אם עבר שבוע כנראה שפגעת בו מאוד גם אם נראה לך שזה דבר שטותי יכול להיות שבשבילו זה דבר משמעותי מאוד.
אני אספר לך כמה מקרים שקרו לי (שבגללם אני מהשם של כולם כי זה אנשים מהפורום):
דבר ראשון השבוע פגעו בי שלושה אנשים פעם אחת מישהי אמרה לי משהו וחשבה שהיא אומרת את זה בצחוק אבל את מה שהיא אמרה אי אפשר היה לפרש כצחוק אלא אם כן את מכירה את הילדה ויודעת שהיא צינית על והיא אמרה דברים שאחרי זה אנשים אמרו לי "די **** תסלחי לה למה את נעלבת מדברים כאלה? היא לא התכוונה" אבל לי היא פגעה בנקודה כואבת ולמרות שזה לא היה פוגע בכל אחד בי זה פגע.
דבר שני השבוע פגעו בי שני אנשים ביחד וגם להם כמו לקודמת קרה אותו דבר חוץ מזה שהם לא דיברו בצחוק
ולשני הדברים האלה עד עכשיו ממש קשה לי לסלוח כי זה נקודות ממש רגישות.
הדבר האחרון קרה לפני חודש בערך שבו מישהו אמר לי את כל מה שהצטבר לו עלי וזה היה קצת פוגע אבל לו סלחתי יחסית מהר כי זה מישהו שאני אוהבת ופשוט התיחסתי לדבריו כאל ביקורת בונה כי לא יכולתי לכעוס עליו אבל שוב זה היה דבר שהוא בעצמו אמר לי "יאללה **** תעזבי זה היה ונגמר עכשיו אפשר לשכוח את זה" אבל אני התעקשתי להבין כי זה היה חשוב לי להבין ולתקן אבל זה היה שונה מהסיבה הנ"ל וגם כי הוא מכיר אותי מציאותית!!! (זה מישהו מהפורום).
בקיצור רק רציתי לחזק את דבריה של פותחת השרשור אתם לא מכירים את האנשים שיושבים מאחורי המסך אז בבקשה אל תתחילו לחשוב עליהם דברים לפני שאתם באמת מכירים אותם!!!
טוב סוף פריקה אם הגעתם עד פה כנראה שאתם ממש משועממים