דפוקים בשכל!!אורחת כבוד

השמאל הקיצוני מפגין בתל אביב

מדיניות ופוליטיקהפעילי שמאל קיצוני מפגינים הערב (מוצ"ש) בכיכר רבין בתל אביב בדרישה להקים מדינה פלסטינית עצמאית בגבולות 67'.

חבר'ה!!

זה נראה לכם רציני?? מה נראה לאנשים האלה?!

סלחו לי- אבל חתיכת דפוקים בראש!!

תרשו לי לספר לכם עובדה-- בלי לזלזל- אבל כשאני נוסעת עם אמא לשומרון לוקח 45 דק',

כשנוסעים עם אבא לוקח בין 35-40 דקות--- זה במרחק נגיעה מהם!

ומיצהר רואים הכל(!!) בבירור!! מה הם חושבים לעצמם??

לא חושבים על אחים שלהם, רק על איך לשנוא את אחים שליהם! מאד עצוב!!

דפוקים בשכל????אנונימי (פותח)

אם איך שאתה מדבר עליהם זה לא נראה כל כך שהם אחים שלך?!?!

וכן החשיבה שלהם שונה משלך להגיד עליהם דפוקים בשכל זה לא יעזור לאף אחד!!

אני חושבת שהם אנשים מסכנים שחיים בשקר של התקשורת וכדי להוציא את השקר מהם צריך להתקרב אליהם ולא ליצור מצב של ריחוק אחים ושנאה בגלל הפגנות מסכנות שלא עוזרות לאף אחד..

וזה רק מראה כמה גם אתה מושפע מהתקשורת-התקשורת מראה רק מה שיעשה רעש לאנשים ומה שיעצבן אותם דברים טובים לא יראו כמעט בתקשורת..

אז השמאל הקיצוני מפגין?? את מי זה מענין?? הם רוצים שיעשו מזה רעש ואתה רק עוזר שיהיה רעש...

כן! דפוקים בשכל!!אלירז

למה לא להודות על האמת?

מי שאין לו ת'היגיון ואת הבריאות הנפשית להיות בצד של העם שלו..סימן שיש לו משהו דפוק!!

אגב-

אף אחד לא באמת שומע על ההפגנות של השמאל..

כמו שאף אחד לא באמת שומע על פינויים..

זה ממש לא מעניין ולא אכפת לאנשים - לצערינו.

אז דוקא משמח לראות כאן מי שמזיז לו.

דפוקים בשכל!לבן כהה

מי? אתם!

למה לא להודות על האמת?

מי שאין לו ת'היגיון ואת הבריאות הנפשית להתייחס בכבוד לבני אדם, ולא להתייחס אליהם כמו אל כלבים..סימן שיש לו משהו דפוק!!

הופ? מי צודק?

טוב, כנראה שאתם- אם אתם קוראים לי דפוק בשכל, כנראה שאתם צודקים. במיוחד אם אני מרגיש שאתם שונאים אותי, אני בכלל אשתכנע שאתם צודקים. האמת נמצאת אצל הבנאדם המגעיל שבטוח שהוא צודק, אז ישר אני אקשיב לו.

סתם, לא.

(לא, אני לא נגדכם... אני רוצה שתחשבו שוב שלהגיד "אנחנו בצד הנכון" גם הם יכולים להגיד.

קיצור, הכל פה היה בציניות...)

הם לא אחים שלי...פעמיים חי

מה זאת אומרת 'את מי זה מעניין'?!כישוף כושל

כל הפגנה מעוררת עניין בציבור

משפיעה על דעת קהל

וכך גם על הכנסת ועל החלטותיה

!אסור להיות שאננים

ניראלי שזכות הדיבור חלה גם עליו..a.i
התגובה הזאת לא לגיטמית ,אסור לקלל במיוחד שתגובתושואף לאור

הייתה ראויה היא דיברה על אהבת ישראל.

אני מוחה על התוקפנות הזאת ,התגובה הזאת אסורה.

הם דפוקים בשכל!מרב.

תקשיבו, גם על אח שלי הביולוגי, הזה שישן בחדר לידי ואוכל איתי ביחד ארוחת צהריים, אני קוראת דפוק בשכל. זה לא קללה לקרוא ככה למישו.

זה כ"כ לא נכון להגיד כל פעם שמישו אומר משו נגד השמאלנים: "יאללה הם אחים שלך תראי קצת אהבה..."

אנערף-איפה-כתוב שמי שבוגד בעם שלו- לא נחשב יהודי, אלא אם הוא תינוק שנשבה. אבל יש שם כ"כ הרבה אנשים שהם לא תינוקות שנשבו, אז...

אני לוקחת עכשיו לדוג' את חנה מרון. שחקנית שהערצתי. היא שחקנית טובה, מצחיקה, אשכנזיה.. כשאמרו לי שהיא זאתי שהקריאה את "מגילה העצמאות" הזאתי של הערבים-- פוף. מי היא בכלל?

היא ניצולת שואה!!! היא עשתה הכל כדי שתהיה לנו פה מדינה, ועכשיו היא באה והורסת את מה שהיא בנתה.

מה היא גנובה???

היא לא תינוק שנשבה!! היא זקנה שהחליטה להישבות!!!

^^^ על שתי השורות הראשונות שלך רוג'ר - (=אלירז

את השאר פשוט לא קראתי בעיון..

^^^ מצטרפת... (על השורה הראשונהרבקה...
הגדרה תמציתית ומדוייקת ;)אביה7
לא קראתי אבל בא לי גם להגיד דפוקים בשכל, אז---מתו"ש

בס"ד

דפוקים בשכל!!! עצבני

אם את קוראת להם אחים...הסטלן הקטן

אז אל תקראי להם דפוקים בשכל...

אם את לא קוראת להם אחים?-זה כבר שרשור אחר...

סרטון חובה!shira94
סרטון מקסים!! לייק...אלירז
לנשום עמווקקק... ולהירגע!=]=]=]אביטל!!=)

עכשיו אפשר לדבר?! תודדה..

אוקי,  כמו בכל דבר בחיים כל אחד חושב שהצד שלו הוא נכון!

ולא, אני לא אומרת שאנחנו טועים!( ואני מדגישה, אנחנו! גם אני!!!=) אבל הם חושבים שהם צודקים וכך גם אנחנו.

אז אולי במקום לקרוא להם דפוקים בשכל אפשר לבוא כמו בני אדם (כן, כן! בני אדם! מתורבתים!!! ולא חיות!=) ולדבר איתם, להסביר להם את הצד שלנו, את הדעות שלנו ואולי ככה הם יבינוי ויתחילו לחשוב גם על הצד שלנו ולתת את השיקול הנכון, מי צודק ומי לא.

כי כשאנחנו קוראים למישהו דפוק בשכל אין שום סכוי שבעולם שינסה להבין את הצד שלנו

שנזכה לדון כל אדם לכף זכות!

ראיתי כבר ת'סרטון!!!!!יפה מאד=]]-pnina-

דבר ראשון-הם לא רק דפוקים בשכל הם מתומטמים לגמרי!!!!!!!!!!!1מה הקטע שלהם??!!!

הם רוצים שלום??שילכו לארץ אחרת אם אינ פה שלום!!!!

ואביטל-אנחנו הולכים עם הדעות שלנו ע"פ רוח התורה!!!מסכימה איתי?!

הם קודם הולכים ע"פ המדינה ורק אם אפשר( אם בכלל ) אז הם מקיימים את חוקי התורה...

והם לא מודעים לכך!!!!!! לכן אינלנו אפילו עם מי לדבר!!!!!!!!

שיהיה בהצלחה!!!!

ובעז"ה שמשיח צידקנו יגיע אלינו במהרה!!!ולא יהיו את השמאלנים האלה!! |הלוואי|חיוך

למה אין עם מי לדבר?!אביטל!!=)

תאמיני לי שאם תסבירי ותתני להם סיבות משכנעות יש סכויים גבוהיים שהם בסופו של דבר יסכימו איתך!!!

נכון, אנחנו הולכים לפי התורה, זה לא אומר שהם לא! הם הולכים לפי מה שהם מבינים... ואם הם יבינו את מה שהתורה אומרת יש סכוי גדול שגם הם יסכימו עם זה!  תנסו להסביר להם! לדבר בנחת! לשמוע ולהקשיב..(יש הבדל גדול בין לשמוע ולהקשיב!) אז.... הם בני אדם! בדיוק כמוך וכמוני תנסי להסביר את העמדה שלך, אולי הם אחרי הכול יסכימו איתך.

אה ו...אביטל!!=)

לגבי המשפט האחרון שלך, מצטערת אבל זה משפט מפגר! מה הפכנו להיות?!?!?!

אנחנו שונאים את האחים שלנו!!!! האחים שלנו! שנכון שקצת התבלבלו.... ובאו נגדנו הם עדיין האחים שלך ושלי ושל כלנו פה!!!!

מה השטיות האלה?! איפה השכל?! ממתי אנחנו שונאים יהודים?! ממתי?!?!?! מתי הפכנו להיות כאלו?! מתי?!

אני כותבת את זה מזועזעת כולי!  מי שטף לנו ככה את המוח? מתי הספקנו להתבלבל ככה ולשנוא את אחינו במקום לעזור להם! הם צריכים עזרה! צריכים שמישהו יבוא כמו בן אדם ויסביר להם! יסביר להם את הצדק!!!

ולא אחד שיבוא ויגיד להם שהם דפוקים בשכל!!!

>>אביטל>>מרב.

אינלי כוח להגיב לזה שבאמת אין עם מי לדבר!!! ניסו לעשותכ בר פעם פנים אל פנים. מישו התייחס???

אבל בקשר למה שמאתר על המשפט האחרון--

כן! אני גם מתפללת שלא יהיו יותר שמאלנים!!!

לא שהאנשים הספציפים האלה לא יהיו! חס וחלילה!! שיהיו. אבל עם הדעה הנכונה לפי התורה.

אני לא חושבת שהדעה שלי נכונה, בגלל שזאת הדעה שלי, אלא בגלל שזאת דעתה של התורה!!

אני מתפללת שהם יחזרו בתשובה גמורה ויאמינו בימניות ולא בשמאלניות, אני מתפללת שלא יהיה קיים מושג כזה "שמאל". שלא יהיו כאלה אנשים, אלא רק אנשים מאמינים~

שנייה אפשר?!אביטל!!=)

ולא יהיו את השמאלנים האלה!! |הלוואי| 

עכשי הכול מובן?! לא יהיה... מה אני אמורה להבין מזה?! שהיא רוצה כמוך, שהם יחזרו בתשובה שלמה?! או שפשוט יעלמו מן העולם וזהו..

אני בטוחוה שהם בני אדם בדיוק כמוך, ורק צריך למצוא את הדרך הנכונה לדבר אל ליבם

>>מרב.

תקשיבי, אם הם ממשיכים בדעות האלה שלהם, אני גם לא רוצה שהם יהיו.. מצטערת מאוד שזה המצב ושאני ככה לא רוצה שיהודים יחיו, אבל...

אני אגיד את זה שוב ושוב-

?יהודי שבוגד בעם שלו- לא נחשב יהודי!!!?

לא זוכרת מי אמר את זה...

אבל זה נראלי לגמרי נכון!!

ורוב האנשים יודעים שהאנשים האלה פשוט בוגדים בעם שלהם!!!

אז למה שאני אחשיב אותם כאחים שלי?

אני אדבר איתם כדי שלא יבגדו בעם שלהם [שלהם!!!!! הם לא קולטים שזה הורס רק להם!!!!!] בשפה שהם הכי יכולים להבין, אבל מכאן ועד לאהוב אותם כאחים כשהם לא מסוגלים להרגיש ת'אהבה הזאת מרוב שנאה?? אינמצב!!

רוג'ר-כפרעלייך!!=)

רק משפט אחד שקפץ לי לעין-

"כן! אני גם מתפללת שלא יהיו יותר שמאלנים!!!"

אז רק שתדעי, שמן הסתם הם מתפללים שהימנים המוזרים והעיוורים האלה, שלא מבינים כלום, יעופו גם כן...

כל אחד מאמין שהצד שלו צודק, ומתפלל שהצד השני לא יהיה...

**אין לי מושג מה באתי לומר בזה**

..מרב.

א- לפי מה שידוע לי, רובם לא מתפללים...

ב- ומה לעשות שאני צודקת לא בגלל שזאת הדעה שלי, אלא בגלל שזאת דעת התורה?

אז זהו שלא...פעמיים חי

השמאל הקיצוני ואני מדבר על הקיצוני מאוד רוצה שהמתנחלים ימותו .כי הוא שונא אותנו בדיוק כמו שהערבים והנאצים שנאו אותנו....

והוא רוצה לראות מתנחלים בוכים בגוש קטיף וזה עושה לו טוב... אנשים כמו אורי אבנרי ויעקב מנור ואנשי מחסום ווטש וכו'...

רק שאלה אחת קטנה....אביטל!!=)אחרונה

אתה מסכמים איתי שהם בני אדם? יש להם אף, פה, בטן, רגליים וידיים... אז מן הסתם יש להם גם שכל!!!

(פשיאא..... גאון שכומני..=) של בדיוק כמו שיש לך ולי ולכולנו!

אז, כנראה עדיין אל מצאנו את הבנאדם הנכון שויבוא וישכנע אותם אחרת....

זה לא אומר שהם לא יכולים להשתכנע!  אנחנו צריכים למצוא את האחד החזק שיבוא ויסביר להם בנחת! אחד שיש לו תשובה על הכול! ככה הם באמת ישתכנעו. אין בנאדם שלא יכול להשתכנע תמיד.

בעצבים וקללות וכינויים לא נגיע לשום מקוםלולה=]

בס"ד

בנחת באורך רוח בלי עצבים בהרבה אהבה וסבלנות ככה נגיע להבנה אמיתית איתם..

אני חושבת שיש להם איזו שהיא מחשבה מאחורי המעשים והדעות שלהם, הם לא פעולים בלי שכל ובלי רגש.. פשוט משהו השתבש בדרך..  יש שיר שהמשפט שלו בסוף אומר "אהבת המולדת אך דבר טיבעי הוא, מדוע תחדל האהבה בגבול?" אני לתומי הייתי בטוחה שהם מדברים על המתנחלים... אבל מסתבר שעל הערבים..

יש לנו את האמת שלנו, שאם זו האמת של התורה אז היא האמת הנכונה והאמיתית.. להם יש את האמת שלהם שיכולה להיות נורא יפה אבל הדרך ביצוע שלהם וההשלכות של האמת הזו למציאות הנוכחית  זה פשוט גרוע.

תנו להם להביע את עצמם, תקשיבו להם, בלי עצבים, בלי כעס, אולי הם יכולים ללמד אותנו הרבה, ואז תסבירו להם את האמת המוחלטת שלנו.

זאת אני!!!!!!!>>>>>הסטלן הקטן

אולי הם מטומטמים אבל את אפילו לא יודעת איך לכתוב את המילה הזאת...

בעז"ה שהחלאות האלה יעופו לגיהנום שלהם כמה שיותר66

מהר. אנשים אנטישמים כאלה יש להם דין של מוסרים. 

^^ אתה לא יותר טוב מהם.נושי104
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך