חבר'ס אני צריך תשובות. אז תתחשבו ואל תשלחו אותי למקומות אחרים.
(הקישורים יהיו בסוף)
תודה
חבר'ס אני צריך תשובות. אז תתחשבו ואל תשלחו אותי למקומות אחרים.
(הקישורים יהיו בסוף)
תודה
אני עושה על זה עבודה במחשבים מטוורפת..
קיצ, כשיהיה לי זמן (כשאני אחזור הביתה, עכשיו אני פשוט בהפסקה) אז אני ארשום לך...
ובקשר לפצצת אטום- גם אני הבנתי משהו כמו פלספנית,
כשמפרקים את האטום משתחררת אנרגיה מאוד חזקה, אבל סורי פיזיקה זה לא ממש התחום שלי..
בעזהי"ת
כידוע, כל חומר מתפרק למולקולות, ומשם- לאטומים.
אטום- זאת היחידה הכי קטנה.
חשבו שאין איך לפרק את האטום; כי זאת היחידה הכי קטנה.
ואז הסתבר, שבמידה ומצליחים להטיס שתי אטומים, במהירות עצומה [אבל עצומה. מהירות שנמדדת בשנות אור], מספיק זמן בשביל שיצברו תאוצה- אבל אם מצליחים להטיס כל אטום לכיוון אחר במעגל, ורק אחרי שהם יצברו תאוצה עצומה כנ"ל יפגישו ביניהם בעימות חזיתי- הם יתפרקו, האטומים ישברו.
עכשיו, מסתבר, שבתוך האטום הזה שוכן כוח גרעיני- כלומר, כח שטמון בגרעין של האטום.
איך עובדת הפצצה?
מטיסה, בתוכה, במעגלים-ספירלות כאלה, משתי הכיוונים של הפצצה- אטומים בודדים. והספירלות האלה כ"כ כ"כ כ"כ צפופות, שלמרות המהירות העצומה לאטומים יש מספיק זמן להסתחרר בקצוות השונים ולצבור תאוצה- ואז באמצע הפצצה, האטומים נפגשים ומתפרקים, הכוח הגרעיני הזה משתחרר- כלומר, הפצצה 'מתפוצצת'.
זה רק לפי הבנתי, כמובן, אל תנסו את זה בבית 
אבל איך ??yair1112איך ממש עושים את הפצצה.
חומרים
אופן ההכנה 
ושאר ירקות.
יש למישו מושג בערך ?
אשמח לתגובות גם בסגנון של - אין לי מושג
אין לי מושג..
בהצלחה!
כשאתה שורף עץ, אתה משנה חומר ומנצל זאת להפקת אחוז מסויים [מאוד קטן של אנרגיה], וכן אפשר לעשות משריפת חומרים נוספים, ויש עוד פעולות שאפשר לעשות כדי להפיק מחומר אנרגיה.
את כמות האנרגיה הפוטנציאלית שאפשר להוציא מחומר [אם אתה הופך 100% (!) של חומר לאנרגיה - פרוטונים לפוטונים], ניסח איינשטיין בנוסחא המוכרת הבאה:
e = mc^2
m החומר [בקילוגרמים, נגיד]
e כמות האנרגיה המופקת [ביחידות J]
c מהירות האור. ערך מאוד גבוה, שלא לדבר על מהירות האור בריבוע (!)
כלומר - מהחומר הטמון בכרטיס רכבת מנייר אפשר בתיאוריה להפיק מספיק אנרגיה כדי להניע את הרכבת כמה וכמה פעמים סביב כדור הארץ.
לכל יסוד יש אנרגיית יינון/אנרגיית מערכת [ירד במיקוד השנה], וע"י ביקוע הגרעין מפיקים אחוז גבוה יחסית של אנרגיה.
בפצצות רדיואקטיביות צריך להשתמש ביסוד רדיואקטיבי.
בד"כ איזוטופ של פלוטוניום או אוריניום שמייצר תגובת שרשרת של פיצוצים אטומיים [מלחה"ע השנייה].
היום יש דבר שנקרא פצצת מימן - עושים את ההפך ומרכיבים אטומים. מפיקים כך אחוז הרבה יותר גבוה שלך אנרגיה.
הפעלת פצצת מימן דרוש כזה לחץ, שמשתמשים בפצצת אטום כדי ליצור את תגובת ההרכבה.
איי פעם בעברי הרחוק למדתי את זה...
לא מעניין במיוחד..
לפחות לא אותי
כי אם כן הריני שמחה להודיעך שלא תצליח
(מקורות שמורים במערכת)
א. זה כן מעניין ותודה לעונים
ב. למה מרפים את ידי ?? אני ואחמדי' בקרב ראש בראש..
למה האיראנים מחפשים מים כבדים לפי התאריות שהסברתם לי כאן איפה המים נכנסים לתמונה ?
תודה. ויום טוב
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים