.....!!אנונימי (פותח)

אני לא יודעת מה קורה לי... השתנתי...התפילות שלי לא אותם תפילות הבגדים שלי לא אותם בגדיםם האנשים שהסתובבתי איתם כבר לא אותם אנשים. אני יודעת שמה שאני עושה לא בסדר וכזה אבל השאלות באמונה שלי גוברות ועולות ומתגברות על החשיבה של הלא בסדר. ובאמת לא היתי כזאת ותמיד אמרתי שאני לא יגיע לרמה כזו ולא יתלבש ככה וזה...אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...אני לא יודעת מה לעשות אני ממש לא רוצה להגיע רחוק יותר במיוחד לא עם האמונה שלי שיורדת מיום ליום....

אשמח לעצות.

תודה ויומטוב..!

תנסי לקחת עללמען שמו!

עצמך משו להתקדם בו לאט לאט.. למשל- התפילות, ואחרי שהתפילות חזרו למה שהם היו- תמשיכי ללבוש..

ואם את תפתחי לה' פתח של חזרה בתשובה כפתח של חוט השערה- ה' יפתח לך עולם ומלואו..

אז בהצלחה!~!

>>>חרותיק

לדעתי: קחי דבר קטן שאת רוצה להתחזק בו. דבר אחד.

לא משהו כללי, למשל להגיד מודה אני כל יום, או משהו כזה,

ובדבר הזה תתאמצי הכי הכי, ושלא ישנה לך כלום בקשר אליו.

(כשתרגישי שזה מבוסס אצלך טוב טוב, אולי תוכלי לקחת עוד משהו אבל לא זה מה שמשנה)

כתסתכלי על עצמך, תוכלי להגיד לעצמך, לפחות בזה אני טובה,

ואם ככה אני יכולה להיות טובה יותר בדברים אחרים.

ובקשר לשאלות באמונה, מותר לשאול, רק מי שרוצה לקבל תשובה, שואל.

העניין הוא לעשות עם זהב משהו, לא להשאיר בפנים.

תלכי תשאלי אנשים, רבנים, מורות, כל מי שיכול לעזור לך,

ובע"ה שתצליחי ויהיה לך רק טוב...

חרותיק-אני רוצה פירוט..לילו!!אחרונה

פעם לא הייתי שומעת..היום..ואני דווקא נהנית מזה אז למה לא??

חברתי, אל לך להיכנס לבהלהבת-ישראל-וציון

בסך הכל את מתבגרת, ומשתנה על מנת לעצב את האישיות שלך שתאפיין אותך להמשך החיים...

וגם אם ת מרגישה ירידה באמונה ושאלות בנושא הזה, אל תדאגי זה פשוט משבר אמוני, מתגברים על זה, המשברים האלו הם גם חלק מעיצוב האישיות שלך...

וואי כמה מוכר...מרב.

[ב"ה שאני בשלבי יציאה..(: ]

לא יודעת מה בדיוק המקרה אצלך.

אצלי זה הכל התחיל בגלל החברות שהסתובבתי איתן. רציני! ואני עוד רואה את זה עד היום.

החברות הכי טובות שלי היו הבנות הכי לא דוסיות בשכבה= שירים לא צנועים, סרטים, בגדים, דיבורים.

והכל גורר הכל- עבירה גוררת עבירה.

מהר מאוד הייתי ממש, אבל ממש לא דוסית.

הייתי נראית כמו דוסית בגלל שההורים שלי חייבו אותי להתלבש צנוע, אבל בטיולי נוער, למשל, חולצה זה היה מושג שאני לא מכירה, בטח שלא חצאית ארוכה.

אבל בפנים- אפילו שאלות אמוניות לא היו לי. פשוט כלום! אתאיסטית מושלמת.

לפני שנתיים קרה לי משו, ומאז החלטתי שאני רוצה להתחזק. זה התחיל בשמירת נגיעה [היום ב"ה אפילו בבנדוד שלי, דבר שהיה נראלי מובן מאליו, אני לא נוגעת..], ובתחילת השנה הזאת- התחלתי להקפיד על שרוול שמכסה ת'מרפק, חצאית שמסתירה טובטוב ת'ברך בכל מצב.

ו--שיניתי ת'חברות שלי!

אני עוד חברה של הבנות ההן, כן? לא הפסקתי לדבר איתן ולהסתובב.

אבל מאז שאני חברה של ה"דוסיות" [חרותיק כפרעלייךP= ]-- אני שונה לחלוטין, וכל האולפנא נראלי יכולה להעיד עלי.

בתפילה עוד ממש קשה לי, אבל לפני שבועיים מחקתי את כל השירים הלועזיים שלי, והתחלתי להתאהב בשירים של דוסים, אני לומדת [משתדלת...] כל יום ללמוד משו קטן שמחזק אותי.. [אני אישית לומדת חוברות של מרכז, אבל יש מלא אפשרויות...]

את יכולה לדבר איתי באישי. אני אשמח!!

מרב, כולם רואים את ההאשמה הזאת...רננ.
רננה, אני יודעת.מרב.

ואם זה היה אכפת לי, לא הייתי כותבת.

ותתפלאי, זאת לא את החברה מפעם. אם כבר את החברה ה"מחזקת"...

לחיבוק חיזוק ועידוד תכנסי.אנונימי (פותח)

הכל תלוי בך. בהחלטה שלך. ברצון שלך. ותחשבי איזה דבר נפלא זה לעשות את מה ש-ה' רוצה ממך. תחשבי על זה, כמה שזה נשמע לא משכנע לעשות את מה שהוא רוצה.. אבל באמת. אם תחשבי על זה תביני שעד כמה שזה קשה, כך תרגישי הכי שמחה. וככה יהיה לך הכי טוב בנפש, בלב. אני יכולה להגיד לך מניסיון. ה' הוא אבא שלך. ואבא זה דבר שאוהבים וצריך לאהוב. ולרוב זה הדדי. אם את מעוניינת, דברי איתי.

רק טוב! נשיקה=במקום חיבוק, עדיין לא המציאו פה סמיילי מחבק. נשיקה זה גם טוב.

איזה כיף לי!! אבל את בטוחה?רננ.
רננה, אני בטוחה.מרב.

לא במאה אחוז, אבל כמעט ב90[=

סתם, איך את יכולה כבר להפיל אותי?

בסרטים?

פחח.. זה גם ככה אני בוחרת אותםP=

תודה נשמה.חרותיק

פרגנת לי...

אני ממליצה בחום לכולם להפסיק עם השירים הלועזיים.

אין לנו מושג כמה טומאה נכנסת אלינו דרכם.

זה כ"כ הרסני! וזה מוכח, אני לא מדברת באויר.

מי שרוצה פירוט- אני אשמח!!

יש אתר שיכול לעזור קוראים לו "חברים מקשיבים"ידיד

הוא עונה לכל השאלות האלה תיכתבי בגוגל 

^^^^^ אשרייך!!!אריאל דוד
רוג'ר....^^^אריאל דוד
*אני* יודעת מה קורה לך...מתו"ש

בס"ד

את מתבגרת. בטח כבר אמרו לך את זה.. אין לי כוח לקרוא תגובות.

אז מה חשוב?

חשוב לדעת שאם את מתבגרת זה לא אומר שמותר ללכת רחוק כדי לבדוק גבולות כי כמה שנראה לך קשה להתרחק מהמוכר-הרבה יותר קשה לחזור

חשוב לא להבהל מהשאלות שבטח עולות לגבי משמעות, אמונה, מי אני וכל זה ולדעת שזה טבעי ובריא ומעולה ויש תשובות-פשוט צריך למצוא אותם במקום הנכון

מומלץ לדבר עם אבא בשמיים ולספר לו במילים שלך מה קשה לך ומה את לא מבינה וכל זה, הוא אוהב אותך ורוצה בטובתך וקשה לי להאמין שכועס עלייך בגלל שאת רוצה לגדול

ומן הסתם יש עוד הרבה דברים חשובים אבל אין לי כוח ואני בכלל לא יודעת אם תקראי. בהצלחה מותק! שמרי על עצמך.

אוהבים אתכן!!!!א*ן ע!ד מל2ד!

רוג'ר וחסויה..
ומרצ'י בקשר למה שאמרת שאת כבר בשלבי יציאה..לוידעת נשמה, לי ניראה שזה לא משו שיוצאים ממנו אי פעם.. כל יום זה התמודדות לא ליפול, לא לחטוא.. מתי יוצאים מיזה? ביום המוות..
אוהבת אתכן כ''כ, מזדהה ומחזקת..

אה, ברור.מרב.

אבל לפחות אני מודעת לזה שאני בעליה, ולא נשארת במיץ של הזבל שהייתי בו עד לפני שנה.

לא לא, רגע! תלוי מי את! אם אתרננ.

אדם נורמלי אז אין עוד מלבדו- צודקת 100%.

אם את רוג'ר זה כבר משו אחר...

(יופי, את חייבת לי עוד סרט על ההתחנפות הזאת...)

רננ, את לא מוזמנת אליי שבת.א*ן ע!ד מל2ד!

תכלס, קטונתי. אני נופלת ונופלת ומששתדלת לקום שוב ושוב. מודה ומתוודה. אבל כל האנשים זה ככה.

רוג'ר? את יצור מהחלל?
ורננ, את לא ממש בעמדה לפתוח ת'פה..

אוריק, אני אכן יצור מהחלל.מרב.

אבל בואו נפנה ת'שיחה הפרטית והנחמדת הזאתי לשיח"א, לפייס', לסמס, לטלפון, לפלא' או לבליינד דייט..

אוי אוריק שלי, חייבת לך התנצלות לעיני כל.!!!רננ.

אנחנו (את, אני, וכל הקוראים) אנשים נורמלים שנופלים וקמים. רק מרב מיוחדת!!

אופפהה אלה מילים יפותP=מרב.
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך