גם את הגננת שלי וגם את הביביסיטר שלי כשהייתי בן שנתיים...
אתמול...
גם את הגננת שלי וגם את הביביסיטר שלי כשהייתי בן שנתיים...
אתמול...
בשבוע אחד אני פוגשת שני מורים שעשיתי להם את המוות בשנים קודמות..חח
ניגוניםוכל פעם יש לה משו חדש להגיד.
פעם אחת זה היה שאני יפה (היא צריכה משקפיים
) פעם שניה זה שאני צריכה להסתובב עם עוד בנות, ופעם שלישית זה שאני צריכה לשים קרם הגנה או משו כזה..
אדיירר
כל יום מחדש אני פושגת את כל המחנכות שלי לשעבר, שלא כ"כ מתות עלי.=]
מכיתה ח'.....
שלא ראיתי אותה מאז, כלומר 4 שנים והיא פיתאום שואלת אותי אם אני יכולה לעשות לילד שלה ביבי סיטר!
אחותי בת 22 עברה באיזשהו קניון קיצ'ר ואז אישה אחת עושה לה, אסתר?
אחותי הסתובבה ולא היה לה מושג מי זאת האישה הזאת ק'צר האישה אמר לה :"מה את לא זוכרת אותי???, אני הגננת שלך"....קיצ'ר אחותי מסתכלת עליה כאילו היא נפלה מהירח!!!כאילו ווואי איך היא זוכרתתוה??
ואז הגננת עושה לה " לא השתנית" ..[ מהגן ] קיצור אחותי פשוט הממומה !!!!!!!!
מזתומרת' לא השתנת מהגן![]()
??אה???? אחותי מממש התעצבנה עליה...וואיי זה היה כזה מצחיק!!!![]()
תן חיוך....=)רק אני לא פגשתי היום אף אחד נוסטלגי?
היה לי פעולה עם המדריכה שלי בזרעים. אני עכשיו בהרא"ה.
קיצר-מה מסתבר? היא עשתה לנו פעולה בשבט נבטים שכל אחת כותבת לעצמה מכתב וכשנהיה בהרא"ה נפתח את זה. אז אתמול פתחנו ת'בקבוק וכתבתי פשוט שוופךךךךךךךךךךךךך מצחוק. תקשיבו לנוסח. (ילדה בכיתה ד...)
שלום ל****** של כיתה ח'.
יש לך עכשיו כתב מכוער.
אני מקווה שיהיה לך כתב יותר יפה.
ותמיד זיכרי-בלי חברים (בנים) ותמיד עם חיוך על הפנים.
אוהבת ***** של שבט נבטים...
פשוטט קורעעעתת.. הייתי על הרצפה שעות!!!..
תודו שהייתי פלצנית ....
|נקרע מצחוק..|
אני יום אחד נסעתי באוטובוס פתאום מישי עולה מתחילה לחבק אותי שעות קיצור היא עושה לי וואי זוכרת אותי ? הייתי איתך בגןןן !!! ( WTF ?! )
אני הייתי בבת מצווה של חברה שלי, פתאום מגיעה אשה אחת ומחבקת אותי, ושואלת אותי מה נשמע, ואיפה אני לומדת, ואני עונה לה, כי פאדיחה שאני לא זוכרת אותה.
ואז כזה היא שאלה אותי איפה אני לומדת, ועניתי לה בנגיד בי"ס ***** אז היא שואלת אותי למה אני נוסעת כ"כ רחוק, מירושלים, (ובאמת אני גרה בכלל בקצה השני של הארץ....)
ואז היא עושה לי, רגע, לא קוראים לך תקווה, אני כזה, לא!!! אז היא עושה לי, יש לך אחות תקווה, קרובת משפחה תקווה, משו כזה, אז אני כזה אומרת לא! [מתה מפאדיחה, כי שחקתי אותה מכירה אותה], אז היא עושה לי "וואו , את פשוט כופי תקווה!!! ואחיות שלה, !!!", ואז היא עושה לי , ומאיפה את מכירה אותי? אז אני כזה, אנ'לא מכירה אותך, כמעט בכיתי לה, אתם לא מבינים!
בריקודגלים מישי צועקת לי: ציפי! ואני כזה מרימה גבה ואז זאתי מצביעה עלי ואומרת לחברה שלה: נכון היא דומה לציפי?! ואני כולי נעלבתת
לה ככה לא להעלב..
זה מה שקורה שאת בבצפר של כיתות א-יב..=\
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים