בסיעתא דשמייא!!
יש כאן מכתב, שמישהי ביקשה שאפרסם.
כדאי ממש לקרוא, במיוחד בנות, אבל גם בנים.
[היא ביקשה להפיץ כמה שיותר, אז מוזמנים להפיץ גם במייל וכו'..]
שלום.
החלטתי לכתוב לכן את המקרה שקרה לי רק כי אני מאמינה שה' מזמן לנו בחיים מיקרים כדי שנלמד מהם, ואחרי מה שקרה לי אני חושבת שכדאי שלא רק אני אלמד מזה לקח אלא כולנו, ולהפיץ ולפרסם את זה כמה שיותר..
בשבוע שעבר עצרתי טרמפים (כמו תמיד), בלי שום פחד או חשש מיוחד, עם ההזהרות הרגילה כמו שנזהרים תמיד כשעוצרים טרמפים. אחרי כמה דקות של המתנה בטרמפיאדה עוצר לי אוטו תמים ביותר שבפנים יושב אדם מבוגר עם שיער לבן שנראה גם הוא תמים ביותר.
"לאן אתה מגיע?" שאלתי, "לאן את צריכה?" [נורה אדומה מספר 1], "לאן אתה מגיע?" שאלתי שוב, הוא חשב שניה וענה "לכך וכך.." טוב, עליתי והתיישבתי במושב האחורי ליד הדלת [נס מספר 1].
הנהג התחיל ליסוע תוך שהוא מתחיל לשאול אותי שאלות, וככל שהוא ממשיך לשאול עוד ועוד אני מתחילה להלחץ יותר ויותר. "לאן את צריכה?" "לצומת X" עניתי לו. "לאיפה את נוסעת בסוף?" פחדתי להגיד במדויק אז אמרתי מקום אחר, שאני לא באמת גרה בו. "איך קוראים לרחוב הראשי שם?" הוא שאל, וכמובן שאני לא יודעת לענות אז התחלתי לחרטט תשובות אחת אחרי השניה.. "את מכירה את משפ' X?" לבנתיים הגענו לצומת שאני צריכה לרדת בה, "פה זה X" אמרתי לו כשעברנו את הצומת וראיתי שהוא אפילו לא מתכוון לעצור. "אל תדאגי",הוא אמר ולא הוסיף כלום. התחלתי לרעוד מפחד תוך כדי שאני מתכננת איך אני קופצת מהאוטו ברגע שהוא יעצור ברמזור הבא. "מה השם משפ' שלך?" הוא שאל אחרי כמה שניות וכשהוא שאל את השאלה הזאת כבר נלחצתי ממש ולא עניתי. הוא הסתובב אלי עם מבט מפחיד ממש. "לא שמעתי, מה השם משפחה שלך?" "לוי" עניתי, השם הראשון שעלה לי (רק חבל שאני לא נראית אשכנזיה, כי כנראה הוא לא האמין לי). אחרי שהוא הסתובב בחזרה הוא אמר: "אולי יהיה לך מזל, אני כבר לא אוכל, לא טורף בנות בגיל שלך". ברמזור הבא הוא פנה ימינה (הוא לא עצר כך שלא יכולתי לקפוץ מהאוטו), ולא יודעת בזכות מה אבל פשוט קרה לי נס, עמדה שם משטרה והוא עצר בטרמפיאדה, ליד המשטרה. קפצתי מהאוטו ברגע שהוא התחיל להאט וברחתי משם בהליכה מהירה כל עוד אני שלמה, חיה ונושמת.
בנות. מתחננת בפניכן אחת שעברה את זה, וניצלה ברגע האחרון מסכנה נוראית וצלקת קשה לכל החיים,
אל תעצרו טרמפים לבד!! [ובכלל לא! גם לא עם חברה אלא אם כן אין ברירה, אבל לבד - אף פעם לא!]
גם אני אף פעם לא הקשבתי לסיפורים שסיפרו לי על טרמפים, גם אני לא למדתי לקח, עד שה' החליט להראות לי עד כמה זה מסוכן. אל תחכו שזה יקרה לכם. אני מבטיחה לכן שכבר שנים שאני תופסת טרמפים ואני יודעת להזהר, אבל אי אפשר לדעת. הבנאדם הזה היה נראה תמים לגמרי לגמרי וכמעט שנפלתי לתוך המלכודת!!
הצניעות והטהרה שלכן לא שווה את זה. עדיף לחכות 10 דק', שעה, שעתיים לאוטובוס או למישהו מוכר שיבוא לקחת אתכן. עדיף לשלם גם מליון שקל והעיקר שלא להכוות.
מבקשת מכן שוב - אל תחכו שזה יקרה גם לכן. תסעו בצורה בטוחה ותשמרו על עצמכן. אני עדיין רועדת מפחד ממה שקרה ומודה לה' שחזרתי בשלום הביתה ושלא הגעתי להורים שלי שבורה רצוצה ופגועה כמו שקרה כבר להרבה בנות.
תשמרו על עצמכן!!

,הודעה חשובה ,נא לקרוא