מתלבטת... קצת דחוף לי...זיכרונאית

אז ככה... לצערי עדיין לא סגרתי שר"ל... עצוב

החלטתי לשנות קצת (הרבה) את הכיוון שלי... והחלטתי לבדוק אולפנות...

אני מחפשת אולפנות בלי פנימיה...

חשבתי על 2 אולפנות...

אולפנת צביה מעלה אדומים ואולפנת צביה רחובות...

מישהי מכירה את האולפנות האלו??? אחת מהן לפחות???

אם כן, אני ממש ממש אשמח לדבר איתה...

זה דחוף לי - לפני שהתקנים האלה יתפסו...

אולפנת שעלבים, אחלה אולפנא!פלספנית
מכירה.. דברי איתי באישי..רחלקה
תנסי אצלנו אולי> אולפנת צביה רבבה..נדנדה כתומה.

אחלה מקום! באמת!

ואפשר לשלב מדרשה (נגה בקדומים) או תקני רווחה ביישוב אחה"צ.

אם את מעוניינת בעוד פרטים- את יכולה לדבר איתי באישי..

חשבתי גם על צביה רבבה...זיכרונאית

אבל זה רחוק לי...

מצטערת

רבבה לא כלכך רחוק מזיכרון רחלקה

בעזהי"ת.

חברה שלי מזיכרון עשתה שירות ברבבה, לא כ"כ נורא..

יכול להיות שזה לא כ"כ רחוק..זיכרונאית

אבל אני כן חיפשתי משהו קצת יותר קרוב ונגיש...

בכל מקרה... אני אחשוב על זה שוב...

דברי איתי..שמרית999
כמה נקודות שיותר חשובות לי...זיכרונאית

כמה כיווני חשיבה ונקודות שיותר חשובים לי...

חיוך איזה אולפנא? פנימיה לא פנימיה?

חיוך מהו תפקיד המדריכות באולפנא?

חיוך האם יש מקום ליוזמות חדשות... מאפשרים יוזמות? פתוחים לשמוע ולקבל? מקובעים?

חיוך מהם שעות העבודה של המדריכות (אפילו משהו בערך כזה...) - מתי מגיעים ביום ראשון המדריכות, מתי יוצאים הביתה, שבתות וכו'

חיוך  מהו סוג הבנות... בערך בכללי...

חיוך איך הדירה? קרובה/רחוקה מהאולפנא? חמודה. קטנה גדולה? הרכזת...

חיוך כמה מדריכות יש באולפנא?

חיוך מהו היחז של הבנות, הצוות, המורים, ראש האולפנא למדריכות ולהפך?

חיוך מאיפה מגיעות הבנות (מקומות מגורים)?

חיוך כמה כיתות יש בשכבה? כמה בנות יש באולפנא בערך?

חיוך פעילויות חברתיות - יש הרבה? מעט? איזה?

חיוך מה האווירה הכללית באולפנא?

חיוך האם המדריכות משמעותיות לבנות?

ואם יש לכן עוד דברים להוסיף - בשמחה!!!

תודה רבה...

וסתם מעניין אותי לשמוע - איפה אתן סגרתן???

יש באולפנא בבאר שבע אני לא יודעת אם סגרו או לאשירה .ל.

אבל אחלה מקום...

אולפנת שעלבים- פרטים-פלספנית

בעזהי"ת

עד כמה שאני יודעת, מכיתה ז'-ח' ומסיפורי חברות/חניכות..

חיוך איזה אולפנא? פנימיה לא פנימיה? לא פנימיה. אולפנא חמודה כזאת

חיוך מהו תפקיד המדריכות באולפנא? מדריכה אחראית על שכבה אחת- יש לה שעה קבועה במערכת עם כל כיתה, ומעבר לזה אפשר הכל- עזרה לימודית אם בא לך, להוציא בנות סתם לשחנ"שים, פעילויות לכל האולפנה/דו שכבתיות, וכן על זו הדרך. [בעיקרון יש שם מלאאא פעילויות חברתיות, אז..]

חיוך האם יש מקום ליוזמות חדשות... מאפשרים יוזמות? פתוחים לשמוע ולקבל? מקובעים? אני חושבת שכן.

חיוך מהם שעות העבודה של המדריכות (אפילו משהו בערך כזה...) - מתי מגיעים ביום ראשון המדריכות, מתי יוצאים הביתה, שבתות וכו'- יום ראשון, מגיעים מתי שאפשר [אגב, ישלך רכבת ישירה מחיפה למודיעין- ומודיעין זה כבר ממש היישוב], האולפנא מתחילה ב- 8-8.30, מסיימים בחמש [ארבע ארבעים ], ואם את רוצה הלאה אפשר לזרום הלאה עם הבנות, בערך 50% מהבנות בתיכון ויותר מזה בחטיבה גרות ביישוב ואפשר ממש לזרום לפי מה שבא לך.

חיוך  מהו סוג הבנות... בערך בכללי... הטרוגני, מאוד. מאוד. מאוד מאוד.

חיוך איך הדירה? קרובה/רחוקה מהאולפנא? חמודה. קטנה גדולה? הרכזת... הדירה קרובה; ישובונ'ציק, הכל קרוב. כייפית זה קומה שניה ב'רביעיה' כזאת, סלון מטבח שרוקלחת מרפסת ושלושה חדרי שינה. יש שם 8 בנות בד"כ [6 מדריכות באולפנא, ושתי קומונריות]

חיוך כמה מדריכות יש באולפנא? 6, אחת לשכבה.

חיוך מהו היחז של הבנות, הצוות, המורים, ראש האולפנא למדריכות ולהפך? זורם לחלוטין ומאוד תלוי בבת, אבל בכללי- אחלה

חיוך מאיפה מגיעות הבנות (מקומות מגורים)? הרבה מנו"א-שעלבים, ויש גם לא מעט מ- מבוא חורון, מודיעין, רחובות, רמלה, שהם, בית שמש, וכאלה.

חיוך כמה כיתות יש בשכבה? כמה בנות יש באולפנא בערך? בשכבה- משתנה, בין שתיים לשלוש כיתות [בעצם, בחטיבה יש 4]

חיוך פעילויות חברתיות - יש הרבה? מעט? איזה? המווווווון מכל סוג

חיוך מה האווירה הכללית באולפנא? כייפית ומשפחתית כזאת. למרות שהיא גדלה קצת מאז שאני הייתי שם..

חיוך האם המדריכות משמעותיות לבנות? תלוי איזה מדריכות, יש כאלה שכן ויש כאלה שלא..

בעיקרון דברי עם אנשים משם, אם את רוצה פני באישי וניתן לך ניקים..

נראה לי שבבר אילן נתניה יש תקן פנוי...הסנה-בוער
היי זיכרונאית..מורוש'

אני מכירה את אולפנא צביה מעלה אדומים.. דבר ראשון- אני ממש לא מכירה אותך אז אני לא יודעת אם יהיה לך שם טוב או לא.. אני ינסה להציג לך את האולפנא ואת עבודת המדריכות כמה שנראה לי.. ותמיד את יכולה לשאול..

קודם כל זה אולפנא עם יומיים פנימייה, לא כל הבנות נשארות (זה לא חובה.) ההואי בפנימיה ממש טוב, יש חוגים, שיחות, פעילויות ורכזת פנימיה שמשקיעה מלא.. יש מדריכה לכל שכבה, יש גם ז'-ח' אבל זה קצת שונה.. אז סה"כ יש בין5 ל6 מדריכות, ויש להן 2 פנימיות בשטח האולפנא, חד"א באולפנא- שם הן מכינות לעצמם אוכל שאין א. צהריים או שאין פנימייה. לפי מה שידוע לי ביום ראשון הן מגיעות בערך ב9. בסה"כ הצוות מצויין, מפרגן ודואג. המדריכות נכנסות מידי פעם לכיתות להביא כל מיני צ'ופרים ופ"שים. בנוסף יש כמה ערבי מדריכות במשך השנה. יש מדריכות שעוזרות בלימודים, אבל זה לא הכרחי.. שבתות אולפנא- לכלכ שכבה יש בערך 2 שבתות בשנה, המדריכה חייבת להיות ב2 השבתות של החניכות שלה, ובשבתות האחרות היא באה אם היא יכולה. בסה"כ זה יוצא אחת לחודש אולי פחות אולי יותר.. אני מקווה שעניתי על הרוב. המון בהצלחה! ואם יש שאלות- בשמחה!

תוספת..מורוש'

בכל שכבה יש 3 כיתות, סה"כ בין90-100 בנות. ולכיתה ז-ח יש כיתה מקדמת שהתפקיד של המדריכה חשוב מאוד ונותן המון לבנות. וסוג הבנות- זה די מגוון.. בגלל שיש בנות שחייבים לקבל אותם, כי הם שם מז'-ח', זה הרבה פעמים בנות שלא מתאימות לאולפנא מבחינה דתית, אבל יש קבוצה די גדולה מבחוץ שמכניסה את האווירה וזה מתאזן. בסה"כ בנות נחמדות ומפרגנות.. בהצלחה!

בקשר למעלה אדומים-את יכולה לנסות לדבר עם תחיה...yael...
אני יודעת שבאולפנת מודיעין מחפשים בנות =]שלומצ=]אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך