אם העולם הבא הוא עולם טוב, והנפטרים קרובים לקדוש ברוך הוא, והעולם שלנו הוא שולי, מלא תאוות ויצרים וחומריות (ברור שהוא בנוי גם מרוחניות, טוב ואהבת ה'...).
אז:
למה אני מפחדת ולא רוצה למות???
אם העולם הבא הוא עולם טוב, והנפטרים קרובים לקדוש ברוך הוא, והעולם שלנו הוא שולי, מלא תאוות ויצרים וחומריות (ברור שהוא בנוי גם מרוחניות, טוב ואהבת ה'...).
אז:
למה אני מפחדת ולא רוצה למות???
העולם שלנו הוא לא שולי. 
עיקר העבודה שלנו הוא בעוה"ז. ההתקדמות, העליה, התנועה, היצירה והבניה.
בנוסף, יש גם את הפחד הטבעי שלנו כבני אדם- אנחנו מפחדים מכל דבר שהוא לא מוכר לנו, בטח ובטח דבר כמו העוה"ב שאנחנו לא יודעים עליו בוודאות כלום.
וגם- יצר החיים שלנו. שרוצה להספיק ולעשות עוד ועוד, ונאחז בחיים.
שנזכה בע"ה לחיים מלאים בטוב וארוכים 
בשביל שיהיה לך טוב בעולם הבא, בשביל שתגיעי לשם שלמה, את צריכה לעבור את כל העולם הזה, עד שייגמר לך מה לעשות פה ואז כשזה יגיע, תגיעי לעולם הבא. נכון?
אז אחרי שתגמרי את התפקיד שלך בעולם הזה, ותהיי מוכנה לעלות למעלה לעולם שכולו טוב. אם את עכשיו מפחדת מזה, כנראה שעוד לא גמרת את התפקיד שלך. כשתגמרי- ותהיי מוכנה לעלות למעלה, לא תרגישי שום פחד מזה, ככה נראה לי.
שתזכי להאריך ימים ושנים בטוב ובנעימים![]()
"אז אחרי שתגמרי את התפקיד שלך בעולם הזה, ותהיי מוכנה לעלות למעלה לעולם שכולו טוב, אז תרגישי הכי בטוחה שאפשר! לא יהיה לך שום פחד.
אם עכשיו את מפחדת מזה, כנראה שעוד לא גמרת את התפקיד שלך, כשתגמרי ותהיי מוכנה לעלות למעלה- לא תרגישי שום פחד מזה, ככה נראה לי."
וכו' וכו'.. [אפשר לערוך לרווחת אוהבי הסדר]
אם כ"כ טוב שם, אז למה שאני לא ארצה להגיע לשם?!
מה העינין בחיים?! למה לחכות עד 120, אני רוצה להיות שם עכשיו.
כישוף כושלהחיים כאן,בעולם הזה, הם חיים מקודשים.החיים הם לא סתם עוד תחנה בדרך לאן שאנחנו צריכים להגיע. הם דרך משמעותית, אם הם לא היו כאלה איזו סיבה היתה לקב"ה לתת לנו את התורה? הרי אם זה היה רק תחנה כדי לנוח שניה מהדרך שלפנינו יכולנו לתעשות מה שבא לנו בלי חוקים ומצוות ש'יגבילו' אותנו.
למה את מפחדת? כי המחשבה והראיה שלנו מוגבלים. אנחנו בכל זאת בני אדם ויש לנו נטיה טבעית לרצות לחיות.
בשביל להנות מהעולם הבא ולחיות בו חיים טובים את צריכה לעבוד בעולם הזה קשה מאוד.
לדוג'- אדם רוצה להיות רופא ממש נחשב, הוא לא יכול ישר להגיע לאוניברסיטה או למקום הזה שיוצאים ממנו רופאים ומקבלים תעודה ולהצליח בקלות, הוא צריך לעבוד לפני זה, לאסוף מידע ולהתנסות, הוא צריך לעשות פסיכומטרי ולקבל בו מעל 750, ובשביל לקבל בפסיכומטרי כ"כ הרבה הוא צריך ללמוד לפני זה מלא מלא ואז, אחרי שהוא למד והתנסה והכל, אז הוא יכולה לבוא למקום הזה שיוצאים ממנו רופאים ולהיות רופא מצויין, מוסמך ומעולה שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות..
בקיצור, בעולם הזה את אוספת מצוות ,מתכוננת, לומדת, כדי להיכנס לעולם הבא הכי טוב שאפשר, ושתהני בו כמו שצריך..
אני מקווה שעזרתי.. 
יומקסים!
בס"ד
בשביל לזכות בכל הטוב שיש בעולם הבא ולהיות קרובים להקב"ה אנחנו צריכים להתכונן הרבה הרבה בעולם הזה לפי ההדרכה שנתנה לנו התורה, ואם נמות לפני שהספקנו לעשות את הכל, לפני שעשינו תשובה, לפני שמלאנו את היעדו שלנו, לפני שהתקרבנו מספיק, אם נמות אחרי חיים שלמים שביזבזנו סתם כל להשיג כסף, להנות מהחיים, אז לא נזכה בכל הטוב שישי למעלה.
אני פחודת למות כשאני לא ראויה בכלל לטיפה מהטוב שמובטח למעלה. אם אני ארגיש שמיציתי את עצמי, הגעתי לשיא היכולות שלי (בכל תחום!) אז אני חושבת שאני לא אפחד למות. זה פשוט לעבור שלב כשאני מוכנה אלהגיע אליו ולהתמודד עם מה שהוא צופן בחובו מכל הבחינות.

בס"ד
מצטערת, לא קראתי את כל התגובות..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים