא מדובשך ולא מעוקצך..אריאל דל"ת

העולם עוד ימציא לזה סיבה כל שהיא. אם זה בגלל שיגעון של הרוצחים או שיעמום...

העיקר שהיהודים לא יתלוננו שכולם שונאים אותם..

זה ממש לא דבר טוב שיצא!, כאילו, ברור שהרצח היה דבר טוב, כי הכל מה' אבל אנחנו לא יכולים להסביר למה...

ה' יקום דמם אמן!!!

מממממממממממ פפפפפפפפ גגגגג ררררר יייייי םםםםםםםםםםנועוש=]]!!אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך