אוקי-רציתי להמליץ על "חברים מקשיבים"-למי שלא מכיר.גיטרה

אתר מדהים, שעונה על כל שאלה שיש לכם-שאלות פשוטות הלכתיות ושאלות קשות-התאבדויות, ומעלה...

בקיצור אתר ממש טוב.

פשוט חשבתי לאחרונה  שאי אפשר כ"כ להסתמך על מה שכולם כותבים פה, חוצמיזה שלרוב זה מנוגד.

חלק כן וחלק לא. אבל אני חושבת שהפורום מדהים ומחזק פה כל אחד שרק צריך.

אבל לפעמים יש שאלות קשות, קשות מידי בשביל שאנחנו נענה-וואו איזה תשובות מדהימות יש לכם, לא להאמין שיש אנשים כאלה חכמים-אבל לפעמים, אתם לא מרגישים שזה כבד עליכם, שזה לאנשים יותר חזקים, מבוגרים, שכבר בנו את האישיות שלהם?!.....

האנשים ב"חברים מקשיבים" ממש מנוסים בתחום-ואפשר להתכתב איתם ולשלוח מיילים, ואם רוצים זה מתפרסם באתר שלהם-ואם לא אז-לא.

ואל דאגה-זו לא פרסומת, זה אתר פשוט טוב ששוה המלצה.

[חוצמיזה שיש שם פש"ים כאלה, וסיפורים ומכתבים מחזקים...]

http://www.makshivim.org.il/

בהצלחה....

?ואני מקווה שלא פגעתי במה שכתבתי אבל לפעמים כשאנחנו קוראים פה שאלות קשות של אנשים שממשצריכים עזרה, זה משפיע עלינו קצת, לרעה, גם אם זה לא נראה, התשובות מחזקות מאוד אבל זה חס ושלום יכול להיות לא במקום, לא מנוסח מספיק טוב וכולי...

?טוב די חופר אבל בהצלחה עם זה...

כן, באמת אתר טובאני17
דוגמא לשאלה משם+תשובה...גיטרה

שאלה שמישהי שאלה -רציתי רק שתראו את האופי של השו"ת
רוצה שיהיה לי חבר.
השאלה
שלום, 
יש לי שתי בעיות שאולי תוכלו לעזור לי בהן. אני ממש רוצה חבר, אני מתה שיהיה לי חבר. אני כל הזמן נדלקת על כל מיני בחורים וחושבת על כל מיני בחורים שאני רואה. 
אני יודעת שאני צריכה להתמקד בעצמי עכשיו ולא בהם אבל כל הנושא הזה ממש מושך אותי ואני לא יודעת מה לעשות עם זה. 
הדבר השני שכל הזמן קורה לי זה שאני מתנהגת הרבה פעמים לפי מה שהחברות שלי מצפות ממני ולא לפי מה שאני באמת. זה מרגיזזזזזזזזזז אותי, אבל אני לא יודעת איך להתגבר על זה. 
אשמח אם תעזרו לי.
התשובה
שלום לך, 
את מעלה שני נושאים שבמבט ראשון נראים שונים זה מזה, אבל יש בניהם קשר הדוק. 
את נמצאת בשלב מאד מורכב בחיים, גיל ההתבגרות זה גיל שיש בו הרבה מאד מאמבקים פנימים, תחושות חדשות והתמודדויות רבות. בגיל הזה את מגבשת את מי שתהיי כאדם בוגר, מכל הבחינות- אישיותית, דתית, וגם מינית. שאלת שתי שאלות, לכאורה בנושאים שונים, אבל שתיהן קשורות לגיל הזה ומאד מאפיינות אותו. 
כתבת שאת מרגישה שאת מאד רוצה חבר. את "נדלקת" על בנים, מתעניינת בהם, חושבת על קשר איתם וכו. אז קודם כל תדעי שזה דבר טבעי. לא רק שזה טבעי, זה מצויין! למה? כי זה נורמלי בריא והגיוני, שבחורה בגיל שלך מרגישה כך ורוצה כך.בת בגילך, שאין לה מחשבות בנושא זה קצת מדאיג. נכוןשמחשבות לחוד ומעשים לחוד, וכרגע זה לא שלב שבריא ומתאים לממש את המחשבות הללו, אבל, זה חלק מתהליך של התפתחות. לא ביום אחד אנחנו הופכים בשלים לנישואים וחתונה. לדבר כל כך גדול צריך הכנה מאד גדולה וממושכת. ולכן חלק מתהליך ההכנה שלך לקשר זוגי נכון, מתחיל עכשיו. הרצון לזה, המחשבות על זה מבשילות אותך למה שיגיע עוד כמה שנים, שאז תוכלי לממש את כל הרצונות האלה במלואם. כרגע הרגשות האלה הם בוסריים. את לא באמת מוכנה כרגע לקשר זוגי אמיתי על כל מה שמשתמע ממנו. את עדיין צריכה לבנות את עצמך, את החצי הראשון שבך, ורק אז למצוא את החצי השני. את כנראה בחורה מאד חכמה ובוגרת וכתבת בעצמך שאת מבינה שבתקופת הזמן הזו, מה שחשוב זה לבנות את האישות שלך, אני מאמינה שאם לא תלחמי בתחושות האלה, אלא להיפך, הם יאוטטו לך שאת נמצאת בשלב בריא, שאת בונה בתוכך, לא רק את האישות שאת מגבשת לעצמך עכשיו, אלא גם את המקום בפנים שבעוד כמה שנים יהפוך להיות בשל לזוגיות, זה יתן לך את מרווח הנשימה לשמוח בתהליך הזה, ולאפשר לו להיות תהליך מלא וכך תגיעי לבניית הקשר בצורה בשלה ומוכנה. 
כמו שכבר כתבתי לך, גם השאלה השניה שלך מאד מתאימה לגיל שאת נמצאת בו. הלחץ הסביבתי והאישור החברתי שאנו צריכים בכל שלב בחיים שלנו, מקבל משנה תוקף בגיל הזה. החברה תופסת הרבה מאד מקום והרצון שאת מתארת בלרצות את הסביבה מאד מוכר. זוהי אחת ההתמודדויות היותר קשות בשלב הזה של חייך. הצורך להיות כמו כולם, להשתלב מתנגש בצורך להיות אמיתי ולברר לעצמי מי אני בכלל. 
האם אני מי שאני מציגה לחברה? 
האם אני מי שאני מרגישה בפנים? 
זה מאד מבלבל. 
אני חושבת שהמאמץ להישאר נאמנה לעצמך, לומר לעצמך זו אני כרגע ולהיות דבקה באמת שלך, הוא מאמץ משתלם ביותר מכמה בחינות. 
הראשונה, את עצמך. זה עוזר לך לעבור את כל התהליך של ההתחזקות בצורה אמיתית יותר. להיות יותר שלמה עם עצמך והברור שאת עוברת. הרבה פחות מבלבל להיות אותו הדבר בחוץ ובפנים ולא לשים סימן שאלה עצמי, על כל דבר שאת אומרת או עושה, מהיכן הוא בא...? מהצורך הסביבתי, או הפנימי שלך. 
מהבחינה השניה, בסופו של דבר, גם החברה מסביבך מרגישה מה אוטנטני ומה לא. אי אפשר לזייף לאורך זמן., ואנשים מאד מעריכים יושר וכנות. ברגע שיראו שאת דבקה במה שאת באמת ביושר בלי התיפיפות או פוזה שהיא לא לגמרי את, יעריכו אותך הרבה יותר. 
נכון, זה לא קל. זה דורש הרבה גבורה, כי יכול להיות שיהיו גבות שיורמו כלפיך, יכול להיות שתחשבי קצת פחות "שווה" לפעמים. אבל אם תבחרי בדרך הזו של להיות נאמנה לתהליך הפנימי שלך אני מבטיחה שלך שבסוף תצאי מורווחת מכל הכיוונים. 

הרבה אומץ וגבורה בהתהליך המיוחד והמקסים שאת עוברת. 
ואם תרצי אני תמיד כאן בשבילך. 

הלל. <BR>hall.alis.77@gmail.com
התשובה התקבלה מחברים מקשיבים בתאריך 
אני שלחתי לשם כמה שאלות והם ממש עזרו לי! מומלץ!!!ענבל
אני גם נעזרתי בו!! מציעה לכולם בחום!!!!!למען שמו!
חברים מדהימים!! ^^הסנה-בוער

שפיציים פשוט. צדיקים

אבל לא לשכוח חבר'ה- הכי טוב להעזר בבן אדם חי וקיים שמכיר אותנו ויש לנו קשר רציף איתו..

קפיץ קפוץ לדף מס' 1 =]גיטרהאחרונה

וזה בשביל שהעיגול האדום יתמלא...

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך