כל החיים הייתי נמוכה, מי שמכיר אותי פה מגיל קטן יודע את זה שתמיד הייתי נראית פצלונה,
כתה ו' הייתי1.43 בערך...
ואז פתאום התחלתי לגבוה, לא בבת אחת אב כן,
בכסליו של כתה ז', היה לנו כזה מסיבה לבנות דודות בגלל האירוסין של בת דודה שלי, ואז בת דודה שלי אחת אומרת לי, היי, גבהת, ואני כזה טוב תודה הלאה, עברתי לסדר היום, סוף כתה ז' הייתי 1.48, סוגשל לגבוה לא? בהחלט!
טוב עברו עוד כמה חודשים,
אמצע כתה ח' ככה אני מוצאת ת'צמי 1.50 עקפתי את X עקפתי את Y (בכתץה היה לנו נמוכות יותר ממני כמובן...
)
סוף כתה ח' מופע סוף שנה, בסוף הסכמתי לעלות על הבמה, ולמרבה הפלא מתוך 4 שורות באחד הדברים שעשינו לא הייתי בשורה של ההכי נמוכות, בסוף מישהי שהייתה בהכי נמוכות בקשה להחליף, אז הסכמתי, ואז מישהי אמרה אבל Y (אני) גבוהה ותר ממנה, ויש הפרשי גובה, המורה חפפה כאילו מי שישמע מזה כבר...
ופתאום בבית התחילו להגיד לי שגבהתי, בהתחלה אמרתי טוב טוב טוב, לאט לאט הארונות במטבח כשהם היו פתוחים דפקו לי ת'ראש לפעמים, אאוצ'... וכולם התחילו לומר לי היי גבהת, בהתחלה התלהבתי מהעניין...
היום אני 1.55 בערך... אני עוד לא בת 15, (לכל האלה שהמציאו לי פה גילאים והזקינו אותי, כן אני עוד לא בת 15, המבין יבין!!
)
אני כמעט בגובה של אחותי שבת 23 עקפתי את אחותי שבת 21 אבל בלי קשר לזה אני מרגישה 1.80 אוקיי ותסלחו לי אני מתה להתנמך!!!
כן להיות כמו פעם הגמדה הקטנה, זה כזה כייףףף
ולא אכפת לי שתמר תצחק עלי ועל (עוד 3 בנות כפרות אם אתה רואות את זה קבלו בהבנה
)
שאנחנו יכולות להצטרף לשבט שהיא מדריכה בו! בגלל הגובה, כי תמר אני לא מקנא בך שאת גבוהה רק להפך זה הכל!! ממש ממש לא! נולדת למשפחה של גבוהים, טוב אממ אבא שלך
בקיצר נמוכים מזה תנצל את זה, אני כ"כ מתגעגעת לימים הייתי הצוציקית הקטנה והגמדה ....
עוד דבר,
כל הנמוכים, סתכלו מסביבכם, כמה אנשים נמוכים יש, במחילה אבל הגעתי למסקנה שכל בן אדם שני לפחות ואפ' יותר נמוך, בחייאת, אני אומרת לכם סתכלו כמה נמוכים יש בעולם, אל תרגישו נמוכים כי זה מה שמחדירים לכם למוח, פשוט חצי עולם נמוך בימינו, וזה בדוק!! 
בקיצר אני מתגעגעת לימים שהייתי נמוכה, אמנם המשפחה שלי נמוכים (אבא 1.65 אמא 1.58 וכו')
אבל היו יורדים עלי על הגובה במקומות אחרים,
והלוואי עלי להיות היום מצידי גם 1.40!!
בקיצר, אחות, נצלי את זה שאת נחשבת נמוכה, ותהני מזה, כי נמוכים רואים את חצי הכוס המלאה