יש לי שאלה אם למישהו יש תשובה מספקת אני אשמחענבל

למה למען ה' אנשים צופים בתוכנית המגעילה שנקראת האח הגדול?????

כאילו יש עניין לראות אנשים חיים בתוך בית אחד?? ועוד עם כל הדברים שהולכים שם? בגידות, שקרים, פירוק אירוסין, אנשים חובשי כיפה שהולכים לשם...

זה נשמע לכם נורמלי???

אם יש כאן מישהו שצופה אשמח אם יסביר לי למה? ואיך הוא חושב שאין עם זה בעיה?

אני צופהshira94

אני אישית צופה בזה ואני די אוהבת את זה..אני חושבת שיש שם באמת דברים גרועים..כאילו..אין מה לעשות לכל דבר יש יתרונות וחסרונות..כל הקטע הזה של לראות איך אנשים מסתדרים בבית אחד שאתה יודע מראש שהולכים להיות ריבים ושטויות אנשים נהנים לראות את זה זה מצחיק אותם אני חושבת שאפילו חלק מגבשים דעות שונות על כל מיני דברים שקורים בבית הזה (וויכוחים שיש שם) אז בעיקר רואים את זה כי זה יכול להיות מצחיק כל המשימות והשטויות ויש גם דברים לא נעימים אבל..אנשים נמשכים לזה פשוט!!

מצחיק אתכם ש..ענבל

מישהי מאורסת נכנסה לשם, בגדה בארוס שלה ואז הארוס שלה נכנס לשם ביחד איתה??? זה נשמע לך נורמלי???

מה שאמר ה"אח הגדול" לדנה נדמה לי זה נורמלי??

ולא אני לא צופה בזה את כל הסיפורים אני יודעת מבנות כיתתי

>>>אורח בעולם

זה מעניין לראות איך אנשים ממקומות שונים (הן מבחינה גאיגרפית והן מבחינה תרבותית-דתית) נפגשמים ורוקמים יחד מערכות יחסים...

מסכימה לאללה!!!!מתנחלת לעד

לפי דעתי זה גועל של תוכנית...שאפילו לא מעניינת.... כולם שם או יצורים ממש וכל אחד עם הבעיה שלו... וזה באמת גועל!!!

לא מבינה בכלל מה העניין ובושה להסתכל בזה...אנשים חיים בסרט ועשו דברים כ"כ גועליים שם... ואני אפילו לא רוצה לפרט מי ומה.... (לא שראיתי..זה התפרסם גם בכללי מחוץ לתוכנית..)

גועל נפש...הסטלן הקטן

הטלוויזיה הישראלית הדרדה לרמות מזוויעות..

ולא רק מבחינה דתית...זה פשוט חוסר רמה..

אף פעם לא ראיתי ברוך ה'ידיד
אותי מגעיל המציצנות הזאת.. החטטנות בחיים של אנשיםמתו"ש

בס"ד

אחרים.

משעמם...איל!לי
מתוקה שכזאת-ה!ד*ה=)

האנשים שבאים לשם יודעים בדיוק מה הולך להיות להם....זה לא שמחטטים להם בלי רשו

רשות**^^^ה!ד*ה=)
אני חושבת שהיא לא התכוונה~מישי~

להגיד שזה לא בסדר שמחטטים להם בדברים כי זה חלק מהקטע של התוכנית אלא שהיא פוסלת את עצם הרעיון של התוכנית שכולו חטטנות, רכלנות, בגידה ובאופן כללי להיות מושחת ורע לזולת.

מסכים!!! עםgbck630 2אריאל דוד
גם אני מסכימה, כמובן (ז"א אם לא הבנתם מתגובתי...)~מישי~

אנשים צופים כדי לראות "שהדשא של השכן שחור יותר"טובי =][=

זה מספק את התאווה שלנו ל'מציצניות'..

אני לא רואה את זה....כישוף כושל

אבל יש לי כמה חברות שרואת את זה בגלל שאחרי זה מדברים על זה בכיתה

מניי-ה!ד*ה=)

ג'קי לא עזב, הוא ניצח!!=]]] חולעליו=]]

תוכנית שכל הענין שלה הוא חטטנטת...הסטלן הקטן

גם אם המתמודדים מודעים לזה ובאים על דעת זה.זה דבר מגעיל...

הפכנו לאנשים שמענין אותם לדעת כל היום מה קורה בתוך החיים של אנשים אחרים...0לא כולנו...מי שרואה האח הגדול)

אני אשמח אם מישו יגידלי מה התוכן של התוכנית הזו????ומה הוא מוצא בה לעזאזל???

זה לא שהתוכנית מועילה, או נגיד יש בה משהו טוב.135792468

הקטע של לראות את זה,

זה שלא צריך לחשוב, או לקבל מסרים, או כלום.

פשוט לשבת איזה חצי שעה של-לא-לעשות-כלום.

ורק לבהות. מרפה. כיף. זורם.

אולי זה דביל, אבל איזה חצי שעה זה בסדר.

מובן כזה.

לשבת לבהות במשו שכל כולו גועל נפש-זה בעייתי...הסטלן הקטן
><><><><><תל-אביבית

אני יכולה להבין שיש אנשים שרואים.. כי בתכל'ס, כל מי שלא ניסה אף פעם, אם תתחילו לראות תוכנית אחת (לא סתם שעה, אלא תוכנית ערוכה עם קטעים מעניינים) אז זה כן יסקרן..

א-ב-ל

זה באמת חסר תכלית, חסר בושה וחוסר כל....

פשוט אני חושבת שאני אסתכל בזה כי פשוט אני לא שם.. זה אל מעניין אותי.. יש לי מספיק דברים אחרים, יותר ברמה לעשות, ואני ממש לא רוצה לרדת לשם...

בנוסף לכל מה שאמרו אני חושבת שצפיה בתכנים סוטים ורדודים גורמת לאדם להיות קצת יותר כזה.. אין מה לעשות.

כמה שהבנאדם יהיה דוקטור ולא יודעת מה, זה נכנס לנפש ומשפיע עליה.

ברגע שאתה רואה התנהגויות, לבוש ושפה, זה מכניס לך שזה לגיטימי, וזה גורם לך להיות קצת יותר דומה לזה...

תוכנית מפגרת!!!!!!!!!!!מעפר אני באה

יואוו!! מי שצופה בזה ממש משועמם!! זה רק התמכרות!

תוכנית חסרת תוכן בעליל..

תפתחי...=]קרבית

אז.....זאת את.....לפי השם נחשי מי אני...=]=]=]

חחח מני -ע*נ2!ש

ג'קי לא עזב -הוא ניצח ...

אז ראית את כל התוכנית .?

יאללה כל אחד והדיעה שלוshira94

אני אוהבת ת'תכנית ואני אמשיך לראות ומי שלא רוצה  שלא יראה..אל תחפרו יותר מדי!!

שירה אנחנו רוצים להביןענבל

ומה זה אל תחפרו יותר מדי???? מי שלא רוצה שלא יקרא את כל התגובות!

זה סתם מרגיז שעל כל דבר שני אומרים "זה חופר זה חופר" חופר לכם? אל תיכנסו! לא מכריחים אף אחד!

מצטערת שאני מוציאה את זה עלייך אולי אני אפתח על זה שרשור בקרוב זה פשוט כבר ממש מרגיז

gbck630 מה את חופרת????לוקסוס

סתאאאאאאאאאאםםםםםםםםם.......

תוכנית מגעילה-pnina-

ואסור לי להכנס לשם דרך האינטרנט...וב"ה אינלנו טמבלויזיה בבית!!!מוציא לשון[ננהה..בננה..]חח..סתם!///

gbck630 תביני משהו..shira94

לא התכונתי חס וחלילה לפגוע באף אחד..ה"אל תחפרו" זה ביטוי אצלי..כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו..אבל קצת הוציא אותי מדעתי שאנשים כותבים תגובות מגעילות על דברים שהם בכלל לא ראו ולא יודעים מזה!!

לא צריך לראות התוכנית הספציפית כדי לדעת מה הולך שםender13

כמו שאני לא צריך לקרוא את הספר האחרון של יוסי שריד(לא הרב) כדי לדעת מה, כמעט בדיוק, הוא כותב.

אם זה היה משהו שונה במקצת הייתי שומע על זה.

כל מי שמכיר קצת את העולם יודע טוב מאוד איך "האח הגדול" נראה בלי לראות פרק אחד.

אבל האמת שלא צריך, תוכניות טלוויזיה ככלל מכוונות הכי נמוך שהנושא מאפשר בכדי לקלוע לקהל יעד גדול כמה שאפשר, זה אינטרס שיווקי פשוט.

אני מניח שלא צפית בכמה מתוכניות הטוק-שואו האמריקאיות הצעקניות של העשור הקודם בכדי לראות כמה נמוך אפשר להגיע עם זה.

זה נראה טוב? זה מושך? ברור! את יודעת כמה כסף יש בזה ומוציאים על זה כדי לקנות אותך?

תורידי ת'עטיפות ותעשי חשבון פנימי אם את באמת רוצה את זה.

השאלה שלי היא אחרת,, למה יש תאנשים שמשתתפים בה?אנונימי (פותח)

והורסים לעצמם תחייםם...!

כסף, תהילה, פרסום....<אריאל>
עבר עריכה על ידי <אריאל> בתאריך י"ג סיון תשע"א 23:01

יש כאלה שיצאו עם קמפיינים פרסומיים, קיבלו להגיש תוכניות טלויזיה... אפשר להתקדם איתה להצלחה אם אתה חביב על העם שרואה את התוכנית.

לא קראתי ת'תגובות, אבל-*טליוש*

זה לא שאין באח הגדול בעיות, פשוט זה לא מעניין את האנשים שרואים את זה!!!!!!!!!!!!!!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך