מה אני יכול לעשות, תגיד לי?
מה אני עוד יכול לעשות מלנסות ולנסות ואז אני נופל על שטות, ורק בגלל שאני כזה אידיוט זה כל הזמן קורה לי!
אולי די???
אין לי מה לעשות, חוץ מלדפוק את הראש בקיר פעם אחר פעם ולומר לעצמי "איזה טמבל אתה, תחשוב על העולם הבא שלך! מה קורה לך?! איך נהיית כזה?"
אני יכול להאשים את כולם את הבית ספר הדפוק אליו נכנסתי שנה שעברה והרס לי את התמימות, את זה שאין לנו חסימה באינטרנט, אבל אבא, אני יודע שזה אני, ורק אני הבאתי על עצמי את כל הגועל הזה, ועכשיו אני אוכל את עצמי על כל פעם ופעם, ותאמיןלי שאני מנסה, אלוהים, אני נשבע לך, אני כל כך רוצה להיות הבן שלך!!
ואז אני נופל שוב, כמו מטומטם, על דברים קטנים.
ואני מרגיש זבל, כי איך יראה הדין שלי בעולם הבא?
כולם יסתכלו עליי, בזעזוע, וכרגע אין לי דרך לצאת מזה!
אבא, כל יום אני יכול למות! בבקשה, תמחק את העוונות שלי, תן לי להתחיל מחדש, שאני אדע שאין לי יותר כלום, אני נקי, אף אחד לא יראה מה עברתי, אף אחד לא ידע מזה, ואני אוכל לדעת שאני נקי, טהור כמו פעם, ומצד שני להיזהר מזה!!!!
שלח לי איזה משהו, שאני אדע שאתה שומע את התפילה לי, אני לא יכול ככה יותר, גם שאני מנסה לחזור בתשובה יוצא לי כזה דפוק, כי מתברר שעשיתי מיליון עבירות בניסיון לחזרה בתשובה שלי!!
בנאדם!!!!!
תחזור לאהבה הפשוטה, לאמונה שלך, אתה יודע שזה לא נכון!! לא נכון!
תפסיק לחיות בשקר, תתחיל לחיות באמת, לעבוד את ה'!
אף אחד לא מבטיח לך כלום, אני רוצה לנצל כל רגע בעולם הזה, תן לי את הכוח אבא, אני לא רוצה למכור את העולם הבא שלי בשביל איזה משהו סוטה!! לא רוצה!
לא רוצה יותר לדעת בכלל מה זה סרט פורנוגרפי, לא רוצה לדעת יותר שום דבר סוטה!!
אבא, רק עליך אפשר לסמוך שתוציא אותי מזה, נכון?
אז תוציא אותי מזה.