בע"ה הקב"ה יתן לו ולמשפחתו הרבה כוחות!
אנא ה' הושיעה נא!
אנא ה' הצליחה נא!
בעיקר כוחות צבא וכוחות נפשיים של המדינה שיעיזו לעשות משו.
כי... מה לעשות? א"א לשחרר אותו תמורת הכל><
אבל הבנתי השבת, שאין מה לעשות, בשביל קבוצה חזקה צריכים את אלו שיקריבו עצמם למען כולם.
אז פעם זה הוא, פעם פולארד, פעם קליין, פעם שרה אהרונסון (אם לא התבלבלתי בשם...)...
כמה שזה עצוב! כמה שזה קורע את הלב!!!
איך שהמשפחה חזקה ולא מוותרת. כואב החוסר וודאות הזה.
ויחד עם כל הכאב, צריך להבין-
זה או להציל את גלעד ויחד איתו אלף רוצחים שרצחו בעבר וימשיכו להשמיד אותנו,
או, להבין שעכשיו זהו גלעד, ובפעם הבאה זה יהיה אנחנו... התרומה וההקרב שלנו למען הכלל, ולמען עם ישראל.
אנחו לא יכולים לקחת על עצמנו את האחריות לכל הרציחות שיהיו לאחר השיחרור.
אנחנו לא יכולים לשחרר כל כך הרבה תמורת אדם אחד חשוב ככל שיהיה
לנו נותר רק להתפלל.
ורוג'ר זה לא כזה פשוט לארגן מבצע צבאי לשיחרורו וגם אם יארגנו צריך מודיעין ממש מדויק ואסטרטגיה מאוד טובה שלא יקרה ח"ו אסון (ע"ע נחשון וקסמן)
אבל אנשים נוטים להקצין את זה ולפעמים אומרים לא לשחרר אותו בכלל(!), וזה בכלל לא הגיוני. גם אני טוען שאסור לשחרר את גלעד תמורת מחבלים אבל בכללי אנחנו רוצים את גלעדד בבית. אם זה בפעולה או תחבולה או לא יודע מה...
ונראה לי פותח השרשור התכוון שתסתכלו בלינק שהוא הביא, בשחזור / סרטון על כל החטיפה של גלעד..
תסתכלו יש שם בנצפים ביותר - היום שבו לקחו את גלעד.. ממש מצמרר!!
יום טוב לכולם![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים