לבנות שאוהבות לארגן, ליצור ולעבוד בצוותע מ י נ ד ב

עבודה במרכזיה הפדגוגית במכללת תלפיות בחולון (מכללה דתית לחינוך). לבת בעלת ידע במחשב, כושר אירגוני, כושר אומנותי בסיסי, יחס בינאישי טוב. לבת תינתן אפשרות להשתלב בלימודי המכללה ללא תשלום. עדיפות לבנות שנה שנייה. ללא דיור. לפרטים: מעיין לסרי 0527203523

מרכז להעמקת יהדות בשילוב גרעין בשכ' מצוקהע מ י נ ד ב

מרכז להעמקת היהדות "מורשתנו" ברחובות מחפש אותך, אם את מלאת אנרגיה, חדורת אידיאלים ורוצה להשפיע בגדול, את מוזמנת אלינו. בשילוב עם גרעין תורני בשכונת מצוקה ברחובות ויום לימודי מדרשה כחלק מהמערכת השבועית בגרעין!

ניתן לפנות למעיין לסרי 0527203523

עבודה משרדית ארגונית ברמה גבוהה מאוד!ע מ י נ ד ב

נגישות ישראל – כפר סבא :

העמותה פועלת בארץ לקידום המודעות לנגישות לנכים בישראל. היא מקיימת פעילות פרלמנטרית בתחום הנגישות לאנשים עם מוגבלות ומפעילה פורום עסקים מקדמי נגישות.

לבנות השירות:

4 תקנים חדשים של עבודה משרדית ברמה גבוהה כולל דיור!

1. מתאמת אדמיניסטרציה – עובדת משנה ליו"ר העמותה,

2. מנהלת אתר אינטרנט 

3. רכזת הסברה באנגלית – עדיפות לדוברות אנגלית

4. עוזרת הנהלת חשבונות – עדיפות לידע בהנהלת חשבונות.

לפרטים מלכי כהן 052-7710094

תקן חדש לבנות שנה שניה!ע מ י נ ד ב

עמותת "חיים בפלוס" - עמותה המראה לבני נוער ולצעירים את הדרך להתנהלות כלכלית אחראית ועצמאית.

מחפשים בת שירות לתפקיד בעיקר במשרד העמותה ברעננה, אך יש גם נסיעות למקומות שונים.

התפקיד:  ריכוז פרוייקט של התנהלות פיננסית נבונה לבנות שירות ותלמידים על-תיכוניים.

התפקיד דורש מיומנויות מלאות במחשב, תכונות של מנהיגות, ראש גדולואמביציה, ויכולת להוביל פרויקט.

עדיפות לבעלת נסיון בהדרכה ותפקידים מול בני נוער.

כולל: ניהול עמוד פייסבוק לקהילת צעירים השואפים לחיות בפלוס, הפקת ניוזלטרים, סרטונים, תכניות במולטי-מדיה, פיתוח תכניות פרונטאליות ווירטואליות

הרכזת של התקן הנ"ל - תלי ברקוביץ 052-8990109ע מ י נ ד ב
חוות סוסים טיפוליתע מ י נ ד ב

מקום אחרון בדולב – חווה טיפולית לנערות בסיכון ולילדי האיזור. לפרטים חדוה קופלד  052-6071519

תבואו! יהיה שווה פלספניתאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך