והלילות הארוכים והבדידות והשנים והלב הזה שלא ידע מרגוע עד שישקוט הים עד שינסו הצללים.
לאן אלך אנה אפנה.
כל כך אבוד, חסר חייים, ועוד פעם ועוד פעם
ולבד
כל כך לבד
יקירי, תנשום עמוק עמוק עמוק, אל תסתכל רגע סביב, גם לא על הסביב של עצמך, תסתכל פנימה, תשאף עמוק, תתקרב לעצמך, תאהב את עצמך, אל תכנע לכל החיצוניות שאופפת, שחונקת, שמועכת, לרגעים הקטנים שהורסים אותך, אל תשים על הנפילות האלה, תשים רק על עצמך, תחשוב עליו, לרגע, על העצמך הזה, תבין כמה כואב לו וכמה הוא צריך שלא תברח עכשיו, שלא תעלם, תתפוס אותו, תנשום איתו, תשאף איתו, תעלה על איזה הר ותראה לו את האופק, ותתחיל, בלי לחץ, ללכת. כי כשמתחילים ללכת לא שוקעים בעבר, מתקדמים.
אל תפחד, אתה לא לבד, אז תאמין שאם קלקלת אתה יכול גם לתקן, כן, כן, לתקן!
(אהוד בנאי)
וזה לא שיר??זה ממש מוכר לי
בס"ד
הוא כותב על הקושי שלו עם היצר אז את נותקת לו חיבוק ונשיקה?! כאילו-מהה??
וכותב השירשור, אני אשמח לדבר איתך באישי (אתה יכול לפתוח ניק חדש לכתוב מימנו אם אתה לא רוצה להזדהות, אבל איפשר להתכתב מהשם של כולם שכולם יכולים לראות תהיסטוריה ותשיחה עצמה..:/)
העזרה שאני יכולה לתת (ולפעמים, כן! גם עוזרת! מנסיון..כמובן) היא שכשקשה לך נותנים לך חום ואהבה זה עוזר ומחזק!!!
בס"ד
קשה לי להאמין שלא הבנת את הבעיה, אבל אם זה ככה אין לי ברירה אלא להסביר.
(בגלל שפותח השירשור רשם משם אנונימי אני מרגישה בסדר לדבר פתוח, במחילה אם אני פוגעת..לא הכוונה בכלל ואני לא שופטת!)
העניין הוא כזה:
מי שפתח את השירשור הוא בן, נכון?
סביר יותר להניח שהוא נמשך לבנות..
הוא מספר שקשה לו עם היצר (=המשיכה החזקה לבנות)
אז את בתגובה נוגעת בו (-אפילו שזה ורטואלי!-) בנגיעות של חיבה??
אז אני חושבת שכן, חיבוק מאד מעודד ועוזר ואולי זה בסדר לתת לבנים חיבוק ורטואלי ("אולי" כי זה תלוי בכמה דברים), אבל לא כשזה מגיע בנושא הזה!!
את לא יודעת מי זה, יתכן שלשמוע אפילו ורטואלית שבת נותנת לו חיבוק (ואפילו נשיקה!) יעורר את היצר מחדש.
אל תיפגעי, כולנו לפעמים חסרי טקט, רק שתביני למה זה לא נכון להגיד דבר כזה ואת יכולה לבקש מהמנהלים למחוק. בתקווה להבנה.
יכול להיות שהוא התכוון לזה, יכול להיות להרבה דברים אחרים!
אפשר לתת למשפט הזה המון פרושים, מאיפה הביטחון שעל זה הוא מדבר???
ולמען שמו נראה לי שהתכוונה רק לחזק....
בס"ד
אבל בכ"מ אי אפשר לשלוח לכל אחד בפורום חיבוק ונשיקה, במיוחד כשהוא כותב משהו דרך ה' של כולם..
לענ"ד זה לא ראוי לשלוח למישהו שאת לא יודעת מי הוא ואם הוא בן או בת חיבוק ונשיקה גם כשזה רק במילים...
מי אמר שזה על זה בכלל? ![]()
ומי בכלל אמר שזה בן? |תוהה|
לא יודעת למה זה התפקשש לי.. |נבוך|
קיצור אי אפשר לדעת!!
תנסו לעזור במקום לדון על דברים כאלה[טוב..למרות שאני לו..]
את השיר אני כבר מכיר, וגם את הנושא של השיר, ואת המציאות, ואת הכאב, והגבתי, ולשמחתי הכותב צ'וטט איתי.
מתוק"ש, יקירתי, נסחפת.
ולא מבין, למה אם אין לכם יכולת הבנה, או הכלה, אתם צריכים לעשות את זה בקול ועל גבי ההודעה שלו.
סתם למי שתהה
אני מתנגד לשליחת "חיבוק ונשיקה" חסר תוכן (- כן, בדיוק, דו משמעי.)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים