מבחן ארצי במתמטיקה, מוכר ?בשמחה תמידD:

ביום חמישי יש לכיתות ט' בכל הארץ (משו כזה?) מבחן ארצי במתמטיקה!

אז ככה,

אני לא כ"כ יודעת מה ללמוד בגאומטריה..

מישו (חמשושים..) יודע אולי איזה עמודים מהספר הנדסה ב' של בני גורן ללמוד?

ואם יש אולי תרגילים באינטרנט?

[אגב, אם זה עוזר- אני עודה ת'מבחן ברמה של כיתת מופת, אבל גם מי שברמות אחרות יכול לעזור לי..]

תודה ענקייית !! =]

גם לנו יש אבלענבל

אין לי כל כך מושג מה צריך ללמוד

מה זה כיתת מופת?

אני פשוט סתם פותרת תרגילים מהספר...מרב14
אין אצלנו כיתת מופת...~מישי~

אבל בכ"ז: א. בספר גיאומטריה של המישור יש בסוף משפטים- ממש מומלץ!
חוץ מזה גיאומטריה בעיקר עוזר לתרגל לדעתי. במיוחד תתרגלי מפמ"רים משנים קודמות ואז נראלי גם אפשר להוציא תשובון וככה את יכולה לבדוק את עצמך ולדעת איך לדייק יותר.

והבנתי שהרמה של כיתת מופת זה כמו הקבצה א' רגילה- רמה רגילה. אז אני בזה ויש באינטנט מפמ"רים מתשס"ז-תש"ע אם זה עוזר לך. פשוט תחפשי בגוגל מפמ"ר במתמטיקה לכיתה ט' רמה רגילה ותמצאי....

תודה ! =] כיתת מופת זה לא א' רגילה,בשמחה תמידD:

כיתתה מופת זה כמו שאחת העם אמרה- לומדים ברמה יותר גבוהה, מסיימים ת'בגרויות במ"מ בי"א,

ובי"ב עושים תואר ראשון.

אני לא כיתת מופת- אני מצויינות, אבל אין מפמ"ר למצויינות אז מביאים לנו מופת =\

ותודה לכל מי שענה! בהצלחה עצומהה ! 

אני יודעת שזה לא א' רגילה~מישי~

אבל מבחינת המפמ"ר היה נראה לי שנבחנים באותו מפמ"ר כי ראיתי מפמ"ר אחד לכיתות מופת שהיה כתוב עליו רמה רגילה. אני יכולה לשאול את חברות שלי ממצוינות (באולפנא אחרת- כי אצלנו אין מצוינות...)...אבל בכל מקרה לצורך הענין אני לא חושבת שזה יעזור לך כי יכול להיות בכלל שהם עושים מפמ"ר כמו הקבצה א' רגילה.
אני לא יודעת כמה אתם מתקדמים במצוינות אבל זה לא צריך לשנות לך בצורת הלימוד. אני לא יודעת עד איפה הגעתם אבל המסקנה שלי שהכי טוב זה לתרגל מפמ"רים מהאינטרנט (או שתחפשי בגוגל מפמ"ר לכיתה ט במתמטיקה) או שתחפשי "משרד החינוך המזכירות הפדגוגית- אגף המפמ"רים הפיקוח על הוראת מתמטיקה" ותמצאי מפמ"רים. חוצמזה פשוט תתרגלי נושאים שיותר קשה לך מהספר (תרגילים רגילים כמו שאתם עושים בכיתה).
ב"הצלחה! =)

מופת-אחת העם...

נראלי שזה כיתה של לימודים מוגברים, ואז אח"כ יוצאים עם תואר ראשון. (משהו בסגנון...)

מוכר בשם אחר.. בגרות!! חחח ביומשני!!למען שמו!
פחחח.. לכל החמשושיםאורחת כבוד

בעערך יש מבחן כזה ולנעם אין!! הדבר היחיד המועיל בערך בללמוד שם-אין מפמ"רים ושטויות כאלה למיניהם... חיוך

נראלי שאנחנו בית הספר היחיד שעושה 3 מבחנים ארציים!~מישי~

היום היה אחד מפמ"ר במתמטיקה.... למי שעשה- הצלחתם את הדף עם הפרבולות??? היה ממש קשה!!! 
עוד שבוע באזרחות ועוד שבועיים בתורה....
ודווקא תורה זה טוב- מה הקשר לכיתה ג'? תורה אין לי בעיה כי זה באמת חשוב אבל מה הקטע עם אזרחות? סתם מלא מלא מושגים ללמוד בע"פ שזה די חסר חשיבות..... (זתומרת יש כמה דברים חשובים אבל זה דברים די כללים שגם ככה אני יודעת)

גם לנו יש שלושה מבחנים ארציים!ענבל

במתמטיקה,אזרחות ותורה!

אבל לא ידעתי שמתמטיקה היה היום טוב פיספסתי אותו

ומישי זה לכל כיתות ט' בבתי ספר הדתיים ונראה לי גם בחילוניים ככה שאתם לא היחידים

כן אבל יש בתי ספר שאיכשהו מבטלים~מישי~

אין לי מושג איך זה אפשרי.
קחי כמה עובדות:
ראש צורים, טליה ועפרה- עושים רק מבחן ארצי בתורה
ויש עוד מקום שאני יודעת שעושים בו רק מתמטיקה ותורה. 
מזתמורת פספסת אותו? לא באת היום? יש לך מזל תאמיני לי היה ממש קשה):

בסדר גם אם זה היה קל לא הייתי מצליחהענבל

למרות שאומרים עלי שיש לי פוטנציאל ואני לא מממשת אותו (דברי מורתי הנחמדה למתמטיקה) אבל מה לעשות שמתוך שנתיים לימודים בז-ח לא הייתי שבעה חודשים כמעט אז אלו התוצאות (מצטבר כן? לא שבעה חודשים רצוף)

באיזה כיתה את?951753

כי גם לנו יש שלושה מבחנים ארציים

אם דיברת לפותחת השרשור אז כיתה ט'ענבל

אנחנו עושים ארצי בתורה ובמתמטיקה..בשמחה תמידD:

חוץ מזה, ~מישי~ לא לכולם היה אותו דבר.. (במה ששאלת על הדף עם הפרבולות) כל מורה שינתה קצת לפי הכיתה שלה! נגיד לנו בסוף היה אותה רמה ל4 ו5 יחידות, אבל שלנו (5)היה הרבהה יותר קשה! כי להם היה בחירה ובונוס, ולנו לא היה בחירה ובונוס בכלל.. ומתוך כל השאלות המורה שלהם בחרה ת'קלות יותר ושלנו את הקשות!! =\ היה די גרוע..

זהו אז לכולם הרמורות סידרו חוץ מלנו):~מישי~

היה לנו בונוס אחד בלבד למרות  שלמדנו ת'פרבולות שניה לפני המפמ"ר ולא לדמנו טוב בכלל והמורה לא בחרה שאלות קלות או קשות פשוט נתנה לנו את כולם (!!) לעשות. היה לא מדהים אבל נקוה לטוב^^

מה שעושים זה שפשוט לא באים באותו יום.. נהיים חוליםרות014

וזהו..

המבחן עובר.. ואי אפשר לעשות אותו ..

תרגיל של עצלנים..

אל תלמדו ממני.

את לא מכירה את בית הספר שלי^^~מישי~

אם לא הייתי באה היו חופפפים אותי והייתי צריכה להשלים....

שיייאו המפמ"ר הזה היה מפגר!!!! ועכשיו יש ת'מבחןאיל!לי

הארצי בתורה על הראש...עצבני

מפגר באיזה מובן?^^ קל או מעצבן?^^^~מישי~

אין לכם אזרחות?
אה וגיליתי שלטליה אין בכלל מפמ"רים אבל ת'כלס יש להם מספיק עומס על הראש^^ (יש לי חברות שם)

שיטט יש גם את אזרחות..:/ מזל שהזכרת לי...איל!לי

ומפגר הכוונה שהיה ממש לא על מה שמיקדו אותנו,ועשינו בכיתה את כל המפמרים של השנים הקודמות ושל השנה היה פשוט קשה לעומתם!!! קיצר היה דפווק ואני מקבלת 20 גג-ואני רצינית..

גם אצלי חבורת שלי אמרו שהוא היה הרבה יותר קשה~מישי~

משנים קודמות. אני לא הרגשתי כזה הבדל- אולי באמת קצת יותר קשה. אבל זה בעיקר הלחץ שהקפיא לי את החשיבה):

ואזרחות זה כ"כ מפמ"ר חסר חשיבות. זה מה שהגעתי למסקנה. מה אכפת לך מזה? זתומרת אני כן אלמד  אבל לא צריך לחרוש כ"כ- זה לא קובע לכלום ות'כלס זה גם לא מקצוע כזה חיוני וחשוב בחיים. (בניגוד לתורה....)

לנו יש רק במ"מ ודחו לנו בשבוע=](ליום חמישי הקרוב)E.L.T

מישו יכול להגיד עד כמה באמת זה קשה?

לדעתי~מישי~

הוא בערך רמה של המפמ"רים משנים קודמות אבל חברות שלי טוענות שהוא הרבה יותר קשה...(לדעתי אם זה יותר קשה אז לא בכזה הבדל...) אבל קח\י בחשבון את הלחץ ואת זה שאין לך את כל הזמן שבעולם.....

*ליום שני הקרובE.L.Tאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך