מישהו יכול לתת לי סיבה 1כישוף כושל

הגיונית למה לעבור לגבולות 67??

מה ההיגיון בזה?!

הרי גם אם נעבור לגבולות הנ"ל הערבים לא יעזבו אותנו!

הם אמרו בפרוש כמה וכמה פעמים שהם רוצים את כל ישראל!!

אז...

למרות שאני יודעת שרובכם ימנים מישהו מכאן יכול לתת לי סיבה מנקודת מבטם של שמאלנים למה לעשות כזה דבר טיפשי?!!

כי אני בטוחה שכל סיבה שהם יתנו לא תהיה מספיק טובה בשביל לעשות כזה פשע!!!

את רוצה לדעת תשובה?תשאלי כאן:צעיר רענן

http://www.peacenow.org.il/ 

לא שאנחנו מסכימים איתם במשהו אחד... אבל מה הקטע לשאול סתם ולדעת שלא מקבלים תשובה?

כי יש אנשים שחושבים אחרת..נושי104

והם חושבים שאם נחזור לגבולות 67, ובעצם ניתן לערבים את מה שהם רוצים עכשיו, הם יתרצו-ויהיה שלום.. אבל זה לא באמת עובד ככה..

לצעיר: כי מותר לנו לגור בארץ ישראל לא בזעדינה

לא בזכות הכח אלא בכח הזכות. הח"כ זחאלקה, למשל ,חושב שגם באולפנים ברמת אביב אסור לנו להיות. באמצע ערב חשד הוא צעק למראיין מרגלית: "פה זה שייח מוניס!! הוא השיב לו :"יצ רהמרצע מן השק".

אין סיבה כזאת.דוסית?

זה לא הגיוני לחזור לגבולות 67.

לא תמיד פועלים לפי ההגיון...

לכווולם: מאמר מדהים של אליקים העצניעדינה

http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/8092 על מקור השם "פלסטין". (רומי) היכנסו מרתק!!

אינלי שום סיבה...תן חיוך....=)

מה שאני יכולה להגיד לך שזה ממש לא רק השמאלנים,או שזה רק הם ויש ימנים שמתחזים לימנים והם באמת שמאלנים...

אני לא רוצה להתווכח והלתעצבן פה יותר...[נראלי שעשיתי את זה מספיק בפורום...]

אם באלך בואי לאישי...

שבוע מעולה וש-ה' יפיר עצת רשעים!ואת עצתו של היהודי שכנראה קצת השתבש...

*להתעצבןתן חיוך....=)
ווואלהאלחי

לשמאלנים אין דעה הם סתם מבלבלים ת'מוח הם יעני בעד ה"שלום" שבחיים לא יקרא אז אל תשלי את עצמך שיש להם דעה הגיונית.....

מה ההיגיון בזה?אין לי מושג..אין סיבה הגיונית..lior3
בואו לא נדבר על שמאלנים כשבנו[הימנים]תן חיוך....=)

יש כ"כ הרבה ויכוחים,מריבות וכו'...סבבה?

ואני לא בטוחה שהימנים יותר טובים מהשמאלנים[ואני לא אוהבת שמאלנים!], יש לנו כ"כ הרבה לעבוד בתוך עצמנו.כשנגמור לעבוד על זה נלך ונדבר על השמאלנים...

אני חושבת שעדיף שמאלני מאמין בשמאלנים מאשר ימני שלא מתנהג כמו ימני...

תתקנו אותי במה שאני טועה...

תן חיוך.. לא הבנתי למה הכוונה..lior3
אין כותרת...הסטלן הקטן

אבל שמתם לב מה עשיתם???

היא שאלה שאלה ואתם ישר עניתם שאין היגיון וזה בלבולי שכל והם אנשים לא הגיוניים ואנחנו שונאים אותם...

מישו ניסה באמת להבין מה עומד מאחורי הדעה הזו???

גם מי מכם שבאמת כתב איזו תשובה לשאלה דאג להוסיף בסוף שזה לא נכון וחסר היגיון...

אני יודע שיש איזהשהו היגיון מאחורי הדעה הזו,גם אם אתם לא מסכימים איתו אתם לא יכולים לזלזל..מעבר לזה שהיא לא בקשה את הדעות המקוריות שלכם על שמאלנים אלא להבין את הדעה שלהם...

אז לפני שאתם ממהרים להשמיץ תנסו להבין מה עומד מאחורה...

נראה לי שחלקם פשוט מאמיניםענבל

שזה יעזור והערבים יעזבו אותנו והם פשוט לא מאמינים שהערבים רוצים להשמיד אותנו

דבר ראשון-תודהכישוף כושל

סופסוף מישהו באמת עונה לשאלה...

דבר שני הם לא למדו כלום מגוש קטיף??!!

זה כמו שתגידיענבל

(תסלחי לי על ההשואה אבל גם אני שאלתי את זה) בתקופת התנ"ך בספר שופטים מה בנ"י לא למדו מהניסיונות הקודמים שעדיף להם כבר לעבוד את ה' וזהו? אז התשובה היא לא הם לא הבינו את זה ודב שני הם חושבים שאנחנו צריכים צלתת להם את מה שהיה שלהם וגם משהו שיוכל לשמש להם כמדינה וגוש קטיף זה לא מספיק בשביל מדינה

אבל אנחנו כבשנו את זה!!!כישוף כושל

ככה זה בעולם כמישהוא כובש האדמה נהפכת לשלו 

והחשיבות היחידה של העובדה שהאדמה הזאת הייתה פעם שלו

קשורה לספרי ההיסטוריה בלבד

אני לא רואה אף אחד מבקשל להחזיר לאינדיאנים את אמריקה...

אז מה ההבדל?!       

קודם כל היום אסור לכבוש ארצותענבל

דבר שני כי אנחנו מדינת ישראל ואמריקה זאת אמריקה ואותנו שונאים ולצערינו אצלינו יש פילוג עמוק

מה זאת אומרת אסור לכבוש ארצות??כישוף כושל
יש כל מיני אמנות בינלאומציות שאוסרותענבל
כשמישהו כובש אדמה.יושב בדד

כיבוש הוא השתלטות של מדינה על מדינה אחרת או על חלק ממנה או על שטחים בשליטתה. 

[מתוך ויקיפדיה]

הבעיה של השמאלנים היא לא רק הכיבוש אלא מצב הכבושים [הערבים הכבושים, לא ירקות].

כי מבחינתם היינו צריכים לדאוג לכבושים יותר טוב, ולא להשאיר אותם במצב של פליטים.

לדעתי לערבים בארץ ישראל יש פריבילגיות שאחיהם בעולם הערבים יכולים רק לחלום עליהן.

עם זה אני מסכימה לשם שינויענבל
ליושב בדד :שת יטעויות יש לךעדינה

ראשית, עם אינו כובש בארצ ושלו. יהודה ושומרו ןהם חבל ארץ עם שם גאוגרפי כמ והנגב והגליל ואינם סתם "שטחים".

שנית: קרא בויקיפדיה ע לאונר"א והבן שהיא בכונה לא רצתה לפרק את מחנו תהפליטים 63 שנה דור רביעי להנציח פליטות. בניגוד לתפקידה. קרא והבן.

שטח זה שטחיושב בדד

אורך בריבוע.

יהושע כבש פה לפני כמה זמן ובאלף שנה אח"כ כבשו פה עוד כמה פעמים ואלפיים שנה אח"כ באנו וכבשנו שוב.

כן, כבשנו. מה הבעיה?

הבט במפות לפני אלפיים שנה. יהודה ושומרו ןהםעדינה

חלק מא"י. ויותר מזה- קרא בתנ"ך

ירדן כבשה אותנו במלחמה שהערביםעדינה

פתחו בה והכיבוש הסתיים כעבור 19 שנ הבמלחמה ששוב הם רצ ובה. אז מה את םרוצים?חשבתם שיהודה ושומרו ןזה ירדן? מה קרה לכם?

איזו תגובה מוזרה!! מי כבש ארץ? הערבים וכל העמים שהעדינה

שהיו קודם אחרי הגלות (לא היתה כאן שום מדינה .הארץ עברה מיד ליד עמים רבים רומאים, פרסים, צלבנים ביזנטים מללוכים מונגולים וכו'עד הבריטים. הבטחת הקב"ה בתורה נתקיימה והארץ שמרה אמונים לעם ישראל ולא האירה פנים לכל הכובשים. ונותרה שוממה. ד' הבטיח שאחרי הגלות "ושממו עליה איביכם" (קראו בויקיפדיה "מסע התענוגות לארץ הקודש" של מרק טווין.)

ואז חזרו היהודים ובחסדי שמיים ובמסירות הארץ פרחה ואז הערבים (שהיו שבטים נודדים מכל מיני ארצו תערב כולל חצי האי ערב והגיעו לארץ כמו המון8 עמים אחרים שעברו פה)דורשים אוטונומיה ריבונית לא שום הצדקה. הקימו להם מדינות ערביות ,אז שלא יגזלו את כבשת הרש..אגב,ף הערבים התרבו מאד בארץ ובעיקר בערים המעורבות דווקא אחרי שהחלה פריחה והארץ התפתחה ע"י היהוןדים בתשתיות ובכלכלה, בס"ד)הם פתחו במלךחמה בתש"ח וא"י שבה אלינו .הם כבשו חלק ממנה וכעבור 19 שנה שוב פתחו במלחמה ואז גם חלקים אל וכולל הכותלך וי0-ם שוחררו. מה אתם רוצים?  קרה לכם?המאמ

ר של אליקים העצני או העצני מקסים ויש גם בויקיפדיה בערך "פלסטין" (ב-סמך)

ל"בת שלהקב"ה" ממש מתפלאה על תגובתך במיוחד כשאתעדינה

מכנה את עצמך בשם אמוני. מה הסיבה שאת נותנת: "אנו כבשנו". כאיל ושאין לנו זכות מוסרית מכח הבטחת הבורא .וכי אינך יודעת שיהודה ושומרו ןהם חבל ארץ מא"י ? לא קראת מעודך תנ"ך ,בתו של הקב"ה?ולא ראית מפות עתיקות? כנראה התשקרת ה"מאוזנת"השפיעה על כולם. 

א"י שוחררה בתש"ח במלחמה שצבאות ערב סביבנו התקיפונו בברוטאליות ופתחו במלחמה כמה שעות אחרי הכרזת המדינה. היינו בסכננה וניצלנו בנס. הם מיומנים ומחומשים מול מדינונת. רבים מול מעטים. חמש צבאות ערב סביבנו נגד מדינה שרק קמה עם שלושה מטוסים.

ירדן כבהש את יהודה ושומרון ומז' י-ם כולל הכותל המערבי ,כמון  ועוד... כיבוש לא חוקי. לא הוכר ע"י האו"ם למעט בריטניה ופקיסטן.

הם גם פתחו במלחמה 19 שנים מאוחר יותר ואז שיחררנו בחסדי שמיים את כל ה"שטחים" הללו שהשמאל משום מה מכנה אותם ה"גדה המעריבת שלנהר הירדן". (המ.. גדה רחבה למדי.. מגוחך)

א

ז כל "טענותיהם מתחיחה ועד סוף מגוחכות שלא לדבר על חסרו תהגיון בסיסי.

ו

א ו ל י  ת ק ר א ו ס ו ף  ס ו ף את המאמר של אליקי םהעצני ואז תגיבו כמ ושצריך.  (לפי העובדות)

ואיי מני איך אני זוכרת את זה..מ!ר*

זה לא יאמן מה שקורה פה..:/

למה לכל הרוחות העלת(צעיר רענן)דוסית גאה!

את האתר שלהם??

כדי שאני אקבל התקף לב???

חולי נפש!!!!!!!!!!!!

דוסיתצעיר רענן

כשאדם מחפש אמת, הוא לא מפחד לשמוע גם דברים שלא נעימים לו...

תחשבי על זה...

קשה לקבל את האמת: השמאל פועל משינאה בלבד.אנונימי (פותח)

אנחנו משליכים את מחשבותינו על השמאל . וקשה לנו לקבל את האמת שאצל השמאל הכל אחרת.

לא נכון שיש להם אותם ערכים כמונו רק הם טועים קצת בכיוון.

לא נכון שיש להם ערכים אחרים שהם מאמינים בהם.

מה שנכון הוא שהם בכלל לא מייחסים ערך לערכים כל שהם. הכל כזה כאילו.

ואם הם מזכירים ערכים אז זה רק בשבעיל ויכוח , לא ברצינות.

מה שדוחף אותם בנושא "שלום" זה שינאה אלינו היהודים . אנחנו אוהבים את הארץ אז אלה שקובעים בשמאל שונאים.

כתבו את זה אצלם בפירוש אחרי  גרוש היהודים מקטיף וצפון שומרון ואחרי פוגרום עמונה . למשל תקראו את:

http://www.globes.co.il/news/docview.aspx?did=1000061288

נכון חביבי, את האמת קשה לקבל. וכשקצת קשה ולאאנונימי (פותח)

יודעים איך להתמודד, קל  לספר לעצמך סיפורי בדיות : "השמאלנים חולי נפש" או "השמאלנים סתם שונאים אותי". ככה נוהג גם הילד הבכיין בגן שאף אחד לא אוהב אותו ומחפש אשמים במקום לחשוב מה הוא עושה לא בסדר.

מה שאתה קורא "שמאלנים" הוא למעשה רב העם. בחירות אחרי בחירות מתגלה שהרב המכריע מסתובב סביב קדימה-ליכוד-עבודה שכולם בעלי מצע דומה: פשרה טריטוריאלית עם הפלסטינים בכדי שיקימו להם מדינה בשומרון.

עכשיו עומדות בפנייך שתי אפשרויות:

1) דרך "הדת יהודית" - להגיד שאתה עם סגולה, רק אתה יודע מה טוב, כל האחרים הם ערב רב/גויים/טיפשים/תינוקות שנשבו/סתם חסרי כח להלחם.

או

2) להבין ששאר בני עמך אינם טיפשים, והם הבינו כבר מה שאתה תבין גם בעוד שנים מספר- בעולמנו, בשנת 2011, התקבע ערך הזכות לאזרחות. במקרה שלנו - השואה, מלחמות התקומה, ושגיאות מדיניות שעשינו הובילו למצב שבו כשני מליון אנשים חיים בשומרון ללא אזרחות. אנחנו כולנו מאוד היינו רוצים שיום אחד הם פשוט יעלמו - אבל זה לא יקרה.

אתה בהחלט מוזמן להשאר עם אפשרות מספר אחת ואני חייב להודות שהיוהרה של מי שנשאר בדעה זו, תסב לי עונג קטן מ"לכפכף אותו" באמצעות פינוי בכח, כפי שעשינו בהתנתקות. מה לעשות? יש אנשים שלומדים דרך הרגליים.

לעומת זאת, אם תצליח להתעלות מעל הרעל שטפטפו באוזנייך מאז שהיית ילד, תלך לספריה ותקרא על העובדות ללא כל ה"אנחנו עם סגולה והבורא החליט שאנחנו צריכים להיות בדיוק בדיוק פה" תבין שהפשרה היא די הגיונית ואנחנו יכולים להסתדר יפה מאוד ללא השומרון.

ולכל מי שיקפוץ לי פה שהפלסטינים ירצו עוד גם אם ניתן להם את השומרון- אתם צודקים. שירצו. המלחמה איתם לא תגמר ביום שניתן להם להקים מדינה, אבל היא תגמר כמה שנים אח"כ. היא תגמר מתי שמלחמות תמיד נגמרות - כשלשני הצדדים יש מה להפסיד. עד אז לא יהיה לפלסטינים מה להפסיד.

לסלע, תגובתך מאפיינת אתץ השמאל. התעלמות ממה שכתבתיאנונימי (פותח)

ובמקום זאת אתה מייחס לי , וליהודים הנאמנים לעמם ולארצם , כל מיני סטריאוטיפים וסטיגמות מארסנאל התעמולה והזלזול השמאלניים , שדבר אין להם עם המציאות.

ייתכן שאינך עושה זאת מרצון רע אלא מזרימה עם התעמולה השמאלית.

כרגע אני בלחץ זמן , הקורא יוכל להשוות את מה שכתבתי למה שאתה כתבת .

אשתדל לפרט יותר בקרוב.

על דבר אחד אנחנו מסכימים: אתה באמת בלחץאנונימי (פותח)
השמאל ממש לא רוב, מאז ההתנתקותיושב בדד

כנס לכל הסרטונים שפירסמו פה של שלום עכשיו, בצלם, מחסום-ווטצ', וקרא 3-4 תגובות.

תראה את זה אפילו תראה כמה לייקים יש שם:

באמת שמעתי שמתכוונים לשנות את שיטת הבחירות שתהיהאנונימי (פותח)

לפי כמה ילדים עשו לייק ביוטויוב.

מפלגות המרכז קדימה-ליכוד-עבודה מאז ומתמיד היוו את רובו המכריע של המצביעים. שלשתן דוגלות בהקמת מדינה פלסטינית בשומרון.

ואתה ?....אתה יושב בדד

האינטרנט משקף את דעת העם.<אריאל>

לעיתים יותר מהפולטיקה. אתה בוודאי יכול להתעלם מזה. 

המצע של הליכוד לא אמר "מדינה פלסטינית בשומרון" ביבי הזכיר את זה, וגם אתם יודעים באיזה אופן הוא הזכיר את זה. שקרים תספר למישהו אחר..

אין שם תגובות אפשר לעלות??כישוף כושל
לסלע :אם לדעת ךיש הבדלעדינה

בין חלקי הארץ ששוחררו בתש"ח לבי ןאל וששוחררו 19 שנה מאוחר יותר (וכל המלחמות ביוזמתן של מדינו תערב) אתה מוזמן לקרא רשימ תקיבוצים שהוקמ ועל חורוב תכפרים ערביים שננטשו במלחמה שהם פתחו בה בתש"ח.

24 ספטמבר 2008 ... משפחה מהשומרון החליטה שלא לשתוק מול הצעות 'בית אחד' לנטוש את ביתם תמורת תשלום,
ושיגרה מכתב דומה לקיבוצים שהוקמו על חורבות כפרים ערבים. ...

www.eudi.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=2166 - 43k - דפים דומים

לסלע :כמה שקרי םוגסות רוח יכולי םלהיו תבתגובה אחת.עדינה

תגובתך נובעת מבורו תגדולה מאוד.כתבת כביכול "אקסיומות" והסקת מהן "מסקנות "שאין בינן לבין המצציאו תדבר. לא אנו הם אל ושלא רוצים לחיות בדו קיום אלא הערבים שפתחו נגדנ ובכל המלחמות. אול ילא שמעת על מחמת השחרור המאולצת ובאיל וניסים יצאנו ממנה (חמש צבאו תערב סביבנו ואנ ועם שלושה מטוסים.)אם אינך מאמין שארץ ישראל שייכת לנו מכח ההבטחה האלוקית אז אין לך מה לעשות בשום מקום כאן . או שאול יאתה חוש בשבזכו ת"המהרת בלפור". מה, לבלפור באה השראה דווקא לכארץ הזו? מדוע אתה חושב שה"שטחים" הם כבושים? יש לך סיבה? אול יהם דווקא נכבשו בידי ירדן ואח"כ שוחררו. בשת יהמלחמות שבאו מיוזמתן.לא ראית במפו תעתיקו תאת יהודה ושומרו ןכחלק מהארץ. הם אינם "שטחים "אלא חבל ארץ עם שם גאוגרפי בדיוק כמ והנגב והגליל.לא ראית שאין הבדל בשבילם (ואלף התבטאויות שלהם לבנ יעמם בערבית  הראו זאת וגם בל יסוף מעשים כולל צעדו תעם מפתחות מהבתים מתש"ח אתה ממש בת יענה)

ויש להם רשו תפלסטינית עם זכו תבחירה והם בעל יאוטונומיה בשטחי A B מה עוד אתה רוצה? כדאי לך לקקרא על אונר"א בויקיפדיה והבן את האבסורד בהתעקשות שלהם לשמר מצב פליטות 4 דורו ת63 שנה. במכוון.קרא קרא.

איזה מגעילים!!!!!!!!נמאס לי!!כישוף כושל
בשמאל הקיצוני אין הגיון אבל בנורמאלי יש..nadav530

דבר ראשון אני כדאי שנבין שאנחנו לא הכי מבינים בעולם וכל השאר טיפשים. גם לשמאלנים יש הגיון(אני ימני, אבל מבין את דעותיהם של השמאלנים, ולכן אני עכשיו כותב כאן כאילו אני שמאלני..):

הם אומרים שלהחזיק במליון(ואל תתחילו להתווכח על המספרים, זה לא חשוב..) אנשים כשאין להם שום יישות שהם מזוהים איתה(כיבוש..) זה לא מוסרי וגם מתישהו לעולם יימאס מזה לגמרי.(לפני שאתם מצהירים כל מיני דברים תחשבו איך הייתם מרגישים אם הייתם פלסטינים, ובעצם אף אחד לא דואג לך וכל הזמן נמצא בתוכך הצבא של האויב ומשפיל אותך וכד'..). לכן נשארו לנו שתי אופציות: או לספח את כל השטחים, או להתנתק מכל השטחים שהם כבר לא יהיו באחריותנו וככה אנחנו לא נעשה להם שום דבר רע. עכשיו השמאל טוען שאם נספח את יהודה ושומרון אז נאלץ לתת לכל הערבים אזרחות, ואז מהר מאוד כבר לא יהיה רוב ברור יהודי במדינה ומתישהו זה כבר יהפוך להיות מדינה ערבית. לכן כדאי לבחור באופצייה השנייה ולהתנתק מכל השטחים(הכבושים..).

אם הייתי חילוני אני חושב שבאמת הייתי חושב ככה אבל מכיוון שאני דתי ומבסס את דעותיי על התנ"ך אני מבין שזה דברים הרבה יותר עמוקים ממה שזה נראה. מוזמנים לחשוב על זה...

נעים לראות שאתה כבר בחצי הדרך לאמת נדבאנונימי (פותח)

אל תזלזל בדרך שעברת - לא כל חברייך מסוגלים לדמיין איך היו מרגישים לו היו בצד השני.

אז נשארת עם זה שאתה מתעמר בעם אחר מכיוון שהבורא רצה שתהיה אדון הארץ הזו וזה גם כתוב בספר. המשך הדרך קשה יותר, אבל בא תתחיל ממשהו קל:

איך היו נראים החיים שלך לו רק היית נולד להורים חילונים ברמת השרון ? האם אתה יכול לדמיין שבגיל 15 בערך היית מבין שבעצם יש בורא לעולם,וההורים שלך הטעו אותך בדרכם החילונית, היית שם כיפה ורץ ללמוד תושב"ע ולגור על גבעה ?

אני מנחש שתגיע לתשובה - לא !

למה זה תרגיל חשוב ? כי זה יעזור לך להתנער מלעשות דברים רק כי אבא, אמא והמורים אמרו לך לעשות אותם. לך תדע -  אולי אפילו תתחזק באמונתך היהודית. אבל אולי גם תתחיל לחשוב האם זה מוצדק לגרום לכל כך הרבה סבל במקום להתפשר רק בגלל שבספר כתוב שפה בדיוק צריך לגור נדב ולא אף אחד אחר

קודם כל מעניין שהמשתמש הזהיושב בדד

נפתח  היום ולא פירסם הודעות חוץ מאלו, ואני ממש תוהה מי עומד מאחוריו.

עכשיו אני אתייחס לא לשמאל אלא לשמאלנים:

הרמב"ם אומר שכל מידה היא מן סקאלה - סרגל עם שני קצוות.

למידת הרחמנות יש קצה אחד - אכזריות, וקצה שני - התחסדות [לא מצאתי מילה מתאימה]

והמקום הראוי הוא באמצע - הרחמנות.

השמאל נמצא בקצה "החיובי". קשה לאנשים אלה לחיות על גבי מיליוני מסכנים שביום אחד בהיר נלקח מהם הכל.

בסדר, את זה אני מבין, בעצם אני לא מבין את מי שלא מרגיש ככה.

הבעיה היא שכאן מתקיים המשפט:

מי שחס על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים

אתה יודע מה זה אומר, סלע?

זה מה שהרב קוק אומר בחזון הצימחונות - הוא אומר שהצימחונות הוא חזון עתידי, ואם היה נאסר על בני אדם לאכול בשר, הם היו מתאכרים לבני אדם אחרים ומנחמים את עצמם ע"י רחמנות לבע"ח.

וכשלמדנו את זה חבר שלי אומר לי, "מה, לא יכול להיות שבאמת אנשים יתאכזרו וירצחו את אחיהם כדי לרחם על חיות".

והנה התשובה הפשוטה להכל:

תגיד לי מר סלע, איפה הרחמנות פה?

איפה ההגיון, ההומאניות, האנושיות פה?

ועוד משהו כי אני חייב ללכתיושב בדד

ראשי "אם תרצו" ודומיהם ממש לא דתיים, ולא גדלו על שנאת ערבים.

תתפלא אבל גם רוב תושבי אריאל לא גדלו תחת הדת החשוכה שלנו

ליושב בדד: תתבייש לך על הביטוי. תתביש. בינתייםעדינה

עמ"י בכל ההיסטוריה סבל פוגרומים ומסעו תצלב ועלילות דם ואינקויזיציות וגזרו צתהמרו תדת ורציחות דווקא מהנצרו תוהאיסלאם.. עלי ואתה מדבר ?אין לך טיפת בושה?(וג םהגיון?)

ולסלע: אתה ממש חסר לב אם אתה כותב "מתעמרים". מי מתעמר ?התקשרת המעלילה שלך. איש לא מפריע להם באוטונומיה רק יש צורך ביטחוני דחוף. פעם לא היו מחסומים לבדיקה ביטחונית ואמהו ןמפגעים "בדרך" נתגל ושם.בכל אופן כדאי לך לקרא על מעמד היהודי םבארצות האיסלאם וכמה גזרות והטלות מיסים וכל מיני חוקי השפלה. דוג' אחת בתימן היהודי םאכל ומרורים מהמוסלמים.את הביקורת שלך אתה מפנה לצד הלא נכון. זו תמצית צביעו תהשמאל. היו היהודים נתונים בהם עד שתתבייש בשקרי םשלך. דווקא אות םאתה מכנה "מתעמרים" .מוציא דיבה וחוצוף.  אין שום הצדקה מוסרי תלהקים בלב א"י מדינה ערבית. זו גזלת כבשת הרש. יש להם המו ןארצות ערביות שהוקמו בהן מדינות עם רוב ללאום ערבי וכאן כבר יש רש"פ. מה עוד אתה רוצה? ריבונות -אין שום צדק במתן ריבונות כמדינה.במיוחד לא במתן תצפית הררי תאסטרטגית על גוש-דן, השרון וכו' וכו'. זה טרוף.

אם תיכנס לפינוי פיצוי בקישור ששלחתי (יעודי) תראה את רשימת הקיבוצים ותבי ןאת הצביעות הגדולה

וואי אם לא מוסיפים <צ> יכול לקרות אסון איתכםיושב בדד
רק עכשיו עלית על זה ? =)ענבל
איזה חוצפה !!!אנשים מטורפים!כישוף כושל

הם מזדהים אם רוצחים ?!מה הם דפוקים /מטומטמים!!!!!!חצופים!!!!

השמאל לא מטורפים.הם רעים.הם שונאי הקיום היהודיאנונימי (פותח)

בת של הקב"ה נכבדת , בבקשה קיראי את מה שכתבתי היום כז סיון 7:37 . תחת  הכותרת :"קשה לקבל את האמת: השמאל פועל משינאה בלבד."

לא מדובר בליקוי נפשי אלא בחוסר ערך לערך כל שהוא.

תחשבי  על שונאי ישראל למיניהם לאו דוקא אוקראינים , גם אוסטרים, פולנים, הולנדים , גרמנים וכו' . הם לא היו לקויי נפש, הם היו רעים.

כך גם האיש הרע שתומך בערבים שיורים כדי לרצוח אותו .  זה שהוא נוצר מכרומוזומים יהודיים ממש לא רלונטי.

קשה,קשה לקבל, אך זו המציאות.

המגיב השקולאני17

אתה צודק אבל-איך בן אדם יכול לעשות משהו שדופק אותו -גם אם זה לא נכון. תחשוב ששתי כיתות רבות לא משנה על מה-ואחד מכיתה-X מחליט שהכיתה שלא לא צודקת-ומחליט לעזור לכיתה-Y  וזה לא רק זה שהוא בוגד בכיתה-מדינה-שלו

אלא שהוא גם נדפק מזה (בדוגמה נגיד שאם הם ינצחו הם יפרקו את כל הכיתה שלהם וגם אותו)

למגיב השקול :הרי לך כמה קישורים שהםעדינה

קצה הקרחון ל"טענותתיהם ולעתירותיהם חסרות השחר והקנטרניות של אנשי שלו םאך-שוואעל קרקע פרטית...הזוי.. ועל "אי חוקיות" -שקרים 

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/3249121

המדינה לבג"ץ: אין שחר לטענות שלום עכשיו - מבזקים
"ץ אודות עתירת שלום עכשיו נגד גבעת היובל וחרשה, דחתה המדינה את טענות העותרים, "עתירה זו מיצתה את עצמה ולפיכך ודינה להמחק".עוד נכתב כי אין כל שחר לטענה כי תושבי

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/2192302/

אנשי עלי: בשורות טובות

יו"ר ועד היישוב עלי, קובי אלירז, טוען שהקביעה שחלק מהבתים בעלי נמצאים על אדמה ערבית פרטית היא על גבול הגיחוך."

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/182702

שלום עכשיו" תתנצל ותפצה מתנחלים

"שלום עכשיו" ושניים מפעיליה, חגית עפרן ודרור אטקס, יתנצלו בפני מתנחלים אותם הכפישו, ויפצו אותם כספית. כך נפסק היום בבימ"ש השלום בירושלים.

פרסום ראשון: 11/12/08, 19:17

יערה מייטליס

לסלע: מה זה "פלסטין"?ראה הודאות של מנהיגי העריבם עעדינה

'פלשתינה' – טריטוריה ולא מדינת לאום

הכינוי 'פלסטין' משמש כיום לתיאור עם, ארץ ומדינה השייכת לערבים תושבי ארץ ישראל. אולם שימוש זה הוא חדש ביותר וימיו כימי מדינת ישראל, אם לא פחות מכך.

בניגוד לתפיסה הרווחת מקורו של השם 'פלסטין' איננו בשפה הערבית, וככל הנראה שורשו בפלישתים הקדומים שאכלסו את אזור החוף בתקופת המקרא. לאחר דיכוי מרד בר כוכבא, בשנת 135, שינוי הרומאים את שמו של האזור מהפרובינציה 'יהודיאה' ל 'פלסטינה', ומאז נצמד כינוי זה לטריטוריה הידועה בשם ארץ ישראל.

מגוון ביטויים המתייחסים לטריטוריה זו משתמשים בכינוי 'פלשתינה' גם ביחס ליהודים:[1]

• בנק לאומי לישראל, שהוקם ב  1902נקרא "החברה האנגלופלשתינית"
    עד1948 .
  • הסוכנותהיהודית זרוע של התנועה הציונית שעסקה בהתיישבות יהודית
    מאז 1929 נקראה בתחילה "הסוכנותהיהודית של פלשתינה."
  • המגביתהיהודיתהמאוחדת נוסדה ב 1939- כמיזוג של "המגביתהמאוחדת

של פלשתינה" ומערך גיוס הכספים של הג'וינט.

מכיוון שהכינוי 'פלסטין' מתייחס לטריטוריה ולא לעם או מדינה, הרי שהשימוש בו בכדי לציין קבוצה אתנית או לאומית כלשהי הוא אנכרוניסטי וחדש יחסית. ולא זו בלבד, ממקורות מסוימים ניכר כי שימוש זה לא נבע מתפיסה לאומית אוטנטית, אלא מסיבות תועלתיות ופוליטיות. כך העיד למשל זוהייר מוחסיין, חבר הועד הפועל של אש"ף:

"רק למען מטרות טקטיות אנחנו מקפידים להדגיש את זהותנו הפלסטינית, כי האינטרס הלאומי של הערבים מחייב לעודד זהות פלסטינית נפרדת כדי להעמיד אותה מול הציונות… מדינה פלסטינית היא מכשיר חדש במלחמה נגד ישראל" (ועידת רבת עמון, נובמבר 1987)

ובאופן דומה המלך חוסיין, מלך ירדן:

"הופעת האישיות הלאומית הפלסטינית באה כמענה לתביעת ישראל כי פלסטיין היא יהודית, אולם לאמיתו של דבר אין להרשות סטייה מהמסגרת הלאומית הערבית" (ועידת רבת עמון, נובמבר 1987)

'פלסטין' הוא מונח המתאר טריטוריה. כל שימוש במונח זה לתיאורה של מדינה או עם חסר ביסוס היסטורי.

(אגב, דבר פשוט: כל מי שיקרא באינציקלופדיה העברית בערך פלסטין יראה שהכוונה לארץ ישראל. פשוט כינוי לועזי מימי הרומאים.)

[1] אלי הרץ 'המנדט על פלסטינה – ההיבטים החוקיים של זכויות היהודים'
http://www.mythsandfacts.com/Conflict/mandate_for_palestine/MandateN%20-%2010-29-07-Hebrew.pdf

סלע בקשר למה שאמרת שאם היינו נולדים חילוניםענבל

אז קודם כל ברוך ה' נולדתי דתייה ואני חושבת שזה לא ממש נכון מה שאמרת (סליחה מראש שאני קצת סוטה מהנושא) כל בן אדם באיזשהו שלב בחיים שלו מחפש את האמתץ הפנימית שלו (רוב בני האדם) אם הייתי נולדת למשפחה חילוניה אני לא יכולה להגיד לך שהייתי חוזרת בתשובה אבל יש אנשים והרבה שכן חזרו בתשובה ויש דתיים שחזרו בשאלה ככה שאנשים מחפשים את האמת בלי קשר לאיך הם נולדו גם אני אם לא הייתי מחפשת (בגיל 11 אמנם אבל לא משנה) סביר להניח שהייתי חוזרת בשאלה אבל ברוך ה' חיפשתי והתחלתי להאמין בזכות עצמי מולא רק בגלל חיענוכי.

בקשר לשמאלנים שכך הם חונכו או משהו בסגנון (אמרת משהו שקשור לא זוכרת בדיוק מה):

אפשר להגיד גם על הערבים ועל הנאצים שכך הם חונכו אז מה אתם מאשימים אותם? אם אתם היתם במקומם גם אתם הייתם מאמינים!. יכול להיות שאימרה זאת היא נכונה אבל יש אפשרות בחירה לאדם והוא יכול ללכת ולחפש ולהסתכל כדי למצוא את האמת ואם מישהו לא עושה את זה יש לו בעיה ומותר לכעוס עליו (או במקרה של הערבים,נאצים לשנוא אותו)

אם לא הייתי מאוד קשורה אתם לא חייבים להגיב זה פשוט מה שהבנתי ממה שהוא אמר וזה קצת היה מרגיז

אבל אשמח אם תגיבו גם לי

לסלע :תגיד, כמה אפשר לכתוב דברי םחסריעדינה

חסרי בסיס בתגובה אחת ?אנו לא אמרנו שאנ ורוצים לגרש מכאן. דווקא יהודי םגרשו יהודים (לשמחתך לאיד כפי שכעתבת)ומי מתעמר בדיוק? סליחה ?יש להם רשו תפלסטינית .יש את ארגו ןאונרא שחבל מאוד שאינל קורא עלי ובויקיפדיה. אלמלא הם הוטציאו הון תועפו תעל נשק אול ימצבם הכלכלי היה טוב יותר. ואלמלא הטרור הרצחני שלנם לא היה צורך במחסומים.כנראה אתה נער צעיר ולא זוכר כמה מטעני םנמצאו בחמסומים וכמה פעמים המחבלים שהיו בדרך לכל מיני מקומו תבארץ כמ ולנתניה התפוצצו ליד החיילים. אז הפיגועי םנועדו לא "רק" ליהודי םשקרובי םאליהם.אתה פשוט מולעט משקרי התקשרת. בן כמה היית ב"פיגועי ההסכמים "בשנו תה-90? אול ילא נולדת עדיין אבל דווקא אחרי כל "התקדמות" (ויתורי שטחים תמורת טרור) 

השמאל" לא רואה כי דרכו דרך הויתורים לא עזרה, להפך עוררה את תאבון ארגוני הטרור עוד ועוד. בשנות ה-90' כולנו זוכרים כי אחרי כל "התקדמות" במו"מ הם טענו כי הפיגוע נועד לעצור את המו"מ שמבחינתם מהווה ויתור על  פלסטין כולה.זוכר את "פיגועי ההסכמים"?(או שהיית ילד קטן) איך אחרי כל אוטובוס,שוק,מלון ,מסעדה וכו' ראינו את המתאבד בקלטת (אני היית יאז נערה וזוכרת. אתה כנראה לא נולדת)שבה הסביר כי רוצה לעצור את הויתורים על "פלשטין"? לכן רבין ז"ל כינה את הנרצחים "קורבנות השלום". כינו ישגרר ביקורת ציבורית ולא רק ארגוני הטרור אומרים כי ברצונם בכל הארץ גם מנהיגי םנוספים כולל,כמובן אבו מאזן(בעל תואר להכחשת שואה במוסקבה ואחד מרוצחי הילדים המעלות) אמרו זאת לא מעט פעמים בהשתתפותם ושראינו ושמענו בעינינו  

לידיעתך שום ישוב ביו"ש לא נבנה על שטח שהיה בו כפר ערבי. אם היו אדמות ריקות פרטיות אדמות מדינה(יהודה ושומרון הם שטח עצום מלא בגבעות והררי טרשים )  (בניגוד לכפר שמריהו. ישנו ארגון שמאל קיצוני שטוען לבעלות ערבית על הרצליה וכפר שמריהו,   בין השאר....). אם כבר   "התנחלויות" -קיבוצים ומקומות רבים בנויים על שטחים שבעבר היו בהם כפרים ערביים (חלקם אפילו מנציחים בשמם את השם הערבי הקודם)שננטשו עקב המלחמה שהם פתחו בה.אז אולי "ה ם" התנחלויות!(לשיטתך)

אין שום הבדל בין יש"ע לבין שאר חלקי הארץ.חוץ מ-19 ש'. הרי  הארגון לשחרור פלשטין (אש"ף)הוקם עוד לפני ששת הימים  בה-64') ע"י הליגה הערבית (שטענה לא מזמן באחד מכינוסיה ליציאה נגד העלאת יהודים לא"י מפני שזו מגמה"גזעינית" ,לדבריהם)אש"ף את מה הוא רצה לשחרר בדיוק אולי את חיפה או ת"א שחלקה לידיעתך ישבה על כפר ערבי שננטש במלחמה שהם פתחו בה בשל אי רצונם בחלוקה.כמה ניסו להבטיח להם. ברק הבטיח כמעט מאה אחוז מהשטח אך הם רוצים הכל .דווקא התקדמויות המו"מ הבירו לטרור והמחבלי םאמר וזאת בפה מלא בקלטות

לסלע: לגבי ה"חוקיות" .סתם שתדע שתנועת שלום אך-שוואעדינה

העתירות הקנטרניות והשקריו תשלהם כבר הופרכו.(גם אם מראש היה ברור שאין להם שחר כי יהודה ושומרון הם חלק מארץ ישראל בדיוק כמ והנגב והגליל,ששם אגב, הם ממש צבועים כי אלפי מבנים של עריבם  ב א מ ת מבנים לאט חוקיים שכלל לא רכשו שם את הקרקע מהמדינה אלא בנו בלי שום אישור. באלפים בנגב ובגליל בי-ם וגם ביהודה ושומרון.אז בבקשה..) 

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/3249121

המדינה לבג"ץ: אין שחר לטענות שלום עכשיו - מבזקים
"ץ אודות עתירת שלום עכשיו נגד גבעת היובל וחרשה, דחתה המדינה את טענות העותרים, "עתירה זו מיצתה את עצמה ולפיכך ודינה להמחק".עוד נכתב כי אין כל שחר לטענה כי תושבי

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/2192302/

אנשי עלי: בשורות טובות

יו"ר ועד היישוב עלי, קובי אלירז, טוען שהקביעה שחלק מהבתים בעלי נמצאים על אדמה ערבית פרטית היא על גבול הגיחוך."

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/182702

שלום עכשיו" תתנצל ותפצה מתנחלים

"שלום עכשיו" ושניים מפעיליה, חגית עפרן ודרור אטקס, יתנצלו בפני מתנחלים אותם הכפישו, ויפצו אותם כספית. כך נפסק היום בבימ"ש השלום בירושלים.

פרסום ראשון: 11/12/08, 19:17

יערה מייטליס

לתגובת סלע:"לדבר אחד אנחנו מסכימים,אתה באמת בלחץ"אנונימי (פותח)

הראיתי קווים למחשבה על התנהגות השמאל ( לא על "מחשבת השמאל" כי השמאל לא בנוי על מחשבה , אלא על דחפים ומאוויים . שליליים בעיקרם ).  הקורא יכול היה לקרוא את הדברים הראשונים שכתב סלע בעקבות דברי ( מה שכתב בכותרת:"נכון חביבי, את האמת קשה לקבל. וכשקצת קשה ולא ") .

גם סלע היה יכול לראות שסתם תקע כל מיני דברים בלתי מבוססים וחסרי שחר.

גם הקביעה שלו שיש רק שתי אפשרויות היא חסרת שיר.

במקום זה הוא מפריע לדיון ענייני על ידי, שתוקע הערכה פסיכולוגית "אתה בלחץ" . ( אני כתבתי על חוסר זמן ).

מטרתו הברורה להוליך שולל את הקוראים , ולגרום להם לחשוב שהוא , סלע,  שולט בחומר , ושולט בדיון ושולט באנשים !

כלומ אינו דן לענין , אינו מבסס כלום , רק תוקע מלים. ממש חבל שהוא בכלל נכנס לדיון כשאינו יכול לתרום כלום.

אתייחס לעניינים שהוזכרו כאן במסרונים הבאים.

לשקול: הוא לא מבין או טומן ראשו בחול לעובדהעדינה

שאין לדידם הבדל בי ןתש"ח לתשכ"ז  19שנה) וכי אם לדעת ואי ןליהודי זכו תלגור בשטחי יהודה ושומנרו ןוחלק מי-ם ו.. ה"כבושים" כלומר שהיו כבושי םבידי ירדן ושוחררו אז אין לו זכו תבשום מקום. וכי מה ההבדל? הם אומרי םזאת בכל הזדמנות לבני עמם וראינו זאת אינספור פעמים.גם בהתבטאויות מפורשו תשל מנהיגיהםץ. שיקרא על פינוי פיצוי אם הוא שמח "לכפכף" (איזו שמחה לאיד)

24 ספטמבר 2008 ... משפחה מהשומרון החליטה שלא לשתוק מול הצעות 'בית אחד' לנטוש את ביתם תמורת תשלום,

www.eudi.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=2166 - 43k - דפים דומים

לסלע: יש לך מושג מהו מקור השם "פלסטין "או שאינךעדינה

או שאינך לומד היסטוריה בביה"ס (המקור רומי) יש מאמר מקסי םוחשוב של אליקי םהעצני.

http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/8092 וחלק גם מופיע בויקיפדיה(שאיננה נחשדת בימניות יתרה) בערך "פלסטין". רק שתבין שלא כבשנו את הארץ מהערבים אלא הם כבשוה כמו רבי םאחרים רומאים, צלבנים, ביזנטים, ממלוכים וכו' וכו'. שנדדו לכאן  אחרי שעם ישראל עזב בכיבוש רומי.והארץ עברה מיד ליד.

המאמר מרתתתתתק!!!!!! וחשוב

והמלצה נוספת: "מסע התענוגות לארץ הקודש " הספר של מאק טווין

מסע תענוגות לארץ הקודש (באנגלית: Pleasure Excursion to the Holy Land) הוא פרק
מספר מסע שפרסם הסופר האמריקני מארק טוויין בשנת 1869. הספר, שנכתב במהלך מסע ...

he.wikipedia.org/wiki/מסע_תענוגות_לארץ_הקודש -.  טווין העריך את מס' תושבי הארץ בכ-30 אלף בסה"כ, לידיעתך. הערבים היגרו לכאן בהמונים בעיקר אחרי שהיהודי םהחל ולפתח את השממה את התשתיות הבסיסיות וכו'. גם הערי םהמעורבו תהתמלאו עריבם אחרי שפותחו מעט אבל תקרא על המצב ששרר כאן רק לפני 150 שנה.וגם הרבה לפני הקמ תהמדינה יהודי םנרצחו בארץ אז מה השטויות שבגלל 67' יש פיגועים. כמה חוצפה אפשר להכיל?ידועי םלך פיגועים איומים בשנות ה-50,60,70,80,? בכל הארץ ולא "רק" בשטחי םשירדן כבשה?
מה קרה לך ?האם אתה יודע שהם מכחישי םאת ההיסטוריה של עמ"י ואומרים בלא היה בימ"ק שהיהודי םהמציאו. הוואקף עשה שנים חפירות והשליםך ממצאים מתקופת ביהמ"ש. הם התראיינו גם ברדיו לרשת ב' למשל ואומרי םזאת הפב מלא. מנהיגי םגם מהפתח' ה"מתון" (שאגב, פיגועי התופת האכזריים כולל באוטובוסים, שווקים, קניונים, מסעדות בתי מלו ןוכו' בשנלת ה-90 שכנראה היית תינוק- הפתח' נטל אחריות...) אורמי םלאסת יפרז כי לא היה בימ"ק. היא היתה בהלם וקצת לא ידעה מה לומר: "נו ברצינות.. "
אז תודה סלע שאתה מחשק ידי אויביך. בכל אופן, מי שלא ראה אות םבעצרות, הפגנות, כנסים, לויות מחבלים וכל כינוסי הארגוני םשלהם אומרי םכח הכל שייך להם וכי הם רוצים את חיפה ויפו וכו'.. פשוט לא חי פה ואול ינחת הום בישראל.מה ההבדל בי ןתש"ח לתשכ"ז חוץ מ-19 שנה? הם אמרו זאת בליסוף
כדאי להיכנס  ל מ א מ ר של אליקי םהעצני ולויקיפדיה על הספר המפורסם.
למניי בשמאל לא חושבים שהם צודקים. צדק לא משחק אצלםאנונימי (פותח)
בעיני השמאלן שפרסם זאת , הקריאה הזו לעריפת המתנחלים איננה "צודקת" - צדק לא מעניין אותו. הוא שונא.

גם כשעמי איילון קרא לערוך אלטלנה-טבח- במתנחלים ,הוא לא חשב שהוא "צןדק". צדק לא מעניין אותו. כי הוא שמאלן.
כשהיהודי לךליבנת נרצח בידי  שוטרי אש"ף כשיצא ממערת המכפלה, כל השמאל קפץ והאשים אותו והזדהה עם כוח ההשמדה הערבי. לא בגלל שחשבו שהעבי צודק.
 צדק לא מעניין אותם . השמאל שונא.נקודה.
התמונה הזאת אמיתיתת?? זה מזעזעעע!![=!!smile

אמלה!!!מה זה הטירוף הזה??אנשים אשכרה מאמינים בזה??כישוף כושל
מרגלי שלום עכשיו נותנים סיפורים חלקיים , ומשקריםאנונימי (פותח)

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-178408-00.html?tag=11-08-29

ביהמ"ש: איפה ואיפה ביחס למתנחלים

שופטי השלום מותחים ביקורת בפרשת תל רומיידה הסרט ערוך, נראה שהפלשתינים "התחילו" בקטטה, מדוע המשטרה לא העמידה לדין את הפלשתיני?

בפני השופט רם וינוגרד. פעם נוספת הוקרן הסרט ולאחריו מתח גם השופט וינוגרד ביקורת על התנהלות המשטרה בפרשה. השופט חזר על דברי קודמו השופט פיינברג, בנוגע לתהיות בדבר הגורם ש"התחיל" באירוע.

כמו-כן הצביע על "דילוגים" בסרט, ודחה את טענת הצלם הפלשתיני כי הדבר נובע העובדה כי "הסוללה לא הספיקה" ולכן צילם קטעים בלבד. "אף אם ניתן היה לקבל הסבר זה בנוגע לדילוגים שבתחילת הסרט, הרי

שההסבר הוא בלתי מתקבל על הדעת ככל שהוא נוגע לדקה הקריטית הנוגעת לאירועים עצמם

אין זה מקרה יחיד . זו הדרך הקבועה של  

שכירי האויב

להציג את אנשי השטח של שלום עכשיו ככאלה שיש להם מניע חיובי זה עובר את גבול הגיחוך רק שינאה ליהודים בראש של הזייפנים האלה.

הערה2. ראו כל הוידאו.שלום עכשיו בעד השמדת היהודיםאנונימי (פותח)

קודם כל כל פעילות שלום עכשיו כפי שרואים בוידאו ( אפילו אחרי עריכה ומחיקת קטעי ההתגרות והתקיפה המילולית והפיזית של היהודי ) מראה חד משמעית ששולם עכשיו פעילים להחלשת אחיזת היהודים בארצנו. וחיזוק מעמד האויב כאן.

זו פעילות שדי בה לפי חוקי המדינה, הדנים בבגידה ,לתת למצולמי שלום עכשיו שבוידאו להתנדנד על חבל.

היהודי המצולם נהג כלפיהם בעדינות קיצונית. רק תדמיינו מה היה קורה ליהודי שהיה מצלם את בריכת השחיה בכרם שלום ,( מקודם: כרם-אבשלום, עודמקודם: כארם אבו סאלים)  או בעין השלושה.

זה משלום עכשיו מצהיר בפרוש שהו מצדיק את פעילות איש אש"ף שירה כדי לרצוח, במישהו שנחשב בעיניו ליהודי. תמיכה בהשמדת יהודים זה נאציזם.

אם אתה שקול אל תקרי "שלום עכשיו"כי אם שלום אך-שוואעדינה
חוצפה!!!עוכרי ישראל!כישוף כושל
זה ידוע. מאות פעמים הגיעו פעיל ישמאל קיצוני בלויעדינה

בלווי הערבי םלשטח יחקלאים יהודים והחלו לתקוף (שלא לדבר על אינספור ההצתו תששרפו לחקלאים יהודי םחלקות )ואח"כ אם מישה ומעז להגיב הם מצלמים,ף עורכים ושולחים לחדשו תהשמאל שכמובן לא ידווח ואמת. זו שגרה

חבל באמת שהוא הרביץ....כישוף כושל

אבל מותר לו לבקש שלא יצלמו אותו

לכווולם :מאמר מדהים של אליקי םהעצני על "פלסטין".ץעדינה

http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/8092 מרתק ומומלץ. מקור השם -רומי

למניי: ותראה את המצביעות שלהם. אני אמנם בודאיעדינה

מגנה את האלימו תשל האיש ההוא גם א ןםהיתה להם חוצפה לבוא לצלם ולהפיתץ (וכי הם היו רוצים שיצלמו בתים שלהם ויפיצו? הר יברור שהם מציגי םזאת לעולם לשלילה וטענתם מה אתה מפחד? היא טפשית כי הסיבה היא חדירה לרשו תהפרט ממש כך.)אבל ההכללה הגסה :"המתנחל האלים" .אין להם הכללות כלפי העריבם. לא משנ הכמה יהודי םנרצח וביו"ש בירי לרכבים ולטרמפיאדות ובחדירו תלבתים המווון. גם משפחות הרבה לפני פוגל ומי האלים? ולא משנה כמה פעילי בצלם מגיעים ותוקפים ומצלמים ועורכים ברוב חוצפתםץ. הם ממש חצופים.חבל שלא הראו שהיהודים חוטפים אבנים יומיום מהעריבם כמצב שבשגרה .כבר זה לא מדווח אול יבחצי מבזק. וכמה בקתבי"ם.אז שישתקו

למה את רואה צורך להכריז שאת מגנה את היהודי ?אנונימי (פותח)

אם השלטון באוקרינה היה מטיל מגבלות בניה על היהודים בלבד ,

וקבוצה של שונאי יהודים היתה הולכת לצלם את היהודים , כדי שהשלטונות יהרסו ליהודים את הבניה.

ויהודי היה נוהג כלפי האנטישמים האלה , בדיוק כפי שנהג זה שבוידאו.

היית כותבת:  "אני אמנם בודאי מגנה את האלימות של היהודי ההוא , גם אם היתה להם החוצפה לבוא ולצלם ולהפיץ" ?

או שהיית כותבת  או לפחות חושבת : " כל הכבוד ליהודי שסילק ככה את חבורת הנבלות האנטישמיות " ?

אני לא בא אליך בטענות על מה שכתבת , רק שתחשבי מה באמת גרם לך לכתוב את זה ( למרות שאת לא  באמת חושבת כך ) . יהיה מועיל לכולנו אם תכתבי בגילוי לב , למה כתבת את מה שאת לא באמת חושבת .  תודה מראש.

השמאל עושה מה שרע לימין, לא מה שטוב לקיומנו כאןאנונימי (פותח)

כתבתי בתגובון קודם , שהשמאל לא מייחס ערך לערכים .

נוכל לראות זאת בדרך קבלת ההחלטות בשני אסונות שהשמאל הביא עלינו.

אסון אוסלו:

ראיון עם יוסי ביילין . עיתון הארץ 7.3.97

שאלה: כשנכנסת למהלך אוסלו היה ברור לכם שזה הולך למדינה פלשתינית?

תשובה: לא. מענין לציין ששיחות הנפש על "לאן זה הולך" התנהלו רק בין הצדדים לא בתוכםאבל בתוך מפלגת העבודה ובתוך הממשלה ובתוך צות המשא ומתן אינני זוכר שום דיון אמיתי ונוקב על פתרון הקבע.

שאלה: אני לא מבין ב1992 נבחרה ממשלה . ב1993 יצרתם את תהליך אוסלו בשום שלב לא שאלתם את עצמכם לאן כל זה מוביל?

תשובה: לא.

שאלה: לא שוחחת מעולם עם רבין על המשמעות של אוסלו לטוח ארוך?

תשובה: אף פעם.

שאלה: ועם פרס?

תשובה: גם עם פרס לא דברתי על כך.

עד כאן הראיון . כלומר עניין כל כך מהותי לקיומנו בארצנו נעשה בידי אלה שמוליכים את  המדינה באף הרבה פחות רצינות מאשר החלטה אם לקנות למנגל על-האש עוף טרי או עוף קפוא .

כל גם הגרוש המטורף של היהודים מגוש קטיף , בלי בדיקה לאן זה מוליך .

ראיון עם גיורא איילנד, שהיה ראש המועצה לביטחון לאומי,

יום ראשון, 4 ביוני 2006, 7:26 מאת: ארי שביט, הארץ

"האם במערכת הממלכתית, שאתה היית חלק ממנה, נערך דיון מסודר בשאלה האם ההתנתקות היא מהלך נכון?

"לא".

כלומר, רעיון לא מגובש כלל הפך לתוכנית מחייבת ללא דיון מסודר ולפני שתהליך התכנון הושלם.

"נכון".

זה תהליך קבלת החלטות פרוע.

"זה תהליך שהפך את עבודת התכנון לבלתי רלוונטית".

נשאלה השאלה איזו תמורה אפשר לקבל עבור רצועת עזה?

"השאלה הזו עלתה הרבה יותר מאוחר".

אבל המערכות הממלכתיות לא קיימו דיון בשאלה האם ההתכנסות טובה לישראל?

"נכון".

מה ההגיון? אין. פשוט מאוד- חוסר אמונה. הם אינםעדינה

הם לא מודי םבתורה משמיים ולא בההבטחת א"י לעמ"י ע"י בורא עולם. ולכן מסתמכים על טענו תהערבים

הגרועים שבגויים לא מתנהגים כך כלפי הארץ שלהםאנונימי (פותח)

עדינה , מה הקשר ?

אם מישהו לא מאמין בבורא עולם אז הוא צריך להאמין לשקרים של הערבים ולא לאמת של היהודים?

האם ראית בעם כל שהוא שאחוז ניכר מתוכו  מסתמך על דברי הלוחמה הפסיכולוגית של האויב ?

ולא מדובר כאן רק בתעמולה של האויב , אלא בהמצאות שהשמאל ממציא נגד עצמנו.

תיקחי למשל את כל הסיפורים על עקירה של זיתים שהערבים מגדלים בארצנו.

האם מישהו בשמאל אומר את הסיפורים האלה בגלל רגישות?

בני מרשק שהוא בראש פעילות שמאלנית נגד היהודים , צולם כשהוא נמצא עם משור בתוך שטח זיתים שהערבים מגדלים . תיקראי היטב את הדברים הבאים.

http://www.shechem.org/interact/publish/article_215.shtml

'מה עשה מהרשק עם מסור חשמלי במטע?'
ערוץ 7 - רשת תקשורת ישראלית
Apr 7, 2006, 14:35                                                              

חשיפה: אנשי ההתיישבות העובדת הגיעו הבוקר לסייע למתיישבים ליד אלון מורה וראו את מרכז אגף המשימות בתק"ם יוצא מתוך מטע זיתים וברשותו מסור חשמלי וציוד צילום.
קבלת פנים חמה הייתה הבוקר ליואל מהרשק, מרכז אגף משימות בתנועה הקיבוצית, בידי חבריו לתנועה הקיבוצית בעמק יזרעאל. שני קיבוצניקים החליטו לסייע למתיישבים וחסמו בגופם את הטרקטורים של הערבים ופעילי השמאל.
לתדהמתם של הקיבוצניקים מעמק יזרעאל יצא מהרשק מאחד המטעים כשברשותו מסור חשמלי וציוד צילום. הם ניגשו אליו כדי לברר את פשר מעשיו עם המסור, אך מהרשק נמלט לדבריהם מהאזור. רונן צפריר מעין חרוד אומר לערוץ 7 כי "גם חוקר מינימלי היה מבין שמדובר כאן בפרובוקציה מכוונת והשאלה הייתה מה מטרת המסור?!". לסיפור זה היו עדים נוספים מאנשי ההתיישבות העובדת ומתיישבים מאלון מורה ואנשי גבעת סקאלי.

בחודשים האחרונים מתייצב מהרשק במאחזים בגב ההר ומעודד את הערבים ופעילי השמאל לבצע פרובוקציות ולהשתלט על קרקעות מדינה. כך טוענים המתיישבים במקומות אלו. בימי שישי, בדרך כלל, מגיע מהרשק עם חבורתו הקטנה ומסייע לערבים להשתלט על קרקעות באזור השומרון.

הפעם הקיבוצניקים מההתיישבות העובדת בצפון החליטו לסייע לתושבים שלא יתמודדו מולו לבד. רונן צפריר וטוביה בלנקין מעין חרוד הגיעו בשעות הבוקר המוקדמות למאחז סקאלי וחסמו בגופם את הטרקטורים שלהם. "אחד הערבים ניסה לדרוס אותנו אבל זה לא מזיז לי ולא שמנו עליהם, לעגנו לחבורת הבוגדים הזאת", מספר צפריר לערוץ 7.

סביר ש"סלע" הוא תעמלן שכיר,שאינו מעוניין לברר נושאאנונימי (פותח)

ראו את שתי הידיעות הבאות:

http://kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=122206

הפסקת המימון האירופי לארגוני השמאל הקיצוני תגרום לפיטורי אלפי אנשים

"האיום להפסיק את המימון האירופי עשוי לאיין באופן בלתי הפיך את הבסיס החומרי לקיומם של כמה אלפי אנשים בתל אביב"-כך טען העיתונאי יותם פלדמן אשר נמצא במלייה של חברי ארגוני "זכויות האדם".

10:58 (20/01/11) נמרוד אטיאס

יצחק לאור כתב שכמה מארגוני השמאל שמובילים את קמפיין זכויות האדם נשענים על יותר פעילים בתשלום מאשר מתנדבים. 

"סלע" הוכיח תוך זמן קמר שהוא חסין-הגיון חסין-אמת  וחסין-הגינות .

סביר שכל מטרתו לבטל את יכולת המחשבה , ואת הערנות לקיומנו בקרב הציבור שטרם נסחף אחרי הלוחמה הפסיכולוגית השמאלנית-ערבית.

לכן מי שמנסה לשכנע אותו ואת אלה שכמוהו בעובדות או בהיגיון או במוסר  או בערכים צפוי מראש לאכזבה.

הדבר היחיד שמשכנע "סלע"-ים שכאלה הוא עוד כסף מהקרן החדשה לישראל.

ידידיי השקולים והעדינים, עבר עליכם לילה קצת קשהאנונימי (פותח)

תנו לי להקל עליכם קצת את הבוקר:

אני מתנצל אם טעיתם לחשוב שאכפת לי במיוחד אם תשנו את דעתכם או לא בעניין זכותם של הפלסטינים בשומרון לאזרחות. אני מנחש שמי שכותב גבובי ארס כל הלילה, מרבה לטבל אותם בלינקים, ולא מקפיד במיוחד על כללי עריכה, הוא כנראה אינו בר-שיכנוע.

כפי שכתבתי, דווקא אתכם אשמח אם ייכבד לבבכם ונצטרך לפנות אתכם בכח, מכיוון שלדעתי אתם אחראים לחלק מהסבל שעבר על שני העמים בשנים האחרונות (אל תקפצו, לא אמרתי שהכל באשמתכם) וזה יהיה גמול ראוי. אני חושב שמגיע לכם לטעום על בשרכם גם את צידה הקשוח של הדמוקרטיה, וזאת בצורה של ארבעה יסמניקים שיגררו אתכם בידיים וברגליים חזרה לישראל. עשינו את זה בהתנתקות וללא קושי מיוחד.

אם כך, למי אני כן כותב פה ?

אני כותב לקהל הקוראים השקט פה, שבגילנו מתחיל לעמוד על דעתו, ולשאול את עצמו האם הסבל שהוא רואה מוצדק והאם היה יכול הוא לעשות משהו בכדי לפתור את הבעיה.

חלק גדול מהם יגיע למסקנה שמרבית עם ישראל הגיע אליה: פשרה טריטוריאלית בשומרון היא הדבר ההגון לעשות.

למי שעובר על בליל הפסקאות שכתבו עדינה והשקול הלילה, אני ממליץ לשים לב שהם מנסים לבלבל אותנו עם תערובות שטנה כלפי התנהגויות (אכן בזויות) של חלקים קטנים בצד הקיצוני של השמאל, בתוספת כל מיני סיפורי "הבורא אמר שאנחנו צריכים לגור בדיוק בדיוק פה".

מה ששקול ועדינה לא כתבו זה שלדעתם, לשכנים הפלסטינים אין את הזכות לאזרחות. 

צר לנו , אתם במיעוט בדעה זו ולא נוכל להרשות לכם לכפות אותה עלינו עוד לזמן רב.

שכיר השמאל סלע השונא אינו שותף הוגן לדיוןאנונימי (פותח)

שימו לב לפתיחה המתנשאת שלו:" תנו לי להקל עליכם קצת את הבוקר".

זו הפתיחה , אך מהר מאוד נחסף הדחף האפל שלו כלפינו  כשהוא כותב : "אשמח אם ייכבד לבבכם ונצטרך לפנות אתכם בכח, מכיוון שלדעתי אתם אחראים לחלק מהסבל שעבר על שני העמים בשנים האחרונות" .

הוא מנסה לטשטש את העובדה שהחלום שלו לפנות בכוח את היהודים הוא ביטוי לשנאתו ליהודים ונותן הסבר מוליך שולל כאילו הוא חולם על כך בגלל תחושת מדק שכאילו מפעמת בו , והוא כותב שהוא יעשה זאת בגלל שאנחנו אחראים לחלק מהסבל של שני העמים !

( כתעמלן משופשף בהולכת שולל הוא לא כותב את השקר שיקומם כל אחד "אחראים לכל הסבל" אלא מנסה ליצור סדק בידיעה שלנו שאנחנו צודקים וכותב "חלק")  . אבל שמתם לב שתחושת הצדק המזוייפת שלו לא גורמת לו לרצות לפנות בכוח ,או אף שלא בכוח , ערבים ש"גם" הם  גורמים לסבל ?

סלע עוקף עובדות על יד תעלולי לשון. להוכחות מוצקות הוא קורא "בליל פסקאות" .

וכשאי אפשר להתעלם מכך שהנורמה בקרב השמאל היא תמיכה בארגוני ההשמדה הערביים אשף ( כן, הם רצחו את ליבנת בקבר יוסף) וחמאס , הוא כותב שזה נכון רק לחלק קטן וקיצוני שבשמאל.

רבין יצחק עליו השלום הצהיר בטלויזיה הצרפתית :

"אני מעדיף לסכן את בטחון הישראלים כדי לעזור לפלשתינאים.עשיתי את זה נגד בטחון ישראל". (ג'רוזלם פוסט 28 פברואר 95 ).

I prefere to endanger Israelis security in order to help Palestinians .. I did it against the security of Israel ". Jerusalem Post 28 Feb 95.

אז רבין הוא "חלק קטן וקיצוני"?

( תעמלן שמאלן יקפוץ עכשיו עם רצח רבין , הקלף המנצח של השמאל..)

שימו לב לטריק זול נוסף של סלע שסביר שהוא תעמלן שכיר של הקרן. הוא מנסה להחדיר משהו שגוי למוח על ידי התנפלות על מי שיודע שהמשהו הזה שגוי.

סלע כותב :" מה ששקול ועדינה לא כתבו זה שלדעתם, לשכנים הפלסטינים אין את הזכות לאזרחות "

נכון , גם לא כתבנו שהירח לא עשוי מגבינה , ושפינוקיו לא היה ראש עיריית טוקיו.  

המונח "פלשתינים" הוא שיקרי. זו המצאת הלוחמה הפסיכולוגית הערבית ,יחד עם השמאל,  שבאה להציב גוף שיקרי כבעל זכות כל שהיא בארצנו.

ברור ומובן מאליו שהערבים הם זרים שבאו לארצנו , ואין להם זכות עליה.

ועוד הערה לסלע שכותב כאן מעמדת התנשאות ושינאהאנונימי (פותח)

ממש זאב בעור כבש.

סלע חותם את דבריו: "צר לנו , אתם במיעוט בדעה זו ולא נוכל להרשות לכם לכפות אותה עלינו עוד לזמן רב".

מחקרים רציניים מראים שדוקא החבורה של סלע היא המיעוט .

מחקר המכון הישראלי לדמוקרטיה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3474423,00.htm  22.11. 2007

מראה שבשנת  2007  התפלגה האוכלוסיה היהודית כך:

מסורתיים    47%     דתיים חרדים  33%      חילוניים     20%

55% ימין          27% מרכז      18% שמאל

כלומר מי שבמיעוט הוא השמאל השונא מסוגו של סלע.

לצגיב השקול: תשובה תשובהעדינה

תשובה הגיונית לכל הטענותצ כולל על אונרא , על הכיבוש הירדני הלא חוקי על מקור השם פלסטין על הסכנות במדינה פלסטינית על המכתב הנכון כ"כ שמשפחה מהשומרו ןהשיבה לתנועה של אבשלום וילן וכו וכו' וכו' וכו'. חבל על הזמ ןשל ההקלדה. באמת.אין כאן הקשבה מצידו (כי ""לטענותיו"" ענינו) התנצחות לשמה וחבל.על הויתורים לטרור וכו' וכו' וכו'. אין לו . וא צורך תקשרת שמאל שעשתה שטיפת מוח וסילפה עובדות היסטוריות. "כיבוש". בדיחה. הם רק "שכחו" לציין שכיבוש הירדני שהחל המלחמה שהם פתחו בה גם הסתיים בגלל מלחמה שהם פתחו בה (הם-כמה וכמה מדינות עריבות כולןל ירדן) וכי אנו לא החלטנו בוקר אחד להחזיר את החלקים שירדן כבשה מא"י.מ

ה יש ל ולומר: "לא נרשה לכם לכפות כלינו..". נו באמת.. ומה יענה לעריבם שישבו בכפרים עד תש"ח.?

לסלע: כשאין תשובה הגיונית, עובירם לציניות.האם אתהעדינה

אם אתה ב א מ ת  חושב בטעות שיש כאן הצדקה מוסרית להקים המדינה ה-23 בליגה בלב הארץ תסביר מדוע ותתמודד עם הטענות. אול ילא היה לך כח לקרוא, אז באמת חבל על הזמ ןשל ההקלדה שלי. בבתי הספר כיום מלמדים שהיהודים כבשו את "פלסטין הפורחת" מהפלסטינים.אתה יודע מה מקור השם בכלל? ממש חבל שאתה מגיב

כן גברת, ישנה הצדקה מוסרית. לא מעניין אותי מיאנונימי (פותח)

את חושבת שהחליט שאת ורק את צריכה לגור בשומרון. גם לא מעניינת אותי דעתך על מי צודק ומי עשה מה למי ומתי וגם לא למי קוראים "פלסטיני" ולמי קוראים "אסקימוסי". 

כן מעניין אותי מה נעשה עם כל חסרי האזרחות שעכשיו גרים בשומרון. אני מנחש שאין לך תשובה, אבל אני מוכן לתת לך הזדמנות לארגן פה בהודעה אחת ויחידה את טענותייך. תשתדלי לתמצת אותן, לא להשתמש בפונטים שונים ובטח לא להביא לי לינקים שאותם לא אטרח לקרוא.

אני מזכיר לך שאינך חייבת לענות לי כלל. אשמח גם לפנות אותך בכח בועטת יורקת ומגדפת, אבל אם בכל זאת את רוצה הזדמנות  לשטוח טענותייך - בבקשה.

לסלע: אתהמתפרץ לדלת פתוחה..עדינה

מאיפה המצאת שרק יהודי םצריכים לגור בשומרון? מי שמבקש "לנקות" את השומרו ןמיהודי םהם העריבם דווקא והשמאל. את טענותיי איני צריכה לשטוח אל העובדות וההיסטוריה. אין לי ספק שלא קראת אותה. אתה יכון לשמוןח עד מחר. לא תקבל את התענוג הזה. (אול יתלך לייעוץ פססיכולוגי אם יש לך סאדיזם ל"פינוי". איני יורקת לא בועטת ולא מגדפת. בינתיים -גידופים יצאו מהמקלדת שלך. אבל אל תדאג. חפש לך סיבות אחרות אמיתיות לשמוח. בן כמה אתה?

קודם כל, אל תבקש להוציא אזרחי םמבתיהם אלא בקש מהממשלה לת לערבים אזרחות

לידיעתך, ארגון אונרא מנציח שנים את מצב הפליטות במכוון בניגוד לתפקידו ל ש ק ם פ ליטים .את כל ההון הוא מוציא על חלוקת מזון ותרופות במקום לשקם מהבסיס. הוא רוצה דור רביעי ל]ליטים. (63 שנה!!! במקומות אחרים פליטים כבר אינם פליטים זמן כזה) אגבף שלא לדבר על השחיתות ברשות ועל הון העתק שהם גם קיבל וממדינות אחרות ומוציאי םעל נשק..בכל אופן, אתה מסרב לשמוע שבליסוף הם חוזרים על רצונם בכל שטחי ארץ ישראל ועל הביטוי "שתיח מדינות" בעקשנות לעולם לא תשמע מהם את ההמשך שלנו :"לשני עמים"(לא שצריך כי הוקמו לא מעט מדינות עם רוב של לאום ערבי .אינך צריך להקים פה את המדינה ה-23 בליגה.ואם אתה מדבר על פינו יישובים, אתה נתקע עם הבסיס,כי הם מדברים על הארץ בכלל.

www.eudi.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=2166 - 43k

שנית ,יש להם אוטונומיה ע"י רשות פלסטינית שאמורה לדאוג לחינוך, בריאות ורווחה חוץ מאונרא והם גם מצביעים לרשות .שמעת על הממשלה הפלסטינית? הם קבלו שטחי ABוהם בונים שם כרצונם ..ולא רק שם..אם לא מספיק לך ,תן את ביתך שבודאי לא אתה משלם עלי ומשכנתא אלא הוריך. שאלת אותם?אתה רוצה גם אזרחות מממשלת ישראל? בקש מהממשלה!! אם יש לך תענוג סדיסטי להוציא אנשים מבתיהם(מי אתה בכלל? שילמת פעם משכנתא?) ובזה אתה שמח- יש לך בעיה.(אגב, גם אנשי שמאל לא כמוך (לפחות אינם שמחים לאיד) דווקא בעד השארת יישובים ,אבל אתה כנראה נער צעיר)

כדאי לדעת         ה א מ ת        על אונרא בויקיפדיה.יש עליה ביקורת גם בעולם

וזהו... יום טוב שיהיה לך. שלום...

בפעם הבאה שנתראה אגיע על מדים, וסט כחול וכובע עםאנונימי (פותח)

סמל ישראל.  לכי תדעי ? אולי אפילו "נבכה ביחד"

אתה מצחיק אם אתה חושב שהמתנחלים לא יודעים סבליושב בדד

אם יש מישהו שסבל מההתנחלויות זה המתנחלים עצמם. לא תל אביבים ורדרדים כמוך.

שתבוא במדים?

אני אתפלא אם שירתת בצבא בכלל.

המדינה הזאת בנויה על הימין, ידידי, ואם כולם פה היו שמאלנים כמו שאתה חושב לא היה צבא.

ובגלל שהטרור לא מבדיל בין ימין לשמאל ובגלל שגם שמאלנים מתים אני תוהה מה שמאלן עושה כשהוא רואה מחבל רץ לעברו עם גרזן..

אדון סלע הנכבד, שאלה רציניתhaim770

ב"ה

לא הסתתר אני מה שנקרא בפי השמאל של ימינו "ימני קיצוני" הדוגל בארץ ישראל השלימה.

ואם נלך לפי ההגדרות של היום, בן גוריון וגולדה גם היו נחשבים ל"ימנים קיצונים" אולי יותר מילדי הגבעות או מהרב כהנה.

אבל אני נחן באפשרות דימיון שמאפשר לי ללכת עד קצה היכולת ההפוכה מדעותי, ולכן הנני לשאול אותך שאלה שאני מקווה שתענה ברצינות עליה:

למה לחזור לגבולות 67, ולא לגבולות 48? ואולי נלך יותר קדימה, נבקש מארצה"ב, שטח אדמה ללא ערבים מסביב, שנתקבל בו ברצון וללא כפיה כמו שהיה ב48, שהאו"ם החליט לשים קומץ של יהודים שבורים ורצוצים לאחר השואה האיומה, בגוב האריות כשמסביב 22 מדינות ערביות אוינות (חלק יותר חלק פחות)?

תאמין לי גם אם היתה אפשרות לשלוח את כל יהודי הגלובוס, לירח או למאדים, (קרי גלובוס נקי מיהודים) זה לא יפחת את האנטיסמיות הגלויה והסמויה.

ניסינו הכל חוץ מהפיתרון הזה, אולי הגיע הזמן לקדמו !

• מתן אזרחות לערביי ישראל: כישלון (ראה ערך שייח סלאח ודומיו)
  • כיבוש השטחים לדעתי המשוחררים: כישלון גידלנו מפלצות פת"ח, חמאס, גיהד ועוד היד נטויה, תסתדר עם אחד יקומו עוד מאות תנועות עוד יותר קיצוניות.
  • התנתקות מרצון: כשלון הקמת חמאסתן ופתח ישיר לדיויזיות של אחמדי החמוד שהוא לפחות הוגן הוא מגלה את מטרתו הסופית בלי כחל וסרק - השמדת המדינה היהודית ובלשונו הישות היהודית.
  • האוטונומיה: כשלון חרוץ בתמורה קיבלנו אך ורק פיגועים יותר אכזריים ורצחניים אם האוכל בא התיאבון (מוכר?)
  • עכשיו רוצים לנסות מדינה פלסתינית: ואני אומר אין שום פיתרון למעט לסלק כל מי שערבי או מוסלמי יקרא מכאן (נשמע גיזעני מאוד) או לעשות פינוי פיצוי לכל מי שבשם יהודי או ישראלי יהודי יקרא למקום רחוק רחוק מהמזבלה שבמזרח התיכון !

יש לך אולי פיתרון אחר שלא יביא לכישלון מוחץ???? אם כן תנמק בבקשה

אכן כן ידידי, יש לי פתרוןאנונימי (פותח)

בשטחי יהודה ושומרון תוקם מדינה פלסטינית בגבולות דומים מאוד לאלה של טרום מלחמת ששת הימים.
לא אתה ולא חלק גדול מהפלסטינים יהיו מרוצים מהפתרון הזה, לפיכך מלחמת התקומה שלנו, שנמשכת למעלה משישים שנה - תימשך.

יהיו רק שני הבדלים:
1) עם ישראל יפסיק לשמר את הפשע המוסרי בו לאוכולסיה הפלסטינית אין אזרחות. ברור לי שאין פה חלק מעולם המוסר שלך, אבל למזלנו אתה במיעוט.
2) לאוכלוסיה הפלסטינית פתאום יהיה מה להפסיד - חיי שלום תקינים במדינה משלהם.

לא לכולם קל להבין את הרווח פה, שהרי המלחמה תמשך ויום אחרי שניסוג מהשומרון ינחתו קסאמים על כפר סבא. אבל המלחמה תסתיים מתי שמלחמות תמיד מסתיימות: כאשר לשני הצדדים יש מה להפסיד.

למרבה המזל, ישנו רב מוצק בעם לנסיגה, ולכן אני לא חש צורך מיוחד לשכנע אותך בצידקתי. אם קשה לך, אתה יכול להתייחס אלינו ככופרים שלא מבינים שכל הארץ הובטחה לנו ע"י הבורא, ואנחנו רק רוצים לעשות ניסוי מסוכן על גבך. זה בסדר גמור אם אתה מרגיש ככה אבל זה לא משנה דבר.
לסלע- על פתרונך....~מישי~

מה יעזור באמת רק א-קים יודע. יכול להיות שמהרעיון שלך הוא הגיוני.
כל זה לא רלוונטי לא בגלל שאתה לא מאמין שה' נתן לנו את הארץ. אתה כנראה מאמין וחושב שזו הדרך לגמור את המלחמה ולשמור על חיי אדם ולכן זה מה שצריך לעשות.
אבל יש איסור אחר בתורה שנקרא "לא תחנם"- אסור לתת לערבים חניה בארץ. תסתכל בספר יהושע ותראה איזה צרות גרם לנו הברית עם הגבעונים ואיזה צרות גרמו לנו כל האויבים שלא גרשנו. והצרות האלה קרו לנו לא בגלל שלא היינו מספיק חזקים בעלי תכסיסי מלחמה אלא בגלל שה' כעס עלינו. כאשר השארנו אויבים ה' לא נתן לנו להוריש אותם והתסיס אותם נגדנו שוב ושוב.כמו שהמלאך ה' אומר בבים על הברית שהם עשו עם גבעון: "ואתם לא תכרתו ברית לישבי הארץ מזבחותיהם תתצון ולא שמעתם בקולי מה זאת עשיתם? וגם אמרתי לא אגרש אותם מפניכם והיו לכם לצדים ואלהיהם יהיו לכם למוקש!" וברור שאם נקים להם מדינה זה אומר": א. בהכרח שנכרות איתם ברית (מה שנקרא בימינו הסכם שלום) ובכך נהיה חייבים להשאירם בארץ גם אם לא יהיו גרי תושב וזה אסור בגלל "לא תחנם". ב. הערבים ימשיכו לפתות נערות יהודיות ויגרמו להם להמיר את דתם.
וכן אני מאמינה שה' יעשה הטוב בעיניו לכן אין טעם לתכסיסי מלחמה ולתכסיסים איך לעשות שהמלחמה תגמר. הדרך היחידה שהמלחמה תגמר היא שנעשה הכל לפי ציווי ה'! וזה אומר להכריח אותם או לצאת מהארץ או לחיות פה כגרי תושב על פי חוקי התורה וזה אומר שהם יקבלו אותנו כמדינה יהודית ולא ילחמו בנו ויעשו פיגועים.

אדון סלע הנכבד נפלת בפח... אמרת בדיוק מה שרציתי !haim770

ב"ה

חן חן, אז הקמת מדינה פלסטינית אין לה ולא יהיה שום תועלת.

המלחמות ימשיכו, ובכל החזיתות.

ואם אתה מכניס כבר את השם.

ישנה שאלה שחוזרת על עצמה כל פעם שאנשים מהסגנון שלך רוצים להצדיק את נטישת הדת המפוארת שלנו, והיא איפה היה אלקים בשואה?

ובכן לי אין את השאלה הזו מספיק לי להתבונן במחשבותיך ודיעותך ולהבין שיש בנינו אנשים מתאבדים לשמה, ללא שום סיבה, ללא שום תועלת.

ובקשר לחבריך הנחמדים, למה אתה חושב שיהיה להם מה להפסיד, מעדותם וממעשיהם רואים שאין אצלם ערך לחיים, ערך לאנושות.

אתה באמת חושב בתמימותך, שאם ניתן להם אזרחות, זה הפיתרון ויהיה להם מה להפסיד, אז ידידי, נתנו להם אוטונומיה, האיחוד האירופי וארה"ב נתנו מיליונים לערפאת שר"י, ולבסוף זה הגביר את הפיגועים, וסואה הלכה לחיות חיי שלוה באירופה, הישג אדיר אחת פחות !

הפלסטיני הפשוט, גם התמים שלא בהכרח שתכנן או משתתף בפיגועים לא קיבל מכל זה אפילו קילו סוכר או קמח !!!!

וכמו שכתבת, זכותך להיות הזוי אבל לא על גבי ואין לך ולחבריך זכות לסכן מליוני יהודים, גם לא את היהודים של שינקין, גם להם זכות לחיות ולשתות את הקפה העשוי מצואת חתולים בנחת וללא חשש להתעופף באוויר !

טוב.אנונימי (פותח)
מצטרפת לhaim770~מישי~

לתת להם הרבה כסף (שיהיה ממש ממש שווה ומשתלם להם לעזוב) בתמורה לכך שילכו מכאן... נהיה מאוד הומניים ונגן על עצמנו... (ואז גם יצטכו לתת פחות כסף למשרד הבטחון ככה שגם לא נפסיד כלכלית....)

ומי שדלא קרא על "פלסטין" בויקיפדיהעדינה

(כי כיום, מי קורא אנציקלופדיה?! בתקופתי עוד הכנו עבודות מהספרים הללו)  לא יבין חלק ממהות העניין. גם ירדן הכובשת  צריכה לעזור למצוא פתרון

את המאמר המעולה והאמית יכל כך של העצני..

רק דבר אחד באמת אחרון וקטן :אי אפשר להתעלם מהוצעדינה

מהוצאת דיבה מכוערת. כי אנשי הגוש היקרים התפנו באופ ןשלא רואי םבשום מקום בעולם. חיבוקים הזמנות לבתים של החיילים (שעברו שטיפות מוח והכנות מנטאליות להוצאת משפחות מבתיהם)( ומקסימום- פינוי פאסיבי ושפיכת צבע (מוכח) מגג. תראה לי מה יעשו אנשים שמוציאים אותם מביתם ומחריבים ביתם ופרנסתם (תמורת מה? הפיכת העורף לחזית נוספת בנגב) אז לא להשמיץ את אנשי הגוש היקרים שהביאו לייצוא חקלאי של 10 אחוז למדינה בחולות מדבר!!! שלא יצלחו לדבר, היתה שם הפרחת שממה מדהימה. והעריבם סיפרו זאת להם שנים הם ניסו להצמיח שם משהו .זו אדמה חולית.

אז זהו- לא אתן שיוציאו דיבתם רעה.אז באמת אי אפשר לשבת המו ליד המחשב. שלום.

לעדינה: סלע הוא שונא ישראל שאיפתו לרסק את היהודיםאנונימי (פותח)

קיראי את המשפט שלו:

"אשמח גם לפנות אותך בכח בועטת יורקת ומגדפת"

רואים שלפנינו שונא ישראל , שמאמץ ומפיץ את הסטראוטיפים שהוא ושכמתו המציאו על היהודים !

היהודי: בועט , יורק ומגדף !

השמאלן והערבי : יפה ,נאור , משכיל , מזדהה עם האויב , נחמד .

שימי לב , הוא מחכה ליום שבו יתחפש לקשור ליהודים ( מדי SS שחורים , סמל  המנורה ודגל המדינה - מדים שהימציאה פסיכולוגית ,מפלצת שמאלנית  ממימד שעבדה בשרות כוחות הגרוש , כדי לבלבל את היהודים ) ויגרור אותך ,עדינה היהודיה , מביתך.

ל "סלע"  האמת כלל לא חשובה , כך גם מוסר וצדק.

הוא שונא !

הוא כותב כאן כשכיר שינאה.

אינו תורם כלום לדיון, רק מקלל ומשתדל להעליב .

אינו מתמודד מול עובדות .

הוא שונא אותנו היהודים .

אתה טועה כמובן.אנונימי (פותח)
אולי אתה חושב שיש לך כוונות טובותיושב בדד

אבל אתה נוסע בטעות בכיוון ההפוך.

גדלת על סולם ערכים הפוך. בשבילך טרוריסט הוא מסכן שפועל מתוך חוסר ברירה, וצריך לבקר בביתו למחות על מעצרו.

טוב אני מקווה שבעתיד את הרחמנות שלך תנתב לכיוונים יותר חיוביים תנסה צער בע"ח או משהו במקום צער ערבים [שלום עכשיו].

המציאות במדינה באמת מסובכת, והכי קל לך זה לפשט. להגיד "הם [המתנחלים] אשמים."

משגע אותי איך אתה ישן בלילה בידיעה שמאות חיילים לא יושנים בשבילך, ואתה יורק להם בפרצוף.

אתה יודע מה? אני אתן לך את זה:

אם תשכנע אותי שההתנתקות לא הייתה טעות [בטחונית, לא דתית] נוראית מחר אני מתחיל להתנדב בבצלם.

ליושב..:איל וכוונותיו היו טובות, הטרמינולוגיה של ועדינה

בקשר לגרוש יהודים מבתיהם תמורת "שלום" (מדומה ומזויף ) כמובן, גם אם הוא באמת חושב שויתור יביא שלום, כי כנראה בשנות ה-90 בפיגועי ההסכמים הוא היה ילד ולא זוכר או שכלל לא נולד אם הוא נער כיום) -אז לפחות הטרמינולוגיה היתה אחרת וישמ כאלו אנשי שמאל שלפחות מדביםר מ"דאגה כנה "לדעתם. האזרחו תזו הבעיה שלו- האם הוא חושב שיפרקו את הרש" פ שהוקמה, אגב ב-64' (שלוש שנים לפני "ששת הימים" שהעריבם פתחו בה  .מה היתה "פלסטין "אז לפי הארגון שרק הוקם?)

הרי כעת הם מצביעים לרש"פ ויש להם אוטונומיהמסוימת ביו"ש. כבר ויתרנו. וראינו את ה"שלום".

הם עצמם יודעים וכותבים שהמניע שלהם הוא שינאה בלבדאנונימי (פותח)

תיקרו היטב את התעמלן השכיר סלע. השינאה מבצבצת אצלו שוב ושוב . ולמרות העמדת הפנים שלו האמת ניכרת.  הוא רוצה לעקור ולגרש את היהודים שמפריעים לערבים להרוג אותם , אבל אין לו שום רצון להפריע במשהו לערבים. הוא מכנה יהודיה בשם "יורקת" -כביטוי לתעוב שלו מהיהודים.

הוא כמו יאיר לפיד להלן מדבר על דמוקרטיה , אבל ליהודים מיישבי הארץ הוא לא מוכן לתת שום זכות דמוקרטית.  הוא חולם ללבוד מדים דומים לאלה של ההם שם בימים האפלים ההם , ולמעוך את הפרט המשפחה והקהילה של היהודים השנואים עליו.  כל הדיבורים  כאילו הוא עוזר לאויב למען השלום הם  אחיזת עיניים  שכותב תעמלן שכיר.

יאיר לפיד: "דברים שאי אפשר היה לומר בזמן ההתנתקות" ידיעות, 13.10.06

על הגרוש של יהודי קטיף וצפון ששומרון:

"זה מעולם לא היה קשור לפלסטינים, לדמוגרפיה, לשאיפה להסדר שלום, לתשישותו היחסית של צה"ל או לכל אחד מן ההסברים שניתנו לנו. המניע היה אחר לגמרי הפרת האיזון העדין בין חברת המתנחלים לבין החברה הישראלית (הוחלט) ...ללמדם שיעור בצניעות, ואולי גם בדמוקרטיה ..   "

למנהלים- תגובות אלו חרגו מגבולות הטעם הטוב.~מישי~

לא משנה עם אתה מסכים או לא עם מישהו כאשר מקללים אחד את השני ומסבירים כמה השני הוא עוכר ושונא ישראל אין מקום לתגובות אלו. ונראה לי שמי שמדבר כך אל אדם מישראל הוא השונא ישראל. ככה מדברים ליהודי?

מזדהה לחלוטין!אין מקום למי שאצלו יהודיה היא"יורקת"אנונימי (פותח)

אין מקום למי שמצהיר שוב ושוב שהחלום שלו זה לבוא במדים של ההם משם ולזרוק את היהודים מבתיהם.

אין מקום למי שמזדהה עם ערבים שיורים ביהודים כדי לרצוח אותם.  !

טוב ש ~מישי~ מעלה את זה.

~מישי~ צריכה לכתוב יותר ברור , שהיא תומכת בהבאת מקורות שתורמים להבנה נכונה ומציאותית של הפעילות נגדנו . מקורות שמראים שאין הם דנים כלל בהשלכות  של מעשיהם ,מעבר להשג המיידי של ריסוק שנואי נפשם היהודים מיישבי הארץ, ומעבר לקבלת כסף ממפעילי הלוחמה הפסיכולוגית נגדנו.

צריך לעודד את אלה שמשחררים אותנו מהטעות שהפעילות לריסוק הפרט המשפחה והקהילה היהודיים  נובעת ממניע חיובי כל שהוא.

"האמת כבדה, על כן נושאיה מועטים"  מובא במאירי  - משלי ג', י"ח.

טוב לעודד את אלה שאינם בורחים מהאמת שבה אנו חיים , ומביאים אסמכתאות  ברורות שחושפות לעינינו את האמת הכבדה: מולנו אין "טעות", מולנו יש רוע לב ושינאה. 

המידע הנכון הוא הבסיס למעשים תואמי-מציאות.

ושוב תודה ל ~מישי! על דבריה הנבונים.

ל"המגיב השקול" ולשאר המגיבים כנסו.....~מישי~

ל"המגיב השקול" דווקא ממש לא התכוונתי להתייחס ספציפית אל סלע אלא אל כמה וכמה מגיבים כאן.
אני חושבת שהתגובה שלך (האחרונה וגם ההודעה הקודמות) מנוסחות בצורה מוגזמת ואפילו פוגעות בכבודו של סלע ומלבינות את פניו ברבים. אני לא חושבת שסלע הוא שונא ישראל, שכיר שנאה, תעמולן שכיר וכו' כל התיאורים המשבחים שרעפת אליו.... אני חושבת שיהיה נעים יותר לכולם עם המגיבים התנסחו יותר נועם וזה גם יעזור לדיון להיות נעים לכולם ....וגם ככה נוכל באמת אני מאמינה להגיע יותר למסקנות אמיתיות כי שכתוקפים אז לא מגיעים לאמת האמיתית. מגיעים לאמת האמיתית שכמעלים דעות בצורה נעימה ומסבירים אותם. לא ע"י שתוקפים אחד את השני וקוראים אחד לשני בשמות.
אהבתי את התגובה של "יושב בדד"- תגובה לענין, מוסברת היטב ומנוסחת בצורה לא פוגעת....

ומה שכתבתי על ההתנסחויות הפוגעות- זה מכוון להרבה מגיבים לעיל. לאו דווקא ל"המגיב השקול"- פשוט הוא הגיב לתגובתי ונראה לי שהוא הבין אותי לא נכון. כמו"כ אני אשמח אם הוא לא יכניס מילים לפי- הוא יכול להביע את דעתו שלו בלי להכניס לזה אותי....

ל~מישי~ בידקי שוב.תיראי שתארתי בצורההגונה מציאות.אנונימי (פותח)

לא היתה בדברי שום הגזמה בהבנת סלע.

כאשר סלע כותב שגם היהודים אשמים בסבל של שני הכעמים ולכן הוא יבור במדים של ההם משם ואז ויגרור את היהודים מבתיהם, אך לא יעשה שום דבר לערבים, ולהפך יעמוד לצידם, זה מראה מיידית את מניעיו. המניע במקרה זה הוא הרצון לגרום סבל לנו היהודים , בלי שום קשר למה שנדמה לו שאנו עושים או לא.

קוראים לזה שינאה.  

כשסלע כותב ליהודיה העדינה :"אשמח גם לפנות אותך בכח בועטת יורקת ומגדפת" .

האם הוא עצמו אינו מצהיר בעצם כתיבתו שהוא שונא ?

האם לדעתך צריך לפנות אליו במורה נעימה ?

התאור "יורקת" הוא תיאור מבזה , ורק לשם כך נכתב !

משום מה ( וזה נושא לבדיקה) כתיבה מלאת שינאה שכזו כלפינו מתקבלת כלגיטימית. שמחים אמלנו על עצם הדבר שהשונא מוכן להתייחס אלינו ולקלל ולבזות אותנו , וכל  מי שלא מוכן לסבול את השינאה הזו , זוכה מיד להטפת מוסר ולהתנפלות מידי אלה שלא אומרים חצי מלה לזה שיורק על כולנו !

כן השמאל יורק עלינו . השמאל יורק!  עובדה .

קיבלתי זה עתה מייל שבו מתארת יהודיה ( שאמנע מלמסור את שמה) את שעבר עליה כאן בארצנו .

קיראו היטב ותחשבו אם השמאל שלנו הוא בר שיח לדיאלוג .

אני יודע ששכיר תעמולה מסוגו של השונא שכותב כאן , ילגלג , ינסה להטעות כאילו הכל לא אמין , כשייתכן שהוא עצמו השתולל וירק שם . אך אביא את הדברים .

ציטוט מהמכתב שקבלתי :

רציתי לשתף בחוויה כאובה שעברתי. החוויה הזו הביאה אותי לתובנות חדשות באשר למציאות בה אנו חיים בירושלים ובכלל בארץ הזו, ואני מרגישה צורך להעביר אותה הלאה.

ביום שישי האחרון, כ"ג באייר 27.5.11  בשעות אחר הצהריים היינו בדרכנו לבית הורי המתגוררים בשכונת מעלה הזיתים בירושלים, אצלם תכננו להתארח בשבת.

למי שאינו מכיר- מעלה הזיתים היא שכונה יהודית השוכנת בדרום רכס הר הזיתים בירושלים, סמוך לשכונת ראס אל עמוד. השכונה ממוקמת על קרקע שנרכשה לפני כ130 שנה ע"י כולל חב"ד. לפני כ10 שנים נרכשה הקרקע מכולל חב"ד ע"י ד"ר ארווין מוסקוביץ, והחלה בניית השכונה באישור ממשלת ישראל. כיום מתגוררות במקום כ80 משפחות. תושבי השכונה הם כולם אנשים שומרי חוק שרכשו את בתיהם בכסף מלא ומתייחסים בכבוד לשכניהם הערבים.

ובחזרה לאירועי יום שישי האחרון: עוד כשהיינו בדרך, התקשר אבי וסיפר לנו שיש במקום הפגנה של פעילי שמאל, ושנתכונן לעיכובים בכניסה לשכונה. המחשבה שעברה לי בראש היתה שאמנם הם מעצבנים וטענותיהם שקריות אבל אחרי הכל זכותם לחשוב אחרת וגם להפגין... ננשום עמוק ונעבור את זה.

המחשבה התמימה הזו השתנתה מהר מאוד. כשהתקרבנו לשכונה נתקלנו בעשרות אנשים, חלקם מנופפים בדגלי אש"ף וחלקם בשלטים שונים בעברית ובערבית. כשפנינו לכיוון שער השכונה הותקפנו ע"י עשרות מפגינים שחסמו לנו את המעבר, בעטו ברכב ודפקו עליו בעוצמה מכל הכיוונים עד כדי כך שכל הרכב רעד ובמקביל שילחו לעברנו מטר של קללות ויריקות. במושב האחורי ישב בננו התינוק בן השנה וארבעה חודשים שכמובן נבהל מאוד ופרץ בבכי היסטרי. המפגינים שללא ספק הבחינו בכך כיוון שעמדו צמודים לחלון שלו, המשיכו לצעוק, לקלל ולהכות בעוצמה רבה. התחושה ברגעים אלו הייתה אמנם לא של סכנת חיים אך של חוסר אונים ומצוקה ממשית. הרגשנו בלינץ'. מעולם לא נתקלתי בכזו שנאה. לאנשים שם היה ממש רצח בעיניים. היינו בהלם מוחלט וניסינו להרגיע את התינוק ואת עצמנו וגם לחשוב איך נחלצים מכאן. בשלב מסוים עברה בי המחשבה לנסות לפנות אל אחד המפגינים שעמד ממש ליד החלון שלי, גבר בגיל העמידה שנראה כמו אדם מהוגן מן השורה. איך שפתחתי את חלון הרכב הבנתי את טעותי- עוד לפני שהספקתי לפתוח את הפה חטפתי מאותו מפגין יריקה ישר בפרצוף.

אני לא יודעת כמה זמן נמשכה אותה סיטואציה, בכל מקרה התחושה היתה של סיוט מתמשך. בסופו של דבר הצלחנו איכשהו לעבור את זה לאחר התערבות של השוטרים שהיו במקום. אמנם פיזית יצאנו משם, אבל הכאב, ההלם, ההשפלה וסערת הרגשות המשיכו ללוות אותנו במשך כל השבת. למרות שאנחנו אנשים מבוגרים ויש לנו כלים להתמודד עם סיטואציות כאלה, זה בהחלט היה אירוע קשה וטראומטי עבורנו, על אחת כמה וכמה לבננו התינוק. במשך כל השבת הוא היה מפוחד, בכה הרבה, פחד לצאת מהבית ולא הפסיק להגיד: "בום בום".

עד היום בכל פעם ששמעתי על עוד הפגנה של "פעילי שלום" באיזה כפר או שכונה, מצד אחד הם עוררו בי רגשות שליליים כיוון שאינני מסכימה עם דעותיהם ואני חושבת שהם גורמים נזק למדינה, אך מאידך היתה בי איזו אמפתיה כלפיהם, איזו מחשבה שמדובר באנשים שבאמת רוצים שלום, שאכפת להם מזכויות אדם ושבסופו של דבר הם מונעים גם מכוונות טובות. ביום שישי האחרון הבנתי עד כמה טעיתי. אנשים ונשים שמתקיפים בכזו אלימות ושנאה, שמסתובבים עם רצח בעיניים, שמסוגלים לירוק לאישה בפרצוף רק בגלל שהיא חושבת אחרת או שנקלעה בטעות למקום הלא נכון, שאינם בוחלים באמצעים ואינם מהססים לפגוע ברכוש ולגרם טראומה לילד קטן אינם ראויים לתואר פעילי שלום. מדובר באנשים רעים שהדבר היחיד המניע אותם הוא שנאה עמוקה. האמת צריכה לצאת לאור, מסיכת הצביעות הצדקנית חייבת לרדת. למען עתיד טוב יותר, כדאי שכולנו נדע מהו פרצופם האמיתי של אותם "פעילי זכויות אדם".

להמגיב השקול- לא אמרתי שהניסוח שלו היה בסדר....~מישי~

רק לקרוא לו שונא ישראל זה גם לא נראה לי בסדר....

ותודה על השיתוף=) זה זוועתי . מסכימה.

ואגב- חלק מהמגיבים כאן אני מניחה הגיבו בשירשור על פורום ארץ מולדת. למה שהכותבים בפורום מולדת התייחסו לאנשים אחרים עם דעות אחרות יפה אם אנחנו לא מתייחסים אליהם יפה???
ולדעתי גם אםן מישהו לדעתך לא התייחס אליך יפה ואפילו קילל אותך או אמר דברים נוראיים- הגדולה האמיתי זה לשתוק בתגובה על העלבון ולהסביר בנועם.לא פשוט אבל זה הדבר הנכון, האמיתי והטוב, לדעתי. מקווה שגם אחרים חושבים כמוני.

לאיזה שונא, כן בסדר לראות לדעת ולהגיד שהוא שונא?אנונימי (פותח)

1.

בואי נסכים שאם מישהו חולם ללבוש מדים , דומים למדים של ההם, שם , אז . וללכת ולגרור יהודים מבתיהם אז הוא שונא .

מסכימה ? 

2.

בואי נסכים שאם מישהו אומר לנו שגם אנחנו היהודים אשמים בסבל שקורה לנו מהערבים שבאים ורוצחים אותנו , וגם אשמים לסבל של הערבים , ולכן הוא יגרש את היהודים ויעזור לערבים - אז הוא שונא.

מסכימה ?

3.

בואי נסכעים שאם מישהו מדביק ליהודיה שהוא רוצה לגרש את התאור "יורקת" ,סתם כך בגלל שבא לו , אז הוא שונא.

מסכימה ?

4.

בואי נסכים שאם  מורן שריר כותבת בגלובס, פירמה גליון74  , 14  פברואר 2006   

http://www.globes.co.il/news/docview.aspx?did=1000061288

"אתם שונאים מתנחלים? אתם במיינסרים ( בזרם המרכזי - ה.ה.) !

זה רשמי, לגיטימי לשנוא מתנחלים, .. היום זו כבר גישה מקובלת ברוב חלקי העם !"

אז זה בהחלט אומר שיש המוני כאלה ששונאים את היהודים מיישבי הארץ , ושתומכים במיישבי הארץ !

זה אומר שיש שונאי - ישראל רבים מאוד בארץ בכלל ובין השמאל בפרט . וכמובן בין השכירים שעובדים הטוקבקים נגדנו.

5.

אם שר מכריז בישיבת ממשלה מכריז : " גם ליהודי מותר להיות אנטישמי " .

(:"הצופה יום שני 20 ספט 2004: השר פורז בישיבת ממשלה ).

אז זה אומר שמותר להכיר באמת שיש יהודים ששונאים אותנו ?

יש לך אומץ ,כלפי עצמך להגיד . כן יש כאלה !

ובבקשה נקודה למחשבה . יש כאלה בשמאל , לא מעט , שיכולים להגיד ולכתוב כל דבר נורא כלפינו.

ואצלנו יקפצו ויסבירו כמה הם טובים , וכמה צריך לאהוב אותם וללקק להם.

אבל אם מישהו מתוכנו לא סובל את השתוללות השנאה כלפינו , ואומר את האמת שזו שינאה , מיד נוזפים בו ואומרים לו שלא בסדר שהוא אומר את זה בקול.

לדעתך זה בסדר ?

רק תראי מה כתב על זה מוטי יוגב שהיה מזכ"ל בני עקיבא. במכתב לראש מחלקת חקירת שוטרים על מה שהשוטרים עשו בפוגרום עמונה.

http://tinyurl.com/yvvash

...

" מוסיף יוגב, כי ...היה עד למקרה בו בעת כניסת שוטרים למיבנה בו ישבו בנות משולבות ידיים, אמרה נערה לשוטר: "אחי אל תכה אותי אני אחותך" והשוטר ענה לה במיבטא רוסי: "תשתקי חתיכת כלבה יהודיה" , והכה בה."

אם המישהי הזאת היתה במקרה את בעצמך . ושוטר היה אומר לך "תשתקי חתיכת כלבה יהודיה" ומכה אותך בגלל שהעזת להגיד שאת אחותו. וכל השוטרים בסביבה לא היו שמים לו מיד אזיקים על הידים .

גם כן היית אומרת שהמכה הזה איננו שונא ? שהחברים שלו אינם שומאים ?

בבקשה תחשבי  ,  ואם יש לך אומץ להסיק מסקנות ממה שקורה באמת , לא רק בשיעורי  אזרחות, יהיה ממש לכבודך לכתוב פשוט מה שאת מרגישה. תודה.

להמגיב השקול- יכול להיות שאתה צודק.~מישי~

אני לא מכירה אותו בשביל לדעת אם הוא שונא או לא. האמת שאני קצת מרחמת עליו. תראה מה כתבת ב-2: הוא באמת מאמין שיהודים אשמים בכך שערבים רוצחים אותו כי לדעתו הערבים מסכנים. זו מחשבה מוטעית. הערבים עצמם אשמים בזה שהם מסכנים ולא אנחנו. אבל לפחות הוא דואג לבני אדם. (ולא שאני חושבת שצריך לאהוב ערבים ולדאוג להם. בכלל לא.) בגלל הכעס עלינו שלדעתו פוגעים בערבים הוא רוצה לפגוע בנו על מנת לעזור לערבים. זו טעות. זו מחשבה מסולפת, מוגזמת ולא נכונה- אבל הוא עושה את זה לפחות מתוך אידיאל ורצון טוב. כנראה שהוא רוצה זאת מתוך דאגה לערבים (כי אנחנו לדעתו פחות צריך לדאוג לנו כי אנו השולטים) ולא מתוך שנאה לנו. אני מסכימה עם הפתגם מי שמרחמם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים וכלן מקווה שסלע ישנה את דעתו, אך זה לא אומר שאני חושבת שהוא שונא שלנו.
מה שאתה אומר על שאר השמאלנים- סלע לא אמר ולא יפה להכניס לפיו (למרות שיכול להיות שהוא מסכים עם דבריהם).

ובכל מקרה אבל אני לא חושבת שזה עוזר להגיד שהם שונאי ישראל.
יותר עוזר להוכיח את צדקתנו ואת יושרנו ורדיפת הצדק שלנו.
אבל זה מקובל עלי שאתה חושב אחרת ממני. זה הגיוני כצריך להבין שגם בתוך העם היהודי יש שונאים. ואנו יודעים זאת.

בבקשה תעני על שאלה שאלה לפי הסדראנונימי (פותח)

לגבי 2. אם הוא כך חושב ( ואני מרגיש שהוא כתב את זה כדי לערער את הידיעה שמה שקורה זה שהם פוגעים בנו) תסבירי את הרגישות החד-צדדית הזו. . תשימי לב שבלי לשים לב את מייחסת לי את השימוש בביטוי "שונא ישראל " שבו לא השתמשתי. תשימי לב שאת מחפשת הצדקות לסלע .

את כותבת:

"מה שאתה אומר על שאר השמאלנים- סלע לא אמר ולא יפה להכניס לפיו(למרות שיכול להיות שהוא מסכים עם דבריהם).".

קודם כל תשימי לב שאת ממשיכה להטיף לי מוסר שצריך להקפיד לגמרי לכבד את מי שהחלום שלו זה לגרור אותנו מהבתים .

חוץ מזה כתבתי שהשנאה מאפיינת רבים ביותר בשמאל.  ושרוב פעילי השמאל עושים זאת בעד כסף.  אז צריך לצאת מנקודת הנחה  שסלע הוא כמו הרוב , ולא לחפש לו תרוצים שהוא טועה.

להדגשה כתבת "סלע לא אמר ולא יפה להכניס לפיו" . אבל אני לא הכנסתי כלום לפיו. כבתתי שזה מה שהולך אצל השמאל . ואת מכניסה דברים לפה שלי . אני לא אגיד לך "לא יפה" , כי אני לא אוהב להגיד דברים רעים למי שממש ממש לא מגיע לו.

את חושבת לטובה . אבל נדמה לי שקלטת דברים שגויים במשך החינוך כאילו אסור לנו לראות את האמת .ולדעת שיש כאלה שעובדים בכסף נגדנו , ויש כאלה שממש שונאים אותנו . בבקשה תעני על כל סעיף.

גם אם להגיד "תשתקי כלבה יהודיה" זה מראה על שינאה . והאם לשתוק כשחבר אומר ככה ליהודיה ( ממש כמוך שרואה בו אח ) ומכה אותה זה מראה על שנאה.

אני כותב לא בשביל לנצח בויכוח.

אני כותב בשביל שכולנו נחשוב ונראה איפה אנחנו חיים.

שוב בבקשה לענות על כל שאלה. לענות ולא להסביר שלא יפה  לשאול את זה . 

ממש תורה תתרמי המון . אם תעני לכל שאלה.

להמגיב השקול~מישי~

קודם כל כן כתבת שהוא שונא ישראל: "לעדינה סלע הוא שונא ישראל ששאיפתו לרסק יהודים". בכל מקרה עוד פעם אני לא רואה טעם בלכתוב את זה אבל אני מסכימה שכנראה לא ממש אכפת לו מטובת היהודים.
לגבי השאלות שלך קודם:
1.לא בהכרח-כי יש כאלה שבאמת מאמינים שזה מה שיעזור שאם יפנו אותם בכוח הם יצילו חיים.... אמנם אז לא רוצים לגרש בכוח אבל אם זה מה שיהיה צריך אז הוא מוכן ורוצה לעשות את זה כדי להציל חיים. (זו גם אמונת השמאל הדתי) לא נראה לי שזו כוונתו אבל זה אפשרי.
2. מסכימה. 
3. זה לא אומר שהוא שונא. זה אומר שהוא נסער והיה באמת הרבה יותר נחמד אם הוא היה מתבטא כמו בן אדם.
4.נכון. אבל אני לא בטוחה שמי שאומר את זה זה בשביל הכסף יכול להיות באמת שהוא סתם אנטישמי ושונא ישראל. אתה צודק. לא התכוונתי להגיד שאין בעם שונאי ישראל. וודאי וודאי שיש. השאלה היא אם לקרוא אליהם שונאי ישראל זה מה שיעזור לנו.
5.נכון. ובכלל לא אמרתי שמי שכותבת דברים כאלה הוא טוב וצריך ללקק לו... לא אמרתי שלא צריך להודות שיש שינאה. צריך להודות שיש שינאה אבל לא צריך להגיד את זה לשמאל בפרצוף לדעתי. אבל האמת יכול להיות שבאמת אין ברירה.

תודה לכנותך. להמשך דיון פורה. נא השלימי דעתך עלאנונימי (פותח)אחרונה

מה שאלה לא ממוספרת , ועל תמונה שהבאתי ותמונות נוספות .

זה ממש יהיה בסיס לדיון על המציאות שקיימת באמת .

בבקשה להשלים תשובה גם למה שלא סימנתי במספר?

א.

לא התיחסת לעדות אל"מ מילואים מזכ"ל בני עקיבא מוטי יוגב :

1. http://tinyurl.com/yvvash שמסר על נערה יהודיה שבזמן פוגרום עמונה כששוטרים הכו בשיטתיות בבנות יהודיות ופגעו בהן מינית , פנתה את שוטר כך: "אחי אל תכה אותי אני אחותך" והשוטר ענה: "תשתקי חתיכת כלבה יהודיה" , והכה בה.

ואיש מחבריו לא דאג לאזוק אותו , כדי שיגיע לכלא.

( כן, היא ראתה את התנהגות השוטרים שאני רואה בה שינאה כלפי היהודים וכינתה אותו "אחי" ) .

האם לדעתך ההתבטאות "כלבה יהודיה" רק מראה שהיה ב"סערת נפש" , או שהיא שינאה?

( השאלה גם כלפי השוטרים שהיו לידו )

האם הכאת היהודיה שביזתה אותו וכינתה אותו "אחי" ( כלומר השפילה אותו ושמה אותו במעמד של אח ליהודים ) רק מראה שהיה ב"סערת נפש" , או שבהכאה יש נימה של שינאה?

( השאלה גם כלפי השוטרים שהיו לידו )

ב.

הבאתי צילום, ציור במעריב

האם לדעתך ציור זה שקורא לכרות בגליוטינה את ראשי המתנחלים. נערך ופורסם במעריב ( בידיעה שהציבור השליט ,יקבל אותו ) ב"סערת נפש" , או שיש בו שינאה?

ג.

הציור הקודם הוא בהחלט לא "משהו חריג שלא מייצג שום דבר".

להלן ציור ,שהופץ , ולמעשה זכה לגיבויץ ראי הכיתוב משמאל ( אולי בחלק מהמסכים צריך לזוז שמאלה: "האויבים החדשים" , הם הילדים היהודים בדתיים ש"בגן אמונה" ( כיתוב בתוך הציור) ש"צריך לחסל אותם כשהם עוד קטנים" (בתחתית. ) .

האם יש נימה של שינאה בקריאה לחסל את היהודים הדתיים כשהם עוד קטנים , ובגיבוי -למעשה שקריאה זו קיבלה ?

העלית מחשבה , שאולי לרצון לגרש יהודים , יש גם מניע חיובי . למשל רצון להציל חיים , וכתוב במה ששלחת "זו גם אמונת השמאל הדתי " מזה משתמע כאילו ל'שמאל הדתי " יש התיחסות חיובית לכל יהודי אפילו אם הוא לא שמאלני ולא חילוני.

יידוע שלשם יצירת תדמית רצויה בוררים את ההעמדה שיוצרת את התדמית הרצויה . כשרוצים להפוך אפס מנופח לאיש מחשבה - הוא יצולם יושב כשסנטרו נתמך בכף ידו. כשרוצים לצלם נבל כוחני כאיש חזון - הוא יצולם כשמבטו איננו אלינו עלובי הנפש אלא הצידה , ומבט לנצח. וכשרוצים ליצור תדמית שלילית מחפשים את אותו הרף עין שבו למצולם יש העויה מכוערת.

נא הביטי בשלוש הצילומים הבאים שהנושא שלהם הוא "היהודי". בראשונה הוא לא מזוהה , בשניה זו הרבנית חנה רובי מ"שובה ישראל". ובשלישית מישהו שמכונה בכיתוב שמעליו "השטן".

האם את יכולה לדון באוביקטיביות , איזה יחס מביע פרסום של כל אחד מהצילומים כלפי אלו שמיוצגים על ידי המצולם ?

( בבקשה לנסות להתעלם מתדמית שיצרו לעצמם אלו שהבטאון שלהם הוא "מימד" - בטאון ה"שמאל הדתי" , ומהתדמית המוכרת לאסון עמנו היטב גבי הבטאון השלישי )

למגיב השקול:גם אם הוא כתב דברים מאודעדינה

מאוד לא "ידידותיים" בלשו ןהמעטה, לא אורמשהוא שונא, הרי איננו מכירים כלל ,אינטרנט איננו היכרות. הכל וירטואלי.

שמחה לגרור יהודים מביתם,ולעזור לאויב -הוכחה לשינאהאנונימי (פותח)

סלע,תן לי להבין...הסטלן הקטן

הבעיה שלך היא שהערבים הם חסרי אזרחות???

אם לא,אז פשוט תסגור את התגובה שלי ותכתוב תגובה בעצמיך שתסביר באופן ברור את טענותיך.

אם כן,אז זו צריכה להיות הבעיה שלנו???אנחנו שאין לנו כלום במשותף איתם צריכים לדאוג להם לאזרחות??יש עוד 27 מדינות ערביות-מוסלמיות שיכולות לתת להם אזרחות (בירדן למשל יש רוב "פלסטיני"..)

יש עוד הרבה מה להוסיף אבל מענין אותי לשמוע את דעתך באופן מסודר ונורמלי ולא רק ללטף מסביב...

מזדהה עם סטלןענבל

ארה"ב רוצה שנתייחס לערבים יפה והכל אבל שימו לב! הערבים מקבלים פה יותר זכויות וחיים פה יותר טוב מאשר הערבים במדינות הערביות!! אז על מה הם מתלוננים? שיגידו תודה וישתקו חוץ מזה שאם כל העולם יוצא עלינו שלמה אנחנו לא נותנים לערבים אזרחות או שאנחנו לא נותנים להם מדינה בבקשה שיקחו אותם אם כל כך חשוב להם הערבים אנחנו ניתן אותם בשמחה

דמוגרפיה. דמוגרפיה.דמוגרפיה.golani

מי שונא באמת , פעילי השלום או הקצין הימני ?אנונימי (פותח)

אני מסתכלת  על הקצין הימני שבוידאו ביוטויוב שבצלם צילמו וקיבלתי הבוקר הפניה .

הנה זה כאן

ואני חושבת שזה הרבה הרבה הרבה יותר גרוע ממה שבמכתב  מאתמול 23:11   ,  שאחת כותבת על  פעיליי השלום :"אנשים רעים שהדבר היחיד המניע אותם הוא שנאה עמוקה".  איך אפשר אחרת לעצור את הימניים שנכנסים לאזורים ערביים ובונים שכונות בתוך הנשמה שלהם?

הנה זה כאן  עשיתי העתק/הדבק .

לא אני כתבתי את זה רק הבאתי שוב משם:

רציתי לשתף בחוויה כאובה שעברתי. החוויה הזו הביאה אותי לתובנות חדשות באשר למציאות בה אנו חיים בירושלים ובכלל בארץ הזו, ואני מרגישה צורך להעביר אותה הלאה.

ביום שישי האחרון, כ"ג באייר 27.5.11  בשעות אחר הצהריים היינו בדרכנו לבית הורי המתגוררים בשכונת מעלה הזיתים בירושלים, אצלם תכננו להתארח בשבת.

למי שאינו מכיר- מעלה הזיתים היא שכונה יהודית השוכנת בדרום רכס הר הזיתים בירושלים, סמוך לשכונת ראס אל עמוד. השכונה ממוקמת על קרקע שנרכשה לפני כ130 שנה ע"י כולל חב"ד. לפני כ10 שנים נרכשה הקרקע מכולל חב"ד ע"י ד"ר ארווין מוסקוביץ, והחלה בניית השכונה באישור ממשלת ישראל. כיום מתגוררות במקום כ80 משפחות. תושבי השכונה הם כולם אנשים שומרי חוק שרכשו את בתיהם בכסף מלא ומתייחסים בכבוד לשכניהם הערבים.

ובחזרה לאירועי יום שישי האחרון: עוד כשהיינו בדרך, התקשר אבי וסיפר לנו שיש במקום הפגנה של פעילי שמאל, ושנתכונן לעיכובים בכניסה לשכונה. המחשבה שעברה לי בראש היתה שאמנם הם מעצבנים וטענותיהם שקריות אבל אחרי הכל זכותם לחשוב אחרת וגם להפגין... ננשום עמוק ונעבור את זה.

המחשבה התמימה הזו השתנתה מהר מאוד. כשהתקרבנו לשכונה נתקלנו בעשרות אנשים, חלקם מנופפים בדגלי אש"ף וחלקם בשלטים שונים בעברית ובערבית. כשפנינו לכיוון שער השכונה הותקפנו ע"י עשרות מפגינים שחסמו לנו את המעבר, בעטו ברכב ודפקו עליו בעוצמה מכל הכיוונים עד כדי כך שכל הרכב רעד ובמקביל שילחו לעברנו מטר של קללות ויריקות. במושב האחורי ישב בננו התינוק בן השנה וארבעה חודשים שכמובן נבהל מאוד ופרץ בבכי היסטרי. המפגינים שללא ספק הבחינו בכך כיוון שעמדו צמודים לחלון שלו, המשיכו לצעוק, לקלל ולהכות בעוצמה רבה. התחושה ברגעים אלו הייתה אמנם לא של סכנת חיים אך של חוסר אונים ומצוקה ממשית. הרגשנו בלינץ'. מעולם לא נתקלתי בכזו שנאה. לאנשים שם היה ממש רצח בעיניים. היינו בהלם מוחלט וניסינו להרגיע את התינוק ואת עצמנו וגם לחשוב איך נחלצים מכאן. בשלב מסוים עברה בי המחשבה לנסות לפנות אל אחד המפגינים שעמד ממש ליד החלון שלי, גבר בגיל העמידה שנראה כמו אדם מהוגן מן השורה. איך שפתחתי את חלון הרכב הבנתי את טעותי- עוד לפני שהספקתי לפתוח את הפה חטפתי מאותו מפגין יריקה ישר בפרצוף.

אני לא יודעת כמה זמן נמשכה אותה סיטואציה, בכל מקרה התחושה היתה של סיוט מתמשך. בסופו של דבר הצלחנו איכשהו לעבור את זה לאחר התערבות של השוטרים שהיו במקום. אמנם פיזית יצאנו משם, אבל הכאב, ההלם, ההשפלה וסערת הרגשות המשיכו ללוות אותנו במשך כל השבת. למרות שאנחנו אנשים מבוגרים ויש לנו כלים להתמודד עם סיטואציות כאלה, זה בהחלט היה אירוע קשה וטראומטי עבורנו, על אחת כמה וכמה לבננו התינוק. במשך כל השבת הוא היה מפוחד, בכה הרבה, פחד לצאת מהבית ולא הפסיק להגיד: "בום בום".

עד היום בכל פעם ששמעתי על עוד הפגנה של "פעילי שלום" באיזה כפר או שכונה, מצד אחד הם עוררו בי רגשות שליליים כיוון שאינני מסכימה עם דעותיהם ואני חושבת שהם גורמים נזק למדינה, אך מאידך היתה בי איזו אמפתיה כלפיהם, איזו מחשבה שמדובר באנשים שבאמת רוצים שלום, שאכפת להם מזכויות אדם ושבסופו של דבר הם מונעים גם מכוונות טובות. ביום שישי האחרון הבנתי עד כמה טעיתי. אנשים ונשים שמתקיפים בכזו אלימות ושנאה, שמסתובבים עם רצח בעיניים, שמסוגלים לירוק לאישה בפרצוף רק בגלל שהיא חושבת אחרת או שנקלעה בטעות למקום הלא נכון, שאינם בוחלים באמצעים ואינם מהססים לפגוע ברכוש ולגרם טראומה לילד קטן אינם ראויים לתואר פעילי שלום. מדובר באנשים רעים שהדבר היחיד המניע אותם הוא שנאה עמוקה. האמת צריכה לצאת לאור, מסיכת הצביעות הצדקנית חייבת לרדת. למען עתיד טוב יותר, כדאי שכולנו נדע מהו פרצופם האמיתי של אותם "פעילי זכויות אדם".

האמת לעולם לא תצא לאור כי התשקרת לא רוצה ומה שהיאעדינה

מה שהיא לא מראה-לא קיים.  את כל יידויי האבניל של הערבים שני םשנים בכל אזור יהודה שומרו ןוגוש עציון וגם בקבו'קי התבערה היא כמעט לא מדווחת

את כל האבנים וההתנכלויות בהר הזיתים גם בלויות וגם אל ושבאים לפקוד קברי יקיריהם(והמשטרה החלה לפעול אז זה פחות) את ההתקפות על אלו שנכנסו בטעות דרך סילואן כמ וסטודנטים מי-ם (זה היה במקומות ירושלמי) את כל הלינצ'ים בעיר העתיקה ולא אשכח לינצ'ים אכזריים במיוחד שכל התצלומים וסירטונים הופיעו כאן כולל ראיון של הפצוע מביה"ח ודיחווחי הרופאים(העריב תקעו בו מקלות זוועה. זה לפני כשנתיים )שום מילה בתקשרת. הצביעות שלה כבר מגעילה.נסיונות פיגוע בישובים. חדירות לישובים מדווחות במשפט קצרצר ולקוני כדי שישכחו. אך כל פינו ישל שני בתים שהמשטרה מגיעה במאות על כמה אנשים מדווח בפאתוס ובהיסטריה ע"H אניש התקשרת השמאלניים שלא מסתירי םזאת. כאיל ויש מלחמה . היא לא מדוחצת את כל התקפו תהעריבם וארגונ יהשמאל על חקלאי םיהודים ואם תספר למישהו -לא יאמין לך גם אם הספיקו לצלם בסלולארי .מדוע ?כי זה לא דווח בתשקרת. אך יהודי שנצער אתמול בחשד שהיכה ערבייה- -פורסם גם פורסם. לבסוף שוחרר כי הססרטון הוכיל שדווקא היא התקיפה. האם זה ידווח בהתשקרת? אין סיכוי.

לא בעיר העתיקה, לא בעטרות לא בהר הזיתים ולא ההתקפות שלהם בשכונות במז' העיר ג'אבל מוכבר וכו'. התקשרת מדווחת בקצרה ולא מביאה את כל הפרשני םוהמומחים שלה "לכתוש" אותם כמ ושהיא עושה למתישבים אז זה נשכח בתוך אוקינוס החדשות ויוצא רושם שערביי י-ם צדיקים המותקפים כל הזמן וכי היהודי םה ם  אלו שמתקיפים. לא מפריע להם לדווח על שני תלמידי ישיבה ש"תקפו קטין ערבי". שקר גס. הם הותקפו ע"H שבעה סוחרי םערבים שבאו עם אלות וחלפצים כאולרים וכו'.ונפצעו בראש ובעין. לא אכפת לה שיהודי נפצע. זה רצוי

רק אחרי פיגוע היא מראיינת כמה ערבים במז' י-ם שאומרי םכמה זה לא מתאים להם וכמה הם מתנגדים לזה וזהו. וכך נגמרת עם הרושם הזה הכתבה. התשקרת לא תגנה בהכללה כי היא אוהבת את הערבי םבהכללה,כולל המחבלים ושונאת יהודים. זה מה שנשאר לחשוב על הדיווח, הטרמינולוגיה אופן הסיקור וכו'. בהשוואות בין אלפי מקרים.כל ההתקפו תשל העריבם ובצלם ביו"ש שמגיעים ומתקיפים ומצלמים ועורכי םואז ברוב חוצפתם מתלוננים, זה לא מדווח אלא מהצד של השמאל הקיצוני והערבים. צריך להוןציא צו הרחקה לאנארכיסטים ולשמאל קיצוני .

אוריאנה. בצלם נגד קצין שמפריע לערבים להרוג יהודיםאנונימי (פותח)

אוריאנה נכבדת. תסתכלי טוב טוב על הסרטון של בצלם .

הם בכלל לא מסוגלים להבין קצין יהודי שמפריע להם לעזור לערבים לזרוק בקבוקי תבערה בכדי לשרוף יהודים.

אצלם זה ברור שקצין כזה הוא ,לא מוסרי".

ולכן הם מפיצים את זה בכל העולם ביוטיוב.

הכסף שהם מקבלים  מהקרן לישראל חדשה , (ושמקורו גם בסעודיה ואיראן) זה אצלם הכל.

מי ששונא באמת זה השמאל  והפעילים בשכר שלהם .

יצחק לאור כתב שכמה מארגוני השמאל שמובילים את קמפיין זכויות האדם נשענים על יותר פעילים בתשלום מאשר מתנדבים.  והוא יודע מה שהוא כותב.

גם "זו ארצנו" גילו שהקרן משלמת 1100 ש"ח לחודש לטוקבקיסטים שייכנסו לכל הפורומים.  בעיקר של הימין כדי לפורר אותו מבפנים .

מי אם לא "סלע" הוא הפעיל בשכר מטעם הקרן לישראל חדשה כאן בפורום ?

תראו שהוא לא מתמודד אלא רק לועג , ומתעלם מהוכחות ברורות שמבטלות את הדברים שלו.

בסדר, סלע כותב בשכר. אז מה ? מה זה קשור?אנונימי (פותח)

שלטון ערבי בירושלים?<אריאל>

ערבים בחברון? בשכם? בבית לחם?

בשבילך סלע, להיות יהודי זה פשוט הגדרה, משהו שכתוב בת"ז בקטגוריה של הלאום, או שעכשיו גם זה אפ' לא כמדומני. 

בשבילי, להיות יהודי בא"י זה לא פחות בגלל הכרת האו"ם, הצהרת בלפור ובגלל שהאומות 'הסכימו' לנו לחזור. אלא בגלל הזכות היסטורית שלנו פה בא"י שהתירה לנו לכבוש.  ב-48  את תל אביב, חיפה. וכו'.. וב-67 את מזרח ירושלים, יהודה ושומרון. 

אם אתה מרגיש רע, על הכיבוש שכבשת בגלל שאתה יהודי, משהו דפוק במהות היהודית שלך, בלאומיות שלך. חזרת למקום הטבעי שלך כיהודי, ואין לך שום סיבה להרגיש אשם בגלל האקט הזה.

עוד לפני הבעיות, תבין שוויתור על יהודה ושומרון משמע ביטול הזכות ההיסטורית שלנו על שליטה בכל א"י. 

מה הקשר ללאומיות שלנו ולת"א? מה הקשר ללאומיות שלנו ולחיפה?! (אם כבר, הערבים יכולים לומר שאותם כבשנו מבלי שום זכות, כי היהודים לא התיישבו שם לתקופה רצופה לאורך הרבה זמן..)  

הרב כהנא, עוד אדם שהשמאל והתקשורת השמאלנית עשו לו לינץ' תקשורתי שנקטע בהירצחו.  ניסה לקדם פתרון - קראו לו 'טרנספר'. השמאל היה מוסרי מדי מכדי לעקור ערבים מבתיהם, ואני אומר שלשמאל של היום חסר לאומיות, חסר ציונות - רוצים לחיות את הרגע ומחפשים פתרונות הזויים לשרוד.  לא להתפתח כעם יהודי בא"י.  

ממש שכחתם את הסיבות שעלינו לארץ ולא לאוגנדה, שמה כמובן- לא היו מלחמות, היה מספיק מים ודיי נוח לשרוד שם כשלטון יהודי. אם זה מה שהשמאל מחפש? תבקשו מהאו"ם, מי יודע מה יהיה. <צ>

שלטון ערבי בירושלים, שלטון ערבי ביו"ש - בערים שמציינות את העם היהודי וההיסטוריה שלו פירושם שהיה עדיף כבר ללכת לאוגנדה. פחות מלחמות, פחות סכסוכים, יותר שלום... זה מה שהשמאל מחפש?  הלא כן? 

אתה מציג את עמדתך בצורה די בהירה. יפה.אנונימי (פותח)
השאלה אם אתה מסוגל להגיב בצורה מספקת.<אריאל>
פרטנר לשלום...<אריאל>
עבר עריכה על ידי <אריאל> בתאריך א' סיון תשע"א 00:18

כוכבאוסלו 

אם ניתן נשק, יהיה למשטרה הפלשתינית כח לאכוף בעצמם את הטרור, אוטונומיה פרטית זה מה שיעזור להם:

שמעת על הסכם חודייביה?

מספור על מוחמד שחתם על הסכם עם בני מכה שהיו איתו במלחמה. בהסכם, מוחמד חתם על שלום עם בני מכה במטרה שבעתיד יצבור יותר כח ויכבוש את מכה.  

ערפאת בנאומו ביוהנסבורג השווה את ההסכמים עם ישראל להסכמי חודייביה. הוא כינה את זה ג'יהאד. 

ערפאת פרטנר לשלום? בכל זאת חתמתם איתו על הסכמים, וגם אחרי אוסלו המשא ומתן איתו לא הפסיק. הפקרות לשמה.  אני רוצה לשמוע ממך שאוסלו הועיל למדינת ישראל,זו הייתה טעות קיומית- הנשק הגיע לטרור ויועד לג'יהאד אחר- רצח יהודים. הימין לא שכח את דם נרצחי-אוסלו, "פסטיבל רבין" השנתי של השמאל עוזר לכם להדחיק את כל נרצחי אוסלו. 

כוכבתוכנית ההתנתקות: 

הבעיות כמובן, יפתרו- אחרי שתהיה לערבים אוטונומיה בעזה, ממש מדינה קטנה משלהם- הם לא יתקפו, יקראו להשמדת ישראל, אם ויקרה, וחמאס יעמוד בראש מדינה, הוא בוודאי יתמתן ויתן לגיטימציה לישראל, ישכח מהתוכניות ההזויות של רצף טריטוריאלי מעזה ליו"ש...

חוץ מזה! פחות חיילים ימותו, וישרור שלום באיזור עזה. 

ושוב אשאל, מה השגנו מההתנתקות? מהגירוש יהודים?...(הערה שקראתי פה- לגרש יהודים זו הנתקות, לגרש עובדים זרים זה גירוש...פחח) 

רציתם לפתור את הבעייה שחיילים מתים? השגתם דם של אזרחים במקום. השגתם איום מתמיד על מאות אלפי תושבים בעוטף עזה. איום שהחיילים, מתוקף תפקידם כמגיני עמ"י היו שמחים להשאר למנוע אותו. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אתם מקווים, וזה יפה- באיזה מקום מעוות כלשהוא...אתם מצפים לשלום, לסדר, להרמוניה- שסוף סוף החיים פה יפסיקו להיות משוגעים ומטורפים ונוכל להיות כמו כולם. (מתי לאורך ההיסטוריה העם היהודי היה כמו כולם תזכיר לי? לא היה ולא יהיה)

בגלל התקווה שאתם מונעים ממנה, אתם מחרבים את ישראל! דמם של הרוגים רבים נמצא בידכם, (דניאל ויפליך, זוכר?) ואתם מפילים את זה הממשלה שלא השתדלה מספיק, בזמן שההסכמים האלה מראש הסכמים עם אף אחד.

אין פרטנר,  מאז הפוגרומים לפני קום המדינה לא היה פרטנר- הם רוצים שלא נהיה פה יותר מאשר הם רוצים מדינה.

פעם זה בתחפושת של 'סוריה הגדולה' (איפה הלאומיות הפלסטינית שמדובר עליה כיום?, איפה הירדנית?!)  פעם זה בתחפושת של ''ערביי א"י'', משתי גדות הירדן (ישראל וירדן)  לאומיות משותפת של הירדנים והפלשתינים. 

והיום בשם 'פלשתינה' ,מדינה שלטון 'פלשתינית' בכל רחבי א"י.  כן, גם בתוך הבועה של ת"א.

מה משותף לכולם? הקריאה של יהודים החוצה, אי נתינת לגיטימציה למדינה יהודית בא"י. 

אף פעם לא היה פרטנר לשלום, ולא יהיה.  אל תפילו את המדינה עם תקוות השוא שלכם. להיות ריאלי במקרה הזה, זה להיות פחות מוסרי ולדעת, לחלופין להתנתק גם מהערבים. 

למניי. חלק ממלחמה להריגת הצד הלחימה על המודעותאנונימי (פותח)

מניי   אני יודע שיש לך רצון טוב שהכל יהיה שקט וטוב , גם אני רוצה אותו דבר , ולכן אני פונה אליך.

בבקשה תביני שאני רק רוצה לברר דברים .

לורד אנגלי בשם ויליאם ג'ויס הלך לרדיו ודיבר כל הזמן מה שבא לו. נכון שזה זכותו?

איך אומרים "לכל אחד יש זכות דיבור להגיד מה שיש לו לא משנה מה הוא אומר ואם אנחנו לא מסכימים" .

אז מה עשו האנגלים?

לקחו את האדון ויליאם ג'ויס , קשרו לו חבל על הצואר . והופ. תלו אותו .

מה פתאום תולים בן אדם שרק דיבר? כי הוא דיבר ברדיו הגרמני , בעד גרמניה ונגד אנגליה , וזה היה חלק מהמאמץ הגרמני להחליש את רוח העמידה של האנגלים ואת הנכונות ללחום. האיש הזה קרוי באנגליה עד היום בשם "לורד האו האו " (הנובח ).

הערבים משקיעים המון כסף ברכישת נשק נגדנו , אבל גם מצלמות ועותונות, ובבצלם ובשלום עכשיו .

http://kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=122206

הפסקת המימון האירופי לארגוני השמאל הקיצוני תגרום לפיטורי אלפי אנשים

"האיום להפסיק את המימון האירופי עשוי לאיין באופן בלתי הפיך את הבסיס החומרי לקיומם של כמה אלפי אנשים בתל אביב"-כך טען העיתונאי יותם פלדמן אשר נמצא במלייה של חברי ארגוני "זכויות האדם".

למה הערבים שיקרו בענין הילד  מוחמד דורא שכאילו ישראל רצחה אותו ? למה הם משקרים כאילו היהודים עוקרים זיתים כשלמעשה הם בעצמם עוקרים ליהןודים גפנים ועצים ?

הכל זה חלק מהמלחמה . הם רוצים לשתק את צה"ל . שכל חייל יפחד לעשות משהו.

למה הם משלמים לכל כך הרבה אנשים וברור שבתוך זה גם לסלע שיכתבו בטוקבקים ? סתם ?

בהחלט לא .
התפקיד של סלע כאן זה להחליש את הקשר שלנו לארץ ישראל ולעולם היהודי בכלל . לתת  לנו הרגשה שאנחנו לא בסדר בזה שאנחנו מפריעים לערבים לחסל אותנו.

אם הוא היה דן ומתייחס באופן ענייני ומוכן להסכים שטעה כשמראים לו, אפשר היה לחשוב אחרת.

אבל הוא הפגין את השינאה הנוראית שלו . וכשראה שזה לא הולך לו ככה , הוא מנסה להיראות בסדר . אבל עליון על כולם ומחלק ציונים !.

( אם הוא היה מפסיק לכתוב, הקרן החדשה לישראל היתה מפסיקה להזרים לו כסף).

זהו , אז כשהדיבורים הם חלק מהמלחמה של הערבים נגדנו , זה בהחלט כמו כל עזרה אחרת לאויב .

אני יודע . אפשר להגזים , אפשר להגיד  "אז מה צריך רשות ממך לכל מלה ? " וכל מיני קללות.

אבל  כל אחד יכול להבדיל בין מחשבות ורמון אמיתי להבין דברים ולתרום לדיון , לבין מה שעושים השכירים של הקרן החדשה לישראל ( שברור שסלע אחד מהם ). הם חלק מהמלחמה נגדנו.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך