מה במשבצת
הוא לא תחרותי, אם כי מבוגר צריך לשחק עם הילד, אבל בהחלט מאפשר לילד לשחק לפי הכללים שלו, ומכיל המון רמות קושי, כך שמתאים לטווח רחב למדי של גילאים.
ודרך אגב, הפיקולינו זה גירסא יקרה למשחק ותיק וידוע בשם מלחמה מצרית שמשחקים עם קלפי משחק רגילים בהחלט.
דומינו, טנטריקס או משחקים דומים. לא חייבים לשחק בתור תחרות. אפשר שכל אחד בתור ו שם חלק מתוך קופה משותפת.
ליצנים. (ולא אין לי מושג איפה אפשר להשיג את זה, היה לי בתור ילדה) משחק נהדר של שווי משקל. גם הוא כעיקרון תחרותי, אבל גם אותו אפשר לשחק בלי תחרות.
חמש אבנים - לא בדיוק משחק קופסא, וגם לא בדיוק בטוח שהילדים שלך גדולים מספיק, אבל כמה פשוט, ככה טוב.
קפלה (לא חייב מקורי) ו/או מפולת.
דומינו ראלי. אפשר להשתמש גם באבני דומינו רגילות. אני זוכרת אותנו בתור ילדים משחקים שעות, בונים מסלולים שונים ומשונים, כולל פעם אחת שעשינו מסלול דומינו ראלי לאורך כל המדרגות. היינו גדולים יותר, אבל 6 נראה לי בהחלט יכול ללמוד להעמיד את האבנים.
כמה שזה ישמע מצחיק - רמיקוב, רמיקוב אותיות, שבץ נא. הם ממש לא חייבים לשחק לפי הכללים, אבל יכולים סתם להתאים אותיות, מספרים וצבעים. וכבונוס יהיה גם לך ולבעלך משחק נחמד למבוגרים.
ואפשר ללכת לחנות צעצועים גדולה, משהו כמו כפר השעשועים או הפיראט האדום, ולשאול אותם מה הם ממליצים. לא כדאי לקחת את הילדים איתך. חנות ענקית מלאה בצעצועים עשויה לגרום לילדים ליותר מידי התרגשות. (מנסיון)