בס"ד
לא, אני לא רוצה שכל אחד יתחיל להגיד לאן הוא הולך ושימליץ על היישוב שלו וכאלה.. אלא שבאמת אם מישהו יודע על מקום שווה (גם אם הוא לא הולך לשם) שיגיד!
(זה יכול להיות בגלל ההופעות, התוכנית, הקהל, האווירה-פתוחה לסגנונות שונים ומשונים...)
תודה!
בס"ד
לא, אני לא רוצה שכל אחד יתחיל להגיד לאן הוא הולך ושימליץ על היישוב שלו וכאלה.. אלא שבאמת אם מישהו יודע על מקום שווה (גם אם הוא לא הולך לשם) שיגיד!
(זה יכול להיות בגלל ההופעות, התוכנית, הקהל, האווירה-פתוחה לסגנונות שונים ומשונים...)
תודה!
אני אישית בקיבוץ של סבתא שלי והולך להיות יבש טיכו (כמו כל שנה) אז אני ממש לא ממליצה
אבל להסדו שאנחנו עושים אחר כך את מומלצת בכיף ובחום (מתקבלים משונים)
אז אני לא יודעת אם זה יתאים לך
אבל בפ"ת יש תפילה שיא השווה
ואחר כך הרקדה מטורפת
הייתי שנה שעברה
שווה את הנסיעה
מירי מסיקה,אייל גולן,עומר אדם ועוד כמה מוזרים...אבל מטורףף שם!!!-ומסוכן..:/
מתו"שמשינה ו... יובל המבולבל =)
![]()
![]()
![]()
![]()
קדימה!!!כולם להצטרף אלינו!!!
הולך להיות אעשששששששש עד 4 בבוקר
(ולא ראיתי כ"כ הרבה.. אבל שיהיה....)
נראלי שחיפה הכי נחמד... משינה, כנסיית השכל, הדג נחש, ___ פרץ (כל שהוא... לא זוכרת אם זה קובי או משה... חחח....), נראלי עוד כמה אנשים.. לא זוכרת מי בדיוק...
אבל זה קצת עניין של טעם אישי....
דקה מהבית שלי
רק בשביל זה אני פותח פייסבוק
מעבר לכך שהיא ציינה שיש גם תפילה מיוחדת..
(בסוף לא הצלחתי ללכת
)
מגוונת, שלא כולם שם 'דוסים' שיש ואם ישחררו אותם חלק ילכו לבמות של חילונים.
אז עושים פעילות בערב של יום העצמאות בזמן של הבמות ואז זה פותר את הבעיה.
[זה מההכרות שלי עם העסק, יכול להיות שזה בגלל האזור שאני גרה בו ובאזורים אחרים יש סיבות שונות. ]
שבערב יש טקס הולכים ברחובות העיר בה נמצאת האולפנה ורוקדים ושרים (עם מחיצה כמובן) ואפילו באה לזה ישיבה (הזורעים למי שמכיר) וגם אתלינו זה בשביל שבנות לא ילכו לאני לא יודעת מה אבל נגיד אנחנו ביקשנו שיחרור והשתחררנו (בנות היישוב בו אני גרה) כי יש לנו טקס ביישוב אז זה סתם היה לי מוזר
אני בישיבה שיא הדוסית והחליטו להשאיר אותנו
אולי הם חשבו שזה חשוב
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים