טוב יש לי שאלה, טוב אז חברה שלי עשתה ביביסיטר אצל איזה אחד שכן שגםאני מכירה, לאמשנה היא עברה על המחשב שלהם (אולי גםלא בסדר אבל הם הרשו לה) ובטעות היא הגיעה לתיקייה שבה הוא שמר תמונות של בנות.................... ושתבינו הבנאדם לא מדבר עם בנות כאילו מתנהג כמו דוס אמיתי לא יודעת מה לחשוב עלו....... ועם הוא ככה אז אולי עוד בנים גם ככה,לא יודעת מה לחשוב
אני מניחה שיש עוד כאלה, לצערי:/אספרנזה
תראי, לודעת בדיוק מה להגיד לך.
אולי פשוט שתדעי שאצל בנים היצר הזה חזק פי אלף מאצלינו, ו, נו- תמיד נופלים.
מקווה רק שהוא יקום ויתגבר על זה.
[אבל לעניות דעתי לא יפה שחברה שלך שראתה את זה אמרה את זה ל-ך.]
תדוני לכף זכות-ה!2ה 2!2ה
יש מצב שהוא היה צריך את זה למשו.. לסניף אולי..
כאילו, גם לי יש תמונות של בנים מהסניף כי עשיתי משו לחודש אירגון..
*%^..או שאולי לא הבנתי וזה תמונות כאילו לא של בנות מהמקום שלך כאילו מפורסמות..?&$^
המשך יומקסים ובהצלוחה! (:
דווקה מבינה- החברה הייתה מזועזעת...*#&למה?!*#&
קודם כל- לדון לכף זכות...לכי תדעי, אולי אשתו הייתה פםעם דוגמנית וחברות שלה שלחו תמונות או משו...;)
חוצמזה, באמת אנחנו לא יכולות לשפוט...ולא נראלי מתאים לפתוח פה דיון על זה...
לפני שתדון אותו לכף זכותב.ש.
שתדון את עצמה לכף זכות.
מה זאת החדירה לפרטיות הזאת?
ועוד היא עושה אח"כ דיון שבטי על התמונות של האחר?
תפסיקו לטאטא מתחת לשטיח.ניגונים
בסדר-זה אולי לא טוב שהיא ראתה, ועכשיו שהיא תשמור את זה בלב שלה? לא, זה לא נכון. אם זה מפריע לה-שתדבר.
אז כן, יש אנשים שנופלים בזה. אין מה לעשות-ככה פועל העולם. בעזרת 'ה הוא יתגבר, בעזרת ה'. ואולי זה בכלל לא שלו? אין לדעת.
תפסיקו להגיד שאין מקום לדבר על כאלו דברים, זה לא בריא.
נכון, זה לא בריא לא לדבר על זה.ב.ש.
אבל יותר לא בריא (והמון המון דוחה) זה לדבר על זה.
נשמע כאילו כולם פה יודעים על מה ומי מדובר.. |תוהה|סקארבן
האמת, אין הרבה מה לעשות, זה בעיקר עסק שלו, זה לא שמילה שלך בעיניין תזיז משהו..כאילו ולא כדי לפגוע..
בכולופן, אז מישי ראתה אתזה, וסיפרה לך, ופסדר..
כאילו, יודעים, וזהו..
לפחות לא תחיי עכשיו באשליה שכל הבנים צדיקיםיושב בדד
ורק בודדים נופלים..
לומר לרב שלו וזהו, לא לאף אחד אחר.
בנות...הסטלן הקטן
שמתם לב שכולכן ישר דברתן על השכן וכמעט אף אחת לא התייחסה למעשה הנורא של החברה... טוב,כתבתן שזה אולי לאטוב שהיא ראתה...
אבל,תקשיבו,הילדה ממש חיטטה לשכנים במחשב..אני יוצא מנקודת הנחה שהתקיה הזו הייתה לפחות טיפ-טיפה מוסתרת...וגם אם לא,אז טוב,הם נתנו לה רשות להשתמש במחשב זה כולל גם את החומר שעל המחשב עצמו או רק אינטרנט\משחקים???
ואו-קיי פלשת לבן-אדם למקום הכי חסוי והכי פרטי שלו (ואם כל הבעיתיות שבדבר התיקייה הזו היא ההוכחה שזה מקום פרטי...) וראית דברים מזעזעים,גם אם קשה לך לשמור בלב הכל נבע מטעות שאת עשית ולכן אין לך שום פריבילגיה עם כל הקושי ללכת ולספר את זה לחברה (ובטח לא אם החברה פותחת על זה שרשור...)
אז עשית טעות -נגעת בסיר רותח ונכווית,זו אשמתיך והדבר האחרון שאת עושה זה ללכת וספר את זה...ובטח לא אם את מספרת את זה עם השם והכל כי את שורפת את הבן אדם כי עכשיו החברה שלך חושבת ואני אצטט) "אני לא יודעת מה לחשוב" וגם אם זה בהקשר שהיא לא יודעת מה לחשוב על כל הבנים,אז את עכשיו אולי גרמת לזה שהיא תסתכל על כל הבנים בזווית קצת שלילית...
והכל בגלל השטות שעשית..
הממ....יש משו במה שאתה אומר הסטלן...*#&למה?!*#&
סבבה אז היא נכנסה למחשב..ב.ש.
שתעשה את הצעד הכי אנושי ותלך לבקש סליחה!
אז מה אם זה בטעות? על דברים שעושים בטעות לא צריך לבקש סליחה???
לא רק שהיא לא ביקשה סליחה, היא גם עשתה את הגרוע מכל...סיפרה את זה לאחרים!!!
כמו שכתבתי כבר (ואני לא נוהג להשתמש בלשון חריפה) המעשה הזה ממש ממש דוחה! (סורי. זאת המילה הכי מתאימה שמצאתי למקרה הזה.)
^^^^^^ ווהוווו איזו הסחפות!!!!!אנונימי (פותח)
אז מה הפיתרון לדעתך?ב.ש.
להתחיל להפיץ שראית דברים מסוימים אצל האחר?
מה התועלת בזה?
חיטטת בדברים של האחר. לא ביקשת סליחה ואתה עוד הולך ומפיץ את זה (עם או בלי שמות)?
תבקרי באישי שלי אני אתן לך כמה דוגמאות ותביני היטב על מה אני מדבר.
הפתרון- פשוט לסתום ת'פה..רחלקה
אויר הרים>>>>>הסטלן הקטן
"איכשהו נכנסת להיטוריה"????????
היא "בטעות הגיעה לתיקייה"????
את יודעת מה,אני מבין שהיא חפשה שירים והגיעה בטעות.אבל להגיע בטעות להיסטוריה??
מצטער אם אני פוגע...
אבל אני גם עשיתי כמה פעמים בחיים שלי בייבי-סיטר וגם הייתי על הרבה מחשבים זרים,אבל אף פעם לא הגעתי לתקייה שלא הייתי צריך להגיע אליה ואף פעם לא הגעתי בטעות להיסטוריה...
סטלן צודק ואני הוסיף ואומר-משה ר-
שיש פה הוצאת שם רע על בן אדם ואותה אחת חטאה בזה שהלכה וסיפרה למשהי שהיא מכירה אותו וסביר להניח שהאדם הזה גם אם יעשה דברים טובים בעתיד הדבר הזה ישפיע עליכן ותסתכלו עליו בצורה שלילית...
,על עבירות של בין אדם לחבירו אין יום הכיפורים מכפר עד שירצה את חבירו"
וחברה שלך צריכה לעשות שאלת רב כדי שיורה לה איך לכפר על זה.. כי סביר להניח שהיא לא תלך ותגיד לו מה היא ראתה..
ולאנשי הפורום היקרים: שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו אם אותה אחת הייתה מקפידה על זה היו נמנעים אי נעימויות...
כל הבנים כאן מגינים על השכןכישוף כושל
אבל שוחכים שהוא זה שיש לו תמונות של בנות במחשב....
בנים...תחשבו אתם הייתם רוצים לגלות
שאישתכם מחזיקה תמונות של בנים אחרים ??
זה פוגע בקדושת המשפחה
אבל כאן זה אחרת הוא לא נשוי!!!!!!E.L.T
זה לא קשור להגן עליו או לא-משה ר-אחרונה
יש פה פגיעה בפרטיות שלו וזה עניין שלו עם הקב"ה אף אחד לא צריך לשפוט אותו אם הוא עשה עבירה של בן אדם למקום... עיקר הטיעון הוא הכפשת שמו של הבחור שלא לצורך...
סתם שאלהענבל
מה נראה לה שהיא נכנסת לתיקיות שלהם???
כאילו להשתמש במחשב הם הרשו לא לחטט בו
ולגבי מה שאמרת אין לי ממש עיצה אולי להגיד לרב שלו או משהו כזה
אבל זה באמת לא בסדר שהיא הסתכלה ועוד אחרי זה סיפרה
מסכימה איתכם...תלוש'
אבל לפי מה שהיא אומרת היא נכנסה לתקיה הזאת רק כדי להוריד שירים M.P
אז למה לספר?ענבל
שתחשוב ותעשה מה שהיא חושבת אבל שלא תלך לספר את זה לכל העולם ואישתו
מי יודע אולי יש פה אחד שמכיר אותו את לא יכולה לדעת
לא צריך לפרסם את זה ובטח שלא לדון על זה
חברה שלך מטומטמת!! מה היא נכנסת לתיקיות שלא שלהאריאל דוד
ומה היא עוד מספרת לך לשון הרע על מישו שחשבת עליו דברים טובים!
מה פתאום להגיד עליה "מטומטמת" ? ,אני מוחה על כך.שואף לאור
בלי קשר לראוי או לא ראוי בכל הסוגיה הזאתשואף לאור
נראה לי שממש פיספסתםיושב בדד
כל המטרה של השירשור זה לא להטיף מוסר לה ולחברה שלה שלכתחילה עשתה טעות, אלא לייעץ לה, מה לעשות עכשיו?
אנשים עושים טעויות לפעמים ונקלעים למצבים לא נעימים.. אז דבר ראשון תעזרו להם לפני המוסר!
אם ככה אתם עוזרים מי יבקש מכם עזרה?/
^^כפרעלייך!!=)
שתבין שכולם יכולים ליפול, כי זה מאוד קל... ושעכשיו תעריך אותו המון אם הוא בכל זאת "נגמל" מזה ומתגבר, כי זה קשה ממש!!!
ככל שעוצמת הנפילה יותר גדולה, כך גם עוצמת העליה יותר גדולה!!!
כמה שזה דבר נוראי, אם הוא הצליח להתגבר על זה או לפחות יש לו רצון להתגבר... אשריו!!! מעריצה שלו!! הוא מדהים!!! איך אפשר בכלל לחשוב עליו דברים רעים? אולי זה ממזמן והוא כבר הפסיק?
אוקי בבקשה להיכנס!!!אנונימי (פותח)
א. אפאחד לא מכיר אותי כי אני לא מכירה אפאחדמחוץ לפה!!!!!!!!!!!
ב. לא אמרתי שמות ככה שגם עם הייתם מכירים אותי (שאתם לא) לא היתם יודעים על מי דיברתי
ג היא לא חיטטה היא נכנסה בטעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ד היא סיפרה לי כי היא ממש התפדחה ורצתה לספר למישו
ה הלווווווו אני שאלתי לעזרה לא למוסר!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז די לבקר אותי ואת חברה שלי
תודה!!!!!!!!!!![]()
המשך יום נעים
תשאלי ת"ח מה עושים...-משה ר-
האם יש עניין ללכת ולבקש סליחה או פשוט להשתיק את זה ותראי מה הוא יורה לה
פשוט לא לעשות כלום!נושי104
זה עניין שלו עם עצמו.
היא ראתה? אז שתשתוק.
אוך איתכם! פשוט אוך. ותכנסו כולם בבקשה! זה חשוב ליניגונים
היא ראתה--עזבו טעות או לא טעות--היא ראתה.
ובשביל כל האנשים שכאן שאומרים לשתוק--אני יכולה לספר לכם מה זה לשתוק אחרי תמונות שכאלו, במיוחד אם היא עדיין תמימה.
אני ראיתי תמונות כאלה, אני שתקתי, עד שזה התפוצץ. וזה הרס אותי מבפנים. אתם באמת רוצים לדעת מה יכול היה לעבור עליה בלילה אם היא לא הייתה מספרת??
אני מעריצה אותה שהיא הלכה וסיפרה. מעריצה! אני לא אומרת שהיא הייתה צריכה ללכת ולספר לכולם מה השם שלו-אבל עצם זה שהיא הסכימה לדבר זה משהו מטורף--ואתם משתיקים אותה, וזה פשוט חוצפה.
תעשו לי טובה.
ניגונים...הסטלן הקטן
יכול להיות שזה קשה..את יודעת מה??אפילו בסדר שהיא ספרה...
דבר ראשון-היא אמרה שם!!!היא שרפה את הבן אדם...דבר שני-זה לא הופך אותנו לחצופים...
כי היא החצופה פה והיא זאתי שחיטטה וראתה בטעות או שלא...
ניגוניםענבל
אין בעיה שתספר
אבל למישהו מבוגר שתלך אפילו לרב לא לחברה!
למה חברה שלה צריכה לדעת???
יש אנשים שמתוקף תפקידם שמורים וכדומה ידעו לטפל בזה
ולא יפרסמו את זה
נכנסתי והנה תגובותי...הסטלן הקטן
א.נכון,אבל בכ"ז פרסמת את זה...
ב.נכון
ג.כבר אמרתי את דעתי על זה...בתגובה ל"אויר הרים".
ד.אני מבין שהיא ממש התפדחה ורצתה לספר על זה למישו אבל זה לא הופך את זה לבסדר...זה עדיין חמור!!
ה.המוסר כלפי חברה שלך הגיע רק אחרי שכולם (ויותר כולן)בקרו את הבחור המסכן ולא זרקו מילה לעבר החברה שלך...
מי אמר שהוא הפסיק????כישוף כושל
הסטלן הקטן- נסה לדון לכף זכותאנונימי (פותח)
איך הגעתי "איכשהו" להיסטוריה? אז אני אסביר לך: רציתי להגיע למשהו שנכנסתי אליו קודם, אז נכנסתי להיסטוריה
כדי לחפש את זה שם, והתמונות הללו היו 5 כניסות מתחת....
ב.ש- עדיין לא הבנתי את החומרה בזה שהיא מספרת את זה בלי שמות!!?!
הלוווווווו!! אנשים! הבת אדם נכוותה, הכי לגיטימי שבעולם שהיא לא תשתוק!!! אתם לא חוויתם את זה- אז אתם
מדברים מחוסר ידע, חושבים שאתם עוזרים בתגובות שלכם: "את החצופה פה"\ "החברה שלך מטומטמת" ועוד...
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלוםטאטע מלך העולם
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
אמממטאטע מלך העולם
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
בד"כ זה כן סותריהודי חסידי
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
כן...יהודי חסידי
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
וואי תודה!טאטע מלך העולם
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...