יש לי הצעה, שכבר עלתה כאן פעם...בת-ישראל-וציון

לסגור את פורום "ארץ מולדת".

הפורום הזה והאנשים בו פוגעים ב:

כבוד המדינה.

כבוד צבא הגנה לישראל, ששומר עלינו וגם על אנשי הפורום.

כבוד ראש הממשלה של מדינת ישראל,המייצג את ישראל בעולם.

וכבוד אנשים מעם ישראל בעלי דעות לא תואמות לשלהם.

זה נוראי! הפורום הזה התרדר לשפל המדרגה!

-מה אתם חושבים?-

לא.....לכל אחד יש זכות להביע את עצמוכישוף כושל
הזכות הזאת היא בתנאי שלא פוגעים באנשים אחרים!דוסית?

לאדם אין זכות לפגוע באדם אחר שלא חושב כמותו!

אני מסכימה עם בת ישראל וציון!

^^^בל"חית

אני לא חושבת שצריך לסגור אותו לחלוטין,

אבל כן צריך לשנות את האופן שבו הוא מתנהל!

שבת שלום

מסכימה~מישי~

לפי הפורום זה כאילו בני נוער צריכים להיות עם אדאליים ענקיים אבל בני אדם עם מידות נוראיות שהעיקר זה האידאלים בעצומים על מהדינה ולהיות פנאטים אבל איך שאתה מתנהג זה לא חשוב וחבל כי דרך ארץ קודמת להכל.

הם לא פוגעים באף אחדטינטין

אני מתכוון, הם לא עושים איזה פעולה פיזית נגד הצבא או המדינה. הם רק מביעים את דעתם, וזו זכותם לתקוף אנשים בדעות שלהם.

אתה עיוור..shmuel42

גם המשטרה וגם היס"מ עוזרים לך.. גם אם אתה לא מודע לזה אז שב בלול ותחכה שאמא תביא לך מוצץ..

למה אתה לא מבין כלום מהחיים ש'ך..

מאיפה הבאתה את זה שהיס"מ עוזר לנו..?שמוליק פיין

בס"ד

אולי גם השב"כ עוזר לנו..?

והמג"ב..?

כן חמודי..shmuel42

גם השב"כ עוזר לך וגם המג"ב..

אז לך שן על האף!!

ואח"כ תאמרו שבארץ מולדת מתבטאים בחוסר מידות?!אלירז

מה התגובות האלו מר שמואל???

מנייבתותי

התעלת על עצמך

לא מרשים לסגור את ארץ מולדת

בעד שמוליק פיין

לא צריך לסגור אותו.עץ על מים

יש בו דברים לא כ"כ שייכים, אבל זה לא סיבה לסגור,

צריך לשנות אותו, אבל לא לסגור!!!!

הסבר:צעיר רענן

לפני הכל,מישי- את מוציאה שם רע גדול מאוד, להרבה מאוד חברה הרוב הגדול - יש מידות ענקיות, ואידואולגיה עצומה... הבעיה שאנשים פה מושפעים אך ורק מהתקשורות[על כל סוגיה - YNET,nrg, ערוץ שבע עולם קטן וכו'...]

ולא באים לשטח[לו יהיה חלקי מידבריי...]

->> ובעצם כל ההכרות שלך עם "נוער הגבעות" הוא בצורה לא ישירה...

זה גם יכול להיות בתוך הפורום של "נוער הגבעות" האלה עם הפאות מדברים כך ועוד קישקושים...

א) לא צריך להדגיש שהרבה מאוד מכרים, זה אותו בן-אדם מה שמכונה באינטרנט "טרול" שרק מגיב...

ב) יכול להיות שזה באמת אדם פעיל, אם דעות יותר קיצוניות משל אחרים...

מכיוון שאנחנו דמוקרטים, אנחנו מאמינים בחופש הבחירה, ואם בחירתו זה להיות לא דמוקרטי זה זכותו[אופנהיימר שלום עכשיו, ציטוט חופשי - אפשר להסתכל בפורום ארץ מולדת...]

ג)הרבה פעמים בכתיבה ע"ג הפורום אנשים כותבים בצורה שרק ברי עיניין מבינים, הדבר מודגש בסמל <צ> שמייצג ציניות, לכל האנשים שלא מבינים את ההומר מ"הגבעות"[כן תתפלאו גם ל"נוער הגבעות" יש הומר... והבעיה שלפעמים לא כותבים <צ> ואתם לא מבינים...

ואני חושב שכל מי ש"נגעל" מהאנשים ההזוהים האלה עם הפאות והגבעות.. שפשוט יכנס, יבוא לשטח - ויתאהב!

^^כל מילה בסלע!!(,")

והעובדה שבפורום יש דברים שאת מתנגדת להם לא אומר שצריך לסגור אותו-

ראיתי כבר שנכתב בתגובות בערוץ 7-

יש ציבור לא קטן, משפחחות נוער ואפילו רבנים וישיבות

שקולו לא נשמע.

אפילו כאן בערוץ 7,

והפורום הזה הוא אחת הבמות היחידות שיש לו

והשתיקה בנושא לא בתריבתותי

אלא במינוס

מניי בשביל תגובה כזו ממך היה שווה הכל!!אלירז
נראה לי שלא צריך עוד פעם לפתוח דיון על זהענבל

את כל מה שאמרנו אפשר לראות פה http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t359035#4363040

אין עניין עוד פעם לפתוח על זה דיון בטח כשזה לא תלוי בנו ואנחנו סתם מתוכחים

פורום ארץ מולדת הוא פורום של צדיקים!!!lior3

הייתם מתים לפעול כמו שהם פועלים בשביל הארץ שלנו!!!

בזמן שאתם יושבים פה ומקשקשים על שטויות אנשים עושים דברים חשובים באמתתת!!!

לא מתאים לך- אל תכנסי לשם!!!

אני גם לא מסכימה עם חלק מהדברים שנכתבים שם אבל מפה ועד לסגור?????

אין לנו זכות ..סתם אחת

אנחנו כולה עוד פורום פה, כמו שהם עוד פורום פה,

זכותם להביע בפורום את דעתם, וזה לא יעזור אם תסגרי להם אותו , כי הם יביעו אותה במקום אחר ..

אין לנו גם שום זכות לסגור להם אותו כי אנחנו לא חושבים כמוהם,

למרות שאני מסכימה שיש שם הרבה חוסר כבוד ...

lior3 ...כפרעלייך!!=)

סתם להשכלה הכללית... ממש לא הייתי מתה לפעול "כמו שהם פועלים בשביל הארץ שלנו".

ואתה לא צריך לכתוב לי לא להיכנס לשם אם לא מתאים לי, כי את זה כבר הפסקתי מזמן...

כפרעלייך-רבקה...

אם את אומרת את זה- כנראה שאת באמת לא יודעת מה שהם עושים למען הארץ שלנו!!!!

ומן הסתם כל אחד מהאנשים פה שכותבים לסגור את ארץ מולדת לא יודעים את זה....

ואם כן- זה אפילו יותר גרוע כי אז זה אומר שבאמת לא אכפת לך מא"י.

אני חושבת שאת פשוט לא מודעת למה שהם עושים....

רבקה-כפרעלייך!!=)

יכול להיות שאני לא בדיוק יודעת את כל מה שהם עושים, אבל מה שכן הספקתי לראות- הספיק לי!!!

כפרעלייך .. חחח אני בת..lior3

אני לא יודעת מה מצבו היום,שיראל.

מכיוון שקצת אחרי גיחותי הראשונות לשם וקליטת הלך הרוח - הפסקתי אפילו להעיף מבט לכיוונו.

אם אני הייתי המנהלת פה,מזמן הפורום הזה לא היה קיים,או שהיו כופים עליו כמה כללים מאוד נוקשים |דיקטטור|.

אני ועוד הרבה אנשים נהנים לקרוא בושמי תכלת2

פורום זה מערכת פתוחה שיש לכל אחד זכות לכתוב את דעתו, גם היא קיצונית-כל עוד היא לא מנוגדת להלכה.

דברים שלא עולים עם רוח ההלכה-למחוק.

אבל למחוק תפורום?! הגזמנו..

אני חושבת שכל אחד יהיה באיזה פורום שבא לו.תן חיוך....=)

ואני לא כ"כ מבינה איך אתם מדברים על "פוגעים"?

כאילו זה ממש הצחיק אותי...

באמת, יש כאילו שיש להם פתיל קצר...סבבה?![מרוקאים לשלטון!!!חחח]

ובאמת-מי שלא רוצה שלא יכנס לשם.אני לא חושבת שהדיונים האלו יביאו אותנו לאיזשהו מקום...

הלואי שיהיה לנו שבוע טוב ובשורות טובות לכל עמ"י!!!

הגיע הזמן שנלמד-נושי104

לקבל דעות שהם לא בדיוק מה שאנחנו חושבים.

ולא, אני ממש לא מסכימה עם הפורום הזה-ועם הדיעות של האנשים שם, ולא כדאי שאני יגיד מה אני חושבת עליהם [].

אבל זה לא אומר שצריך לסגור אותו! כל אחד-והדיעות שלו! ובדיוק כמו שלך יש זכות להביע את הדעה שלך-ככה גם להם.

לא מסכימה איתם? אל תכנסי.

[וסתם ככה, מה הקטע לכתוב את זה פה? אם ממש באלך- תדברי עם המנהלים שלו..]

שבוע טוב!

הפורום ארץ מולדת!עץ על מים

הוא פורום עם תועלת, לא הכל שמה לרוחנו נכון, אבל הם עושים שמה גם דברים,

מי שלא טוב לא שלא יכנס.

אני אישית לפעמים נכנסת לקרוא, חלק דברים אני קוראת וחלק לא!

וזה שלא הכל שמה לפי דעתכם זה סיבה למחוק??

בשומצב לא.

ואיפה חופש הביטוי????

יש פה דמוקרטיה!

מי שלא נאה לו הפורום הזה שלא יכנס,

אתם מסתכלים רק על זה שיש שמה לפעמים השמצות נגד המדינה וצה"ל ולא יודעת מה עוד, ולא על הדברים האחרים...

גמאני לא מסכימה עם כל מה שהמדינה עושה וצה"ל עושה...

הם קיצוניים בדרך שלהם, מה מפריע לכם?

כאילו תכל'ס...

הם עושים שמה גם דברים, מביאים אנשים להחזקת מאחזים, וכו'..

אני לא יודעת בדיוק אבל זה לא פורום חסר תועלת!!!

ויש שמה המווון דיונים, מי שלא טוב לא שלא יקרא!

אתם נורא אוהבים את הביטוי "יש פה דמוקרטיה".עמוד הימיני

בעוד לא ברור כלל ועיקר כי אתם מבינים את משמעותה. אין זכות אדם שעשויה להתקיים באופן מוחלט, משום שהיא יחסית מעיקרה.

ובלי קשר - יצא לי פעם אחת לראות בפורום הלז זלזול בוטה, שלא לומר הכפשה, של מספר רבנים חשובים. מאז נעדרתי משם.

ומאוד מפריע לי שמישהו "קיצוני בדרך שלו", כשזה פוגע בי / בערכי התורה / בערכי המוסר / (בערכי הדמוקרטיה).

אני מבינה מה זה דמוקרטיהענבל

(בכל זאת אני לומדת אזרחות) אבל כל עוד זה לא פוגע באף אחד אין עם הז שום בעיה והפורום הזה לא פוגע באף אחד

ואם ייסגרו אותו?רבקה...

הדעות שלהם ישתנו?!

וחוץ מזה שיוצאים מהפורום הזה הרבה מאד דברים טובים, ואתם פשוט לא מודעים לחשיבות שלו!!!!

נכון, אני גם לא מסכימה עם הדעות שם אבל זה לא כולם באופן גורף וזה ממש לא סיבה לסגור את הפורום.

וכל מי שחושב שצריך לסגור את הפורום, אני מציעה לו קודם כל לנסות לראות את הדברים הטובים שיש שם, אני בטוחה שהוא ייתחרט...

וואלהאלחי

צודקת מדברים שם נגד ערבים או נגד החלטות שגויות שהמדינה שלנו עושה ... לא ממש נגד המדינה עצמה(איך שאני הבנתי)

המנהלת של אר"מ מודה שהוא לא מתאים לממלכתייםgolani

אז למה שהממלכתים לא יחיו את "בראש צעיר"?

מי בעד?

מה הקשר לבראש צעיר?ענבל

וחוץ מזה אני עדיין לא הבנתי מה עושים בפורום בראש צעיר

למה ש-באג2000

הממלכתים והלא ממלכתים לא יהיו ביחד הפורום הזה, או בכל אחד אחר?

זה לא שאר"מ נוצר כי הם לא יכולים להיות איתנו באותו פורום, אלא כי יש לאנשים שם איזשהו מכנה משותף שיש מספיק מה לדבר עליו- ולכן יש להם פורום,בדיוק כמו פורום טיולים או מתמודדי חידון התנך או סטודנטים. ובמה שלא קשור לפעילות של א"י- הם נמצאים בפורום הזה [או באחרים], לענ"ד-אין עניין לעשות פורום לממלכתים רק כי יש פורום ללא ממלכתים. אא"כ יש לך כ"כ הרבה מה להגיד  בפורומי ממלכתיים, ואז זה נשמע כבר יותר הגיוני..

בעד. וכל מי ששואל איפה חופש הביטוי מוזמן להיכנס...כפרעלייך!!=)

מעבר לכך שהם פוגעים בכבוד המדינה והצבא.

לא הגבתי שם הרבה... ובפעמים המעטות שהגבתי, בגלל שאני חושבת שונה ברוב דעותיי, ישר כולם "קפצו" עליי, ולא נפגעתי, כי אני לא מכירה את מי שאמר את כל הדברים, אבל אני כן יכולה לומר שמאז אני לא נכנסת לשם.

אז איפה חופש הביטוי??? איפה הזכות של כל אחד להביע את דעותיו???

למה הם מתייחסים כ"כ בגסות, ומקללים את כל מי שחושב קצת אחרת מהם (ואולי גם קצת הרבה אחרת מהם) ???

אני לא צריכה התנצלויות, ואפילו לא זוכרת מי האנשים ש"קיללו" אותי בגלל דעותיי.

אבל אני כן חושבת שבמקום שבו אמורים להביע דעות, צריכים לדעת גם לקבל דעות של אנשים אחרים, וגם אם לא לקבל-לסתור, אבל בכבוד.

אז וואלה דוגרי אני בעד, אלא אם כן הפורום הזה עושה שינוי אישיות קיצוני.

אתם לא חייבים לאהוב את המדינה והצבא, אבל בכל זאת תשמרו על כבודם. זה המינימום.

ואם כבר מדברים על כבוד, תדכרו שכבוד של ניקים- זה כמו כבוד של אנשים. מאחורי כל ניק עומד אדם, אדם רגיש, שנפגע כשמדברים אליו בגסות ובחוסר נימוס...

נ"ב- חשוב לי לומר:

השתמשתי במילים כמו- "אתם", "הם", "הפורום", ועוד שאר הכללות...

אז חשוב לי לומר שאני לא זוכרת אנשים שאמרו/עשו דברים מסויימים, ואני יודעת שבפורום הזה יש הרבה אנשים- ולא כולם כמו שתיארתי. לכן אני מבקשת מאף אחד לא להיפגע ממני, כי באמת הכל בכלליות ושום דבר לא אישי כלפי אף אחד.

שבוע טוב ומוצלח לכולם!

אסור לפגוע בכבוד המדינה והצבא?צחקן

בע"ה.

הם רומסים חופשי את כבוד התורה. וזה לא אכפת לך!

צחקן- וואלה דוגרי לא כל כך אכפת לי...כפרעלייך!!=)

אבל הכי אכפת לי שהם רומסים חופשי כבוד של אנשים, ועל כבוד התורה שומרים מכל משמר!!!

איפה "דרך ארץ קדמה לתורה"????????

איך שהם פגעו באנשים שם, עדיף כבר שירמסו את התורה ולא את האנשים...

"דרך ארץ קדמה לתורה"-עין שלישית..

בס"ד.

פרוש:

לפני שנתנה התורה,

היה קיים מושג של דרך ארץ,=]

ד"א,

תלוי עם מי? על מה? ולמה?

תקשיבו זה לא יעזור כי לא יסגרו את הפורוםענבל

אז למה סתם לריב?

לממלכתים..:שמוליק פיין

בס"ד

אתם רוצים להביע דעה/עמדה..?! תביעו אף אחד לא מונע ממכם לא ינעלו לכם ולא ימחקו לכם אף שרשור(אלא אם כן הנושא נטחן מכל כיוון אפשרי..)

שבוע טוב.

הי הי~מישי~

אתה רואה איך אתה מתייחס??? מזתומרת לממלכתים?? תתפלא אבל לא כל מי שלא מיילל כל הזמן על המדינה ולא חושב שהיא רק אסון אלא גם דבר טוב שאנחנו צריכים להודות כל יום לקב"ה שזכינו למדינה משלנו הוא ממלכתי.
אני יכולה להעיד על עצמי ועל רוב האנשים בפורום לפי הרבה תגובות שהם גם ממש לא מרוצים מכלמיני דברם שהממשלה עושה ותראה את זה בשירשורים אחרים פה בפורום. אבל אתה רואה שבפורום ארץ מולדת יש זלזול עצום בכל מי שלא חושב כמוך או שבעיקר לא עסוק בלהתלונן ולהבכיין על המדינה כמוך??? 

>>שמוליק פיין

בס"ד

כל מי שהתלונן פה טען שהוא כתב משו/קרא משו ויצאו עליו או שהוא לא יכל לסבול את זה..ורוב מה שנכתב בפורום הוא אנטי ממלכתי..אבל מה לקחת קשה סבבה אז לא רק הממלכתים כל מי שרוצה לכתוב שיכתוב..אגב איך את מגדירה את עצמך..?

כמה מארץ מולדת מדברים בשרשור הזה?בתותי

אולי נבקש ממלכתיים להתערב בשרשורים בארת מולדת?

בואו נפסיק לחפור להם

ורק נאמר ש לא עוזבים את הארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לשמוליק~מישי~

אני מגדירה את עצמי בהחלט לא ממלכתית. (למשל אני יושבת בתפילה לשלום המדינה) ועם זאת אני חושבת שהשנאה למדינה לא תעזור. עצוב לי באמת הדעות הפוליטיות והאדאולוגיות המעוותות (לפי דעתי) של הרבה שרים בממשלה ומהפעולות שהם עושים אבל יש דרך לדבר ויש דרך לפעול- ודרך השנאה זה פשוט לא יעבוד אלא רק יפגע בעמ"י וגם באותם אנשים שמדליקים את השנאה. לא חוכמה לשנוא. כן חוכמה להתייחס בכבוד ובאהבת ישראל אל אלו שלא חושבים כמוך ומתוך כך לנסות להשפיע אליהם.

ועם זאת כמו שכתבתי למטה אני חוזרת בעצמי. אני חושבת שיש מקום לפורום וגם לא יפה ולא מכבד לסגור אותו. אבל אשמח אם האנשים בפורום ינסו להתנהג בצורה יותר יפה למי שלא חושבת כמוהם (וזה לא הכוונה שהם יהיו מתונים יותר בדעותיהם להפך מי שבאמת מאמינים בדעות שלו כל עוד הן לא סותרות את התודה זה נראה לי מצוין אבל עדיין צורה התבטאות צריכה להיות נעימה....)

תכתבי הודעה ונראה איך יגיבו לך..שמוליק פיין

בס"ד

אגב אני אישית עומד בתפילה לשלום המדינה אבל זה לא מדד נראלי..

אגב משהו חשובירנן

אולי לא חשבתם על זה אבל אם יסגרו אותו הם פשוט יעברו לפהצוחק!!

וחוץ מזה רציתי להזכיר

שהיינו מאוד מנומסים ושקטים מכובדים ורציניים..

כשהובלנו לתאי הגזים..

ושכחתי, מאופקיםםם.. אבל היינו מתים!

תינוק חי הוא בועט! אדם חי שמרביצים לו הוא צועק!

נוער חי שרואים תינוקות נשחטים מול עיניו ודמם לא נדרש מאף אחד הוא צועקקק!!

מצטער על הבוטות

אבל משום מה אנחנו לא מבינים שהטרקטורים שהרסו את גוש קטיף בדרכם אלינו

ואם נמשיך להיות מאופקים ומחייכים יסיה סופנו אותו דבר

ועוד משהו:

אני מציע לכל המאופקים המנומסים לרדת קצת לשטח ולחוש את מגעם הנעים של כוחות ביטחוננו ואז לדבר

אבל באמת...

לילה טוב

ירנן-נושי104

עם כל הכבוד, ויש מלא כבוד, שום דבר לא מצדיק את השנאת חינם שרצה שם.

נכון, לא מצדיקרבקה...

אבל זה לא מצדיק גם לסגור את הפורום....

לא חייבים להסכים עם הדעות של כולם.

ירנן - אחלה תגובהה!!!!אלירז
כפתוחים יותר, אפשר לנסות להבין גם אותם בחמלהסוג'וק

לנסות למצוא את השורש החיובי שבדעת האחר ואפילו המתנגד

לא בעצבים שנאה ומאבק.

אני גם חושב שיש שם דעות נוראיות אבל גם דעות אלו רוצות לומר משהו כנראה, אולי לא בצורה הנכונה.

לקבל את השונה ממךמרדכי

מה קרה קשה לכם לשמוע דעות של אנשים שונים מכם?

כן, ישנם אנשים שיותר חשובה להם ארץ ישראל והם נלחמים אליה.

ונכון, אתם לא חייבים להסכים איתנו, אתם יכולים להתווכח ואתם גם מוזמנים לעשות את זה (אני מקווה שגם השאר מסכימים). 

וכמו שפה אנשים מביעים את דעתם ואת הבעיות שלהם בנושאי גיל ההתבגרות, אז בארץ מולדת אנשים כותבים את דעתם בנוגע לא"י ובנוגע לעמדתם הפוליטיות שהם אחרת מכם.

כדאי ללמוד לקבל את השונה - כי כול אדם שונה מחברו וכך גם דעותיו!

אתם תמיד מוזמנים >  

רוגע...^^תן חיוך....=)
אני תומך תמיכה כמעט בלתי מסוייגת בהנהלה הנוכחית.צחקן
מה אכפת לכם שהם כותבים שם?ענבל

אל תיכנסו ודי! מספיק עם הויכוח הזה! שארץ מולדת יישאר ומי שלא בדעותיהם שלא ייכנס ולכל אלה שבעד ארץ מולדת רק רציתי שתשימו לב מה אתם אומרים שם לאנשים שהם לא בדעותיכם.

נכון!!!-pnina-

אני נכנסתי פעם אחת לפורום הזה -ראיתי שהם לא מקבלים דעות אחרות משלהם

אז עזבתי-אין מה לעשות

יש להם אופי של גיבעונסטים ממש...

חוזרת בי~מישי~

קראתי את השירשור אצלם והגעתי למסקנה שאין לנו זכות לסגור את הפורום שלהכם וגם זה באמת פוגע.
אבל בקשה קטנה מאלה שבפורום שנכנסים- תשתדלו להתבטא בצורה פחות חריפה ובאמת מומלץ לנסות לשמוע גם דעות אחרות משלכן- אתם לא נעשים פחות צודקים או יותר טפשים אלא רק יכולים ללמוד מדעות אחרות (ולא חייבים לאמץ אותם).....

טוב אז ככה:בת-ישראל-וציון

הערה: כל דעותי נכתבות מתוך נסיון בפורום ארץ מולדת.

- אני מסכימה עם כפרהעליך  שאין צורך לסגור את הפורום הזה אם הוא עושה שינוי אישיות (כלומר נהיה נחמד יותר [יש מקומות לפריקות ועצבים אבל לא על חחשבון פגיעה בכבוד הזולת, כבוד התורה, כבוד עמ"י וכו'], מקפיד על כבוד לרבנים, לתורה ולעמ"י [לפעמים זה ממש נשמע כאילו אתם ואדם שאתם מכפישים לא מאותו עם! מזעזע!])

-כבר כתבתי מכתב למנהלת על התקנת נהלים לשיפור המצב שם- אין ממנה שום תגובה!

- "ד-מו-קר-ט-יה", אחלה מילה בהחלט תמשיכו עם הבעת דעותיכם, בלי לפגוע... 0אחד מהיסודות שלה...)

- אתם כן פוגעים (ואני ממש לא מהאנשים בעלי פתיל קצר [אתם בכלל לא מכירם אותי...]!) "הממלכתים האלה".

איחך אתם מסוגלים לומר שלכם איכפת יותר מהארץ שלכם ממני?!? יש סיבה למה אני גרה בארץ הזאת, כן גם אם אני לא גרה ביש"ע (תגלית גדולה, אה?? -צ-) למה אתם חושבים שהעובדה שאסור לי בתכלית האיסור לצאת מהישוב בלי מבוגר (ואם אני בתיכון אז רק בקבוצה של בערך 10 חברה...) ודווקא יש לנו אזור מהמם! (תבוא תבין...) איך אתם חושבים שאנחנו כבר לא נדהמים מהגנבות שחייבות לקרות כאן לפחות פעם בשבועיים?? ולא אני לא מנסה להוציא את הישוב שלנו בתור ישוב באמצע ואדי עארה, ממש לא! אני יודעת שייש אזורים שיותר מסוכן לגור בהם, אבל להגיד שלי לא אכפת ואני לא אוהבת ומיישבת את א"י בגלל שאני גרה בשומרון?? אני אולי לא מבינה מה קורה אצלכם בגבעות, אבל אתם מבינים כמה אני אוהבת את א"י?? חשבתם שזה שה"ממלכתים" אוהבים את מדינת ישראל לא חייב לסתור את העובדה שהם אוהבים עוד יותר והרבה יותר את א"י?? בבקשה תחשבו על זה, אני דווקא כן מנסה להבין אותכם בזמן שאני נכנסת לארץ מולדת (אחת מהסיבות למה נכנסתי לשם, די הברחתם אותי כשהתגובות שלי היו מנוגדות לדעותיכם....)

-מקוהשהסברתי תא כל מה שהיה צריך להסביר על דעתי בצורה טובה וברורה...-

נ.ב.ואי וואי ואי איזה שנאה איזה חוסר אחדות יש רק בינינו, ותזכרו שמבחוץ אנחנו מאופיינים כזרם אחד, אל תשכחו שייש לנו עוד זרמים מעמ"י (כפרה עליו!) שאנחנו צריכים להתאחד איתם.. סתם מה שעלה לי בראש בזמן שקראתי את התגובות....

צודקת....~מישי~

לא בקטע של לסגור אבל כן בקטע שחייבם לעשות שינוי ובקטע שממלכתיים ממש לא שווה שונאי ישראל ושונאי א"י (אף על פי שאינני מגדירה את עצמי כממלכתית כמו שכתבתי לעיל).

בת ישראל וציון מתוקה..אלירז

לא קיבלתי ממך מכתב... אשמח לראות!

ודמוקרטיה זו עבודה זרה בעיני רבים באר"מ..

גאה להיות גבעוניסטדי"מ
בדיוק עשיתי על זה מאמר במתכונת בלשון רננה =]
אחשלי הוא אחד כזה שיכתוב בארץ מולדת דברים =----pnina-

חריפים נגד הממלכתים-אינלי מושג למה הוא כזה למדינה...אבל

לפי דעתי זה בגלל הפינוי בגוש קטיף...ואם גמאני הייתי בגרוש אולי הייתי חושבת כמוהו

כי היה לו שם ממש עגמת נפש!!!!!   נדמה לי שזה נובע מזה....!~!

לא רלוונטי לדיון....~מישי~

הבנתי שהגבת ל"זאת אני" אבל גם ההערה שלה לדעתי לא היתה במקום.
השאלה היא לכל אנשי הפורום ארץ מולדת אם אתם מקבלים את הטענות פה (על השנאת חינם, אי הקשבה לאדם שלא חושב כמוך ובאופן כללי שדרך ארץ קדמה לכל האידאלים- גם לאידאלים העצומים בלי לזלזל כלל באמת של א"י... שאם היא קדמה לתורה אז היא קדמה גם לא"י...) או שלא...... אם תסכימו לעשות את השינוי שדובר בו אני חושבת שזה יועיל ל2 הצדדים.....

זה היה מכוון לדוב מורל~מישי~
בחיי שזו חפירה לחינם.. כבר עניתי בשרשור הקודם..אלירז

חברה יקרה: "בת-ישראל-וציון" -

נימקתי למה הרבה פעמים החבר'ה בארץ מולדת

מצטיירים בעינייך כפוגעים בכל ה'כבוד'ים לעיל -

והם עדיין הרבה יותר מכבדים מאחרים..הרבה יותר מוסרים את נפשם עבור כל אותם ערכים...

פשוט בדרכים אחרות!

ויש בהם הרבה חיובי וטוב.

מה גם שאם כל הכבוד-

לכל כותבי נוער וגיל ההתבגרות אין שום סמכות לקבוע איזה פורום יתקיים ואיזה לא..

ארץ מולדת ידועה גם אצל אנשי התקשורת כפינת הביטוי של הפאנאטים

לא סתמנו שם פה לאף אדם שמגדיר עצמו 'ממלכתי'

בחירה של אותו אחד האם להתמודד עם הציבור הכותב שם באופן קבוע ודעותיו שונות - או לא!!

אני מפנה לתגובה שלי שם:

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t359035#4364704

(בבקשה תקראו את כל השרשור והתגובות שם, כדי שלא נטחן מים מחדש..)

אלירז-כפרעלייך!!=)

המינימום זה לא לרמוס את כבוד האדם. קודם כל.

כולם פה כותבים שזכות כל אחד להביע את דעותיו, אז למה כשאני כתבתי (בצורה מנומסת כלפיכם!) את הדעות שלי כולם קפצו עליי!?!???? (בצורה פוגענית מאוד למען האמת).

מה קרה?? זה לא זכותי להביע דעה שונה?????????

אם זה פורום "ארץ מולדת" בשביל להביע דעות על הארץ והמדינה, למה דעות שונות לא מקבלים??? אז מה אם הדעה שלי שונה לגמרי?? מישהו הכריח אתכם להסכים איתי??? מה בסה"כ ביקשתי?!? שתגיבו בצורה יפה בלי לקלל אותי??????? זה לא נראה לך משהו מינימלי לשמור?

ויש פה גם ניראלי די הרבה מהפורום שהיו פעם בפורום "ארץ מולדת" ויצאו משם.. ובכל זאת הם יודעים קצת מה הולך שם.. הם לא היו מגיבים בשרשור על הפורום הזה אם לא היו מכירים אותו.

מחילה.. אבל קללות נמחקות למיטב ידיעתי..אלירז

וחבר'ה שכותבים בצורה יותר מדי נוקשה וכואבת לאחרים

מקבלים אזהרה באישי..

אני מאוד מצטערת שנפגעת.

באמת שכואב לי לשמוע על כך.

סליחה..

Flower

אני לא חושבת שההתנהלות באר"מ תמיד תקינה..

ומי שיקרא את השרשורים הנעוצים- יבחין בזה.

אנחנו משתדלים לעשות ככל יכולתנו.

מאידך- החבר'ה שמגיבים בתוקפנות מאוד פגועים

[אולי לא אישית ממך ונכון שלא בסדר שמוציאים זאת עלייך]

מהממסד בכלל ומהאנשים שמלכלכים על הפעילות שלהם גם מתוך הציבור שלנו.

תנסי לדמיין את התחושה שיום יום שעה שעה את נרדפת 

על כך שאת ישנה בחורבה, מוותרת על מקלחת, אוכל נורמלי וכל נוחות אפשרית

כדי להציל את המדינה ולהרחיק אותה מקטסטרופה.

לא רק זה.. אלא שמשפילים אותך בכל מקום אפשרי

ואפילו בתוך הציבור שלך את מתועבת וקטנטנה.

לא יודעת אם חשת אי פעם את התחושה הקשה של פלישת כוחות בטחון

ללא שום עניין מיוחד לתוך ביתך באמצע הלילה

או למשל את התחושה להתעורר ולגלות שאת אזוקה?..

לראות מג"בניק בועט בחברה שלך סתם.. אפילו שהיא אומרת לו שהיא הולכת ללא התנגדות..

לקבל מכות, יריקות וקללות..

ולדעת שאפילו באויבים שלך, שרוצחים ילדים ואונסים נשים- לא נוהגים ככה..

אז הם כועסים ופגועים ולא מוכנים לשתוק.

חלק מהכותבים באר"מ חווים השפלה כזו באופן יומיומי.

עכשיו- האם לדון ל'כף זכות' זו הבחירה שלך..

אלירז-כפרעלייך!!=)

לא נפגעתי.

אני משתדלת לא לקחת ללב ולהיפגע מאנשים שמי מכיר אותם בכלל..

פשוט בעקבות זה הבנתי שבפורום הזה לא יודעים לקבל בכבוד דעות של אחרים, ועזבתי אותו פחות או יותר [לעיתים רחוקות אני עוד מגיבה למשהו שקופץ].

ועם כל הסיבות.. ותאמיני לי שיש לי גם מיליון תירוצים (באמת אמיתיים מעוררי רחמים!!!) כדי לתרץ כל התנהגות לא טובה שלי, ובכל דבר אפשר להבין... בכל אופן יש את הגבול, שגם אני, שרע לי לא פחות על הנשמה- יודעת לא לעבור בשום אופן.

אז אוקיי... מידי פעם בסדר... אבל כשזה המצב הסטנדרטי בפורום זה כבר לא.

וצריך לעשות עם זה משהו, ואם כל המכתבים הנעוצים לא עוזרים... אז אולי צריך להתקדם שלב. אני לא יודעת מה, ופה כבר נכנס התפקיד שלכם....... [כמדומני את מנהלת שם, לא?]

בהצלחה ולילה טוב(:

מדברייך אני מבינה שלא נכנסת לתוך הקישור שהוספתיאלירז

ולא קראת את כולו..

בהצלחה יקירה..בכל!

נכון.. אין לי כח לקרוא............כפרעלייך!!=)

סורי, יכול להיות באמת שיש שם את התשובות.. אני פשוט עצלנית=\

אז אוקיי, עזבתי............

בהצלחה גם לך, תודה ויום טוב.

מצטרף...^^^-משה ר-
אחת הסיבות שאני נמנע מלהיכנס לשם-משה ר-

הוא הזלזול הרב שיש באנשים שחושבים קצת אחרת וגרוע מזה הזלזול בתלמידי חכמים.. (לדעתי אנשים מהסוג הזה יש למחוק אותם מהאתר ולא לתת להם להתבטא) עד כמה שאני ראיתי המנהלים אכן מוחקים או נועלים שרשורים פוגעניים ומבזים אבל היו מקרים שלא, והיו "דיונים" שגלשו למצבים מאד לא נעימים...  

אבל עדיין זה לא סיבה למחוק כי רוב האנשים שם כן אכפת להם מארץ ישראל ובד"כ הדיונים נעשים בצורה עניינית וטובה ויש לתת לכל אחד את הזכות לבטא את עצמו מה גם שיש לא מעט פרובוקטורים שכל מטרתם היא להתסיס..

שרשור מיותר לחלוטין!פצפונית

לא מתאים לכם -אל תכנסו!  (ולא בנימה התוקפנית.. )

אף אחד לא אמר לכם להכנס לקרא ולהגיב..

אבל למה לסגור אותו?!

יש בו גם דברים חיוביים.. עידכונים על מאחזים,הפגנות ופעילויות..

שאלו דברים באמת חשובים!

חוצמזה שהמנהלים שם ממש ערניים לגבי שירשורים ותגובות שלא לענין

איזה חמודה.. תודה.. (=אלירז
אלירז, עם כל הכבוד, ויש כבוד-סתם אחת

ואני באמת מסכימה שלא צריך לסגור לכם את הפורום, ואני אפילו חושבת שו הצעה חצופה ולא במקום ...

אבל-

אתם כ-ן- סותמים לממלכתים את הפה, ולפי מה שאני רואה ויודעת,כל מי שלא חושב כמוכם ומגיב בארץ מולדת,

יוצא משם פגוע! ... אז אולי זה באמת הזדמנות בשבילכם לחשוב שניה מה אתם מייצגים, ומה אתם רוצים לייצג ...

ובאמת שכל הכבוד לכם על כל מה שאתם עושים !!!

ועוד משו~מישי~

סתם תהיה- את כתבת:

מאידך- החבר'ה שמגיבים בתוקפנות מאוד פגועים

מהממסד בכלל ומהאנשים שמלכלכים על הפעילות שלהם גם מתוך הציבור שלנו.

תנסי לדמיין את התחושה שיום יום שעה שעה את נרדפת 

על כך שאת ישנה בחורבה..... וכו' וכו'.
אבל החבר'ה האלה תראי מה הם כותבים על המדינה- פלא שהמדינה מתייחסת אליהם ככה.
זה נכון שהם עושים פעולות טובות מאוד ואני מאוד מעריכה....
ובכ"ז יש צורת התנהגות. אם אתם בזים למדינה אז למה שהיא לא תתנכל לכם בחזרה?
לפני נראה לי שיש כאלה שעושים את מה שהם עושים כדי להציק למדינה ולא כדי להציק לערבים. התבלבלתם קצת בין המטרות. כך נראה לי. לא כולם כמובן וכולם עושים את מה שהם עושים מאידאולוגיה אין ספק. אבל הרעיון שכיף לעצבן את המדינה לא ברור לי.

>><אריאל>
עבר עריכה על ידי <אריאל> בתאריך כ"ו אייר תשע"א 17:38

1.'להציק'- הגדרה שלטעמי לא טובה, זה לא מתחיל ונגמר בדברים הקטנים- הייתי מגדיר את זה כלהתנגד. 

2. לומר שבגלל שנוער הגבעות בז למדינה המדינה מתנכלת אליהם בחזרה, זה פשוט אמירה, איך לומר? חסרת שחר. גם ערבים בזים (ומתנכלים) למדינה. חרדים קיצונים, אנשי שמאל שפשוט תוקעים סכין בגב נגד מוסדות המדינה וחוקיה- ובכלל נגד המדינה היהודית בא"י.  

כיום, המון מוסדות, שמאוכלסים ע"י אנשי שמאל רבים, או לחלופין, מושפעים מהם/מפחדים מהביקורת של התקשורת השמאלנית, ולכן, הכוח לרוב יהיה מופנה אל מול הפלג הימני-הקיצוני,כי רק ככה הם יקבלו פידבקים חיוביים מהממונים עליהם, ואף פעם לא יצאו בתקשורת ה'רעים' שפוגעים בחפים מפשע.  

המדינה מתנכלת אליהם, בצורה מוגזמת- אבל להפנות את האצבע המאשימה עליהם, ולומר שהמדינה פועלת בצורה נכונה איתם?  

זכותם המלאה להתנגד בדרך שיבחרו. המדינה יכולה להגיב, בהתאם לבירוקרטיה הנכונה- מה שבשטח לא קורה. 

אנחנו גם לא עושים את זה כדי להציק לערבים..שמוליק פיין

בס"ד

אנחנו עושים את זה כי אנחנו רוצים לכבוש את הארץ..

אני לא אתחיל להתנצח מי התחיל לבזות את מי...אלירז

אבל אין לאף אחד עקרון לעצבן את המדינה..

האידיאל הוא לעשות את דבר ה'

ואם דבר ה' נוגד את מה שהמדינה עושה או מחליטה

אנחנו נמחה ונצעק ונפעל נגד!

ונגיד את דברינו בגאון!

האחוז בציבור שמתרגז מהפעילות שלנו הוא אחוז קטנטון ואליטיסטי..

כמו שאמר <אריאל> יש דרכים לטפל בציבורים "מעצבנים" /"מתנגדים" / "מתלהמים"..

אבל לא נוהגים בנו כשווי ערך לכל אלו..

מתנהגים כלפינו בצורה הרבה יותר חמורה מהנדרש..

וחוסר הצדק זועק לשמיים!

אלירז,נושי104

אם את כבר פה, ובקשר לפורום הזה, אז אני ינצל את זה..

אני מאוד אוהבת להכנס לפורום שם, כאילו-באמת, אבל יש כמה דברים, שמזה הורסים!

נגיד, שרק איכשהו מזכירים שם של שמאלני, ישר מתחילים לדבר עליו, וכמה לא טוב הוא עושה\עשה ואיזה עונש מגיע לו..

ואומרים על אנשים איך הם צ'כים למות, מה מגיע להם-איזה עונש, איך, מה זה, כאילו-אתם יותר טובים? תשתקו!

וגם, הקטע של הכרת הטוב, אז נכון, המדינה דפוקה, מושחתת ושאר ירקות. אבל הלו, אם לא היתה לכם מדינה-לא הייתם חיים כאן! איך יש לכם בכלל את החוצפה לזלזל ככה?

ובכלל, גם צה"ל, עפר כבר לא היינו אם לא היה לנו את צה"ל![ובעזרתו יתברך כמובן..] תעריכו! קצת כבוד!

א-ב-ל, למרות כל זה, אני ממש מעריכה את הנוער שמה, ואת מה שהם עושים [אם לא היה את הדברים הנ"ל, הייתי מצטרפת..] כל הכבוד! לך ולכולם!

ערב טוב!

לנושי את יכולה להצטרף לשנות אם זה מה שאת מאמינה בושמוליק פיין
כמו שאמר צעיר רענן.. אני מסכימה איתך בכל מילה..אלירז

זו גם ההשקפה שלי..

"בואי איתנו, יבש אצלנו, ויש אצלנו מקום"

למה אמרתי צעיר רענן? התכוונתי לשמוליק! (=אלירז

צעיר רענן תותח בלי קשר..

חח איזה אהבלה אני..

אלירז איפה לפתוח את השרשור כדי לאמר לך כל הכבודבתותי

על הניהול המיוחד בארץ מולדת?

פה במקום הזה. באמצע השרשור. או בארץ מולדת ולא תאמרי שהשרשור לא קשור/תמחקי?

אני עם בתותי! (;אביה7

תודה סופסוף מישו מסכיםבתותי

אבל השאלה בעינה עומדת-איפה לכתוב לאלירז תודה?\

נראה לי שאני אפתח בארץ מולדת

בתותי איזה מתוקה את!! בטירוף!!אלירז

ממש שימחת אותי!

[אגב גם כאן יש לכם מנהלים רציניים ביותר..

התוודעתי לזה רק לאחרונה..

תפתחו שרשור לאריאל!! תותח!]

שמחה ששימחתיבתותיאחרונה
נוער הגבעות הוא העתיד של המדינהאנונימי (פותח)

כשכל הנוער במדינה מבלה (ומתבלה  ) בפאבים וסמיםו... הנוער הנפלא הזה מוכן לחתוף מכות ועלבונות מהזבל, כן מי שמוכן לקבל כסף עבור זה שהוא מרביץ למי שחושב אחרת או תמורת העלה בדרגה הוא זבל.הנוער הזה מוכן לתת את כולו למען אחת הבעיות הגדולות של הדור, בזמן שרוב הדור שקוע בבעיות של לקנות סלון חדש, לו יהי חלקי עמכם      

ואגב אנחנו במדינה דמוקרטית לא? ומי שרוצה שידברו אליו יפה שיתנהג יפה קודם כל

אז באמת כל הכבוד להם ..סתם אחת

אבל מה לעשות, אי אפשר להתכחש- רוב החברה בארץ מולדת, מתייחסים כמו זבל למי שלא חושב כמוהם!

ומה זאת אומרת "כל הנוער" ? מה, מי שהוא לא נוער הגבעות, הוא עסוק כל החיים רק בפאבים וסמים ? סליחה, על הישירות אבל זה פשוט לא נכון !

ואלירז, באמת שאני חושבת שמה שאתם עושים בשטח, הוא מדהים, ומה שאתם מקריבים, זה עצום,

הלוואי עלי, באמת !! אבל יש עוד דברים חשובים, להתנהג בכבוד לבנאדם שלא בדיוק בדיוק כמוני, זה חשוב,

אהבת ישראל, זה חשוב לא פחות !! ואתם לא יכולים להתעלם מהעובדה שיש פה המון חבר'ה שפגועים מכם!!

יש לי תחושה שאתם מתרכזים בניקים או הודעות מסוימותאלירז

שלרוב נמחקות מיד או קצת לאחר מכן..

יש אנשים שלאיודעים להתבטא

כבר אמרתי כאן הרבה פעמים - אני לא מסכימה עם כל מה שנאמר בפורום

ותמיד יש מה לתקן..

משיטוט קצר היום גם כאן ובעוד כמה פורומים- תרבות הדיון זקוקה לשיפור.

אני לא רואה כ"כ הרבה שטנה ושנאה וקללות כמו שמציגים כאן..

זה קורה לרוב באיזור  יום העצמאות שאז הרוחות סוערות

חוץ מהתקופה הזו - הכל סבבה יחסית..

כולם מוזמנים

זה קורה כשמישהו שם מביע דעה שמנוגדת לדעה שלכם ..סתם אחת

זה עובדות, אלירז, אני יודעת שזו לא את ..! אבל זה קורה כל הזמן,

ואני יודעת על הרבה שפגועים מכם .. 

גם דרך להציג דעה חדשה צריכה להיות עדינהאלירז

במיוחד כשיודעים שנכנסים לגוב האריות - וחבר'ה בעלי דעה שונה.

אמממ הוצאת שם רע על הנוער האחר~מישי~

אל שאני אומרת שזה שנוער הגבעות מוכן להרבה בשיל לעשות את מה שהוא צריך לדעתו.
אבל להגיד שכל שאר הנוער מבלה בפאבים וסמים וכל המחשבות שלו הם בסגנון הזה???
להפך זה שהם לא עושים מהומות לא מרביצים לאף אחד- לא עם כסף ולא בלי כסף, לא מזיקים לאף אחד ובאופן כללי בסדר עם החוק ועם התורה ועם עוד כלמיני דברים בעולם זה לא אומר שהם לא קיימים....

זה היה מופנה ל"אמא להרבה"~מישי~

אבל  מאוד אהבתי את המשפט: "ומי שרוצה שידברו אליו יפה שיתנהג יפה קודם כל".

צודקת. בעד.עין שלישית..

בס"ד.

דשים על נושאים המובנים מאליהם.

ולעומת זאת לא קולטים כלום.

אבל בואי נאמר שאני מסכימה איתך-עין שלישית..

בס"ד

רק בקטע הזה שהדברים מובנים מאליהם.

אנשים שנלחמים למען ארץ ישראל וכל הזמן רודפים אותםשי"מ

(לצערי גם הממלכתים באו תראו בשטח)  ברור שמי שלא מעריך את מה שהם עושים (ולפעמים גם נגד או רודף אותם) הם יתקפו אותו חזרה כי הם נלחמים בשביל כל עם ישראל ונרדפים ובימקום לעודד תוקפים אותם????

אבל אנשים פה כן מעריכים את מה שהם עושים!סתם אחת

ואלירז, תראי, אפילו את קוראת לזה "גוב האריות"!

ועוד מש'ו, אם אתם באמת רוצים לגרום לכך שאנשים יחשבו כמוכם,

או לפחות יקחו אותכם ברצינות, אתם צריכים להסביר להם יפה ובעדינות למה אתם חושבים ככה,

כי ברגע שבנאדם נפגע מכם, הוא לוקח צעד אחורה ובחיים לא ישתכנע! 

כל ממלכתי שיכנס אצלכם לפורום ויראה מה הולך שם, יאמר לעצמו "אני לא רוצה להיות חלק מזה" ! 

-בת-ישראל-וציון

אלירז- שמתי לב לכל השירשורים הנעוצים בפורום אבל לא ראיתי שם שום משהו בסגנון "אין לפגוע באנשים ולהתנפל עליהם גם אם הם מביעים דעות שונות (לרוב ממלכתיות)." אולי פשוט אפשר לקבוע נהלים הרבה יותר ברורים ואז יהיו הרבה פחות נפגעים...

אמא להרבה- אני נגעלת וסולדת מהתגובה הזאת הכי הרבה שאפשר (למרות שזה לא קשור לנושא השירשור... סלחו לי...=) זה ממש לא ככה, כנראה שלא ראית את מצב הנוער לאחרונה. גם הנוער של בנ"ע (שם כולל לנוער הדתי-ציוני) עושה דברים ממש חשובים! אז (סלחו לי שזה קצת בוטה) אל תדברי ככה לגבי הנוער של עם ישראל! אני לא בדיוק רואה את הנוער הזה הולך לבלות כל היום....(אלא ההפך). ועוד הפתעה, גם הנוער החילוני, כן, גם השיקסע גויעלעך שהולכות במכנסים קצרים, גם עושים דברים למען המדינה, נכון לא כולם, אבל חלק מהם כן (אני לא ממש מכירה אותם לעומק אז אני לא יכולה להגיד בדיוק איזה חלק...). אז, בבקשה, טיפת אהבת-ישראל!

-אני צריכה ללכת עכשיו, המשך התגובות שלי אולי יבוא אח"כ בעז"ה...=)-

שאלה של איך את מגדירה התנפלות...אלירז

ומכיוון שאנשים נוטים לפרשן לעצמם בצורה שבא להם

זה לא יועיל כ"כ..

בקושי הכללים הברורים הבסיסיים עובדים.. ולא רק בארץ מולדת!!

זה עניין של מידות ושייך לכל פורום..

אז יש שניים שלושה בלי.. לא להתרגש מהם..ולא בגלל זה לסתום את הפה לכולם..

אשרייך..

בקשר להתנפלויות, זה לא עוד כלל, זה דבר בסיסי.הרהור

שאדם יוכל לכתוב את הדעה שלו בלי שכל אחד ואחד יסקול אותו על זה..!

זה פורום--->פתוח!

איך פורום יכול לסנן אנשים לפי הדעות שלהם?!

העניין הזה באמת נורא.

זה פורום ארץ מולדת, הארץ היא לא רק לפנאטים.

לא רק הם פועלים בשביל המדינה,

אז למה רק הם יכולים להיות בפורום הזה כי מי שבדעה שונה נבעט משם?

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך