או איך שאני צרחתידניאלהה

יו ראיתי עכשיו את שודדי הקריבים 4ף אני חושבת שהערנו את כל הרחוב!!!!!!! שמעו אותנו ברחוב למעלה!!!!!!!!!! היה מפחיד ושווה ראעיתי עם אחותי וחברה, מתנו מפחד והתחבאנו מתחת לשמיחות וניבאנו את הגרוע מכל.......... אוף היה שווווווווווווווווווווווווווווווווווהההההההההה!!!!!!!!!!

מתה על ג'וני דף

שודדי הקאריביים זה לא כזה מפחיד..a.i
אולי אבל הפחדנו את עצמינודניאלהה

ממש וזה כיך לצרוח ועכשיו יש סיבה

וכן זה מפחיד

חחחחחחחחח העיקר שנהינתן a.i
יש המלצות על שודדי הקריביים 4?דאץ

זה יצא כ"כ טוב שלא שוה לחכות עד שתהיה הורדה זמינה באיכות טובה?

זה לא כ"כ מטורף...אנונימי (פותח)

תחכה עד שתהיה הורדה זמינה... אני הלכתי לראות בקולנוע ואני חושב שזה לא שווה את זה...

לי אין תענוג לפחדצחקן

ולא עשיתי את זה היום, למרות שהיתה לי סיבה טובה (שוטר ערבי עם קלצ'ניקוב במרחק של כ-10 מ' ממני, ובטווח של 200 מטר 2 ג'יפים של משטרה 'פלשתינית')

איך אפשר לא לפחד ? כאילו זה לא דבר ששולטים בו..a.i
תראי צעקה 4 ואז דברי איתי על מפחיד....איל!לי

זה מגיל 16 אז שהלכנו קנינו כרטיסים לסרט אחר והוא היה משעמם אז עברנו לצעקה וזה רודף אותי עד עכשיו...עצבני

ראיתי קטע קטן מהסרט..אני לא מעיזה לראות סרטיa.i

אימה מאז !! זוועה !!

אני אוהבת לצרוח!!!!!!!!!!!דניאלהה

וזה נותן סיבה טובה וזה כיף להפחיד את עצמך למוות

שודדי הקאריביים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

אין על הסרט הזה! כל חופש אני עושה מרתונים של כל הסרטים, כבר ראיתי אותם כמה עשרות פעמים!

ג'ק ספארו וברבוסה ביחד... זוג קרועים!

חחח יותר מצחיק שג'ק ספרו עם ויליאם טרנרa.i
גם, אבל את וויל ברביעי...אנונימי (פותח)
תיקון: אין את וויל ברביעי...אנונימי (פותח)
אוי, שודדי הקאריביים- הסרט הכי מעולה בעולםם !סתם אחת

חולה על ג'ק ספארו הדפוק הזה !!

אני מתה על סרטי אימה!!!!!*#&למה?!*#&

פשוט נהנית! אני יודעת שזה סדיסטי...אבל זה לא סוד..חברה שלי קוראת לי בחיבה "סדי"... אני ממש נהנית מסרטי אימה- זה הורג מצחוק!

וגם סתם ככה כייף. כשעולים למחשב בשתיים בלילה, לשים איזה סרט מלא דם ומיתות משונות...אחחח...אדיר!

אם מאמינים בקב"ה לא מפחדיםצחקן

ווואיייי יצחק א ה מזזזזה גברר!!!!!!111דאץ
דניאלה מאמי.. אם זה סרט מפחיד.. חחחחחחאלירז

אני מבינה למה את אומרת שכיף להפחיד את עצמך למוות

אם שודדי הקריביים 4 הפחיד אותך

בכולופן- שתדעי, לא בריא לנפש לראות סרטי אימה..

[קריביים 4 לא נכלל בגדר 'אימה']

אולי אבל אותי הוא הפחידדניאלהה

וסתאם ככה אני לא בנאדם שאפר להפתיע או להפחיד אותו בקלות רק בסרטים

איכס אני לא סובל תסרטידיד
ואניעץ על מים

שונאת סרטים מושבעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכל סוג שהם!עץ על מים
אני גם בעיקרון שונאת סרטים..מרב14

פשוט אני משתעממת אחרי 10 דקות בערך של סרט.. אבל יום אחד [או יותר נכון לילה אחד] אח שלי ראה את שודדי הקראביים- הייתי מרותקת!!!! אחד הסרטים!!! ג'ק ספארו מלך!!!

ג'ק ספארו התותח והמדהים!! 3>דאץאחרונה

אין ויכוח. !!!!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך