אפשר לשאול שאלה קצת קשה?ענבל

למה לאנשים קשה למצוא את הטוב אחד בשני?

למה קשה לנו להחמיא אחד את השני?

למה כשמארגנים מעגל שבו כל אחת אומרת משהו טוב על זאת שיושבת לידה אז קשה לומר?

זה פשוט מעצבן כאילו לכל אחד יש משהו טוב בתוכו וכשלא אומרים לו את זה הוא יכול להרגיש לא חשוב (תאמינו  לי מניסיון) הוא ירגיש כאילו לא צריך אותו פה זה פשוט יהרוס לו את הדברים הכיפים והשמחים.

לי לדוגמא היה טיול שנתי שבסופו היינו צריכות לשחק את המשחק הנ"ל ולזאת שישבה לידי פשוט לא היו דברים טובים להגיד עלי (אז נכון שאני הייתי איתה רק חצי שנה אבל עובדה שלי יש הרבה להגיד עליה ועל כל אחת מהכיתה) אתם יודעים איך זה גורם להרגיש??? כאילו אין בי טוב? אני רק רעה ? זה נורא וזה פשוט הרס את כל החויות מהטיול. אז באמת למה קשה לנו למצוא את הדברים הטובים? זה משאיר צלקת לכל החיים אני עד היום לפעמים מוצאת את עצמי חושבת על זה ואומרת מה באמת אין בי דברים טובים????

וואח דאלה.. !!נועוש=]]!!
* וואחד שאלה!!נועוש=]]!!

כי אנחנו עצלניםשרון.

בס"ד

ותמיד בכל דבר ובכל אדם הרבה יותר קל לראות את מה שרע, זה הרבה יותר בולט, הרבה יותר נוח להודות שיש בה משהו רע ומשהו שנעשה יש בו מלא פגמים.

בשביל לראות טוב צריך להתאמץ ממש ולרובנו אין כוח להתאמץ, אנחנו אנשים עצלנים.

מה דווקא אצלינו תמיד קל להגיד על השניה ועל עצמך יתקוקי...!
יותר קשה...קוקי...!

הקפצה*נעמה*
אני דוקא חושבתלמען שמו!

שבתגובות שלך בפורום ממש יפות!! תמיד כיפפ לקרוא אותם..

ומה לעשות- יש אנשים שקצת יותר קשה להם לפרגן, ולהחמיא.. עצם זה שאנחנו נעשה את זה (נחייך! נגיד מילה טובה וכ"ו..!) זה בטוח יעשה להם משו בלב!!!!!!!!

זה בטוח יעשה להם משהו בלב!ענבל

וברור שזה קשה אבל באמת כשכולם עושים את זה אז את לא? ועוד לפני כולם? זאת הרגשה איומה! זה מבייש ברמות שלא יאומנו וזה גורם לחוסר ביטחון עצמי מטורף!

וד"א תודה על המחמאה חיוך

אז צריך להחמיא !טובי =][=

בהתחלה אולי זה קשה, אבל אחר כך זה זורם .

אני ממש אוהבת להחמיא לאחרים ! זה כייף ליראות אותם שמחים

(אבל להחמיא לעצמך זה קשה ..)

טוביענבל

זה שמחמיאים לאחרים לא אומר שלא צריך להחמיא גם לעצמך! אז תתחילי לעשות את זה!

צודקת.. =\ היה לנו על זה פעם דיון בכיתה..בשמחה תמידD:

ומה שלדעתי נכון וגם הרבה אמרו את זה שיש כמה סיבות.

זה לא דווקא מרוע..!!

אחת הסיבות זה שאנחנו כאילו 'מתפאדחים' להגיד משו טוב על מישו, כי מה..? אני חנפן..?

את מבינה? זה לא שחושבים על זה, אבל ככה זה בתת-מודע!

וגם, 

כי אנחנו חושבים שאם נוריד אחרים- נעלה את עצמנו.
יעני, מי שמצליח לרדת על אחרים הוא קול...

(וזה לא דווקא במשחק הזה, אלא אפילו בכללי בחיים כשאנחנו יורדים על אחרים, אפילו אם זה בשיאא הצחוק!)

ואל תגידו זה לא נכון- זה פשוט ככה, בלי שנשים לב.

שוב, הכל- אף אחד לא עושה מכוונה רעה!!! אנחנו לא חושבים על מה שאנחנו עושים.

ובאמת, כדי לגרום למצב סביבנו להשתנות- זה צריך להתחיל ממנו.

תראו שזה יעבור הלאה..!!

זרקו מילה טובה למישו, תחייכו, תשתדלו לא לרדת על אחרים יותר מידי (זה קשה, אני יודעת.. אני אחת מאלה שצריכים לעבוד על זה!) ותראו שזה יחזור אליכם...

חג שמח !! =]

למרות שזה מעצבן,מחפש את האור..אחרונה

ככה זה,תמיד קל יותר למצוא את הפגמים בשני במקום את הטוב... והסיבה, ל]פחות לדעתי, היא די אנוכית - כשאתה מוצא פגם בשני, זה מעצים אותך, כי אתה יודע של-ו יש את הפגם הזה ולך אין, וזה גורם לך להרגיש טוב. לעומת זה, אם אתה אומר למישהו משהו טוב, זה גורם לך להרגיש שלו יש את זה אבל לך אין ולכן אתה יותר גרוע ממנו, וזה מעצבן אותך לכן הרבה פעמים בוחרים לא להגיד את זה...

ו

לכן אני כל כך מעריך אנשים שיודעים להתעלות על עצמן ולפרגן לכל דבר שזז, אבל מתוך טוב לב אמיתי - זה מראה כמה שהם לא מרוכזים בעצמם ורק רוצים לעשות טוב לאחר...

זכיתי שעאני מכיר שני אנשים כאלו... וואלו אנשים שהייתי רוצה להדבק בהם ולהיות כמוהם, ואני גם משתדל רק שלאתמיד יוצאא ככה בספונטני...לכן טוב שיש את הבלי"צים האלו (=בלי ציניות, מעגל שבו אומרים את הטוב שיש לך להגיד על אחרים, השם של המשחק שהזכרת...), כי זה נותן לך פלטפורמה נוחה לשפווך בה את כל הטוב שאתה רוצה, בלי ציניות, על אחרים, ולגרום להם להרגיש טוב בסוף הערב...

חג שמח!!! ותזכרו, לפעמים יש משימות שנראות לנו כמו קריעת ים סוף, אבל מה שטוב בהם הוא שתמיד אחריהם מגיעה שירת הים, ובאופק כבר נראה מעמד הר סיני...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך