אבל אתם צריכים לדעת להפסיק להתפלל לרפואה..-
רבקה סימה בת אסתר גיטל נפטרה.
ברוך דיין האמת.
טאטע!
וואו. לא נקלט.
אין, אחת ה-מורות.
וואו.
בעז"ה שבוע טוב, ושנשמע ר-ק בשורות טובות!
אבל אתם צריכים לדעת להפסיק להתפלל לרפואה..-
רבקה סימה בת אסתר גיטל נפטרה.
ברוך דיין האמת.
טאטע!
וואו. לא נקלט.
אין, אחת ה-מורות.
וואו.
בעז"ה שבוע טוב, ושנשמע ר-ק בשורות טובות!
מי שמוכן שיצטרף.
א'-י' בע"ה בלנ"ד.
שנשמע רק בשורות טובות
סורי שאני מכניסה את זה גם לפה אבל יויו יש פורום שמיועד לדברים האלה אז בבקשה שים את זה שם
גמרו בשבילה 1000 ספרי תהילים ביום!!!!!!!!!!!!!! לאן זה הלך!????????????? לאן?!!!!!!! אני יודעת שתפילות לא שבות ריקם!!!!!!!! אבלללללללל זהההה פשוטטטטטטטטט מעצבןןןןןןן!!!!!!!! כמה התפללנוו כמהה ביקשנווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אווווווףףףףףף אניייייי רוצהה לראותת אותההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!1
(עזבי נקלט, זה ללכת ופתאום להבין שזהוניגוניםשאין עכשיו, שיש רק חלל אחד גדול. ואני לא יודעת מה לעשות מכאן, לא יודעת.)
(אתן הולכת להלוויה?)
איזה עצוווב (מריים מיזל כנסי..)עץ על מיםאנחנו לא מבינים חשבונות שמיים,
התפילות ישפיעו על דברים אחרים, אנשים נלקחים מאיתנו ואנחנו לא מבינים למה...
אל לנו לנסות להכנס בחשבונות שמיים
בעזרת ה' יהיה טוב

אווף ועוד עכשיו לומר שאתם מאמינים????????
תראו אנשים מתים כשאומרים עליהם תהילים ומתפללים!!זה כל כך מרחיק אנשים להאמין..(מדברת אחת כזאת)
ללכת, זה יהיה לי קשה מדי, במקום זה קבענו כמה בנות תהילים.
(ובאמת יש מפגש היום באולפנה בתשע?)
למרים ולנשמה שלי- באמת אין אנו יכולים לדעת חשבונות שמים.
לפחות אנו יודעים שהם הגיעו למקום טוב יותר שטוב להם בו והם שמחים בו.
וחוץ מזה "לפעמים אבא אומר לא"- ככה אמר אבא של נחשון וקסמן בזמנו. וזה כ"כ נכון.
מי אנו שנגיד לקב"ה באיזה זכות עשית כך וכך. הוא אמנם אבא שלנו אבל גם הוא יכול לסרב לנו לדברים שאנו מבקשים. אין לנו שום מטרה להכריח את הקב"ה לעשות כרצוננו אלא רק להתחנן... ולבקש...
ואם הוא היה צריך לומת אז הוא ימות. כ"כ אכזרי זה נשמע לנו. אבל הוא לא מת סתם יש לזה סיבה ומטרה. ואנו לא מבינים את זה...
בתקווה שנשמע רק בשורות טובות....
תהיה הבראה אך היא יכולה להיות כזאת והכל תלוי בשיקוליו של בורא העולם,אך בודאי הקלתן על כאבה.
אין אנחנו מבינים חשבונות שמים,השכל שלנו מוגבל מטבעו ואין זה מעשה נכון להתיימר להבין חשבונות שאינם בגובה העיניים שלנו.
ברוך דיין האמת.
ברוך.
היא בודאי הייתה רוצה שהרושם היהודי הוא הוא שיהא בעל נחלה בלבכן ולא רושם שגוי שיכול להיוצר מהעצב.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים