דיכאון...אנונימי (פותח)

ישלי משו שבגללו אני תמיד עצובה, בדיכאוןן למרות שבכלל לא רואים עליי בד''כ..

פעם הייתי מדברת על זה עם החברות הטובות.. וכשהייתי מדברת על זה היינו מדברות על זה כללללל הזמן.. זה עזר לי לפרוק וכ'ו.. אבל כבר הרגשתי שאני מדברת עלזה יותר מדיי אז הפסקתי..

ופשוט מאז אני שומרת הכללל בבטן..לא מדברת איתן על זה.. ( "יוצא שאת תמיד שותקת אבל בפנים זה בוער ונשרף הכל"... - ככה אני מרגישהעצוב)

אני בוכה כשאפחד לא רואה, בפנים אני עצובה כל הזמן אבל אני מנסה להראות כאילו לא, כאילו זה לא משפיע עליי..

ואני כבר לא יכולה יותרר!!

רע לי לשמור הכלל אצלי , לבדד, אבל מצד שני אני לא רוצה לדבר על זה כל החיים כי הן לא באמת יכולות לעזור בזה.. זה סתם לפרוק..

אולי תנסי מישהי שכן יכולה לעזור אפילו היועצתענבל
ניסיתי.. והיא לא באמת עזרהאנונימי (פותח)

האמת היא,לולה=]

בס"ד

שאת היחידה שיכולה לעזור לעצמך לשמוח. היחידה.

החברות, היועצת, ההורים, פסיכולוגים במילון שקלים, כולם יכולים רק לייעץ, להקשיב, או להשתתף קצת.

אבל השמחה צריכה לבוא ממך. מהפנימיות שלך.  ושמחה לא באה פתאום, היא באה עם הרבה תפילות ומאמצים.

ועוד נקודה-העצבות והיאוש הם מהיצה"ר. זה כל מה שהוא רוצה. שנתייאש ונתעצב. לא איכפת לו אם נחטא או לא, אם נהיה הכי צדיקים או לא, אם אנחנו בלי שמחה, זה הניצחון הגדול של היצר. אל תתני לו לנצח- תילחמי בו!

כמה טיפים מעשיים ממש בקצרה-

לא לחשוב על זה כל היום. מה שמציק, להוציא מהלב. לדבר, לבכות, ולהמשיך הלאה.

להעסיק את עצמך במלא מלא דברים מהבוקר עד הערב. כשלא עושים כלום יש הרבה זמן לחשוב, וכחושבים יותר מידי תמיד תמיד תמיד נמצא דברים שיעציבו אותנו.

(יש כאלה שיגדו לי שאם לא נחשוב על זה זה לא יפתור את הבעיה. אבל בהרבה הרבה מקרים זה כן. הבעיות רוב הפעמים לא כ"כ גדולות וקשות כמו שאנחנו מדמינים, והזמן פותר אותן בעזרתו האדיבה של הקב"ה, ומה שקורה זה שאנחנו מתעסקים במה שרע כ"כ הרבה וזה הופך אותו ליותר רע. מניסיון.)

להחליט על משהו אחד שבו את משקיעה במיוחד, משהו שיקדם אותך בכל תחום שהוא בחיים (לימודים חברות משפחה סניף וכו') ולהחליט איך תעשי את זה. (נניח אני החלטתי ללמוד משהו קצרצר כל ערב. ככה אני מרגישה שאני מתקדמת וטוב לי על הלב. )

להרבות בתפילות לה' שיעזור.

לשמח אחרים.

לבכות שצריך, אבל לא לשקוע בזה כל היום. עכשיו את בוכה, ואח"כ את ממשיכה בחיים הרגילים. בשמחה.

אם יש משהו ספציפי שמפריע לך לשמוח, תראי אם אפשר לשנות אותו ולתקן.

בהצלחה!

ואם את צריכה משהו- כל דבר, תשאירי הודעה באישי.

יש פה בנות ממש נשמות שיכולות להקשיבמעפר אני באה

לא, לא התכוונתי אלי!אבל יש פה כאלו..

כ"כ מוכר!!שפלה

דבר ראשון, זה שאת יודעת מה מפריעה זה כבר המון.
עברת כבר חצי מהדרך...

וכמו שאמרו פה- לחשוב יותר מדי זה לא טוב. צריך להתעסק בדברים אחרים.

אבל להתעלם זה גם לא פיתרון. צריך למצוא את דרך האמצע..

מוזמנת באישי.. יש לי דברים לומר.

תנסי כאן...אם יש כאן הרבה אנשיםכישוף כושל

שממש טובים בלעזור .....אם את מתביישת תכנסי לשם שלכולם

ואם את לא רוצה את כולם אז שיחה אישת תמיד עוזרת!!!

בכל מקרה אם הן חברות שלך את תוכלי לדבר איתן גם ככה 

כי זה כל הקטע של החברות השיתוף

האבחנה שלי.....מתו"ש

בס"ד

אולי אני טועה, אבל אני מרגישה מימך שאת מנסה להקל את מה שעברת בכך שתדברי על זה הרבה-ואולי אז זה יהפוך לצרה של כולם, או שלפחות לא תהיי בזה לבד..אולי זה אפילו ימחוק קצת מימה שקרה.

אבל בסופו של יום ושבוע ושנה-מה שהיה היה, ואת נשארת עם זה לבד, כי רק את באמת חווית את זה.

אני לא יודעת אם את בשלה לזה, ומקווה שזה לא יהיה הרסני, אבל אני חושבת אבל שאת צריכה לשבת עם עצמך, לדבר עם עצמך בלי שום כיסוי, לספר ולשחזר מה קרה ולדעת שזה באמת קרה לך ושזה חלק מחייך, ואז לקום ולזכור שזה חלק! זה לא את! היית חנה לפני (אם זהו שמך האמיתי), ונשארת אותה חנה אחרי, רק כמו כל דבר אחר בחיים-זה הוסיף לך עוד רובד, עוד הבנה, עוד לא יודעת מה...

את סומכת על ה'? כל מה שקרה לך לא קרה סתם, הוא הוביל לזה.

את סומכת עליו שהוא רוצה רק בטובתך? אז תסמכי עליו (אפילו שזה קשה בטירוף), ותגידי לעצמך "אם זה קרה כנראה שככה זה הכי טוב בשבילי"... -יהיה לך ככה הרבה יותר קל להשלים עם הכל.

והי! מותר להיות עצובים לפעמים על דברים שקרו, אפילו אם השלמנו עם זה ואנחנו יודעים שזה לטובתנו...

ואם את מרגישה גם שאת לא בשלה לכל מה שאמרתי ועכשיו רק בא לך לבכות ולהרגיש מסכנה-תעשי את זה, אבל אל תשכחי לקום ושיש פתרון.... בהצלחה !

חנה ~~~למען שמו!אחרונה

שתדעי שהכי רע, זה לשמור בבטן!! וממש חבל שאין אפחד שאת יכולה לסמוך עליו כדי לספר לו..

אם בא לך לפרוק (כמו שכתבת למעלה..) את יכולה (באישי..?..) ואנסה לשמח ולעודד ולעזור עד כמה שאוכל..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך