מישהו או מישהי עכשיו בכיתה ח' ועבר את החיסון???
איך הרגשתם??מרגישים???
מישהו או מישהי עכשיו בכיתה ח' ועבר את החיסון???
איך הרגשתם??מרגישים???
אחרי יומיים שלושה זה עבר
זה כואב רצחחח..
אבל אחרי יום-יומיים זה עובר...
|נזכר בזעזוע|
רפואה שלמהה!!!
דואגת!זה ממש נפוח לי ואני לא יכולה להזיז ת'יד כי זה השפיע על כל היד עד לכף יד!!!!
לפעמים יש לחיסונים האלה כלמיני תופעות...
בס"דלי
הלך לי טיול שנתי בגלל זה
הורדתי לעצמי חצי עקב, אז לא יכלתי לדרוך על הרגל, ואז עשו לי חיסון, ככה שגם את היד לא יכלתי להוזיז... היה דווקא נחמד
אם זה משהו ממש קיצוני שממשיך יותר זמן כדאי שתלכי לבדוק את זה, היד שלך לאאמורה להיות משותקת...אמור להיות נפוח/ נימול/כואב, לא שיתוק בכל היד...
בדיוק שאתה עושה חיסון והוא מזה כואב...בדיוק אז אנשים נזכרים שהם יכולים לגעת לכם ביד וכל שניה נוגעים לכם....כאילו עד לפני החיסון לא התקרבת ליד שלי...מה קרה עכשיו???זה כזה חוק מרפי!!אבל כואב!!!!
לי זה בכלל לא כאב, לא בחיסון ולא אח"כ..
רפואה שלמה (=
לא הייתי צריכה לעשות בכיתה ח', כי עשיתי כבר בז' אחרי שעפתי מהאופניים, אז פשוטעמדתי ובהיתי בחברות שלי שכל אחת מהן פחדה יותר מהשניה XD
אני לא הרגשתי כלום, כי הייתי בהלם, אז לא הרגשתי שום כאב.. [כולל סנטר פתוח ויד שבורה...].. בכללי זה נראלי בדיחה...
אני הגבתי ממש קשה!
כאילו- התעלפתי...
והיד עדיין ממש כואבת ונפוחה....![]()
היה לי כאבי ראש מטורפים 3 ימים!!!!
עשיתי לעצמי ממש פאדיחות....
הייתי מעורפלת, והתעצבנתי על האחות שהרימה לי ת'רגליים כדי שאני יתעורר.... :/
קיצר- שונאת זריקות, בדיקות דם, חיסונים וכו'.....
לא נורא- לפחות ארגנתי לעצמי חופשה לחצי שבוע... הכנה לחופש.![]()
רצו להשכיב אותי על המיטה של האחות אבל לא הסכמתי ואז שמו לי את הרגליים על כסא...
חיבקתי את חברה שלי כמו לוידת מה...היא יצאה פיתה אם לא לאפה...
ואז האחות שמה לי ת'חומר שמנקה ואז צרחתי לה שאני לא מסכימה לעשות ת'חיסון..חחח...[רק מהלחץ כמעט התעלפתי..]
אבל היא אמרה לי שהיא לא עושה ואז היא החזיקה לי תיד חזק ועשתה לי ולא הרגשתי כ-ל-ו-ם-!
אבל איזה חצי שעה אח"כ התחיל לכאוב לי היד ממש, 3 ימים הייתי עם חום וכאבי ראש ולא עשיתי 2 מבחנים
לונורה...הכל עובר
כמה שאני ילדה מגזימה זה היה אמיתי...
והייתי עם חברה שלי והיא ממש פחדה ואז איזה אחות כזאת דוסה...התחילה לצעוק עליה אסור לפחד זה לא צנוע זה לא מכבד אנשים...ככה בת ישראל צנועה וחסודה לא מתנהגת..קיצור הייתי בשוק!!!!!
ממתי אסור לפחד??????????????
עד לאיזה רמה הגענו???????
שגם לפחד כבר לא צנוע??????גם לפחד זה כבר איסור מהתורה???????
גם פחד זה אי כיבוד אנשים שסביבך??????מה??????
אז זהו אם פחדתי אני כבר לא נחשבת בת ישראל???????????
עד לאיזה רמה הגענו?????
סורי פריקה!!!!
ובשאר השבוע רק כשנוגעים במקום של הזריקה....
אני מכירה את הילדה שממש פחדה?? 

חחחחחחח
ויעלולה....ישמצב....זאת הרוסיה הייתה עם פשמינה כזאת על הראש והדוסה עם משקפיים עגולים כאלה וקוראים הח רבקה?
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים