פריקה א':
מישהו מוכן להסביר לי למה אם אני לא רוצה להיות מדריכה בבני עקיבא אני לא שווה כלום, אני לא אידיאליסטית???
כאילו הרבה פעמים מדברים על הצמדריכים כאילו וואו הם האנשים הכי איכותיים בארץ וגם ראיתי את זה (תסלחו לי אבל אני מציצה שם) בפורום לנ"ו שאנשים מחפשים מישהו שהוא בלה בלה בלה ומדריך בבנ"ע, אידיאליסט כאילו מה נראה לכם זה הולך ביחד? אני לא רוצה להיות מדריכה אז אין לי אידיאלים? ערכים?
פריקה ב':
אני צריכה שיסבירו לי עוד משהו למה אנשים כל כך נרתעים מחתונה עם חוזרים בתשובה? כאילו אני מבינה שרוצים מישהו\מישהי שלא נגעו מעולם בבן המין השני או כל מיני דברים כאלה אבל תכל'ס יש פה מישהו\י שיכולים להעיד על עצמם שהם לעולם לא חשבו על המין השני? וזה כמעט אותו הדבר וחוץ מזה שמה החוזרים בתשובה אשמים? בגלל טעויות שהם עשו אז לא נתחתן איתם?
פריקה ב נשמעת קצת מפגרת אני יודעת אבל דיברתי עם המדריכה שלי בבית ספר והיא אמרה ליח שהיא נרתעת קצת מחוזרים בתשובה כי הם נגעו בבנות לפניה אז אמרתי לה שאני לא נרתעת (אני נשמעת כאילו אני בגיל של זה) ואם היא נרתעת אז מה הם יהיו חיבים להתחתן עם חוזרת בתשובה? ואז היא אמרה לי בשביל זה יש אתכן האלה שלא נרתעות

)