וואי איזה ריקודגלים מטווררףף היה!!!מרב.

[סליחה מראש אם אני לוחצת על היבלות של מי שרצה לבוא ולא יכל...]

וואי פשוט נהניתי!!

נסעתי לעיר מוקדם יותר לקנות דברים נחוצים [אהאה קניית עגילים חדשים לחור השני(= ופשמינה לבנה!!], ואז הלכנו לכיוון שמואל הנביא שמה, למסלול..

סבבה והכל- הגענו, שעה חיפשנו את חברות שלנו, מצאנו, ושוב נאבדנו להם..

קיצרר-- היה פשוט מטווורררףףף[=

איך היה לכם?

ספרו פאדיחותP=

באוטובוס, בדרך מהעיר לנובוטל, הייתה איתנו ישיבת אילת. שפיצים! ואז הם שרו?: "הוא לא נביא, בסה"כ עוד ערבי, מוחמד מת.." ואז איזה חיילת העירה להם שזה בושה ובלהבלהבלה, ומאז- השיר תקוע לנו בשכל.

כל פעם שחבורה של בנים עברו לידנו ושרו את זה- הצטרפנו אליהם בשמחה ובששון ל"מוחממדדד מתת!!!"

ואז שרנו את זה לבדנו, ופתאום אחת באה אלינו כזה: "מה? גם אתם כמו הבנים עם השיר הזה??"

ובשיא הטבעיות ענינו לה שלושתינו :"לא! בגלל הבנים אנחנו עם השיר הזה!!!"

וזה היה כ"כ מצחיק~

יש עוד, אבל אני לא אפרטXD

אני שונא את השיר הזה!!!!tompak

הוא שיר גס ומעצבן...

אני ממש נהניתי(:כפרעלייך!!=)
איזה כיף לכם!מיץ פטל הארנב

אני בשנים קודמות הגעתי אבל השנה לשם שינוי לא יצא לי להגיע.

נכון שזה לא כזה נורא?

חחח אשריכם ישראל שככה אתם מכירים ת'שיר..ארי צלוב

כעיקרון אם תלכו לטדי למשחק של בית"ר י-ם תשמעו אותו ג"כ בלי הפסקה..
בכל מקרה זה לא מוריד מזה שהם באמת שפיצים

והיה מטורף.. אין מה לפרט!!

חח אנחנו מכירות ת'שיר כבר מזמן,מרב.

אבל בהחלט אשרינו שאנחנו מכירות אותו מהרחוב ולא מהמשחקים[=

ולא שרנו אותו כל הזמן~

בירידה משער שכם רצנו בריצה מטוווררפפתת [השלמנו ת'חסכים שא"א לרוץ בסיבו"שים בגלל המחיצה D= ] וצרחננווו  שירים XD [אמיתיים כאלה, יבנה המקדש, ולירושלים עירך, זכרני נא, כאלה.. בין לבין תקענו פתאום "מוחמד מת" והמשכנו לשיר D=]

קיצ...

פשוט כיייףףף

וכולם מוזמנים גם לסיבו"שים, כי אם כולם יבואו כמו שבאו אתמול ונהנו- אז יהיו מלאן אנשים, ויהיה כיייףף מטוררףף!!!

אנחנו שרנו משהו אחרענבל

"אילו היה לי כוח הייתי יוצא לשוק הערבי!! הייתי מכריז ואומר גאה להיות יהודי!!

כן כן החבורה עם הגיטרה למעלה ששרו כל הדרך גם כשנגמר הריקודגלים היינו אנחנו (כאילו שמישהו פה ראה אותנו)

והיה אחד ה-טובים!! ממש כיף!!!

אנחנו היינו 3 בנות שבטעות נתקענו עם הבנים בשוק...reut1

כל שנייה בן אחר החליט שהוא מתחיל לשיר ולקרוע לנו את עור התוף!!....

אבל היה שפיצי וכיף ברמווווווווווות!!!!!

לא הפסקנו לצחוק על הגיטרה המהלכת פצפונית

והצטרפנו אליכן לשירה

באזור של שער שכם שרתן, נכון?!

שרנו הרבה כמעט לכל אורך הדרךענבל

והגיטרה באטמת מצחיקה אבל היא טובה בתור סימן זיהוי

כשהלכנו עמדתי ליד הילדה עם הגיטרה (רציתי להחזיק אבל היא לא הסכימה) ופתאום מה אנחנו שומעות לידינו? ילדה מאולפנית אחרת (שאני מכירה) מדברת עם חברה שלה ואומרת לה "נו בואי אני ליד הגיטרה!" ככה שעזרנו לעוד כמה אנשים חוץ מלעצמינו

הייתה גם מישהי שאיבדה את הפלא' שלהענבל

והמדריכה שלנו מצאה אותו אז זאת שאיבדה התקשרה אליו והמדריכה שלנו אמרה לה תבואי ליד הגיטרה אנחנו שם ובאמת ככה היא מצאה את הפלאפון שלה

ראינו אתכן, ולא הבנו למה צינזרתן את זהאריאל דוד

במקור זה הולך ככה:אילו היה לי כוח הייתי יוצא לשוק הערבי!! הייתי מכריז ואומר מוות לערבים!!!!!!!!!!!!

אגב אני וחבר שלי כל הזמן הלכנו לערבים ואמרנו להם את זה בפרצוף=)!!!

הרבה אנשים ראו אותנו אנחנו מפורסמות אפילו בשוויץענבל

והעדפנו להראות שאנחנו גאות ביהדות שלנו וזה היה גם סוג של התגרות בערבים אבל זה היה השיר שהכי צעקתי בו " גאה להיות יהודי!!!!!!!!"

אני ראיתי אותכם!!אחת העם...
אתם הייתם עם הגיטרה למעלה???גיטרה

מגניב!!

כל פעם שנאבדנו...התקשרנו ואמרנו שאנחנו ליד הגיטרה=]

כן היו כמה שנעזרו בגיטרהענבל
אומייגאד, ענבל ?!בשמחה תמידD:

זה אתם עם הגיטרה למעלהה?

חח.. חרות שלי שיא הצחקו עליכן..

יצורוותת.. =] =]

חח.. אז כנראה שאנחנו שרנו איתכן..

היה תותח!!!מה זה משנה

בס"ד

אין דברים כאלה היה מטורף עם הערבים האלה חחחח

הינו ליד המכונית הזאת עם השירים D:

אז בטח ראיתי אתכם.. המכונית של הברסלבים?דניאלה .ד.
אם התכוונת אלי אז ישמצבמה זה משנה

ואנחנו שרנו-הסנה-בוער

נעלה נעלה נעלה נעלה נעלה לבת המקדש חושף שיניים (אוי לא, זה אאוטינג? מבולבל)

נחמד שיש אנשים ששוכחים את ירושלים וה' בכל הסיפור, ונהנים רק מהמחשבה שהם הצליחו לעצבן כמה ערבים. כן, גם אני שמחתי שעברנו במזרח י-ם, שהראנו בעלות, אבל היו חבר'ה שקצת הגזימו.

היתה הפרדה טובה יותר משנים קודמות, זה היה טוב אבל הריקוד עצמו היה קצת מוזר... (אולי כי שינו את המסלול? או שהיו פחות אנשים? או שלא היה מספיק מוזיקה? או הכל ביחד )

לשנה הבאה בירושלים הבנויה!

הסנה בוערענבל

שרנו גם שירי ירושלים והמון פשוט אמרתי את השיר שקשור לערבים זה הכל

אה...חרותיק

אנחנו עשינו מין שחזור כזה בקטע שהולכים בו גם בסיבו"ש.

שרני שירים של הסיבו"ש...

ואיזה כיף היה לא להחזיק ת'מחיצה ולרקוד חופשי, כי היו שם רק בנות..

הכי באסה שאין היום סיבו"ש =(...

כי אם כן הייתי רוקדת שלושה ימים רצוף! לא משנה שכבר מתו לי הרגליים..

מי שלא היה בריקודגלים בערד- באאאאאאאאאאאסה!!!!!!!!!!!

היה תותחי אני עדיין באורות...

חוץ מההפרדה שפשוט לא הייתה, היה מדהים!<אריאל>
עבר עריכה על ידי <אריאל> בתאריך כ"ט אייר תשע"א 09:55

כשכבר הבמות מיצו את עצמן ניסינו להגיע לשער שכם בניווט.. לא הצלחנו. בסוף יצא שנתקענו בזמן שכל הבנות אחרי/בסוף אודי דוידי יוצאות...ישבתי עם חבר על המדרכה ולמדנו עד שמצאנו קבוצה טובה להצטרף אליה.

היה בכלל כיף לרקוד לשיר ולהשתגע עם כל עמ"י...  ברובע המוסלמי היה טוב!  כי החלק השפוי של ישיבה שלנו התאחד, ואפילו שהיינו קצת הרמנו שם חתיכת אווירה...(פתאום ישיבה גדולה הצטרפה אלינו...)  

בכותל, כרגיל היה מיוחד...אם ראיתם הודי עם כיפה ירוקה שצועק על בכל הכותל לזוז שמאלה/ימינה/הצידה כדי לפלס דרך לאדם מבוגר מאוד שניסה לצאת בלי שירמסו אותו, אפשר לומר שראיתם אותי.. בחיים לא צעקתי על כ"כ הרבה אנשים! |מאושר|  

אנחנו תכל'ס פשוט עשינו את הטקס המסורתי ברובע המוסלמי: לעצור ליד ערבים- ולשיר ולצעוק לכייונם..."ואנקמה נקם אחת! בשתי עיני...מפלשתין! " "ועם ישראל חיי" ועד המון שירים שיסבירו להם יפה למה הם צריכים ללכת.  מישהו נכנס עם חיצים? שמעתי שהיה מטורף אצלם...

היה שיא הכיף!דניאלה .ד.

פגשתי פולל אנשים שרציתי לפגוש מכאן וגם הריקודים פשוט היתה שמחה ענקית!!

באמת.. היה טואוב.. ב"ה

יעלה בסוף לא ראיתיך...

שרנו את זה כל הזמן - עם השיפוץ:אריאל דוד

ואנקמה נקם אחת! בשתי עיני...מפלשתין! - ואז שואגים"ימח שמם!!!!!"

גם אנחנו שרנו את זהענבל

אבל השיר על השוק יותר יפה

אריאל מסתבר שראיתי אותך..חחח!מ!ר*

היה מטוורף!! פשוט אדירר!

הפאדיחה שהייתה לי |שבאמת היה לא נעים| שהלכתי עם חברה שלי לבד ופתאום אנחנו קולטות אותנו נמצאות לבד בתוך גוש ענקי של בנים!

מה??האותו הזה היה של ערבים?הודוש..=]
חחחח וואי ואנחנו נתקענו בלי דרךאיל!לי

לחזור הביתה ב5 לפנות בוקר ישנו אני וחברות שלי על הספסלים מתחת לגשר...חחחחחחחח.. וואי היה אחד הטוובים!!!!   יש לי נקע באצבע,יש לי דלקת בעין ונכנס לי זכוכית לרגל והכל בגלל ירושלים..

היה ממש כיףדניאלהה

זה הפעם הראשונה שלי!

היתי עם חברה והיו כל מיני פדיחות (חברה שלי בטעות נתנה מכה ליסמנ"יק באף והוא כמעט עף מהאופנוע...)

אבל ביציאה היה מפחיד ולא יחולתי חלנשום! אבל חוץ מזה (שגם חויה) היה סבבה

בסוף לא מצאתם איך לחזור? קרועות!ענבל
^^^ חחח כן עזבי אני יספר לך באישי..איל!לי

רק אני הרגשתי שמרחו אותנו עם הצעדה?~nhykb~

הגענו מכיוון העיר, ירדנו לכיוון שער שכם.. אין מוזיקה, רק שרים 

אח"כ נתנו לבנים להכנס משער שכם ובמקום שהבנות יעברו משער יפו כמו מתוכנן גרמו לנו להקיף את כל העיר העתיקה  עד לשער האשפות.. קולטים!? משער יפו עד לשער האשפות.. מלא הליכה אם הולכים מהצד הלא נכון (מה שגרמו לנו לעשות..) 

ובגלל שהיה את כל השינוי במסלולים הכל היה מבולגן וכל אחד הלך מדרך אחרת.. 

יחסית לשנים קודמות היה לא משהו.. 

אבל היה כיףענבל

ובסה"כ הרוחנו עוד זמן של שירה והליכה ברחובות ירושלים קיצור תראי את הטוב בזה חוץ מזה שלי היה יותר כיף השנה מאשר שנה שעברה

סתם פדיחה שקרתה לי אתמול בירושלים..רחלקה

בעזהי"ת.

הלכתי עם חברה בקינג ג'ורג, ואז פתרום דיגדגתי אותה, בשביל הקטע. היא צחקה בפתאומיות, ואיש אחד שהלך מלפנינו הסתובב אלינו מבוהל כולו- ואמר כזה "אתן צוחקות עליי?! אני יודע!!"

ואנחנו עוד יותר נמרחנו D:

והוא המשיך- "כי אם זה עליי, זה בסדר.. אני ירושלמי!!"

וואט?! מה הקשר עכשיו ירושלמי???

אנשים מצחיקים..

אני מת על השיר הזה!!!! בכללי אני לא מתקרב למיליםאריאל דוד

כאלה!

אבל אחרי המכות עם הערבים - אי אפשר לא...

אנחנו נהננו בטירוףף..יעלולה

בהופעה של אודי דוידי באה כתבת ערבית וצוות צלמים לצלם והראות לערבים מה הולך שם.. אז כל הבנות עמדו מסביבה והסתירו ת'מצלמה עם גדל ישראל ועמדנו מאחורהה ושרנו-עמ"י חיי!!!  היה פשוט מצחיק וכיףף לשגעע אותם!! מ'אכפת לי???   שימותו1!!!!1

אעאעאעאע!נושי104

ווואו. היה לי גרוע. ממש!

בבוקר הייתי בעיר, ביפו, היה ממש סבבה.

ואז חזרתי לתחנה המרכזית, ורצינו לקחת אוטובוס להתחלה של הריקודגלים, טוב, מחכים בתחנה, מחכים, מחכים, ואז אומרים לנו שהאוטובוס עוצר בתחנה למטה [כאילו בהמשך הרחוב, למטה].

טוב, אנחנו יורדות למטה, ושם,כל הבנות כאילו שיש בעולם-התרכזו שם, כולם מחכות לאוטובוס, טוב, האוטובוס מגיע, חצי מהבנות עולות [האוטובוס עמד שם חצי שעה רק כדי להכניס את כולם] ועדיין נשארו מלא מלא בנות, אז כבר לא היה כוח לחכות, והתחלנו ללכת ברגל.

התחלנו ללכת על יפו, הולכים הולכים הולכים, ולא מגיעים לאיפה שצריכים, ואז באמצע אנחנו נעצרות, מנסות לברר לאיפה ללכת..וכלם אומרים לנו-תלכו אחרי הזרם, אבל-זרם אחד לכיוון אחד, זרם אחד לכיוון השני, וזרם אחד תקוע באמצע ולא יודע לאיפה ללכת.. אז התקשרתי לחברה שלי, והיא שעות מנסה לשאול מאבטחים, אנשים, ואפ'חד לא יודע איך אנחנו מגיעות אליהם. אז היא אומרת לי-תשאלי אנשים איך מגיעים להופעה של אודי דוידי, ואפ'חד לא יודע.

ובדרך ראינו חבורות של בנים רוקדים, ייאי! איזה חמודים! וכולם עם דגלי ישראל, ווואו..

ואז אני כבר מתחילה להלחץ.. []

אז המשכנו ללכת, יצאנו מיפו, ואז כבר התייאשנו אז אמרנו-יאללה, הולכים לכותל, ואז אני מתקשרת לחברה שלי, היא אומרת לי-חוה חכי שניה, אני שואלת את בת דודה שלי והיא תגיד לכם איך להגיע, ואז אני לוקחת את בת דודה שלה, והיא אומרת לי - מה? אתם שם? אז אתם ממש רחוקות! [כמה מעודד..] ולא היה לנו כוח ללכת עד לשם, וחברה שלי מבאסת אותי-מה הקטע אז שאת לא בצעדה? לכותל את יכולה ללכת מתי שבאלך! -כן, תודה, גמאני חולה עלייך..

מגיעים לכותל, אני כולי סחוטה, מבואסת, על הפנים..

ולא היה לי כוח לכלום.

ואז לפלאפון שלי נגמרה הבטריה, והוא נכבה. באסה. רציתי לראות מלא חברות שלי-ולא יכולתי..[איך אני ימצא אותם בתוך כל ים האנשים האלה?]

ואז אמרתי, יאללה, אני הולכת הביתה..טוב, יוצאים מהכותל-אין אוטובוסים! וואלה יופי.. איך אני מגיעה מכאן ל ת. המרכזית? טוב, מתחילים ללכת ברגל, עד שהגענו לאוטובוס, ואז לתחנה המרכזית..ואז הביתה!

קיצור, היה ממש מבאס, אני ממש ממש רציתי להיות בריקודגלים, ולרקוד שם, ו-וואי.. ולא יצא.. אווף!

כל האנשים שפגשתי-מצטערת שהייתי ככה.. פגשתם אותי בסיטואציה לא משו..

ומי שלא פגשתי- מצטערת.. פעם אחרת..

ואי היה מטורף...וישלי פאדיחות..*#&למה?!*#&

אני גם הייתי מהבנות שנתקעו בסמטאות העיר בין כל הבנים.

קיצר, פתאום הלך שם מכות ובלאגן- והייתי צמודה לבחור הראשי שהחטיף וחטף. כולי נדחפתי וממש פחדתי. אז צעקתי לאיזה מישו שם, והוא רץ לחלץ אותי...איזה פחד!

וגם היה קטע שהבנים שרו "אנחנו מאמינים" ואז הבן שעמד לידי בקטע של "להישעעעען"- קפץ על מי שהיה לידו..וזה כלל אותי...אז קפצתי הצידה ואמרתי כזה- "תראה, זה באמת עצוב. אבל רק אל תישען עליי, אוקיי?"

היה ממש שווה- ריקודים מטורפים, אויירה שמחה ומרוממת...סתם המסלול היה מוזר...ככה זה.

אה, ומה שאני ממש אוהבת- פגשתי פווווול אנשים...איזה כייף!!!

וואוו היה מטורףףףף!!!zipush

היה פשוט מצחיק!!!!

הגענו לת. מרכזית וחיפשנו דוסים לשאול אותם איך מגיעים

כל אחד ששאלנו עונה לנו שהוא הסתמך על זה שהוא ישאל אנשים..צוחק

אחרי זה עלינו לאוטובוס ראינו דוסיות ושאלנו אותם אם הם יודעות מתי לרדת הם ידעו-מתי שכולם יורדים..צוחק

קיצור בסוף הגענו איכשהו ואז פיספסנו את כל ההופעה של אודי דוידי כי חברה שלי היתה צכה להתפנות..

(עד שמצאנו איפה להתפנות חיכינו בתור בערך שעה..)

קיצור למרות הכל היה מ-ט-ו-ר-ף-!! 

אה,נושי104

ומישו זוכר איזו ישיבה זאת היתה, שבאה לכותל לפני האלה של הריקודגלים, ובכניסה לשער יפו הם עמדו כזה במעגל גדול-ושרו? 

יש מצב שזאת ישיבת חברון?

איזה נחמד זה סבא וסבתא ברובע...שירה חדשה~

ככה מכירים הכל ואין מצב להאבד....

ויעלולה,

אני חושבת שמה שהיה עם הערבים שניסו לשדר היה ממש לא בסדר,

היינו צכות לתת להם לשדר ולעמוד מאחורה ולצרוח עמ"י חי ולהניף דגלים... דווקא שיראו ויפרסמו בכל העולם שאנחנו כאן ומניפים דגלים שלנו בלי בושה...

כי איך שהתנהגו שם הבנות, זה רק חיזק לכל העולם את הטענה שאנחנו חבורה של ברבריים חסרי מטרה...

נכון או לא נכון??

אני רוצה תגובות!!!!

לידיעתך: ישיבת חברון הם חרדים...אריאל דוד
חחח...אני אישית נהניתי בטירוף!!!אורי=]
היה לי נחמד..אורחת כבוד

אבל בשני שלישי עלינו לרגל מלטרון, ואז אני ועוד שתי חברות נשארנו לישון בי-ם והיה לנו שיא הכיף!!חיוך

אבל מה שעיצבן אותי וכל שנה מעצבן אותי  זה האלה שבאים בשביל החבר'ה.. (בשביל הבנים או בנות..)

היה פשוט שיא בכיף בארץ!!!הללי נפשי

ואוו, היה טוב.חיוכים

נהנתי

חוץ מזה שביום אחרי הייתה אמורה להיות לי מתכונת בהסט' בשעה 2, ובגלל שהברזתי באותו יום [היה כולה שעתיים אנגלית...] המתכונת שלי הייתה ב9 יחד עם עוד איזה 30 בנות
ולא ממש גמרתי את החומר,אז נשארנו ללמוד אח"כ עד מאוחר בלילה...

היהה ממש כיף עד שאיזה ילד אחד ערבי..lea..

קטנצ'יק ימח שימו פשוט בא ונתן לי סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

חצוווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףף ימח שמו ושם כל האחים המפגרים שלו!!

אבל היה ממש טואוב..

וואיי יש מצב שראיתי הרבה ממכם-רק שלא ידעתי שזה אתםגיטרה

חבל

היה ממש ממש כיףףף

גמאני ידבתי על המדרכה ליד השדרת הערביה-כל שניה דחפו לה דגל במצלמה, צעקו, שרו, ועברו באמצע...

וילדה קטנה ערבייה עמדה על אחד הבתים עם רובה ו"ירתה" לעברנו-איך צחקנו עליה!! וכל הערבים היו מפסוטים....

היו לי פאדיחות-אבל אני מתפדחת לספר =]

איככססס קניתי שווארמה בלאפה וכאבה לי הבטן שנתיים-אחרי שחיכיתי שנים בתור ....

היה לי כיף ובעז"ה אבוא גם שנה הבאה....

זהו, מגניב שהיינו באותו מקום ולא ידענו ליד מי אנחנו-אה ואם אתם רוצים לדעת מי אני-

אז עמדתי ליד בנות עם חולצה לבנה ודגל.... צוחק

שדרנית**גיטרה

וזה בשביל שהעיגול האדום יתמלא...

אני הצלחתי להיכנס לתוך ההפגנה ליד הקבר...tompak

אחד המצחיקים.. מי שרוצה פירוט כי זה ממש ארוך ואין לי כח לכתוב...... ש"א..

ואיי.. היה פשוט מעולללהה!! נהנתי בטירווףףף!!!נדנדה כתומה.

אזז..

ביוםפ שלישי נסענו לסיור בירוששלים מהאולפנה.. (כל פעם אנחנו נוסעים בערב יום ירושלים.. אל תשאלו למה..) ואז נשארנו איזה חצי מהכיתה בירושלים.. אצל כלמיני אנשים.. אני וחברה שלי ישנו אצל חברה שלומדת בירושלים.. בפנימיה שלה.. ואז בבוקר נסענו למלחה, כי חשבנו שיהיה חם ביפו.. וקניתי כמה דברים שהייתי צריכה, והרבה שטויות מיותרות.. והצטלמנו (אני ועוד 2 חברות) במכונה של הפספורט.. והצטלמנו פעמיים, כי בפעם הראשדונה יצאה תמונה מזעזעת בטעות..

ואז נסענו לריקודגלים.. ולא היה לנו מושג לאן אנחנו נוסעות.. ובאחת התחנות היו פוווול אולפניסטיות כאלה.. אז החלטנו שהם בטח גם נוסעות לריקודגלים, ונרד איפה שהם יירדו.. וכל הנסיעה נלחצנו שפיספסנו.. ובסוף הנהג עצר מול מלון נובוטל!!

ופגשתי מליווון בנות חמודות!! חברה שלי צחקה עלי שאני מכירה יותר מידי אנשים..

והיה פשוט כייפפ!!!

ומי שלא ניסה לסוע אתמול ב148, לא נסע בקו עמוווס בטירווף מימיו נראלי.. הביאו 8 אוטובוסיםםם!!! 8!!! ברצף!! זה מטוראףף.. וחיכינו מ10 עד 11:30.. והגענו לאריאל ב1:30 בערך.. והגענו הביתה בערך ב2.. והיה מעולהה.. מצחיק בטירווףף..

והיה מלחיץץ. היה קטע שמישי עמדה לעלות לאוטבוס והתעלפה מהעומס.. איזו מסכנה!!

זהו.. סוף חפירות..

שנהבאה ניסע שוב.. 

כל פעם שעברתי ליד אנשים ששרו ת'שיר הזה,פלספנית

בעזהי"ת

כמו גם את 'הייתי יוצר לשוק הערבי' וכו', התעצבנתי.

ראבק, מה?

כאילו, עמישראל- אנחנו עד כדי כך מושפלים בעיני עצמינו, שבשביל לחזק ת'אמונה אנחנו צועקים- ובהתלהבות רבה- שאחרים טועים?

לעע.

הרבה יותר אהבתי את ה'יבנה המקדש', וכל האלה.

מואה.

איאייי...אין על יום ירושלים!!רחליOס

גם השנה וגם שנה שעברה.. היה טיררווףף!!

יום לפני תמיד יש לנו סיור עם האולפנה (עם מישו מטוורף) ותפילה בשיבת הכותל..

היה מדהההייםם גם בתפילה וגם בסיור..

אח"כ ישנתי ברובע המוסלמי אצל סבא וסבתא של חברה שלי עם עוד כמה חברות..

בבוקר יום ירושלים התפללנו שחרית בכותל ואז היינו בבית של סבא וסבתא של חברה שלי עד לריקודגלים..

ואז הלכתי לריקודגלים..

איי.. היה טובב!!

בקטע שרק הבנות הלכו כזה מסביב לעיר העתיקה היו שוטרים ששמרו בכל מיני מקומות מהערבים שלא יעברו..

קיצור, ראינו איזה ילדה ערביה מעבר לגדר אחד והיא הסתכלה במבט עצוב כזה..

קיצור כמה חבררות שלי התחילו לצחוק לה בפרצוף ונהנה בננה וכו'.. והיא כמעט בכתה שם.. ואז בכלל נשפכנו מצחוק!

וואיי היה פשווט מדדההייםם לראות את כל עמ"י שר ורוקד!

וו.... זה אפילו לא חצי ממה שהיה שכל כך נהנתי!

היה כ-ל כך מדהים!

בוגר...ב.ש.

אני מאמין שמיציתן את כל כולכן בזה שהתאכזרתן לילדה.

ממש לא מעניין אותי מה הדת שלה.

אני לא מאמין שזה מה שיתקן את הנשמה שלכם בעולם הזה - להתאכזר לילדות קטנות.

אני לא מאמין שזאת התודה שהקב"ה רוצה על כך שהחזיר את עם ישראל לירושלים.

והכי חשוב - תרגישו שלמות עם עצמכן.

זהוו!!! אנה הבאה אני באה עם חברות שלי בעז"ה!!מיריצ'י =)
היה כזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!! ומ-ד-ה-י-ם!!=)תל-אביבית

בכלל לא התכוונו להצטרף לרחקודגלים ורצינו להגיע מוקדם לכותל, אבל החלטנו להצטרף,והיה פשוט כיף!!!

אין על הנוער שלנו!~!! אין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

^^ מה שחשבתי...(מיועד לב.ש.)תילה
היה כייףףף אמאלה כמה הלכנו זה לא נגמר..מטורףףהודיה...=)
אולי זה לא בוגרענבל

אבל להתגרות בערבים זה מאוד כיף! כמו לשיר את מה שאנחנו שרנו או את מה שאריאל דוד אמר אתם יודעים איזו חויה זאת ללכת בשוק המוסלמי ולשיר את השירים האלה??

זה לא בוגר, לא מצחיק, ומאודד כיף...מרב.

אז למה לא לעשות? רק כי זה לא אתי?

><

אתה נהנה, מרגיש גאווה יהודית סופסוף במקום שבד"כ אתה הולך ומפחד שאיזה ערבי יזרוק עלייך משו-- אז יאללה. אז מה אם זה לא בוגר??

ב.ש.,דוסית גאה!

הילדה הזו תגדל, ויש סיכוי גדול שכשהיא תלד היא תחנך את הילדים שלה לשנאת מוות ליהודים.

צריך להרוג את כולם.

לא להשאיר להם זכר.

היה לנו מספיק הזדמניות לראות את זה.(פרעות תרפ"ט, תש"ח, ששת הימים, אינתיפאדות וכו'...)

פלספ יקירתי...מרב.

"ייבנה המקדש" זה שיר לחיזוק אצל עצמי.

"מוחמד מת" זה שיר התרסה כנגד יש"ו.

אז למה שאני אשמור אותו בבטן כשאני עוברת לידם?

את ההתרסות אני אצעק עליהם, ואת החיזוקים העצמיים אני אשיר לעצמי.

מה יחזק אותי בלצעוק באמצע היישוב "מוחמד מת" ו"גאה להיות יהודי"?

בישוב שלי אני אצעק "ייבנה המקדש", "ה' הוא האלוקים" [למרות שאת זה אני אצעק גם ליד ערבים.. זה גם חיזוק וגם התרסה...]

בעיר, ליד ערבי, אני אצעק שמוחמד מת, שאני גאה להיות יהודי...

מוחמד זה שיר התרסה נגד ישו?פלספנית

בעזהי"ת

אעעעעעע?????? מישו רוצה להסביר לי איך האיסלאם קשור לנצרות?

כן, זה כמו כל הסניפים האלה [עולם דימויים רחב, אה? ], שבסניף שרים 'מעלה חמניה המלכים',

ובמחנה שרים 'סניף חלמי"ש דפוקים ולא שווים שום דבר'.

ואת יודעת מה יוצא?

שכל המחנה אומר, אהה. סניף מעלה חמניה- אין לו מה להתגאות בשם עצמו; עובדה, הוא כל הזמן שר רק כמה האחרים דפוקים.

'אל תכרה בור לחברך אלא בנה הר לעצמך', מכירה?

היהאלחי

אחד הריקודים והיה מכות וכאלה קיצור היה מטורף!!!!

הי ישיבת אילת באמת שפיצים,*טליוש*

(הישיבה מול הבית שלי..............)

טוב שנזכרתי, אבל-*טליוש*

היה מזה כיף!!!!!!!!!

נאבד לי הפלא' מלאמלא פעמים!!!!

וCהתודה למי שמצא לי אותו!!!!!!!!!!!(אין לי מושג מי זה היה...)

ראיתי גם בטלווזיה שהערבים באו לשמה עם סוסים....מיריצ'י =)

ודחפו דוסים כככה חזזזזזזזאק על הרצפה........כולם שמה התעלפוווו......איייייייימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!

אין דברים כאלה!!באמת שהיה כיפפ!!סנופי=)

היה אחד התותחיםבבושקה!

היתי עם כל הכיתה שלי (כולל תמר פוגל) ועד שמצאנו אותם ובנות בכיתה שלי מתפוח (שונאות ערבים מכל שונא אפשרי) התחילו לצעוק שם על הערבים "מוות לערבים" וכאלו וצלמים ניסו לצלם אותנו וחסמנו להם הם היו מזה חצופים. ערבי אחד שם כיפה איזה דאפוק.......... בקיצור היה שיא הכיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חיוך גדולכוכבחיוך גדול

מענין עם מישו יקרא את מה שרשמתי (עם כן תרשמו למטה)בבושקה!
חח.. כל פעם שעברנו ליד חייליםבשמחה תמידD:

בעיקר אלה שהיו על החומה,

שרנו "על חומותייך עיר דוד הפקדתי שומרים.."

והם הצטרפו והיו מזה מאושרייים

חחח אנחנו עשינו לחיילים שלום ונראינו מהזה מטומטמותכפרעלייך!!=)אחרונה

זה הצחיק אותם והם די גיחכו וירדו עלינו D:

חחחחח

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך