"התפילין שהצילו רבבה"-מדהים!חסיד ה'
התפילין שהצילו רבבה
מעלת המחזיק במצווה שיכול להשפיע לכל העולם.

דוויד מילר, הוא איש עסקים חרדי אשר מעת לעת טס ברחבי ארה"ב לפגישות עסקים. מלבד מזוודת העסקים שלו הוא מחזיק צמוד אליו את תיק התפילין שלו עליו רקום באותיות זהב ר"ת של שמו.
דוידי מקפיד לא להפסיד תפילה במניין ולקרוא קריאת שמע בזמנה.
יום אחד הוא היה אמור לטוס במטוס של חברת "יונייטד ארליין" בטיסה 175 לפגישה עסקית ממנה היה עתיד לקטוף סכום נכבד. שעתיים הפרידו בינו לבין העיסקה, הוא המתין בטרמינל לזמן הטיסה וכשהגיעה העת הוא רץ בזריזות לכיוון המנהרה המובילה לכבש המטוס.
לפתע צלצל הפלאפון, הוא נעצר על הצג הופיע שמה של אשתו. "כן, רבקה", השיב והניח את תיק התפילין על כסא מתכת שניצב בסמוך אליו.
הוא יישר את הפלאפון על אוזנו והמשיך לצעוד שוכח את תיק התפילין על הכסא., השיחה הסתיימה, הוא עלה בזריזות למטוס ותפס את מקומו, הביט בשעון והבחין כיצד דלת המטוס נסגרת אחרי הנוסע האחרון שעלה.
"להדק חגורות", נשמעה הקריאה, הוא הבחין לפתע שתיק התפילין איננו מונח על ברכיו כמו תמיד", "איפה שכחתי אותו?" הרהר ונזכר כי הוא מונח לא רחוק, אך המטוס החל לנוע.
דויד פנה נסער לדיילת וביקש: "אנא, בקשי מהטייס להמתין עוד דקה, שכחתי את התפילין שלי בכניסה למנהרה המובילה למטוס, זה בקושי 30 מטר מכאן".
אך הדיילת השיבה בנימוס אמריקני: "סליחה אדוני, יש לוח זמנים מדוקדק, הדלת כבר סגורה". אך הוא לא ויתר והרים את קולו: "אני מבקש לשוחח עם הטייס, זה פשוט לא הוגן... יהודי לא יכול להשאר בלי מצוות תפלין".
נוסעי המטוס הצטרפו אף הם לבקשתו: "תנו לו לרדת, תוך דקה וחצי הוא חוזר עם התפילין..." אך הטייס התעקש: "סליחה אדוני, אתה לא ממונה פה על לוח הזמנים ועם כל הכבוד לתפילין שלך, לחברתנו יש כללים וחוקים... ואנו גם תלויים בלוחות הזמנים של נמלי התעופה בעולם ובנתיבי הטיסה..." הויכוח נמשך דקות ארוכות, הוא מתחנן והם מסרבים "יכולתי כבר לצאת ולחזור כמה פעמים" זעק.
לבסוף הטייס נכנע ואמר: "ידידי אני פותח לך את הדלת, רוץ לתפילין שלך, אבל לא תוכל לחזור. אני נועל את הדלת וטס, להתראות". דוידי ניסה לשכנע שהוא כבר חוזר ופרץ החוצה בריצה לעבר המנהרה, הוא לקח בזריזות את תיק התפילין שהיה מונח על הכסא ופנה בריצה חזרה לעבר המטוס... אך מאוחר מדי, מנועי הסילון הרעישו והמטוס החל לנוע בשעטה לקראת מעופו. הבעת אכזבה ניכרה על פניו, העיסקה בסכנה. אך טיסת 175 של "יונייטד-ארליין" לעולם לא הגיעה ליעדה, מחבלי "אל קעידה" השתלטו באמצע הטיסה על צוות המטוס וניווטו אותו לעבר בנייני התאומים בניו-יורק. אסון ה-11 בספטמבר 2001 למניינם.
על פי תוכניתם השטנית של מחבלי בן-לאדן, היו אמורים שני המטוסים להתנגש במגדלי התאומים בעת ובעונה אחת ויגרמו להדף אדיר של רעש, רוח וחום לוהט ולדליקה עצומה במימדים דימיוניים, דבר שהיה אמור להפוך את הארוע לקטלני פי כמה וכמה.

18 דקות נמשך הויכוח בין דויד מילר לצוות המטוס, בח"י דקות אלו הספיקו להמלט מהבנין השני שעדיין ניצב על תילו 10,000 בני אדם עקב הבהלה העצומה שנוצרה מפגיעת המטוס הראשון בבנין וניצלו מהתופת האמתנית וקיבלו את חייהם במתנה בזכות מסירות נפשו לא לאבד מצוה יקרה זו של תפילין אע"פ שהוא הולך להפסיד כסף גדול בעיסקה מבטיחה.... 
ןןאי.. סיפור ממש יפה!! (:למען שמו!
וואו, בחיים לא שמעתי על זה...חרותיק

מדהים!

מדהים!ה!2ה 2!2ה

זה אמיתי בכלל!?

כמו הסיפור הזה שחייל אחד בדיוק למד על המצווה ששמים קודם את נעל ימין ואז את שמאל וקושרים קודם את שמאל ואז את ימין,

ואז פעם אחת הוא הלך למפקד שלו והוא נזכר שהוא לא שם את הנעליים טוב והם היו צרכים לנסוע לפעולה כלשהי,

אז הוא ביקש מהמפקד שלו שיחכו לו שניה כי הוא צריך ללכת לסדר את הנעלים שלו, והמפקד אמר לו שהם לא יחכו לו, ואז לאותה פלוגה קרה אסון המסוקים...

זה גם אמיתי?!

איזה סיפור מדהים!!!!ענבל

וכן הסיפור על אסון המסוקים אמיתי

זה סיפור אמיתי!!דוסית גאה!

והוא מדהים!!

הבאת את זה מהשבת אשדוד נכון?!צעיר רענן
מהמם!! שכוייח...חמודיתאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך