שאלה קטנה קטנטנה.. קישי=]]

לפני שנה בערך מישהי העלתה לפה רשימה של דברים שצריך לקחת בפעם הראשונה שנוסעים לשירות. רשימה ארוכה כזאת עם מלא דברים שתמיד שוכחים וכו'..

אם יש לימשהי רשימה כזאת או מישהי שיודעת על מה אני מדברת אני אשמח אם תעלה לפה...

תודה רבה

אני שולחת לך במייל =)חושבת(=
אני בעד שתעלו לפהמשומשו

אני בטוחה שיש עוד בנות שזה יעזור להם!!

אני לוקחת מברשת שיניים וסווצ'ר. אל תחפרו.בקטנה

סתאאם

מצרפתע מ י נ ד ב

20110609165934.doc

בהצלחה

אני באופן אישי מתכננת להגיע עם תיק, לא עם מכולה...צורניקיתאחרונה

תגידו, השתגעתם?! איך אני אמורה לסחוב את כל זה?! 

מעלה לפה.. לטובת כולן...=)חושבת(=

בהצלחה!  

20110612000240.doc

אני עושה השנה שירות והביאו לי את הרשימה הזאתרותי7

שנה שעברה..

וזה יכול לעזור-סתם בשביל להרגיע את הלחץ-מה צריך להביא, ושלא נשכח ח"ו(כי הרי אי אפשר ךהביא הכי הרבה פעם הבאה כשחוזרים הביתה)

אבל תכלס את רוב הדברים שרשומים לא צריך..

אבל שוב,זה יכול לסדר את הבלגן וחוסר הידע בראש..

אז ב"הצלחה!!

וואוו..קראתי עכשיו את הרשימה(אחרי שנה שלא הסתכלתי)רותי7

ואוקי..יש דברים נכונים אבל יש גם דברים ממש מוגזמים..

מטבח:

לא

* שוקו/קפה/תהצריך להביא כ"כ הרבה דברים!!!!אפילו אם אתן אוכלות את כל הדברים שרשומים שם..

דבר ראשון-בדר"כ אחרי השבוע הראשון של השירות חוזרים הביתה-ולשבוע לא צריך להביא סטוקים של כמה חודשים!!

דבר שני אפילו אם נשארים שלושה שבועות מתחילת השנה-אפשר להביא חלק מהדברים האלה.. אבל מהשבוע השני והלאה- אתן תעשו ישיבת דירה ותחליטו מה יהיה בקופת דירה ומה לא-ותקנו את זה ביחד..

וגם אם אתן לא יכולות להסתדר בלי כל הדברים שרשומים ואת כולן אתן אוהבות,ואין לכן הרבה כסף לבזבוזים-אז תביאו,אבל קצת..סוכר לדוג'-אפשר להביא שקית/קופסא אבל לא צריך להביא חבילה,זה בטוח יהיה בקופת דירה..

(אני בכללי נגד לקחת הכל מהבית...יש לכן כסף אז אתן יכולות לקנות..לא שאי אפשר לקחת מהבית אבל לא הכל צריך לקחת מהבית..(כמובן שבתחילת שנה זה שונה כי אנחנו עוד לא עשירות אבל בכל זאת))

דבר שני-נרות לדוג' מביאים..וגם נייר טואלט וחומרי ניקוי-אז כדאי לבדוק מה מביאים ומה לא..

ובכללי מה יש בדירה ומה אין..

בקשר לבשמים ומיץ ענבים-אם אתן נשארות שבת-אז תקנו ביחד! וחוץ מזה,מי נשארת בדירה כל הארוחות ובהבדלה?

לא הולכים תמיד למשפחות?

ומגהץ?מאוורר?

בטוח שלא צריך בשבוע הראשון..

מגהץ?נראה לי רק אם נשארים בת ובדר,כ מבקשים ממשפחות אם צריך-לא? או שמסתדרים..

ועוד מאורר? יש מאוורר לכל חדר..

חברה שלי הביאה מהבית מאורר לדוג' ,אבל רק בגלל שהמאוורר שלנו היה תקוע בקיר ולא הגיע אליה.. וגם אם צריך עוד מאוורר לא צריך להיות בלחץ על זה..

מראה לקיר-בדר"כ יש מראות  שנשארו משנה שעברה..כדאי לבדוק לפני זה אם יש...

בקיצור,סליחה על האורך-אבל הייתי חייבת להגיב

**לא צריך להביא כ"כ הרבה דברים..רותי7
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך