אני באריאל, אז מה?!אנונימי (פותח)

זה אני שפתחתי ת'שרשור...רוצה לשמוע גם את דעתכם...

כמה מחשבות מבולבלות, על עצמי, על החברים לצוות ובכלל,על מה שאנחנו מייצגים...

כולנו שומעים בלי סוף את המילים הללו...מצלצלות כל כך רע, וכל כך טוב...

היי, אתה באריאל...

נו...אז מה??

אז אין לי דעה?!

מהרגע שנכנסתי לתנועה נכנסתי לשבלונה כזאת, לה אני חייב להתאים...?

דחיית הסיפוקים הזו בהחלט עברה את המוטב...(?)

לפעמים אתה מרגיש באור הזרקורים שתופסים אותך... אולי מצפים שתיכשל...?

ולפעמים טוענים מולך שהאריאלניקים חשים מושלמים...כאילו אין מה לתקן...

אז אתה מסביר עם חיוך לזה שמולך שכנראה עבדו עליו...גם באריאל לא מושלמים...כנראה...(!)

מה היא השלמות? למה להגיע אליה?! מי יקבע לי ובאיזו זכות מה מושלם?!?

אני בנאדם, לפני הכל...אז אם תפסתם אותי עם שירים של אייל גולן...אל תזכירו שוב... אתה באריאל!!

ומצד שני...

אתה מתמלא גאווה...אני באריאל, ומצפים ממני להיות המבוגר האחראי לפעמים...

אני בתנועה וכמו שאצפה ממנהיגי העם לא ליפול לבורות מהם קשה לצאת, כך גם אני...

כל עוד אני מייצג את ערכי, איני יכול לכפור בהם...!

אשלים עם זה...אדחה רצונות...אראה בגרות...לפחות עד שאעזוב כאן...לפחות עד שאפשוט את החולצתנועה...

ואולי....גם זה לא יעזור...גם אז כשתלך עם מישהי... ידברו עלייך... יהנו לומר שהאידיאלים לא היו לך בנשמה... שזה היה סתם מן השפה ולחוץ..."הנה דוגמא טובה למדריך שלא הדריך כי זה היה בשורש נשמתו..."

לא, אנל'א מסכים עם כל מה שכתבתי פה... אבל ממש רוצה לשמו מה דעתכם!

איח גמאני ההיתי עד שהעיפו אותי מישםילד רחוב
מאפן זה ניפרד אתה לא יכול לעשות כלום לא לעשן חיבו אותי להיסתפר לא לקלל אז יאללה ביי!
תוהה לעצמי- זה כ"כ נורא להסתפר ולא לקלל???~מישי~

ולעצם השאלה- רובאי- ברור שיש לך סיפוקים שקשה להתגבר עליהם וזה לא קשור אם אתה בצופים הדתיים (או הלא) או בבנ"ע או בעזרא או באריאל. ואתה יודע מה את מה שאתה אומר אומרים גם הרבה על זה שמצפים ממך בגלל שאתה דתי. עכשיו השאלה מה אתה עושה עם זה- מנסה לעמוד בציפיות (שהכוונה היא זה שאתה אריאלניק זה לא שאתה חסין בפני היצר אלא שאתה מתגבר עליו) או שאתה אומר לכו לעזאזל. אני לא מושלם ואני אעשה מה שבא לי.
בכל מקרה זה קשה. אני מאוד מבינה את זה. ואף אחד לא חסין בפני היצר. אין אפטרופוס לעריות (ולשאר היצרים המיניים). קשה כ"כ. אבל אתה צריך להתאפק ולשים גבולות וזה לא משנה בכלל באיזה תנועה אתה ומה מצפים ממך. אתה צריך לצפות את זה מעצמך.

מה נפלת אלי?ילד רחוב
מה הקשר היצר? אמרתי שלא התאמתי לא כי ההיתי נרקומן או אנס כי פשוט זה היה דוס מידי וגם ככה תנועת נוער זה לא בישבילי ואריאל זה סופר משעמם כל היום הרב קוק
דוס זה טובשואף לאור
ואני מוחה על כך אם יש פה ביזוי תלמיד חכםשואף לאור

תורת הרב קוק איננה משעממת חס ושלום...

אריאל לא מתאים לכל אחד.דוסית?

מסתבר שאתה מאלה שלא.

לא התכוונתי ליפול עליך... מצטערת...~מישי~

למרות שזה היה כאילו בתגובה אליך אבל זה לא היה דווקא אליך. באופן כללי הכוונה שלי הייתה שזה קשה להתגבר על היצר אבל זה שווה את זה. כי בת'כלס הדברים שהיצר מניע אותך לעשות הם לא תורמים לך כלום...ויצר זה לא דבר שיש רק לנרקומנים ואנסים. גם לבהות בבנות (או בבנים...), לעשן, לשתות דברים שאולי לא נראים הכי נוראים בעולם הם גם כן יצרים.

תישמעי תכלסילד רחוב
אריאל זה גם משעמם אין פעילויות רק תורה תורה תורה התורה היא לבית ספר לישיבה או לבית אבל מה הקשר שלה לתנועת נוער תנועת נוער זה כדי להינות להיתפרק לשחק לא לילמוד וגם כל התורה של התנועה הזאת זאת של הרב קוק כאילו מה אין עוד רבנים לציבור הדת״ל?
התורה היא כל חיינו ,אי אפשר לנתק אותה מפיעילויותשואף לאור

כאלו ואחרות "..כי הם חיינו וארך ימינו ובהם נהגה יומם ולילה...".

ילד..מרים*

אני הייתי באריאל ואני לא זוכרת שכל הזמן דיברו על הרב קוק

זה ממש תלוי במדריכה...מדריך...

בבקשה לא להכליל

הי!זה מזה לא נכון!!!חתלתולה

אריאל זה בדיוק כמו בני עקיבא בקטע של הפעולות וזה שמכניסים טיפהלה תורה זה לא הורס- להיפך!

חולקת- הפעולות של בני עקיבא יותר טובות P=~nhykb~
סתם... זה באמת במאת תלוי במדריך/ה..~nhykb~

תקשיבו, זה מזה תלוי במדריך עצמו..מרב.

לי היו תקופות טובות ורעות באריאל.

הכל תלוי במדריכה..

ישלי מדריכות שלא דיברו איתנו יותר מידי בשמיים.. יעני, הורידו ת'דברים של הרבנים לתכל'ס, למה אנחנו יכולים וצריכים לעשות, וגם לא כל החיים דיברו על רבנים, אלא גם על סתם ערכים, כמו שמדברים גם בבנ"ע, בשומר הצעיר, בעזרא ובצופים.. וכמובן המדריכות האלה גם קיבלו כל אחת כמו שהיא. סבבה, היינו חייבות לבוא עם חצאית מספיק ארוכה [לא ארוכה!! פשוט שעוברת ת'ברך...], חולצה עם שרוולים וכו'... הן דיברו איתנו בגובה העיניים על בנים-בנות, צניעות, קשר עם ההורים, אידיאלים...

היו לי מצד שני מדריכות שכל מה שהן עשו היה לחפור לי על מה הרב הזה אומר, ומה הרב הזה כתב, ו.. מצטערת-- לא מתאים לי... הן לא קיבלו כל אחת.. רק ת'דוסיות... הן לא דיברו איתנו על העניינים שבאמת מסעירים, כמו בנים-בנות וצניעות, וזה טימטם לי ת'שכל שהן מדברות על אהבה ואחדות כשהן בעצמן לא עושות את זה..

אמם, יש, אבל כולם יונקים מהרב זצ"ל.האדמו"ר מצנעא

אלא אם אתה גושניק מהסוג של חובבי הרב סולובייצ'יק... אבל אז אתה לא חורש את תורתו, אלא אתה סתם מתפלפל בגמרא עם 'בית הלוי'... מי שלא הבין, שלא יבין!

הי הגזמתם בשירשור הזה~מישי~

כל אחד והרב שלו. לא צריך לזל ברבנים אחרים- לא ברב קוק ולא ברב סולובייצ'יק וזה לגיטימי שיהיו סוגים שונים של רבנים (כלומר בעלי תפיסות עולם שונות). לא כולם צריכים ללכת לזרם אחד. זה לא כ"כ נורא אם לא כולם חושבים כמוך....

אתה יכול לדבר איתוילד רחוב
המוסד חחח שיגלגל ככה משהוא פייסל?
גם באריאל מעשנים!האדמו"ר מצנעא

מוסד הרב קוק - חנות הנרגילות מס' 1!

מכון הרצי"ה - ייבוא (הברחת) סמים קלים מקולומביה!

לא הבנתי מה פשר הדברים שכתבת ..שואף לאור
אריאל אריאלילד רחוב
דוסים ברמה בין והבנות עומדת מחיצה אבל הבנין רוצים את הבנות הם עושים חורים במחיצות!
תראה...מרב.

אריאל זאת אמורה להיות תנועה דוסית נפרדת וכו' וכו'...

לא טוב לך?

לך לבנ"ע.. ישמצב שגם זה יהיה דוס מידי בשבילך..

אבל בשום תנועה אתה לא יכול לעשות מה שבאלך...

בתנועות החילוניות-- ישלהם מדים!!! אתה יודע מה זה אומר?? כל פעולה, כל פעילות של הסניף, ת-מ-י-ד צריך להסתובב עם מדים. מי שלא בא עם המדים- לא נכנס לפעולה.

בבנ"ע-- גם יש חוקים. כל סניף והחוק שלו. יש ת'סניף שאם בת תבוא לשם עם מכנסיים וגופיה יגידו לה ללכת הביתה, ויהיה ת'סניף שאסור לעשן בו... אבל כל סניף והרמה שלו.

ובאריאל- כה. המטרה שלהם זה לגדל דור דוס שגדל בחברה נפרדת. זה האידיאל הכי חשוב שלהם. ולכן זה הראש של התנועה. זה הכל~

אימל'ה!! כ''כ לא מסכימה עם הדברים פה!!!פונ3'ה!!

כמובן זה תלוי במדריכים ובסניף ...

אבל הקטע של אריאל זה לא לומר דברי תורה...

הקטע של אריאל זה תורת חיים!!!!!  זה להוריד את הדברי תורה לחיים שלנו..!

וחוצמיזה אני לא יודעת אייך זה בסניפים אחרים אבל אצלנו בחיים לא יעירו למישי אם היא תבוא לא צנוע...כי היא זו שתרגיש רע...לא הסניף!!!היא פשוט לא תהיה  שם מרצונה בלבד!!!!

מדים זה מגניבב!ילד רחוב
זה ממש לא נכון..הודיה...=)
אתם לא יודעים ת'אידאלים של אריאל-לכן אתם מדברים כך-pnina-

אז מה אם זה דוס!?

מה רע בלהיות דוס?!

מותר לכייף והכל-רק פשוט ביותר צניעות זה הכל!!!

לא בדיוק...אנונימי (פותח)

"תורת חיים בעוז" זה האידיאל הכי גדול של התנועה כתנועת נוער שונה מתנועות אחרות.

אני לא אומר שהאחרים לא מקיימים את זה אבל בתנועה זה חזק יותר, ממשי יותר..

בעזרא למשל זה "תורה עם דרך ארץ",(אאל"ט..) כל הווי התנועות מתרכז סביב האידיאל הגדול, ממנו שואפים כל השאר... צניעות היא נדבך חשוב ודי בולט... אבל זה לא הכל..!

פעם שאלו: אם בבנ"ע יפרידו סניפים, באריאל יצטרפו, יתאחדו?

ברור שזה לא רק זה, עיקרון התורת חיים, להוריד את התורה למשעולים הפרטיים שלך, בכל מקום שבו אתה נמצא, לא רק בבתי המדרש, ואת זה, בעוז! לתורה בלי פשרות...

שוב, לא שאני אומר שבבנ"ע מחפפים.. אבל זו אריאל, לפחות..

אני לא חושב שזה צריך להכתב ,יש הרבה בנים שרוציםשואף לאור

לשמור על צניעות כהלכה.

אני ממש מזדההענבלאחרונה

גם אצלי זה ככה כאילו אמרתי לבנות כיתתי שראיתי השמיניה הן מסתכלות עלי: מה?! את ראית השמיניה???

כאילו וואו כן ראיתי השמיניה אז מה? אז השמיים נפלו? עד כמה שידוע לי הם לא זזו מילימטר

זה כל כך מרגיז

ולגבי האידיאלים

אצלינו זה הפוך אם אני לא אהיה מדריכה יסתכלו עלי כאילו מה? את לא מדריכה אז איזה ערכים ואידיאלים יש לך?

ווואו אנשים תפנימו בני עקיבא זה לא שיא האידיאלים יש לי אידיאלים ואנשים טוענים שגם יש לי ערכים שאני אלחם עליהם עד הסוף אז וואי תפסיקו כבר עם הסטיגמות הבאמת מטומטמות האלה!!!

נמאס! אני כבר לא אומרת שאני לא רוצה להיות מדריכה ושאני לא מאוד אוהבת את בנ"ע מרוב שעושים עלי אמבוש כל פעם שאני אומרת את זה!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך