תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב זה סתם מרגיז שעל כל דבר שני שמישהו אומר אז הוא חופר. כאילו וואו אנשים מדברים על דברים באמת חשובים להם ואתם אומרים זה חופר???. חופר לכם? אין בעיה אל תהיו לידינו (או לחילופין אל תקראו\אל תגיבו) אנחנו רוצים להתדיין על זה למישהו יש בעיה שישמור אותה לעצמו!! כבר נמאס לי שכולם אומרים לי שאני חופרת יופי שאני חופרת! לא רוצים להקשיב אל תקשיבו!! אבל גם אל תגידו את זה על כל דבר שאני אומרת!
אני כבר פוחדת לדבר כי אני מרגישה שזה לא מעניין את המקשיב (או אולי יותר נכון את הלא מקשיב) ושזה מרגיז אותו אז מה? מהיום אני אשתוק כמו דג כי זה חופר לכם???? תאמינו לי שמזל שיש עוד אנשים נחמדים בעולם (אני אישית זוכרת רק אחד אבל בטח יש עוד) אנשים שמקשיבים ומוכיחים לך שאת מענינת, שכיף להקשיב לך דבר שהרבה מפה לא יודעים לעשות! ורואים את זה בתגובות השונות או בשיחות בחדר הראשי ואפילו בחיים וזה סתם פוגע ומוריד את הערך העצמי ואת הביטחון תאמינו לי זה קרה לי! ומזל שהיה פה מישהו שעזר לי לחזור אל עצמי בכך שהוא הקשיב לי! בלי לומר שאני חופרת ואפילו לומר שזה באמת מענין אותו.
טוב עד פה סוף דבריי (נמאס לי להגיד סוף חפירותי מהסיבות האמורות לעיל) רוצים תגיבו, לא רוצים אל תגיבו, וגם מי שרוצה להגיד שחפרנו שלא יגיב ושפשוט לא יסתכל!!!