הייי כולם ! ! הסתכלתי בפורום וראיתי אנשים שאכפת להם אחד מהשני שעוזרים וכו'..
הרגשתי שזה המקום לשאול את דעתכם ולקבל עצות..
אני השנה נורא השתניתי (לצד החיובי ב"ה) שנה שעברה ,היו לי מערכות יחסים ,כאלה ואחרות... ופתאום הרגשתי שזה לא זה.. זה לא מתאים בכלל ,אני צעירה בשביל זה ומעבר לזה אני מאבדת ככה את החברות שלי והמשפחה שלי...
בקיצור.. אחד הבנים שאני מכירה, התחיל איתי קשות... היה עוצר אותי ברחוב, שולח לי הודעות בפיסבוק ,שולח אלי בנים ובנות ונפנפתי אותו לגמרי... וזה ח"ו לא בא ממקום אישי אני פשוט חושבת שבגיל הזה צריך יותר להשקיע בלימודים, להשקיע בקשר עם השבט ,משפחה וכו'... והדברים לא הובהרו לו (לאותו אחד) הוא בטוח שזה בא ממקום אישי (כי הרי היו לך כמה חברים, מה קרה עכשיו ?) ולא יודעת השבוע היו לי כמה לילות חסרי שינה פשוט הייתי ערה ומדוכאת כזה הרגשתי ,יסורי מצפון עליו כי הבנאדם חצי שנה לא מתייאש ,ממשיך ומנסה... ואני כאילו מזלזלת בו... והרגשתי שאנחנו צריכים לדבר על זה ואני צריכה לבהיר לו את הדברים בצורה ברורה...
התייעצתי עם חברות, מדריכה ,משפחה וכולם אמרו לי את חייבת להיפגש איתו ותרגישי הרבה יותר טוב...( בזמן האחרון לא אוכלת, לא ישנה )
סגרתי איתו בפייסבוק על יום שניפגש...והוא ישר התלהב וזה ,כולו מאושר ,ואני לא בדיוק יודעת איך ? מה ? מו ? להגיד לו שהוא לא יפגע ואני לא יצא קרה ורעה ... תוכלו לעזור לי בזה ? בבקשה !
תווודה שקראתם! ! ! מקווה שיהיה טוב, ה' יעזור