"לא ממש, נעים להכיר.. אני נסיכת הנילוס ואתה?"
"אני זהבי.. תקשיבי, יש עוד הרבה דגים בים זה לא אני זאת את"
"אתה לא שלמה"
"לא אני לא" (אני זהבי להזכירך?!) ![]()
"בסדר, אנ'לא אחת מאלף" (כן את כן!!)
"אתה רק בן אדם" (למען האמת יותר דג אבל נו אם את אומרת... בכל זאת לא מתנשא)
"עשה טובה אל תבזבז לי את הזמן.. אפשר כבר להפסיק עם שיר הערסים הזה?
(רינת בר וחיילי הנקמה, ידעתי שאצטרך אותם מתישהו )

זהבי: "את רואה מה שאני רואה?"
נסיכה: "מה אני רואה שאתה רואה?"
זהבי: "נו, את הגוש הענק הזה שצף לו למעלה והוא כרגע חולף מעלינו"
נסיכה: "אהה זה? יש לו כבר איזה שבועיים פה זה לא חדש, התרגלנו!"
זהבי: "וואלה? אחותי אנ'לא מבין למה בימים האחרונים אנ'לא מוצא ת'יבשה, ת'אמת שאתמול נתקעתי בעץ בתוך המים
מה עושה עץ בתוך הים?"
נסיכה: "לא שמעת על דור המבול? אנחנו במקרה נמצאים בו דאא"
זהבי: "דור המבול? |בור| מזה?"
נסיכה: "מכיר את המשפט הזה שאומרים בהבדלה 'ונח מצא חן בעיני ד' '?"
זהבי: "כן מה איתו?"
נסיכה: "בגוש הזה שצף למעלה זה נוח והתיבה שלו.. בפנים יש המון זוגות של חיות שונות טהורות וטמאות הם ואנחנו ניצלנו"
זהבי: "מה את אומרת...|מהנהן בראשו|
נסיכה: "בדיוק מה שאתה שומע"
זהבי: "יפה להם! אבל מה זכינו אנחנו להנצל וכל השאר למות?"
נסיכה: "זה העיניין של דור המבול הם עשו הרבה חטאים ובמשך מאה שנה נוח בנה תיבה גדולה שתאכלס את כל אלו שיזכו להנצל ובשמך המאה שנה כולם יראו את התיבה וישאלו למה הוא בונה, ואולי יחזרו בתשובה בזכות זה
אבל למען האמת זה לא ממש קרה, כולם לעגו לנוח הצדיק ובסוף הוא היחיד מבני האדם שנשארו עלי אדמות עם החיות
שבתיבה ואנחנו הדגים פה בים"
זהבי: "פשש.. סיפור יפה אם ככה אנחנו צריכים להתחזק בעבודת ד' ולהביא גאולה לעולם!"
נסיכה: "אכן!! בוא נקבל על עצמינו משהו ונפיץ את האור במעמקי המצולות.. כל שגם שם לא יהיה
כל כך חשוך וכל ממלכת הדגים יחזרו בתשובה שלמה.. יניחו תפילין וישמרו שבת בשלמותה.. ויהיו טובים כלפי הזולת!
|מלא תקווה|" 
זהבי: "נסיכונת צדיקונת.. אשרייך, בזכות דגים צידקניות נגאלו ישראל ובזכותן עתידין להגאל!!!"
נסיכה: "המשפט הזה מוכר לי מאיפושהו ממ.. |חושב|
זהבי: "כן גם לי... טוב לא נורא בואי נדאג לשלום העולם התת ימי. גורל המעמקים בידינו"
חברים יקרים היום זהבי ונסיכה חיים יחד באושר ועושר (ואולי) כדת וכדין לאחר חופה וקידושין.. מקימים מדרשות תת ימיות ובתי כנסיות.. ואפילו הקימו סניפי בית חב"ד ומעייני הישועה תת ימיים.. כמה נפלא!
ובואו שניה נחזור למציאות המוחלטת שלנו! אנחנו לא בדוק המבול ואנחנו גם לא ממש דגים
במחשבה שניה אנחנו כן בדור המבול.
דור של בלבול דור של מפסידים דור של קשיים דור של שגעונות ואטרף!
לכל יהודי יש נשמה גדולה וטהורה ששואפת להתקדם הלאה ולעשות טוב בעולם.. כדי להשמר מין הדור המבלבל הזה
ומצד שני לגדול ממנו, אנחנו חייבים להקשיב ללב שלנו.. לקול העמוק שקורא לעשות מעשים טובים
לקול העמוק שאומר "תתנהג ברגישות עם הזולת"
לקול שאומר לנו "האמת נמצאת שם ושם".. וללכת עם המידע הזה עד הסוף!!!
בואו נשתדל לבנות לנו תיבה, לא של סגירות אלא יותר תיבה של שמירה, תיבה של מגן ועזרה בדור הזה
ולהפיץ את זה הלאה...
שנזכה באמת!
[חזר לפעולה