חברה טובה שמעיקה עלידרדסוני

יש לי חברה טובה, מותק של בן אדם, רק מה כל פעם שיש מבחן או מתכונת או בגרות היא רוצה שאני אלמד איתה,

אני לא טיפוס שאוהב לילמוד עם אנשים - אני ממש לא יכולה ללמוד עם אנשים. כל פעם היא יושבת לי שעות על המצפון שאני אלמד איתה (ויש לי מצפון שעובד חזק ולפעמים חזק מאוד!) הרבה פעמים כבר למדתי איתה וזה ראה תוצאות בציון שלי...

אני לא רוצה לפגוע בה אבל לא טוב לי ללמוד איתה ועכשיו היא רוצה שאני אלמד לבגרות יחד איתה והבגרות הזאת היא באמת בגרות שאסור לי להקל בה ראש כי זה מקצוע שאני לא טובה בו...

אני לא יודעת איך להגיד לה לא בלי לפגועה בה...

אשמח לעזרה...

אין מה לעשות......לומר לה.....כישוף כושל

אם קשה לך תכתבי לה מכתב /מייל.......

גמלי נראה ככה.. דברי איתה!!בובי שלי=]
היא תיפגע....דרדסוני

ואני ממש לא רוצה להסתבך עם זה, כל פעם אני מחפשת תרוצים אחרים והיום היא אמרה לי שהיא יודעת שאני יגיד כך וכך (היא כבר יודעת את התרוצים...)

וממש לא נעים לי (מצפון או לא מצפון?עצוב)

אם כל הכבוד שהיא מותק של בנאדם-pnina-

אז למה את לא יכולה לכתוב לה במייל את זה???
וגם אם היא תעלב, אז??? קורה !!!שטויות זה יעבור לה תוך שניות

ואתן תמשיכו להיות חברות טובות ..סבבי??

מקווה שעזרתי..

^^לא מסכימה. אל תכתבי לה במייל אם היא תיפגע.אספרנזה

כולם יגידו לך לדבר איתה, לכתוב לה-- אבל זה סתם דיברוים ותמיד הרבה יותר קל לדבר במקום לעשות את זה, רייט?

אז מה את אמורה לעשות?..

אמממ, לא פשוט אני חייבת לציין..

תנסי להגיד לה שהפעם את ח-י-י-ב-ת ללמוד לבד, בגלל שזה לא מקצוע שאת מצליחה בו כ"כ.תגידי לה שככה את הרבה יותר מבינה והרבה יותר לומדת. ותגידי שאת מצטערת- גם אם את לא.

בהצלחה!

מזדהה.. קורה לי מלא...~מישי~

תסבירי לה שגם לך ממש קשה ואת צריכה לשבת מלא וללמוד את זה ובבגרות הזאת פשוט לא מתאים לך...
קצת לא נעים. גם לי זה קרה פעם אחת עם חברה וממש לא היה לי נעים ממנה... אבל אין מה לעשות. את צריכה לדאוג גם לעצמך לא רק לה....

אם את לא מתביישת....כישוף כושל

תראי לה את המבחנים שלך תגידי לה שרק כשאת לומדת לבד את מצליחה....בקיצור תגידי לה את האמת!!

ככה היא עוד יותר תפגע נראלי...בובי שלי=]
דעתי...עץ על מים

יש כזה דבר סגנונות למידה,

אחד יותר קל לו ללמוד עם מישהו

אחר קל לא ללמוד ע" כתיבה

אחר ע"י שמיעה

וכו'...

את לא נוח לך בצורה ללמוד עם מישהו, וזה הגיוני מאד, וגמאני כזאת,

תסבירי לה את זה בתכל'ס..

כאילו אני מבינה שזה קשה וכו'..

אבל תגידי לה שאת חברה שלה, אבל זה לא סותר את זה שאת רוצה להצליח, ולך קשה ללמוד עם עוד מישהו, זה מבלבל אותך ועושה לך סלט אני מזה כזאת גמכן

תסבירי לה את זה (לא במייל) תשבו לשיחה פנים מול פנים דברי איתה על זה ברצינות, הרבה תפילות שהיא תבין בעזרת ה', אם תסבירי לה את זה מתוך נקודה של חברות של עדיין קרבה ושהיא חובה לך למרות זאת ובגלל זאת, היא תבין, היא יכולה ללמוד עם בנות אחרות, זה לא שאת היחידה בכתה נכון?

זה קשה בפועל לדבר על זה וכו'...

אבל זה בשבילך, את לא יכולה להפסיד בגלל שהיא רוצה ללמוד איתה, דברי איתה דוגרי אל תמצאיי תירוצים...

בנאדם שלא מסתדר עם למידה ביחד עם עוד מישהו והוא לומד בכל זאת ככה, לא יבין כלוווום וזה כאילו לא למדת כלום ולפעמים גם זה רק מבלבל אז זה עוד יותר גרוע, היא חברה שלך, תסבירי לה את זה בצורה הכי כנה, אני מקווה שהיא תבין

תתפללי על כך אחות, יש אבא בשמיים שמכוון הכל...

בהצלחה...

אם צריך משו מוזמנת באישי...

אתן אומרות כל הזמן היא תיפגעענבל

אבל מה עם זאת שפתחה את השרשור? היא גם נפגעת אני גם בעד הרעיון של להגיד לה ואם היא חברה באמת טובה היא תבין ומקסימום תיפגע קצת וזה יעבור לה!

פשוט תגידי לה ככה:מוחין דקטנות

תקשיבי משהו.. לא נעים לי  אבל הרבה יותר קל לי ללמוד לבד ככה אני יותר מרוכזת ויש לי יותר סיכויים להצליח... אז אולי תלמדי עם בת אחרת?

ואני ממש לא רוצה לפגוע בך.. פשוט חשוב לי להצליח בבגרות..

בהצלחה!! ובאמת זה לא כזה מסובך!! היא  תבין על בטוח...

אם באופן כללי זה בסדר ורק לבגרות הזאתמרים=)

זה יפריע-לדעתי,אם יש לך טיפה זמן תקדישי קצת זמן ללמוד איתה אם זה עוזר לה

ואח"כ תחזרי על זה עם עצמך...

אם היא באמת מותק של בנאדם-עכבר הכפר

למה שלא תבין אותך? מותק של בנאדם צריך לדעת גם להתחשב באחרים (בייחוד אם הם חברים שלו!) ולא ללחוץ על האחרים לעשות את מה שחשוב לאותו מותק של בנאדם!

אז יאללה! תגידי לה חד משמעית-אני לא רוצה ללמוד איתך. ולא עם אפחת אחרת. טוב לי ללמוד לבד. תודה על ההצעה.

סומכת עלייך אחותי! קורץ בהצלוחה!

גם לי זה ככה...כפרעלייך!!=)

אני פשוט אומרת לחברות שלי שמצטערת, אבל אני אוהבת יותר ללמוד לבד וככה אני מצליחה יותר... וזה ממש לא אישי. המבחן היחיד שהייתי מסוגלת ללמוד אליו ביחד עם מישהי זה היה בתורה, וגם זה רק עם בת אחת...

שוב, להדגיש ששום דבר לא אישי..

או שהיא תפגע (שזה בכלל לא בטוח...) או שאת תפגעי!כנרית על הגג=)

אם לא את תשמרי על עצמך, מי ישמור???

היא יותר תפגע נראלי אם היא תדע שאת מתחמקת ממנה בתירוצים! עדיף להגיד!

ב"הצלחה בבגרות!

אם לא מבינים!!!!דרדסוני
אז תסבירי!!!כנרית על הגג=)

חוץ מזה, למה מתייעצים בדברים כאלה עם אדם אחר? כי הוא רואה את זה ממבט חיצוני, הוא יותר רואה תכל'ס מה לעשות...

(אופס, קפץ...) אתם לא מבינים...דרדסוני

נכון היא מותק של בן אדם אבל היא מאוד רגישה וכשהיא נעלבת, היא נפגעת מאוד קשה!

אני לא יכולה להגיד לה ללמוד עם ילדה אחרת, כי כבר ביקשתי ממנה את זה מספר פעמים והיא אומרת לי שאף אחת לא מוכנה ללמוד איתה ורק אני מסכימה, ושלאף אחת אין כוח לעזור לה וכו' וכו' וכו'...

בקיצור היא עובדת לי מאוד חזק על המצפון...

ובתאוריה זה נשמע נחמד אבל לכו אתם ותגידו לחברה טובה שלכם שלא, אתם לא יכולים ללמוד איתה....

ונכון שזה נשמע רע אבל אני לא רוצה ללמוד איתה כי אני יודעת שאיתה נעשה יותר הפסקות מלימוד ואים לפעמים אני לומדת עם בנות אחרות היא ניפגעת ומשכנעת אותי להבטיח לה שבפעם הבא אני אלמד איתה.... ולא משנה כמה השתדלנו אף פעם לא הצלחנו ללמוד באמת את החומר....

בקיצור אני מבואסת ואין לי מושג מה לעשות...

תגידי לה ש..תל-אביבית

תאמרי לה: "תקשיבי, זה לא שיש לי משהו נגדך, אני ממש אוהבת אותך, אבל פשוט זה ממש קשה לי ללמוד למבחנים עם מישהו ביחד! זה לא קשור אליך אישית, פשוט כשאני לומדת עם אנשים- איתך, וגם עם בנות אחרות, אני לא לומדת טוב, ואז אני לא מצליחה במבחן! "

תאמרי לה את זה פשוט ככה, ואני מאמינה שהי אתבין, כי כמו שהיא רוצה להצליח במבחן, היא אמורה להבין שגם את רוצה, ושאת לא צריכה להקריב את הציון שלך בשבילה...

ב"הצלחה!!

"מי שמתבייש מתייבש לו הציון.." חחחירון קורצןאחרונה

תגידי להה פשוט שאת לא יכולה או שתמציאי לה איזה תירוץ

בהצלחה בבגרות

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך