למר נתניהואנונימי (פותח)
שלום לך מר בנימין נתניהו, כמה זמן כבר יקח לך לקרוא את המכתב הזה? 5, 10 דקות? 10 דקות שבהם אולי אבל אולי תבין מה חלק גדול מעם ישראל, מהעם היהודי, שאתה חלק ממנו, אולי תבין, אולי תיתן לזה חשיבות, כי אולי אתה ראש ממשלה, ראש המדינה, אבל אנחנו חלק מהמדינה, ואולי רק אולי, לפעמים גם זכותנו להישמע,
בהתחלה כששמעתי את הסיפור של קווי 67, פשוט לא יכולתי לאמין, לא למדו את הלקח של גוש קטיף? איפה השקט שהבטיחו? בירושלים שקט?! במרחק חצי שעה נסיעה לאשקלון- כבר לא, והפחד שהולך וגודל- זה מתי זה יגיע לתל אביב, ואם חסו נחזור לגבולות 67, זה עלול להגיע- מהר מאוד. בהתחלה חשבתי שרק אנחנו פה הלחוצים, הדתיים לאומים, האלו שהלאום, המדינה, הארץ הזאת חשובה להם! אבל מתברר שלא, בעודי מהררת בדברים אני נכנסת לחנות למכירת פירמות, ואני רואה שם 2 מוכרות לחוצות ומספרות אחת לשניה שהם לא מאמינות שמדברים ברצינות על קווי 67, אחת שם הייתה נראית עולה רוסיה, והחילוניה, הצעירה- הסבירה לה מה זה קווי 67, שניהם היו המומות, כבוד ראש הממשלה, אם פליט אחד קטן מסכן היה מתקרב לארהב ללא אישורים, הוא היה נורה במקום, אבל לנו לא רק אחד, מאות חודרים לארצנו, תסע לאילת ותראה! המצב נורא, ועוד חסים לנו המשטים האלה? ואז, כשהו מנסים קצת להגן על עצמנו, כל העולם כל העולם קופץ עלינו , כאילו מה עשינו, ומר ביבי היקר, רק עוד נושא אחד אחרון רציתי לדבר איתך עליו- יונתן פולארד, חוץ מלהזכיר את העניין מידי פעם לאובאמה, האם ניסית להסביר לו- מי פה הבוגד,? כ
י ארהב הייתה הבוגדת העיקרית, והוא רק ניסה להגן על ארץ ישראל, ולכן הוא יושב כבר יותר מ20 שנה בכלא.

זה כל מה שרציתי להגיד-
מר נתניהו היקר.
למה מהשם של כולם??זה מהמם!כישוף כושל

אפשר להוסיף:

אם כל הכבוד להארוצות הברית ולמה שהם יחשבו עלינו

תמיד צריך סדר עדיפויות

חשבת פעם איך אתה היית מרגיש

אם יום אחד מישהו שלא מכיר אותך יבוא ויואמר 

שהבית שלך עומד להיות של פלסטנים/לא חלק מהמדינה

לפי סדר העדיפויות שלי(ושל כל אדם אנושי..אני חושבת)

העם שלנו ...כן כן גם המתיישבים(שבתשקורת קוראים להם מתנחלים)

יותר חשוב מכל ארץ אחרת גם אם זאת אימפריה ענקית כמו הארצות הברית

מכיוון שכתבת מ"השם של כולם"...לבן כהה

אני מרשה לעצמי להגיב לא רק ב"אתה כ"כ צודק"...

אז דבר ראשון- לא הבנתי מה רצית להגיד? אז נכון, דיברת על מה שהוא אמר לחזור ל67, אבל חוץ מזה? נשמע כאילו זה סתם פריקה...

דבר שני- מה הקטע של האמירה "ואז כל העולם קופץ עלינו"? כאילו, ברור, למי באת להגיד את זה? אני בטוח שגם נתניהו יודע את זה, ואולי בגלל זה הוא יודע שאי אפשר לעשות כל מה שהאזרח הקטן חושב. בגלל זה הוא פוליטיקאי, וביבי הוא לא סתם פוליטיקאי, ובכלל הלחץ מהמדינות, הוא צריך לדבר יפה- אבל הוא יודע לסובב את כולם..

כשהוא חוזר בו אחרי שהוא מבטיח לנו משהו, כולנו יודעים להגיד שאי אפשר לסמוך עליו.. אבל כשהוא עושה את זה לאחרים, אנחנו "כאילו" לא שמים לב...

מן הבעיה לכוב מהשם של כולםאנונימי (פותח)
וסלייחה על הטעויות כי כתבתי מהר,
ועוד יותר סליחה על זה שלא הייתי מובן,
כן!! אני מעריץ את מר נתניהו!
וכן זאת הייתה פריקה!
ולא אני לא עומד לשלוח את זה למר נתניהו,
וכן לאור התפתחויות האחרונות אני די שמחה שהוא הראש ממשלה שלנו!
ההודעה הזאת היית לכלל ישראל!

ושוב-
״ מה הבעיה לכתוב מה״ של כולם״?
אני איתך...^^^...הלל!=)
אה ו׳...אנונימי (פותח)
שחכתי כנראה להוסיף, שאת המסר על קפיצת העולם עלינו זה בעצם מתחבר ליונתן פולארד- שזה היה מסר לאובאמה.
צערה טוב!!
שום בעיה..כישוף כושל

.פשוט בדרך כלל כותבים מהשם של כולם

כשמתביישים לכתוב משהוא...

ומה שכתבת ממש מהמם ולדעתי למצריך את השם של כולם

ההפך שכולם ידעו מי כתב/ה את זה!

מי שהיה שומע את הנאום שלויושב בדד

במקום לחרטט בלי מושג מהחיים,

היה יודע שזה בדיוק מה שהוא אמר לקונגרס, והרשו לי לצוטט [בקיצור ובצורה הרבה פחות רטורית ממנו]:

"חברי הקונגרס, אם מדינת ישראל תתקיים בגבולות 67, כל אדם ואדם בישראל יהיה תחת איום מיידי של טילים במרחק דקה משיגורם. דמיינו שברגע זה לכל אחד ואחד מכם, היושבים באולם, הייתה דקה אחת להיכנס למרחב מוגן [אותם זה מזעזע במיוחד כי רק פעם אחת בהיסטוריה ארה"ב הייתה בטווח טילים וזה כמעט נגמר במלחמה גרעינית]."

אתם שמים לב לתופעה שכל פעם שמישו כותב ..אנונימי (פותח)

מהשם של כולם כולם קופצים עליו..ועונים בחריפות!

ואז ישר התגובות זה "אם ישך משו להגיד תגיד מהניק שלך.."

"מה אתה מתבייש בדעות שלך?"

מה הבעיה??!

יש אנשים שלא מעוניינים להזהות!

או..שחברים שלהם מזהים אותם מהניק שלהם..והם לא מעוניינם!

ו..למה זה שלילי?!אז יש אנשים שמתפדחים מחבריהם ולא מעוניינים שידעו את דעותיהם בהכל..

סוווףף!!

מקווה שלא נכנסתי חזק!

סתם, כדרך אגב...ד"ר אריק

בס"ד

להזכירכם, הם כבר הגיעו לתל אביב...

והנה התיזכורת: http://www.zaka-israel.co.il/?CategoryID=0&ArticleID=454

הם כבר הגיעו לירושלים, ולא רק לאיתמר, הם הגיעו גם לתל אביב ולא רק לקבר יוסף!-אז אל תגידו שאם יהיה גבולות של 67 אז הם יגיעו...הם כבר הגיעו! צריך לעשות משהו אחר!זה נחזור לגבולות 67 רק יגביר את המצב הקיים למקומות שהם כבר הגיעו אליהם....

ושוב לאלה שלא מבינים לא באתי להאשים!!זה מתוך הערכהכישוף כושלאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך