שלום. כמה בירורים...עד מחר עוד מעט

א. מישי יודעת אולי על תקנים של אולפניות באיזור המרכז וסביבת ירושלים וכו?

ב. האם תקן של אולפנית זה עד הצהרים ואח"כ יש ערבים פנויים?

ג. מישי מכירה מדרשות שילוב? איזה? סגנונות? משו? ממש אשמח לתשובות!!!!

תודה.

יש לא אולפנה אבל בראש לדעתי דומה בגוש עציוןרות014

אולפנת נוה חנה- רוב העבודה עם הכיתה המקדמת

ואלפנה חדשה יחסית קוראים לה אוריה..- יש שם בנות שירות ויש הרבה עבודה..

פשוט אנשים לא יודעים בכלל על האולפנות האלה והאופציות לעשות שם שירות..

ובשתי התקנים האלה יש לך ערבים פנויים...

מדרשות שילוב יש הרבה.. יש לך איזור מסוים שאת רוצה בו או לא איכפת לך?

את רוצה לשלב מדרשה עם אולפנית?ע מ י נ ד ב

יש לך את :

אולפנת אשדוד שניתן לשלב עם מדרשת אדרת אמונה שם.

פרטים על המדרשה: http://www.aminadav.org.il/index.php?option=com_sobi2&catid=16&Itemid=82

על התקן: אולפנא עירונית טכנולוגית ללא פנימיה לבנות בכיתות ז' - יב' מאשדוד והסביבה. באולפנה ישנן גם עולות מצרפת ואתיופיה.הבת עובדת באולפנה משעות הבוקר עד הצהריים. היא מסייעת לימודית לתלמידות מתקשות ומשמשת חלק מצוות החינוך הבלתי פורמאלי. ובנוסף מסייעת בתחום החברתי בארגון פעילויות ופרוייקטים מיוחדים.אחה"צ הבת משתלבת בגרעין/מדרשה.דרושה בת תורנית, אחראית ויצירתית, עם יכולת ליצור קשרים עם הבנות. הבת עובדת באולפנה משעות הבוקר עד הצהריים. היא מסייעת לימודית לתלמידות מתקשות ומשמשת חלק מצוות החינוך הבלתי פורמאלי. ובנוסף מסייעת בתחום החברתי בארגון פעילויות ופרוייקטים מיוחדים.אחה"צ הבת משתלבת בגרעין/מדרשה.דרושה בת תורנית, אחראית ויצירתית, עם יכולת ליצור קשרים עם הבנות.הבת עובדת באולפנה משעות הבוקר עד הצהריים. היא מסייעת לימודית לתלמידות מתקשות ומשמשת חלק מצוות החינוך הבלתי פורמאלי. ובנוסף מסייעת בתחום החברתי בארגון פעילויות ופרוייקטים מיוחדים.אחה"צ הבת משתלבת בגרעין/מדרשה.דרושה בת תורנית, אחראית ויצירתית, עם יכולת ליצור קשרים עם הבנות.הבת עובדת באולפנה משעות הבוקר עד הצהריים. היא מסייעת לימודית לתלמידות מתקשות ומשמשת חלק מצוות החינוך הבלתי פורמאלי. ובנוסף מסייעת בתחום החברתי בארגון פעילויות ופרוייקטים מיוחדים.אחה"צ הבת משתלבת בגרעין/מדרשה.דרושה בת תורנית, אחראית ויצירתית, עם יכולת ליצור קשרים עם הבנות.  

הבת עובדת באולפנה משעות הבוקר עד הצהריים. היא מסייעת לימודית לתלמידות מתקשות ומשמשת חלק מצוות החינוך הבלתי פורמאלי. ובנוסף מסייעת בתחום החברתי בארגון פעילויות ופרוייקטים מיוחדים.אחה"צ הבת משתלבת בגרעין/מדרשה.דרושה בת תורנית, אחראית ויצירתית, עם יכולת ליצור קשרים עם הבנות.  

רכזת - שפרה זיני 052-8990103

אולפנת רעות - לשילוב עם מדרשת התעוררי בפתח תקוה.

על המדרשה: http://www.aminadav.org.il/index.php?option=com_sobi2&catid=55&Itemid=67

על התקן: אולפנה השייכת לרשת בני עקיבא. האולפנה, לבנות בכיתות ז-יב, מורכבת מתלמידות פנימיה ואקסטרניות.צוות האולפנא מאמין ביכולתה של כל אחת להגיע להצלחה, מקבל את הבנות עם השגיהן הנוכחיים, וע"י מסלול ייחודי אישי מביאים את הבנות להצלחה בבגרות ולמימוש עצמי ע"פ הקצב והיכולת שלהן.האולפנא שמה דגש מיוחד על ערכי התורה והארץ ברוח בני עקיבא, ומשלבת פעילויות תרבותיות וחינוכיות בימי עיון, שבתות אולפנא וסמינריונים.לרשות הבנות עומדים חוגי דרמה, מחול, אומנות, תכשיטנות, צילום, ריקוד, חדר כושר משוכלל ובריכת שחייה במקום, טיולים, ימי גיבוש, ימי שלח, קורסי מדצי"ם ופעילות התנדבותית.

יש בנות שמשתלבות בחטיבה ובתיכון ויש בפנימיה. הבת משמשת מדריכה לבנות האולפנא, היא מסייעת להן לימודית, יוצרת קשר אישי וחם, מלווה אותן לאורך שעות היום ומסייעת בארגון הפעילויות החברתיות במקום. דרושות בנות בעלות יכולות הדרכתיות ויכולת ליצור קשרים, ראש גדול ורצון להעניק מעל ומעבר.

רכזת - יפה ברלינר 052-8990107

אולפנת צביה רחובות, בשילוב עם מדרשת גבעת וושינגטון.

על המדרשה: http://www.aminadav.org.il/index.php?option=com_sobi2&catid=17&Itemid=82

על התקן: חט"ב תורנית ללא פנימיה לבנות בכיתות ז' - ט' השייכת לרשת צביה ונמצאת במתחם אולפנת צביה רחובות אך בהנהלה נפרדת. האולפנא ברמה תורנית ולימודית גבוהה עם מגוון מגמות. אוכלוסיית התלמידות איכותית וחמה. העבודה מרתקת!

כל בת מדריכה שכבה. התפקיד כולל העברת פעולה פעם בשבוע בכל כיתות השכבה אותה היא מדריכה, סיוע לבנות מתקשות מבחינה לימודית, אוזן קשבת ודוגמא אישית. דרושה בת עם יכולות הדרכתיות, בוגרות, בעלות רצון להעניק מעצמן וליזום.

רכזת - שירה ניזרית - 952-8990118

בהצלחה!

אגב, בכל האולפנות הנ"ל מסיימים אחה"צע מ י נ ד ב
ועוד משהו...ע מ י נ ד ב

ברחובות יש מקום גם באולפנה ולא בחטיבה.

יש גם אולפנות בבית שמש לשילוב עם גרעין

ויש גם את אולפנת צביה הרצליה לשילוב עם הגרעין והמדרשה שם.

יש גם הדרכה בצביה רבבה בשילוב עם מדרשת נגה בקדומיםרחלקה
רות014 ישמצב שאת מפרטת עוד? ממש נשמע לי...עד מחר עוד מעט
וגם רות איזה אגודה זו?עד מחר עוד מעט
עמינדב.. מה אתרוצה לדעת על זה ?רות014

באוריה - בתכלס זה כמעט לא לימודי.

יותר חברתי, להיות עם הבנות ללדבר איתם..

להעביר פעילות..

לארגן איתם ביחד התנדבויות..

וכל זה..

בנוה חנה- תאמת שכתוב שזה בלי דיור.. אבל לדעתי עם תהיי תותחית ותרצי ממש הם יכלו לסדר לך דיור..

זה עם כיתה מקדמת.. לעזור להם לימודית, חברתית, נפשית- מה שאת לא רוצה.. פשוט להיות איתם..

אני מכירה את הכיתה הזאת.. וזה כיתה שיש בה פוול עבודה ..

אם יש לך עוד שאלות אז באישי..

אפשר גם לשלב באולפנה שלנו..נדנדה כתומה.

צביה רבבה. שילוב עם מדרשת "נגה" בקדומים.

אולפנת "רעות" פ"ת בשילוב מדרשת "התעוררי"..מייק

אם את רוצה עוד פרטים על האולפנא והעבודה שם את מוזמנת אלי באישי...

אני עובדת שם השנה..

יש אולפנה באלקנהאילה שלוחה

רוב הבנות חוזרות הביתה ומעטות נשארות בפנימיה. השנה יש שם גם כיתה של עולות מאתיופיה שהן כולן בפנימיה (אבל הן י"ב - לא יודעת מה יהיה שנה הבאה)

אני לא יודעת בדיוק מה התפקיד של המדריכות שם ואיך זה מתנהל אבל שווה לברר

צביה רבבה עם מדרשת נגה(מצורף קישור על המדרשה)***רעיה***

אם יש לך שאלות על האולפנא ברבבה את מוזמנת לשאול אותי...(פשוט אני לומדת שם עכשיו-שמיניסטית...)

ושיהיה שיא הב"הצלחה!!!!

קישור לאתר של מדרשת נגה- http://www.midreshetnoga.org 

אם יש לך שאלות על מדרשת נגה את מוזמנת לשאול אותירות014

למדתי שם..

וגם לפי מה שאני יודעת ניסו השנה להכניס למדרשה גם תקנים באולפנת להב"ה בקדומים.

אני לא יודעת ממש מה העבודה והאם הם הצליחו.

בכל מקרה אם את חושבת על זה אני יכולה לברר לך..

יש בירושלים את מדרשת בת ציון,תמר*אחרונה

פעמיים בשבוע אחרי צהרים ככה שזה נותן לך את המרחב להתעסק עם עוד דברים

ויש בירושלים הרבה תקנים... בהצלחה!

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך