יש לי פייסבוק בערך שנה, וזה לא ממש הפריע להורים שלי עד- שאבא שלי שמע שיחה בנושה הפייסבוק ועכשייו הם אומרים לי לסגור!
יאאלה מה אכפת להם אני לא ממוכרת אני מסננת אנשים אז מה רע בזה??
ומה אם אני לא רוצה לסגור??? מה לעשות?!
וגם עכשיו אם ההורים שלי ירצו להפסיק עם האינטרנט אני אשמח.
למה לסגור את הפייסבוק??
זה הפיתרון?לברוח?לסגור?
ממש לא!
פייסבוק הוא כלי שאם משתמשים בו כראוי [כמו שאני מבין מהערה של שירי-שהיא כן משתמשת בו כראוי] הוא מאוד שימושי-הערבת מידע,סיכומים,שמירה על קשר עם חברים רחוקים..
גם אני לפני כמה חודשים [לאחר הכתבה שהיתה בעולם קטן] רציתי לסגור..אבל הבנתי שזה לא פיתרון ואני אאבד קשר עם חברים וכדו'.
מה שאני מציע זה שקודם תחכי עם זה-אם הם עוזבים אותך ולא ממשיכים לבקש-מה טוב!
ואם הם עדיין עומדים על עמדתם שלסגור, תסבירי להם את היתרונות ותגידי שאת מודעת לחסרונות/סכנות ואת נזהרת מהם!!
בהצלחה!
של הצבת גבול כנגד מה שהוא בחזקת כלי פרוץ כלכך .
זה תלוי באופי השימוש שלך, אבל יכול להיות שלא שווה לפתוח חזית מול ההורים על הסיפור הזה, אלא להוריד פרופיל ולהימנע מהתחברות לשם.
אמא, אבא, אני מבינה את הסיבות שאתם רוצים לסגור לי ת'פייסבוק, אם אתם סומכים עלי תנו לי להשאיר אותו ותסבירי מה לא רע בזה ושאת יכולה לשלוט בזה את בוחרת מה לעשות עם זה ומה לא ופשוט תגידי להם שיסמכו עלייך ושזה לא נורא בכלל..אני מקווה שזה יעזור..
ואני יודעת שזה נשמע פלצני כזה וזה..אבל תמיד כדאי לנסות!!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים