שטוב נספר לכם מההתחלה
בכתה א' לא הזדקקתי כמובן ללמוד לשום מבחן, כנ"ל ב' וג' כאילו היו פעמים שטיפה בתנ"ך הייתי עוברת בקטנה על החומר אבל רוב החזרה שלי על החומר הייתה מהדבר הבא:
לפני כל מבחן, בהסעה הבנות מהכתה שלי היו באות לשאול אותי את כל השאלות שהם לא יודעות... שבמקרה כמעט תמיד ידעתי את התשובות שלהם, חוץ מזה הם צעקו בכל ההסעה תשאלות ותשובות כל הזמן שכל ההסעה ידעה את החומר למבחן של הכתה שלי..... נחמד אה?
כיתה ד' הייתי צכה ללמוד לפעמים אבל שמתי עלזה פס וכמו ג' פשוט ההסעה למדה אותי חלק, ומה שלא נחשתי הציונים היו גבוהים ברוב המקצועות
כנ"ל ה' וברוב ו'...
כיתה ז', לא למדתי כלום היו מקצועות שלא הצטרכתי ללמוד גם היו כאלה שכן אבל לא למדתי למבחן כמובן... למה מי מת שאני אקדיש על זה זמן? טוב כאילו היו מבחנים שכן מעט טיפה... הרוב לא..
ציונים? בדר"כ סבבה... מעל 80 אני חושבת כמעט כמעט כולם....
כיתה ח' זה כבר סיפור אחר..
אם בכתה ז' עוד נחשבתי לאחת שמקישבה בשיעור מעט... אז בכתה ח' הייתי בסטלה עשיתי מה באלי, מעולם לא הפרעתי למורות, אבל גם לא טרחתי ללמוד, (מי שישמע כמה הכתה שלי טרחה ללמוד אבל פסדר...)
כאילו אשכרה לא למדתי כלום, ושוב רוב הציונים היו סבבה. היו כאלה שלא ממש....
אבל מה המורה המדהימה שלי, המחנכת, פשוט דאגה לכך שכל התעודה שלי תהיה ציונים מעולים שהיה מגיע לי הרבה פחות, ת'אמת ביום האחרון הייתי על סף לבוא אליה ולומר לה תקשיבי זאת לא התעודה שלי! מגיע לי ציונים הרבה יותר נמוכים, אבל לא יחסתי לתעודה חשיבות וגם אם הציונים היו אחרים זה היה ככה... אבל הם היו סבבה
בעצם אם עד עכשיו כולם נתנו לי כל הזמן ציונים טובים וכו' זה היה בגלל ש... טוב היא חכמה, כאילו הכירו אותי בתור אחת כזאת (לצערי הרב, ואני לא כזאת ממש, אולי יש לי שכל אבל מעולם לא טרחתי לנצל אפ' לא מעט ממנו)
אז השנה, אהממ דיי נדפקתי, אפחד (בערך) לא הכיר אותי כמו שהכירו קודם, ובעצם מרוב אהבתי הרבה לקמום למודי (בעעעעעע שנאת חיי) לא טרחתי ללמוד כלום, וכלום זה כלוווווווווווווום
כל מי שפותח ת'קלסר שלי מתסתכל עלי במבט של תגידי הכל טוב?
פשוט במקום להיות מלא בחומר לימודי כלשהו הוא מלא בקשקושים שאני טורחת לעשות במהלך השיעור, מבחנים מעניינים מישו? ממוצע של המבחנים בסביבות 60 אולי פחות...
אחרי כל מבחן אני כועסת על עצמי, אני באמת לא לומדת, אני לא מפריעה אבל גם לא לומדת!!
כך שהשאלה איך אני לומדת למבחנים לא קיימת...
ולמי שהיה כח לקרוא את כל החפירה והפריקה המאד נחמדה שלי,
יש לכם רעיונות איך ללמוד בכל זאת? למרות שאני שונאת ת'מקום הזה (המבין יבין)
ושלא למדתי כבר שנה וחצי כלום, ושהמבחנים בדר"כ זה ניחושים וכן הלאה...
ובאמת שאין לי כח ללמוד...
גם שהחלטתי כן לנסות ללמוד,
למדתי שעה וחצי למבחן באנגלית (אחרי שמעולם לא למדתי!!! ועוד יותר לא ככה) ולא למדת חרשתי, הגעתי למבחן שכחתי ה-כ-ל בכיתי כמו לא יודעת מה... וקבלתי 45 איך לומדים?? באמת כאילו שאלה תמימה וחשובה!!
פליז אם יש לכם עצות לאנשים כמוני שבאמת אין להם הרבה סבלנות ללמוד וגם לא טיפה....
אבל פוחדים לא ללמוד...
??
מישו??
משו??...
יש??