אנשים תחשבו ל-פ-נ-י שאתם אומרים משהו!!!ענבל

תחשבו אתם מכירים את הבן אדם?

הדרך שבה אתם אומרים את הדברים היא לא פוגעת?

לא יכולה להתפרש כפוגעת?

המקום בו אתם אומרים את הדברים הוא מקום טוב לומר אותם?

אל תסיקו מסקנות בלי ידיעת  הדברים במלואם! אני באמת מבקשת זה סתם גורם לדברים מיותרים! (אני מדברת בתור אחת שהייתה בשני הצדדים)

הלוואי שנפנים כולנו!

אבל יש גבול!אנונימי (פותח)

אם אמרתי משהו פוגע על מישהו בטעות..

וכבר עבר שבוע וביקשתי ממנו סליחה כל יום,

זאת אשמתו שהוא בוחר להיפגע, כי הוא כבר היה אמור לסלוח לי, לא משנה מה אמרתי עליו.

בעצם הוא צריך לבקש ממני סליחה על זה שהוא גורר אותי כבר שבוע !

איך את יכולה לומר את זה??!כישוף כושל

' אשמתו שהוא בוחר להיפגע' ?מה זאת אומרת אם פגעת במישהו את צריכה לקחת את מלא האחריות ולדאוג לזה שהוא יסלח!

לשם של כולם (לא אני)אנונימי (פותח)אחרונה

אם עבר שבוע כנראה שפגעת בו מאוד גם אם נראה לך שזה דבר שטותי יכול להיות שבשבילו זה דבר משמעותי מאוד.

אני אספר לך כמה מקרים שקרו לי (שבגללם אני מהשם של כולם כי זה אנשים מהפורום):

דבר ראשון השבוע פגעו בי שלושה אנשים פעם אחת מישהי אמרה לי משהו וחשבה שהיא אומרת את זה בצחוק אבל את מה שהיא אמרה אי אפשר היה לפרש כצחוק אלא אם כן את מכירה את הילדה ויודעת שהיא צינית על והיא אמרה דברים שאחרי זה אנשים אמרו לי "די **** תסלחי לה למה את נעלבת מדברים כאלה? היא לא התכוונה" אבל לי היא פגעה בנקודה כואבת ולמרות שזה לא היה פוגע בכל אחד בי זה פגע.

דבר שני  השבוע פגעו בי שני אנשים ביחד וגם להם כמו לקודמת קרה אותו דבר חוץ מזה שהם לא דיברו בצחוק

ולשני הדברים האלה עד עכשיו ממש קשה לי לסלוח כי זה נקודות ממש רגישות.

הדבר האחרון קרה לפני חודש בערך שבו מישהו אמר לי את כל מה שהצטבר לו עלי וזה היה קצת פוגע אבל לו סלחתי יחסית מהר כי זה מישהו שאני אוהבת ופשוט התיחסתי לדבריו כאל ביקורת בונה כי לא יכולתי לכעוס עליו אבל שוב זה היה דבר שהוא בעצמו אמר לי "יאללה **** תעזבי זה היה ונגמר עכשיו אפשר לשכוח את זה" אבל אני התעקשתי להבין כי זה היה חשוב לי להבין ולתקן אבל זה היה שונה מהסיבה הנ"ל וגם כי הוא מכיר אותי מציאותית!!! (זה מישהו מהפורום).

בקיצור רק רציתי לחזק את דבריה של פותחת השרשור אתם לא מכירים את האנשים שיושבים מאחורי המסך אז בבקשה אל תתחילו לחשוב עליהם דברים לפני שאתם באמת מכירים אותם!!!

טוב סוף פריקה אם הגעתם עד פה כנראה שאתם ממש משועממים

צודקת.. אלואי שנדע ונסכיל להפנים.. (:למען שמו!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך