מכירים את זה ש..אנונימי (פותח)

אתם מרגישים לבד?!?! שאתם מרגישים שאין לכם עם מי לדבר?!?! ( ואל תגידו עכשיו אז  " דברי עם הקב''ה "....)

המשפחה (ולא רק ההורים!!) כל יום צועקת עליכם, מעיירה לכם על כל דבר קטןן, יש לך בקושי חברות וכל השאר לא שמות עלייך בכלל.. יש לי כמה חברות טובות שדוגרי אם אני רוצה, אפשר לבוא ולשתףף.. אבל בתכלס אני לא כזה הרבה איתן באולפנא..

ואז אני מסתובבת בין בנות עם עצמיי.. מרגישה לבבדדדדד.. וזה לא שהן^^ לא באמת חברות טובות.. כשעושים משו ברור שאני מוזמנת...וגם הן משתפות אותי בדברים שלהן.. אבל בכל זאת.. אני מרגישה לבדד!!!!!

אז זה רק אני ככה ?!?! או שיש עוד אנשים??עצוב

אתה לא לבד, אחרים לבד איתךolam70
ממ, זה בסדר להרגיש לבד.ניגונים

(ובעיות עם המשפחה? ממ, מנסיוני זה תקופות. תקופות טובות ופחות, חכי, תנסי לא להתרגז הרבה, אבל זה יעבור.)

ובקשר לחברות- ממ, אני חושבת שאת פשוט רוצה קשר קצת יותר עמוק משיתוף בדברים שלהן, משו קצת מעבר.

ממ, תנסי לברר מה חסר לך בקשר איתן, מה את רוצה שיהיה, ולפי זה לפעול ולפתח.

אוי, כמה מוכררבקה...
מאד מאד מוכר!!!עץ על מים
...אנונימי (פותח)

אז איך אפשר לשנות את זה??עצוב

נמאס לי כל הזמן להרגיש ככה !!!

וואי מוכר..[=!!smile

לי זה קרה אחרי שהחברה הכי טובה שלי נטשה אותי ולקחה לי את כל החברות שהיו מסביבה.. (לא פיזית, היינו מין 'חבורה' כזאת..)

כן!!אביב

בדיוק ביומשישי דיברתי עלזה עם חברה של אמא שלי, בת 28..

מתברר שכל אדם מגיע מתישהו למצב הזה, של הרגשת בדידות אדירה ומכבידה.

היא אמרה לי שמה שחשוב לזכור שבאמת, בסה"כ אדם עומד מול עצמו ומתמודד לבד, לבד, לבד. אבל כאדם מאמין היא זוכרת ש..ה' תמיד איתה! והוא יודע מה קורה איתה והוא מבין אותה ודואג לה (זה לא המילים שלה, אני טיפה מפרטת.. ;)), והוא ת-מ-י-ד איתה!

אולי זה יעזור לך..

זו הרגשה ממש קשה, אשמח אולי לעזור לך באישי. עכשיו אני טיפה ממהרת, מצטערת..

בהצלחה לכולם!!

חיים עם זהolam70

ולומדים לחוות את זה, כי בסופו של דבר, וגם בתחילתו של דבר זה רק אנחנו עם עצמנו,

לא צריך לשנות, צריך לנתב את זה למקומות של התפתחות, של תוכן פנימי שלא צריך את הסביב, של יצירה אישית וביטחון,

ולדעת שגם בלבד הלבדי הזה אחרים גם במקום והם ביחד לבד, או לבד ביחד, וזה בעצם מה שצוטטתי למעלה

יש עוד אנשים, אותי למשל.הרהור

אנחנו יכולים לפתוח קבוצת תמיכה ואז לא נהיה יותר כאלה ולא נצתרך את הקבוצת תמיכה ואז נתפרק ונרגיש בודדים ושוב נפתח אותו וכך לנצח...

רק לי זה לא מוכר?..למען שמו!

אני בטוחה שיש לך חברה (לפחות אחת..) שאת מרגישה בנח להתקשר ולדבר איתה בכל זמן ועל כל מה שתרצי..

אל תהססי!! ותתקשרי אל האחת הזאתי!!!!! כדי שאפעם לא תרגישי לבד!!!!!!!!!!!!!!!

למען שמו!- למה את בטוחה??? היא אמרה פה~מאמי~

שהיא לא מרגישה שיש לה חברה אמיתית בכל העסק... אז רק תיזהרי לא לדרוך על יבלות ..=\

ו.. פותחת השרשור- אמנם זה לא תמיד ככה, אבל לפעמים אני מרגישה בדיוק כמוך.... אז. תתעודדי.. יש עוד המון אנשים בודדים בעולם

אני מבקשת סליחה מפותחת השירשורלמען שמו!

אם הייתי בוטה מידי!!!!! סליחה מעומק הלב!! כוונתי היתה ממש לעזור וחס וחלילה לא לדרוך על יבלות!!!!!!!

~מאמי~ תודה שהערת את עייני!!!!!!!

...אנונימי (פותח)

אביב- זה לא באמת עוזר לי להרגיש שה' איתי..

olam70- מזתומרת לומדים לחיות עם זה?!?! אני לא יכולה לחיות ככה כל החיים.. להרגיש ככה.. להרגיש כל החיים לבד!!

זה לא שאני בהפסקות מתבודדת אני עם עצמי.. אני כן עם בנות! אבל אני בכל זאת מרגישה לבדדד !!

מה עושים????מבולבל

יקירתי, הביטי אל העפרוניolam70

תראי איך הוא לבד. מתעופף לו בלבדיות, שר לו איזה שיר בכל השמים האלה הכחולים לבנים, מנקר גרעין קטן, מרביץ רחיפה לראות את הים, מתיישב על ענף, פוצח גרעין ומנגינה, וחי

אני חושב שההרגשה הזאת מאוד נכונה. כי את, גם עם ערימות של חברות ואלף הודעות שאת לא לבד, תישארי בהרגשה הכל כך אישית ואינטימית שרק את תהיי עם עצמך,

ורק את יכולה לקדם את עצמך ולהיות,

כי לעפמים החבר'ה היא בריחה, וכשאין חבר'ה ומרגישים לבד בצורה דוקרת זה מראה שהחיבור אל החברה בשביל לא להיות בודד הוא לא בריא, הוא כמעט תלותי. ולכן ביטחון פנימי, ויותר מזה, תוכן פנימי, שלא צריכים לספור אף אחד בשביל להיות מה שהם, הם אלה שיובילו ללבד בריא, שתוכלי לעוף ולנשום ולשיר ולרקוד, ומתוכה גם יכול לבוא חיבור נכון לחברים מסביב, גם הוא פנימי בלי צרכים חיצוניים, תלויים בדבר.

רק טוב!

[שירים שעלו לי במהלך הכתיבה:

בסוף העולם, נינט טייב.

מדברים, נינט טייב.

אל תאמיני, איה כורם.]

אמאל'הרבקה...

אני פשוט מרגישה שמישהו כותב שם במקומי...

מי שהתחילה תשירשור הזה יכולה לדבר איתי בבקשהקטיה הדר

באישי יש לי עצה בישבילך...

ואין לי כוח להגיד אותה ככה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך