אני אובמה, ומי שנהרג זה לא אוסמה בן לאדן אלא מתחזה, כי אני בן לאדן האמיתי...( וגם זה לא מדוייק עוד מעט תבינו..)
אולי תשאלו: "אז מה אתה עושה בערוץ 7? זה בגלל שאני יהודי פשוט שגר עד השנתיים האחרונות בישראל ובשביל שיתעוררו לקצת "אקשן" במדינה הזאת החלטתי להיכנס לתפקיד של אובמה- אוסמה, אני לא הרגתי יהודים, פשוט ראשי ממשלה של אמריקה דאז ( לפני 10 שנים) החליטו לשלם לי משכורת כדי שאביים את התפקיד של מי שזה לא יהיה שעשה את הפיגועים במגדלי התאומים, כשראו שג'ורג' בוש לא יוצר מספיק מתח בעולם, (מה שלא מפרנס את כל העיתונאים,) חיפשו מישהו מתאים להחליף אותו... וכשראו שאני שחקן טוב החליטו להכניס אותי בתור אובמה. שהשם הוא כבר דומה ממילא, כדי שיהיה לי קל לסובב את הראש שיקראו בשמי. אני זה ששידכתי בין ויליאם לקאט, כדי שיהיה פרנסה לעיתונאים, אני "פתרתי" את הסיכסוך בין פאת"ח לחמאס, וכו'...
כדאי פשוט שתבינו, כל העולם עובד עליכם, כל דבר בעולם הוא בשביל שיהיה קצת "אקשן". יש לי בבית עשרות תמונות של ביבי מתחבק עם חאלב משעי... אתם יודעים שהם חברים ממש טובים?
תסתכלו רגע בצד הימני של המסך, בחלק של "המבזקים " כמה מהם קרו באמת ללא תאום? אולי אולי אולי 1 וגם זה א נראלי, כל העיתונאים עושים עליכים הררים של כסף....
למי שיש שאלות והערות והארות והעארות ואהרות ועהארות וכו' יכול לכתוב כאן אבל אני לא יענה, מן הסתם עד אז אני יחוסל... (והפעם באמת...)
שיהיה לכם בהצלחה והמשך יום נעים...
ממני אריאל...