פשוט כבר מאוד קשה להדחיק...אנונימי (פותח)

כול העבודה שלי להוצא קצת פיתאום קורא איזה פיגוע... שקרוב אלי.. כמה עוד אפשר... 2פיגועים שהיו קרובים אלי... בהתחלה לא הרגשתי שזה השפיע עלי.. אבל לאט לאט אני יותר ויותר מרגיש את זה...

ואני גם לא יודע מה אני מרגיש.... אני מרגיש כאילו ריק... אין אפחד והלב שלי כול הזמן כואב.. בוכה

אני כימעת כול בוקר אומר בימקום מודא אנ פשוט הפוך למה לחזור לעולם הזה??

**אנונימי (פותח)

מותר לי לשאול? לא חייב לענות.

אתה רוצה לא לקום בבוקר??

אולי כן, זה הגיוני. מאוד אפילו.

אבל אולי.. אולי  אתה רוצה פשוט לקום מלא??

לקום בלי חור. בלי בורות. בלי חלל.

לקום ולהרגיש ש..שאני לא רק קיים. שאני חי.

לפעמים כשמישהו קרוב מת, זה מעלה לך הכל.

את כל ה-למה בעצם? למה לי לקום? בשביל מה? מה זה ייתן לי?

עוד בוקר כואב?

עוד שעות על שעות של קיום בלי חיים?

עוד מה?

זה גדול עלי. אני נסחף לתוך זה, אבל באמת.

לפעמים עולה לנשום, אחר כך עוד שבוע במיטה.

זה חיים? בשביל זה אני קם?

אם ככה אז לא רוצה.

אבל לגלות משהו?

יש חיים אחרים. י-ש ח-י-י-ם אחרים!! אתה מבין?

יהיה זמן שאתה תקום, ותרגיש- קבלו!! אני נושם!!

יהיה דקות כאלה של הבנה, של פתאום, -כן!!  עברתי מה שעברתי, ועכשיו אני כאן, חי, אבל באמת חי!!!

"כמה שתרצו להאחז בזיכרון המר והכאוב שמישהו הסתלק מהעולם,

אתם, עדין נמצאים בו. ופעולת החיים משולה לגאות:

בתחילה נדמה שזה לא משנה כלום, ואז יום אחד אתם משפילים מבט ומגלים עד כמה הכאב נשחק בזרמים." (שומרת אחותי)

זה עצוב..אבל זאת האמת. העצב נשאר תמיד. החסרון יהיה תמיד.

אבל הכאב שלא נותן לנשום, הוא עובר.

נכון לפעמים יש בעולם דברים מפחידים, קשים ועצובים~מישי~

אבל זה הסיבה לא לרצות לקום אליו???
הרי זה מה שהם רוצים שתהיה בדיכאון, שתמאס בחיים של עצמך. אם אנחנו נותנים להם את זה אז הם ניצחו. החמאס ניצח. אז הוא כבר מוביל עלינו מראש כי ממילא אנחנו לא רוצים להילחם, לא רוצים להתמודד וממילא הם יותר חזקים ממנו כי המורל שלהם יותר גבוה, הם בוטחים ואנחנו מפחדים. 
הם- שהם פ]חות חזקים מאיתנו וה' לא איתם מנצחים אותנו בגלל שאנחנו לא מצליחים להתמודד עם הקשיים, כי אנחנו רחמנים מדי לא יכולים לסבול אדם מת.
אבל אני אתן לך דוגמא. במלחמה בעי (הראשונה) מתו 36 איש. העם לא ידע איך לאכול את זה, כי ה' כל הזמן עזר להם ופתאום הם הפסידו ועוד כ"כ הרבה אנשים מתו. ואז כתוב: "וימס לבב כל העם ויהי למים". ואח"כ, אחרי שמוציאים את החרם מקרבם (סוקלים את עכן שמעל בחרם ביריחו) ה' אומר ליהושע: "אל תירא ואל תחת קח עמך את כל עם המלחמה וקום עלה העי ראה נתתי בידך את מלך העי ואת עמו ואת עירו ואת ארצו". ה' צריך לחזק את יהושע כי העם פוחד אבל אז העם רואה שאם הם מאמינים בה' ועושים את דבריו הם מצליחים. קודם בגלל החרם לא הצליחו, עכשיו אחרי שהולכים לעי לפי ציווי ה'- הם מצליחים.
אז לכן אנחנו צריכים לקבל על עצמנו ולהשתפר במידות טובות ולהאמין באמת בעצמנו שאנחנו פה מקדשים את שם ה' בעולם ואם באמת ננסה ונאמין שה' איתנו בעז"ה ה' באמת יהיה איתנו וננצח. "לא יבושו ולא יכלמו לנצח כל החוסים בך".

ועוד משהו~מישי~

אם אתה חי כנראה שה' רוצה שתהיה חי. יש לך יעוד. ואם אתה חי- כנראה שטוב לך שתהיה חי כי ה' רוצה בטובתנו.
אז קשה להתמודד אם הדברים הקשים בחיים אבל תנסה, תגיד תודה לקב"ה שהציל אותך ולא אתה נרצחת בפיגוע ותחיה כי זה מה שה' רוצה ממך.

וואוו כל כך עברתי משו דומה ...אמונתי

בשלבי השתקמות בעזרת ה'....

אבל זה קשה לקום תחזיק א עצמך לפני שיהיה מאוחר ואל תגיד שזה לא תלוי בך ...!!!!זה כן!!!

אם אתה רוצה באישי בשמחה ...

אני ישמח בשיחה אישית ...יש לי מה להגיד ...אמונתי
אני גם הרגשתי ככה...מרב14

אבל אני יודעת מראש שאם אני ינסה לכתוב למה אני כבר לא מרגישה ככה, זה לא יעזור, זה ישמע כמו כל הדברים שאמרו לי פעם, ונמאס לי לשמוע.

אני רק ממש ישמח אם תרד קצת למטה ותקרא את החתימה שלי- מבחינתי היא אומרת הכל...

קצת עידוד - חוויה מההלוויה ביום שישי (תכנסו!חשוב!)תמר ב

כששמעתי על הפיגוע קיויתי מאוד שאני לא מכירה את הנפגעים אבל לצערי שמעתי את השם של הנרצח - בן יוסף לבנת הי"ד, שהוא אח של חברה שלי..

הייתי בחלק הראשון של ההלוויה וניגשתי לחבק את חברה שלי. והיא תוך כדי מסע ההלוויה של אח שלה, אמרה לי ולעוד חברה שהיתה איתי: "שיהיה לכם חג שמח"

אמנם היה קשה מאוד לשמוח בחג ולא לבכות כל הזמן, אבל המילים שלה עודדו אותי ממש. אם היא הצליחה בזמן כ"כ קשה לדבר ככה אז גם אנחנו צריכים להשתדל כמה שיותר להצליח...

שנזכה..

בחיים יהיו לנו הרבה דברים עצובים, ולהפך- גםלמען שמו!אחרונה

הרבה דברים שמחים!! וכמו שכיפ לנו ואנחנו יודעים לקבל תדברים הטובים והשמחים, ככה אנחנו צריכים לדעת לקבל גם את הרע- ה' יעמיד אותנו בנסיונות כל החיים- אבל אנחנו מתפללים כל בוקר- שנצליל לעמוד בנסיון.. שנזכה..

ואני שולחת עידוד וירטואלי.. (:

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך