אבל, מצטערת... זה בא לי בטבעי כשאני שומעת על מישו שנהרג, מת, נפצע, נדרס>>
ה'- למה? למה כ"כ הרבה תאונות דרכים, פיגועים, רציחות על רקע פלילי/חברתי/שוסמו??
חלאסס!!!
ווי וונט משיח נאו!!!
אבל, מצטערת... זה בא לי בטבעי כשאני שומעת על מישו שנהרג, מת, נפצע, נדרס>>
ה'- למה? למה כ"כ הרבה תאונות דרכים, פיגועים, רציחות על רקע פלילי/חברתי/שוסמו??
חלאסס!!!
ווי וונט משיח נאו!!!
ועוד עכשיו אני קולטת שאני מכירה את אחותו, ושאמא שלו עובדת עם אבא שלי~
יאללה ראבקק ה' לממהה???
יימח שמם וזכרם. שיחנקו. שילכו לאנשהו~ אווווףף>>
יאללה מחר אני נכנסת לרמאללה מפנצ'רת שמה תגלגלים שלהם אחד אחד..
(אני לא יודעת מה לעשות עם העיניים, עם הפה, עם הידיים, עם כל הגוף. איפה להיות עכשיו כשהיא כבר לא כאן.)
אחיינית של גיסתי(ואח שלי),נפטרה בגיל שישה חודשים..היא הייתה תאומה..כואב הלב.המשפחות שלנו היו חברות גם לפני שאח שלי וגיסתי התחתנו כך שזה אסון כאילו של המשפחה שלנו..אווף יצא לי מבולבל..
תהיו חזקים יש דברים יותר גרועים!!!!
- זה המצב שלך
- זה המצב שלהם!
בעז''ה!!!
אוחח טאטעעע..
כ"כ מרררגיז!! עד מתי??? 
גאולה..הוו גאולה!!
אני אהרוג את מי שהכי מפריע לי, אפנצ'ר ת'גלגלים למי שסתם מפריע לי, ובסוף- כולם יתפוצצו~
חח בדיוק אתמול חבר של אחשלי סיפר לי שכשהם חסמו ת'כניסה לעיר הם באו לרכב של איזה ערבי, אמרו לו לא לצאת [הטמבל אשכרה לא יצא..], ופינצ'רו לו 3 גלגלים. ת'רביעי הוא כבר פינצ' לבד כדי שהוא לא יתהפך (=
מתי ערבי רצח ילד אמאלה!!!
גם לי קשה!!!!
אבל צריך לדעת ולשמוח שלא אנחנו אלה שמנהלים את העולם
אלא לעולם יש בורא ומנהיג הרבה יותר חכם ממנו!!!
זה קשה גם לי!!
אבל כנראה שהקב"ה עושה את כל הדברים האלו כדי לעורר אותנו בתשובה לפני שהמשיח בא!
כדי שנוכל לתקון את המעשים שלנו עכשיו!!
כי אחר כך כבר יהיה מאוחר!!!
ומי שרוצה יכול בכיף באישי!!
אוהבתותכם!!!
שאנחנו קרובים!! תתעודדי!!!!!!!
הסתומים לידנו העירו אותי!!!!
כמעט יצאתי לצעוק עליהם שעם כל הכבוד אבל הם עושים גזל שינה לכל מי שפה....
באלי להעיף להם כאפה..
בוכה מלא ולא ישנה
"ואמתות הבטחון היא (נותן) בטחונו ואמונתו בכל הענינים בה' יתעלה, ולא בשום מן האמצעי מן האמצעים הרגילים." ('המספיק לעובדי ה'', 'הבטחון')
כלומר, יסוד הבטחון בה' הוא להבין שאין כלום שיכול לעזור לנו, בלי ה'! שום דבר מהאמצעים הרגילים, לא טנקים, לא F16, לא תבור, ולא סטי"לים! (אני לא מפקפק בהשתדלות שאנחנו עושים על ידם, אבל הכל בידי ה'!)
אנחנו צריכים לבטוח בה' שהוא היחיד שיכול לעזור לנו ולהביא את הגאולה!
שאתם מצליחים לבכות
כי אני חייבת לבכות ואין דמעות
יובש..
סיפור- למי שמעוניין על הדמעות וכמה צדיקים
חודש אחרי שר' יצחק מוורקא נפטר הבן שלו הגיע אל הרבי מקוצק ואמר לו שהוא מפחד כי אבא שלו לא בא אליו אפילו בחלו מאז שהוא נפטר, אז הרבי מקוצק אמר לו שגם הוא לא הבין, כי כשהוא היה בחיים הוא היה מגיע לדבר איתו המון, פתאום כשהוא נפטר- נאדא... אז הרבי מקוצק החליט שהוא הולך לבקר אותו... אז הוא עשה עיית נשמה, וכשהוא הגיע לגן עדן, כולם, האבות, הנביאים, כנסת הגדולה, התנאים, האמוריאם, וכו' וכולם אמרו לו אותו דבר- רב איצקל? הוא היה פה, אבל הוא המשיך הלאה, בקיצור בסוף המלאכים אמרו לו שיעבור יער וימצא ליד ים את ר' יצחק מוורקא, אז הוא עבר יער, והגיע לים, וליד הים הוא ראה את ר' יצחק, והוא שאל אותו- ר' יצחק- מה זה הים הזה? אז הוא אמר לו שזה הדמעות של עם ישראל, והוא סיפר לרבי מקוצק שהוא אמר לקב"ה שהוא לא עוזב את המקום עד שהוא לא גואל את עם ישראל, אשרינו שיש לנו צדיקים כאלו
אבל בכל זאת..
נמאס לבכות על כל דבר שקורה כאן.
למה יש פה כ"כ הרבה דברים רעים?
ולמה יש אנשים שבוכים רק על אנשים שנרצחו בפיגוע וקוראים לנקמה?
מה עם אותם אנשים שנרצחו בשכרות? שנהרגו בתאונת דרכים של יהודים? שנפלו מצוק בטיול?
למה עליהם אפח'ד לא בוכה, חוץ מהמשפחה שלהם??
אני גם בכיתי עליו ועל עוד מישהי שמתו =[
הוא מעודד.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים