מאז שעברתי ביה''ס, זה ממש ניהיה אחרת מבחינה חברתית, חשבתי שאם אני אעבור זה יהיה כיף להכיר בנות חדשות
אני ממש מרוצה מכל הבחינות האחרות, לימודית, תורנית, הצוות (המורים..)
כל השנים הקודמות הייתי נקראת "בחבורה" מה שנקרא, וכן היינו קבוצה שהיינו ממש חברות טובות והיינו עושות ביחד הכל,
יוצאות לפרוזן, לים, לקניון, לשופינג להכל!!! והייתי נחשבת בחברה אפשר לומר.. ומאז שעזבתי ממש השתנתי!! ואני פשוט לא מוצאת את עצמי שם! אני הרבה יותר שונה בהתנהגות, אני מרגישה שאני לא אותו סגנון של הבנות (אולי מעטות וגם הן סיכוי קלוש..)
וכל הזמן החברות הישנות שלי שולחות לי אסמסים, מתקשרות וכו' ואנחנו בקשר ממש ממש טוב!! מספרות אחת לשניה דברים, מה שאני יודעת שבחיים זה לא היה קורה עם החברות שאני לומדת איתן עכשיו...
ולא רק זה, הן מספרות לי שהן ממש נהנות איפה שכל אחת לומדת, ואני פשוט מ-ק-נ-א-ה-! והפיתרון היחיד שיש לכל אחת מהן להציע לי, זה שאני אבוא ללמוד איתן, ממש עוזר!
ואל תגידו לי לעבור ביה''ס כי אני יודעת שזה לא הפיתרון, אני ממש מרוצה מהמקום, אבל אני עדיין חושבת שאני צריכה להסתגל ולהתרגל למקום החברתי שבו אני נמצאת כרגע, וזה ההתחלה של כל מקום שעוברים אליו(אעלק התחלה..כבר סוף שנה! אבל לא משנה...)
קיצר מה אתן/ם מציעות/ים לי לעשות?? אני מרגישה ממש רע!